Find billige flybilletter til München

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til München. De nuværende restriktioner til München er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af München

Find de billigste fly til disse München-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
München

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL München

København (CPH) til München (MUC)

Fly til München ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til München, hvor den gennemsnitlige pris er 1.228 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNCHEN FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til München ​​koster i gennemsnit blot 944 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNCHEN FRA KØBENHAVNjuni17% dyrereDet koster cirka 1.441 kr. at flyve til München ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNCHEN FRA KØBENHAVNfebruar614% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til München fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til München?

Monaco er for mange forbundet med noget majestætisk i form af fyrstendømmet samt de mange millionærer, der bor i bystaten. Men det er både muligt at finde billige flybilletter til Monaco samt billige hoteller, så der er plads til alle i den suveræne ministat. Beliggenheden ud til Middelhavet gør det oplagt at nyde en badeferie i Monaco. Det er bedst at rejse med fly til Monaco fra juni til august, da det er højsæsonen med de varmeste temperaturer. Maj og september byder også på godt vejr, hvor du stadig kan gå rundt i let tøj, mens vinteren ofte er kølig.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til München?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til München for 168 kr./person, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til München. Hvis du vil finde den billigste pris til München fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til München?

  Hvis du ikke kan rejse til München i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.070 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til München?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til München fra Danmark, når du bestiller 58 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til München for omkring 1.228 kr., når du søger 58 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 579 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til München på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til München er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.264 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.392 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til München?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til München på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til München om eftermiddagen helt ned til 1.072 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.384 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af München?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af München. Hvis du har planer om at flyve til München, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: München (29 km fra München centrum), Lufthavn: München Augsburg/Mühlhausen (57 km fra München centrum), Lufthavn: Memmingen Memmingen (101 km fra München centrum) eller Lufthavn: Nürnberg (155 km fra München centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til München på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i München Lufthavn: Nürnberg, hvor gennemsnitsprisen er 1.363 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for München?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til München. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til München nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til München

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til München fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
31. okt.
CPH14:15København Kastrup
1t. 40min.
MUC15:55München
7. nov.
MUC16:05München
1t. 35min.
CPH17:40København Kastrup
Lufthansa
14. sep.
CPH15:30København Kastrup
1t. 35min.
MUC17:05München
21. sep.
MUC16:15München
1t. 30min.
CPH17:45København Kastrup
Lufthansa
30. sep.
CPH14:10København Kastrup
1t. 35min.
MUC15:45München
3. okt.
MUC12:00München
1t. 30min.
CPH13:30København Kastrup
Lufthansa
15. sep.
CPH15:30København Kastrup
1t. 35min.
MUC17:05München
22. sep.
MUC06:40München
1t. 30min.
CPH08:10København Kastrup
Flere flyselskaber
14. okt.
CPH10:45København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
MUC14:15München
16. okt.
MUC16:15München
1t. 30min.
CPH17:45København Kastrup
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH10:45København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
MUC14:15München
10. sep.
MUC13:30München
1t. 30min.
CPH15:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til München

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til München, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og SAS
Lufthansa
26. nov.
CPH16:35København Kastrup
1t. 40min.
MUC18:15München
Lufthansa
24. nov.
CPH13:15København Kastrup
1t. 40min.
MUC14:55München
SAS
26. aug.
CPH12:05København Kastrup
1t. 35min.
MUC13:40München

Hvilke flyselskaber flyver til München?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til München

Mange flyselskaber tager turen til Monaco. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med fly til Monaco med lavprisselskaber som Norwegian eller Ryanair, men også med traditionelle udbydere som eksempelvis Brussels Airlines eller Air France. Fra Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn kan du eksempelvis flyve med KLM eller Lufthansa.

Hvem flyver direkte til Monaco?

Københavns Lufthavn er for nuværende den eneste lufthavn i Danmark, hvorfra du kan flyve med direkte fly til Monaco. Du kan vælge imellem lavprisselskabet Norwegian eller klassiske SAS. Flyver du fra andre danske lufthavne, skal du regne med en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Monaco?

Vælger du en af de direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn, tager turen ca. 2 t og 20 min. Vælger du en afgang med mellemlanding, er den hurtigste rejsetid ca. 3 t og 45 min.


Lufthavne i nærheden af München

Neden for finder du alle lufthavne i München samt deres afstand til centrum

Monaco har ikke sin egen kommercielle lufthavn til turistfly. Derfor lander du i Nice Lufthavn, som ligger ca. 35 km fra Monaco. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen, men du kan også tage bussen. Monaco Menton Express nummer 110 kører fra Nice Lufthavn til Monaco. Rejsetiden er ca. 45 min, og en returbillet koster ca. 33 EUR (ca. 246 DKK).


Populære fly til München

Find dine flybilletter til München blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til München
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris579 kr.
Fly fra Billund til München
Hurtigste flyvetid4t. 15min.
Laveste pris843 kr.
Fly fra Aarhus til München
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris931 kr.
Fly fra Aalborg til München
Hurtigste flyvetid4t. 35min.
Laveste pris1.623 kr.
Fly fra Sønderborg til München
Hurtigste flyvetid15t. 20min.
Laveste pris3.373 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Monaco?

Det er nemmest at komme rundt i Monaco til fods kombineret med bus. Der kører seks bybusser i byen fra linje et til seks. Busserne kører hver dag i tidsrummet mellem kl. 7-21. En tredages billet til ubegrænset kørsel med bus koster ca. 11.50 EUR (ca. 86 DKK).


Kan man rejse til Monaco uden pas eller visum?

Danske statsborgere skal ikke ansøge om visum for at holde ferie i Monaco. Medbring dit pas på rejsen, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til München


Tips og gode råd til Monaco

Hvad skal man se i Monaco?

Når du lander i Monaco, kan du glæde dig til mange seværdigheder. De lækre sandstrande ved Rivieraen indbyder til både afslapning og vandsportsaktiviteter. Larvotto Beach og Mala Beach er to strande, som er værd at besøge. Prince’s Palace, Monte-Carlo Casino og Monaco Katedral er også populære attraktioner.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Monaco har potentiale til at blive en succes. Vandsport og varmt badevand er lige sagen for børn i alle aldre. Derudover er Oceanographic Museum & Aquarium et hit, da det er en blanding af et lærerigt museum og fascinerende akvarier. En helikoptertur fra Monaco Heliport eller et Formel 1 løb er også blandt mulighederne.

Skal man købe rejseforsikring?

Monaco er ikke medlem af EU. Derfor er du ikke dækket på din ferie og bør investere i en rejseforsikring, der er din tryghed på rejsen. Den kan tilpasses individuelle behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke vandet fra hanen i Monaco.

Giver man drikkepenge i Monaco?

I Monaco giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Avenue Monte Carlo og området omkring Place du Casino byder på populære indkøbsgader. Det er også værd at besøge indkøbscentre som Metropole Shopping Center og Fontvieille Shopping Centre. (Priser checket: 17/04/2019).