Find billige flybilletter til Frankfurt

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Frankfurt (FRA)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Frankfurt. De nuværende restriktioner til Frankfurt er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Frankfurt

Find de billigste fly til disse Frankfurt-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Frankfurt

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Frankfurt ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 466 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FRANKFURT FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Frankfurt ​​koster i gennemsnit blot 1.162 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FRANKFURT FRA KØBENHAVNdecember11% dyrereDet koster cirka 1.528 kr. at flyve til Frankfurt ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FRANKFURT FRA KØBENHAVNseptember385% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Frankfurt fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Frankfurt?

Mange forbinder Frankfurt med en transit-by, hvorfra man rejser videre ud i verden, men byen har masser at byde på så det er et oplagt sted at tage et ophold.

Sommermånederne byder på det bedste vejr, og derfor også de højeste billetpriser. Men hvornår er det billigst at flyve til Frankfurt? I november og januar finder du typisk de bedste flypriser, så hvis du kan holde de kølige og lidt mørkere dage ud, bliver du belønnet med væsentlig færre turister på gaden. (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Frankfurt, januar 2018).

Frankfurt byder både på en ny og en gammel bydel samt kulturelle oplevelser på begge sider af floden Main.

Hvilket er det absolut billigste fly til Frankfurt?

Brugere, der bestiller rejser til Frankfurt fra Milano, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Frankfurt. Hvis du vil finde den billigste pris til Frankfurt fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Frankfurt?

Hvis du ikke vil rejse til Frankfurt i maj, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.319 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Frankfurt?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Frankfurt 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Frankfurt for 1.376 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Frankfurt fra Danmark helt ned til 410 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Frankfurt på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Frankfurt på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.338 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Frankfurt for omkring 1.507 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Frankfurt?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Frankfurt, hvor du kan finde priser helt ned til 1.273 kr.. Hvis du flyver fra Frankfurt om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.541 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Frankfurt?

Rejsende, som flyver til Frankfurt, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Mannheim City (72 km fra Frankfurt centrum), Lufthavn: Frankfurt-Hahn (103 km fra Frankfurt centrum), Lufthavn: Köln/Bonn (138 km fra Frankfurt centrum), Lufthavn: Saarbrücken Ensheim (151 km fra Frankfurt centrum) eller Lufthavn: Karlsruhe/Baden-Baden (154 km fra Frankfurt centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Frankfurt på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Frankfurt-Hahn for 1.049 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Frankfurt?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Frankfurt. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Frankfurt nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Frankfurt

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Frankfurt fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
20. aug.
CPH10:55København Kastrup
1t. 30min.
FRA12:25Frankfurt Intl
22. aug.
FRA08:55Frankfurt Intl
1t. 20min.
CPH10:15København Kastrup
Lufthansa
20. aug.
CPH10:55København Kastrup
1t. 30min.
FRA12:25Frankfurt Intl
22. aug.
FRA08:55Frankfurt Intl
1t. 20min.
CPH10:15København Kastrup
Ryanair
15. sep.
CPH11:00København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
FRA17:05Frankfurt Intl
16. sep.
FRA08:15Frankfurt Intl
9t. 35min.
2 stop
CPH17:50København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH05:45København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
FRA17:35Frankfurt Intl
22. aug.
FRA02:25Frankfurt Intl
4t. 55min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
24. sep.
CPH18:25København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
FRA06:05Frankfurt Intl
27. sep.
FRA02:25Frankfurt Intl
6t. 35min.
1 stop
CPH09:00København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH05:45København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
FRA17:35Frankfurt Intl
16. aug.
FRA02:25Frankfurt Intl
6t. 50min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Frankfurt

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Frankfurt, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. aug.
CPH07:45København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
FRA17:50Frankfurt Intl
Ryanair
29. jul.
CPH07:45København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
FRA17:50Frankfurt Intl
Ryanair
17. aug.
BLL06:15Billund
11t. 05min.
1 stop
FRA17:20Frankfurt Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Frankfurt?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Frankfurt

Frankfurt er forbindelsernes lufthavn, og derfor går der altid masser af fly til og fra den internationale lufthavn. Når du flyver hertil står valget mellem flyselskaber som Air Berlin, SWISS, KLM, Air France og SAS. En rejse med direkte fly fra København kan klares på ca. 1 time og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Frankfurt samt afstand til centrum

Frankfurt Lufthavn er en af Europas travleste grundet sin størrelse og placering, og den servicerer mere end 60 millioner passagerer om året. S-tog, bus, taxi og billeje er de fire muligheder fra denne store lufthavn. Frankfurt-Hahn Lufthavn ligger langt fra Frankfurt, men den er stadig populær med over 2 millioner rejsende om året, der primært ankommer med Ryanair.


Populære fly til Frankfurt

Find dine flybilletter til Frankfurt blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Frankfurt
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
493 kr.
Fly fra Billund til Frankfurt
Korteste rejsetid
1t. 25min.
Laveste pris
689 kr.
Fly fra Aalborg til Frankfurt
Korteste rejsetid
4t. 30min.
Laveste pris
1.604 kr.
Fly fra Aarhus til Frankfurt
Korteste rejsetid
25t. 05min.
Laveste pris
2.677 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Frankfurt?

Er du godt gående kan Frankfurt opleves let til fods. Mange seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden, og det giver dig mulighed for rigtig at fornemme byen.

Frankfurts fremragende transportsystem kan ligeledes benyttes hvis du f.eks. vil længere ud fra bykernen. Vælg mellem S-Bahn, U-Bahn, sporvogne og busser.

 


Kan man rejse til Frankfurt uden pas eller visum?

Danske statsborgere har ikke brug for visum ved rejser til Frankfurt, da Tyskland er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under opholdet. Tjek altid de seneste visumregler hos den tyske ambassade.


Tips og gode råd til Frankfurt

Hvordan får man den billigste flybillet til Frankfurt?

Da forår, sommer og tidlige efterår er perioden hvor alting blomstrer, og vejret er lunt og godt, er det også her man finder de stejleste flypriser. Ser man isoleret på prisen er det derfor vintermånederne du skal flyve til Frankfurt i. Bestil dine flybilletter ca. 59 dage før afgang, og sigt efter at rejse januar eller november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Frankfurt, januar 2018).

Hvad skal man se i Frankfurt?

Frankfurt går også under navnet Mainhattan, grundet storbyens mange skyragende højhuse der står i smuk kontrast til den gamle bydel. Den gamle bydel omkring Römerberg huser det gamle rådhus, Nikolaikirken samt masser af hyggelige spisesteder. Domkirken St. Bartholomew bygget i gotisk stil er også en arkitektonisk perle og dets smukke spir kan ses fra mange steder i byen. Som det finansielle centrum Frankfurt er, er det oplagt at lægge en tur forbi børsen hvis front prydes af de berømte bronzeskulpturer af en bjørn og en tyr.

Frankfurt deles i to af floden Main, og du bør tage en tur over en af de mange broer, f.eks. Eiserner Steg, og nyde udsigten over begge sider af byen.

Aktiviteter for børn

Tag ungerne med op i Main Tower og nyd udsigten fra 200 meters højde. Frankfurt Zoo er også et godt sted at tage hen med børn, hvor de kan se mere end 500 forskellige dyr.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Frankfurt.

Giver man drikkepenge i Frankfurt?

I Frankfurt er det normalt at belønne god service med drikkepenge, du kan som udgangspunkt lægge ca. 10%

Hvor er der god shopping?

Hovedgaden Zeil er det mest oplagte sted at shoppe, men indkøbscentrene Skyline Plaza Frankfurt og MyZeil har også masser at byde på for de shoppelystne.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class