Find billige flybilletter til Stuttgart

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Stuttgart (STR)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Stuttgart. De nuværende restriktioner til Stuttgart er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Stuttgart

Find de billigste fly til disse Stuttgart-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Stuttgart

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Stuttgart

København (CPH) til Stuttgart (STR)

Fly til Stuttgart ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stuttgart Echterdingen, hvor den gennemsnitlige pris er 785 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STUTTGART FRA KØBENHAVNjanuar41% billigereAt flyve fra København til Stuttgart ​​koster i gennemsnit blot 461 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STUTTGART FRA KØBENHAVNjuli83% dyrereDet koster cirka 1.433 kr. at flyve til Stuttgart ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STUTTGART FRA KØBENHAVNdecember175% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Stuttgart fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Stuttgart?

Der er dejligt i Stuttgart hele året, men især i juli og august er vejret behageligt, hvis du overvejer en ferie med fly til Stuttgart. Priserne for flybilletter til Stuttgart ligger nogenlunde stabilt. Dog er der ofte billige flybilletter til Stuttgart i perioden fra marts-maj.

Hvilket er det absolut billigste fly til Stuttgart?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Stuttgart for 147 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Stuttgart. Hvis du vil finde den billigste pris til Stuttgart fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Stuttgart?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Stuttgart fra Danmark, med flest priser fundet omkring 461 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Stuttgart i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Stuttgart i november har en gennemsnitlig pris på omkring 511 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Stuttgart?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Stuttgart. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 785 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Stuttgart på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Stuttgart fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 514 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Stuttgart for omkring 1.006 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Stuttgart?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Stuttgart normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Stuttgart om eftermiddagen helt ned til 425 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.286 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Stuttgart?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Stuttgart. Hvis du har planer om at flyve til Stuttgart, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Karlsruhe/Baden-Baden (80 km fra Stuttgart centrum), Lufthavn: Mannheim City (91 km fra Stuttgart centrum), Lufthavn: Memmingen Memmingen (117 km fra Stuttgart centrum), Lufthavn: Friedrichshafen (126 km fra Stuttgart centrum) eller Lufthavn: Frankfurt Intl (148 km fra Stuttgart centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Stuttgart på?

Lufthavn: Karlsruhe/Baden-Baden har en gennemsnitspris på 1.301 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Stuttgart. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Stuttgart?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Stuttgart. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Stuttgart nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Stuttgart Echterdingen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Stuttgart Echterdingen fundet af momondos brugere for nylig
SAS
16. sep.
CPH04:00København Kastrup
1t. 30min.
STR05:30Stuttgart Echterdingen
16. sep.
STR14:40Stuttgart Echterdingen
1t. 30min.
CPH16:10København Kastrup
SAS
15. sep.
CPH04:00København Kastrup
1t. 30min.
STR05:30Stuttgart Echterdingen
15. sep.
STR14:40Stuttgart Echterdingen
1t. 30min.
CPH16:10København Kastrup
SAS
5. okt.
CPH04:00København Kastrup
1t. 30min.
STR05:30Stuttgart Echterdingen
10. okt.
STR14:40Stuttgart Echterdingen
1t. 30min.
CPH16:10København Kastrup
1.029 kr.
Find lignende
SAS
1. okt.
CPH04:00København Kastrup
1t. 30min.
STR05:30Stuttgart Echterdingen
8. okt.
STR06:05Stuttgart Echterdingen
1t. 30min.
CPH07:35København Kastrup
1.042 kr.
Find lignende
SAS
30. aug.
CPH12:30København Kastrup
1t. 35min.
STR14:05Stuttgart Echterdingen
1. sep.
STR06:05Stuttgart Echterdingen
1t. 30min.
CPH07:35København Kastrup
SAS
2. sep.
CPH12:30København Kastrup
1t. 35min.
STR14:05Stuttgart Echterdingen
9. sep.
STR06:05Stuttgart Echterdingen
1t. 30min.
CPH07:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Stuttgart Echterdingen

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Stuttgart, så se nogle af vores tilbud herunder fra SAS
SAS
5. okt.
CPH04:00København Kastrup
1t. 30min.
STR05:30Stuttgart Echterdingen
SAS
30. aug.
CPH12:30København Kastrup
1t. 35min.
STR14:05Stuttgart Echterdingen
SAS
14. okt.
CPH12:30København Kastrup
1t. 35min.
STR14:05Stuttgart Echterdingen

Hvilke flyselskaber flyver til Stuttgart?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Stuttgart

Lufthavnen i Stuttgart har omkring 10 mio. passagerer årligt, og mange flyselskaber har daglige flyafgange til byen. Fra København kan du for eksempel rejse med Laudamotion, SAS, Lufthansa, Air France, Eurowings eller British Airways. Vælger du at købe din flybillet hos et lavprisselskab, bør du undersøge, om indchecket babage indgår i prisen.

Hvem flyver direkte til Stuttgart?

Som det eneste selskab har klassiske SAS direkte fly fra København til Stuttgart to gange om dagen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Stuttgart?

Rejser du med direkte fly, tager rejsen til Stuttgart ca. 1 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Stuttgart samt afstand til centrum

Lufthavnen ligger ca. 13 km syd for Stuttgart. Bus 828, den såkaldte Airport Sprinter, kører på hverdage hver halve time i løbet af dagen og hver time i løbet af aftenen. Billetter kan købes i lufthavnen og koster ca. 7 EUR (ca. 52 DKK) for voksne og ca. 3,50 EUR (ca. 26 DKK) for børn. Busturen tager ca. 30 min. Der kører også et S-tog fra lufthavnen til centrum hvert 10. min. Turen er en anelse hurtigere (ca. 25 min), og en billet koster ca. 4 EUR (ca. 30 DKK) for voksne og ca. 1,90 EUR (ca. 14 DKK) for børn.


Populære fly til Stuttgart

Find dine flybilletter til Stuttgart blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Stuttgart
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
859 kr.
Fly fra Billund til Stuttgart
Korteste rejsetid
3t. 55min.
Laveste pris
954 kr.
Fly fra Aarhus til Stuttgart
Korteste rejsetid
14t. 40min.
Laveste pris
1.547 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Stuttgart?

Der er et hav af offentlige transportmuligheder i Stuttgart. Som i de fleste tyske byer er systemet velfungerende, hurtigt og effektivt. Der er to slags tog i byen: S-Bahn og U-Bahn. Dertil er der sporvogne og busser. Du kan med fordel downloade den gratis app VVS (Verkehrs Verbund Stuttgart). Her kan du finde kort over byen med alle linjer, få hjælp til at finde den bedste rute og købe billetter til alle offentlige transportmidler i Stuttgart.


Kan man rejse til Stuttgart uden pas eller visum?

Da Tyskland er et EU-land, skal du som dansker ikke have visum for at rejse med fly til Stuttgart. Medbring dit pas på rejsen.


Tips og gode råd til Stuttgart

Hvad skal man se i Stuttgart?

Der er adskillige seværdigheder i Stuttgart. Byen, som er et slags hovedsæde for bilindustrien i Tyskland, har hele to bilmuseer – Mercedes-museet og Porsche-museet. Her får du et historisk overblik over bilindustrien, og der er rig mulighed for at røre og beundre bilerne. Der er også mange muligheder for at fordybe sig i malerkunst og arkitektur i Stuttgart, mens du ligeledes kan slentre i byens parker og smalle, idylliske gader.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er der masser af aktiviteter for hele familien. For eksempel kan I tage en tur i Botanisk Have og Zoo, hvor historiske bygninger huser dyr og planter. Stedet har 1.200 dyrearter, hvoraf I blandt andet kan hilse på gorillaer og bonoboer. Gå ikke glip af en tur i det 217 m høje fjernsynstårn med forrygende udsigt og restaurant.

Skal man købe rejseforsikring?

Du behøver i udgangspunktet ikke en rejseforsikring på din rejse til Stuttgart, da dit blå sygesikringskort betyder, at du er dækket på lige fod med lokalbefolkningen. Dog kan du overveje at tegne en forsikring, der dækker ved tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Der er rent drikkevand i hanen i Stuttgart. Du kan derfor trygt drikke vandet samt børste tænderne i det.

Giver man drikkepenge i Stuttgart?

Service er oftest inkluderet i regningen på tyske restauranter og caféer. Dog er der tradition for at give ca. 5-10 % i drikkepenge eller runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode muligheder for at shoppe billigt i Stuttgart. Milaneo er et populært indkøbscenter med alle slags butikker. Du kan som regel også gøre et godt kup på butikshovedgaden Königstrasse. (Priser checket: 16/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class