Find billige flybilletter til Düsseldorf

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Düsseldorf. De nuværende restriktioner til Düsseldorf er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Düsseldorf

Find de billigste fly til disse Düsseldorf-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Düsseldorf

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Düsseldorf

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Düsseldorf ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 464 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DÜSSELDORF FRA KØBENHAVNapril29% billigereAt flyve fra København til Düsseldorf ​​koster i gennemsnit blot 610 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DÜSSELDORF FRA KØBENHAVNaugust27% dyrereDet koster cirka 1.082 kr. at flyve til Düsseldorf ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DÜSSELDORF FRA KØBENHAVNdecember336% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Düsseldorf fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Düsseldorf?

Fra midt maj til midt september er det særligt populært at rejse med fly til Düsseldorf på grund af det milde sommervejr, men der er billige flybilletter til Düsseldorf at få hele året. Det østrigske lavprisselskab Laudamotion tilbyder ofte en flybillet til ca. 170 DKK retur fra Købehavn til Düsseldorf. Dog kan prisen tilføjes ekstra udgifter såsom gebyr for indchecket bagage og lufthavnsskat. Der er ikke de store prissvingninger henover året til Düsseldorf.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Düsseldorf?

  69 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Düsseldorf. Dette fly er fra Milano og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Düsseldorf. Hvis du vil finde den billigste pris til Düsseldorf fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Düsseldorf?

  Den billigste måned at flyve til Düsseldorf fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 610 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Düsseldorf med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 717 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Düsseldorf?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Düsseldorf på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 854 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Düsseldorf fra Danmark helt ned til 491 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Düsseldorf på?

  Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Düsseldorf fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 727 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.414 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Düsseldorf.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Düsseldorf?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Düsseldorf på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 598 kr.. Fly til Düsseldorf koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.047 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Düsseldorf?

  Lufthavn: Köln/Bonn, Lufthavn: Düsseldorf Weeze, Lufthavn: Dortmund, Lufthavn: Muenster eller Lufthavn: Paderborn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Düsseldorf.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Düsseldorf på?

  Lufthavn: Köln/Bonn har en gennemsnitspris på 1.714 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Düsseldorf. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Düsseldorf?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Düsseldorf. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Düsseldorf nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Düsseldorf

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Düsseldorf fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
8. nov.
CPH09:05København Kastrup
1t. 15min.
DUS10:20Duesseldorf Intl
14. nov.
DUS13:20Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH14:45København Kastrup
Flere flyselskaber
8. nov.
CPH03:50København Kastrup
1t. 25min.
DUS05:15Duesseldorf Intl
13. nov.
DUS01:05Duesseldorf Intl
1t. 15min.
CPH02:20København Kastrup
Flere flyselskaber
29. okt.
CPH07:35København Kastrup
1t. 20min.
DUS08:55Duesseldorf Intl
2. nov.
DUS14:20Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH15:45København Kastrup
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH12:50København Kastrup
1t. 20min.
DUS14:10Duesseldorf Intl
20. sep.
DUS03:30Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH04:55København Kastrup
Eurowings
7. sep.
CPH16:15København Kastrup
1t. 25min.
DUS17:40Duesseldorf Intl
28. sep.
DUS14:10Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH15:35København Kastrup
Eurowings
28. dec.
CPH03:50København Kastrup
1t. 25min.
DUS05:15Duesseldorf Intl
4. jan.
DUS13:20Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH14:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Düsseldorf

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Düsseldorf, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings, Lufthansa og SAS
SAS
21. aug.
CPH04:05København Kastrup
1t. 15min.
DUS05:20Duesseldorf Intl
SAS
13. okt.
CPH07:35København Kastrup
1t. 20min.
DUS08:55Duesseldorf Intl
SAS
22. okt.
CPH07:35København Kastrup
1t. 20min.
DUS08:55Duesseldorf Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Düsseldorf?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Düsseldorf

Du kan nemt og billigt finde adskillige flyafgange til Düsseldorf dagligt med både lavprisselskaberne Laudamotion og Eurowings samt med klassiske SAS og Lufthansa.

Hvem flyver direkte til Düsseldorf?

SAS, Eurowings og Laudamotion har direkte fly mellem Københavns Lufthavn og Düsseldorf.

Hvor lang tid tager det at flyve til Düsseldorf?

Turen med fly til Düsseldorf tager ca. 1 t. og 30 min.


Lufthavne i nærheden af Düsseldorf

Neden for finder du alle lufthavne i Düsseldorf samt deres afstand til centrum

Düsseldorfs internationale lufthavn ligger ca. 10 km nord for byen. Der afgår et tog fra lufthavnen til hovedbanegården tre gange i timen. Turen varer ca. 12 min., og en enkeltbillet koster ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK). Du kan rejse videre i byen på samme billet. Du kan også stige på S-banen, hvor både linje 1 og linje 7 standser ved lufthavnen og kører gennem centrum af Düsseldorf.


Populære fly til Düsseldorf

Find dine flybilletter til Düsseldorf blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Düsseldorf
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris491 kr.
Fly fra Billund til Düsseldorf
Hurtigste flyvetid4t. 20min.
Laveste pris1.498 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Düsseldorf?

Det offentlige transportsystem i Düsseldorf er effektivt og nemt at gå til. Der er metro under jorden og sporvogne og busser i gaderne. Der er billetautomater på alle stationer, og billetter kan købes i busserne – husk at stemple billetten, inden du stiger på. Du kan også købe et DüsseldorfCard, der giver fri adgang til al offentlig transport i byen samt entré til en række af byens museer. Du vælger selv, hvor længe kortet skal gælde. Et kort med 96 timers gyldighed koster ca. 21 EUR (ca. 157 DKK) for en person eller ca. 40 EUR (ca. 298 DKK) for et familiekort.


Kan man rejse til Düsseldorf uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Düsseldorf uden visum, men passet skal du have med på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Düsseldorf


Tips og gode råd til Düsseldorf

Hvad skal man se i Düsseldorf?

Der er rigeligt at tage sig til på en ferie i Düsseldorf, der er en moderne, summende mode- og kulturby, som vrimler med seværdigheder, anderledes museer og spændende arkitektur. Udforsk den gamle bymidte, den japanske have, Benrath slottet og bliv opdateret på den nyeste kunst på de talrige, eksperimenterende udstillingssteder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Düsseldorf i december er et oplagt feriemål, hvis du rejser med børn. Gaderne fyldes af det ene eventyrlige julemarked efter det andet med pariserjul, chokoladelandskaber og dampende glühwein til de voksne. Aquazoo Löbbecke Museum, der ligger i Nordpark, er et andet oplagt sted at tilbringe en sjov og anderledes dag for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist, når du rejser med fly til Düsseldorf. For fuld dækning bør du overveje en rejseforsikring, der kan udvides med blandt andet en ulykke- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Tyskland er vandet fra hanen rent og bliver jævnligt kontrolleret af fødevarestyrelsen. Du kan roligt drikke det.

Giver man drikkepenge i Düsseldorf?

Service er inkluderet i regningen på tyske restauranter, men der er tradition for at efterlade 5-10 % i drikkepenge eller runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Den kilometerlange, chikke Königsallee er berømt verden over for sin slående skønhed og sit virvar af eksklusive og skæve butikker, samt kunstgallerier og caféer for enhver smag. Her kan du nemt tilbringe en hel dag. (Priser checket: 11/05/2019).