Find billige fly til Düsseldorf

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Düsseldorf

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Düsseldorf

Bedste pris på enkeltbillet

274 kr.

Bedste pris på returbillet

627 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Düsseldorf fra Danmark i de seneste 72 timer er 274 kr. (København Kastrup til Düsseldorf Weeze).
Den bedste pris på en returbillet til Düsseldorf fra Danmark i de seneste 72 timer er 627 kr. (København Kastrup til Duesseldorf Intl).
Det hurtigste fly til Düsseldorf fra Danmark tager 1t. 20min. (København Kastrup til Duesseldorf Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Düsseldorf, herunder Lufthansa, Scandinavian Airlines og Eurowings.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Düsseldorf

Find de billigste fly til disse Düsseldorf-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Eindhoven

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Düsseldorf

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Düsseldorf ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 882 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DÜSSELDORF FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Düsseldorf ​​koster i gennemsnit blot 1.082 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DÜSSELDORF FRA KØBENHAVNaugust15% dyrereDet koster cirka 1.615 kr. at flyve til Düsseldorf ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DÜSSELDORF FRA KØBENHAVNoktober138% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Düsseldorf fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Düsseldorf?

Fra midt maj til midt september er det særligt populært at rejse med fly til Düsseldorf på grund af det milde sommervejr, men der er billige flybilletter til Düsseldorf at få hele året. Det østrigske lavprisselskab Laudamotion tilbyder ofte en flybillet til ca. 170 DKK retur fra Købehavn til Düsseldorf. Dog kan prisen tilføjes ekstra udgifter såsom gebyr for indchecket bagage og lufthavnsskat. Der er ikke de store prissvingninger henover året til Düsseldorf.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Düsseldorf fra Sofia for 46 kr.. Det er 98% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Düsseldorf. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Düsseldorf fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Düsseldorf fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.082 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Düsseldorf med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.255 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Düsseldorf på, er omkring 54 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.404 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Düsseldorf fra Danmark helt ned til 627 kr. på momondo.

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Düsseldorf fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 833 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.620 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Düsseldorf.

Det billigste tidspunkt at flyve til Düsseldorf på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 685 kr.. Fly til Düsseldorf koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.200 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Düsseldorf. Hvis du har planer om at flyve til Düsseldorf, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Köln/Bonn (47 km fra Düsseldorf centrum), Lufthavn: Düsseldorf Weeze (60 km fra Düsseldorf centrum), Lufthavn: Dortmund (66 km fra Düsseldorf centrum), Lufthavn: Muenster (118 km fra Düsseldorf centrum) eller Lufthavn: Paderborn (134 km fra Düsseldorf centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Dortmund for 993 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja, du kan flyve til Duesseldorf Intl Lufthavn i Düsseldorf (4,7 km fra Lörick).Gode tilbud på fly til Düsseldorf

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Düsseldorf fundet af momondos brugere for nylig
Eurowings
15. nov.
CPH03:50København Kastrup
1t. 25min.
DUS05:15Duesseldorf Intl
22. nov.
DUS13:20Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH14:45København Kastrup
Eurowings
15. nov.
CPH03:50København Kastrup
1t. 25min.
DUS05:15Duesseldorf Intl
22. nov.
DUS01:45Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH03:10København Kastrup
Eurowings
11. nov.
CPH15:25København Kastrup
1t. 25min.
DUS16:50Duesseldorf Intl
18. nov.
DUS01:45Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH03:10København Kastrup
Eurowings
25. nov.
CPH15:25København Kastrup
1t. 25min.
DUS16:50Duesseldorf Intl
28. nov.
DUS01:45Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH03:10København Kastrup
Ryanair
20. sep.
CPH03:20København Kastrup
28t. 25min.
2 stop
NRN07:45Düsseldorf Weeze
22. sep.
NRN10:35Düsseldorf Weeze
20t. 50min.
2 stop
CPH07:25København Kastrup
Eurowings
21. dec.
CPH03:50København Kastrup
1t. 25min.
DUS05:15Duesseldorf Intl
9. jan.
DUS01:45Duesseldorf Intl
1t. 25min.
CPH03:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Düsseldorf

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Düsseldorf, så se nogle af vores tilbud herunder fra Eurowings, Norwegian og Ryanair
Ryanair
28. sep.
CPH13:20København Kastrup
20t. 50min.
1 stop
NRN10:10Düsseldorf Weeze
Ryanair
28. sep.
CPH18:10København Kastrup
19t. 15min.
2 stop
NRN13:25Düsseldorf Weeze
Ryanair
24. okt.
CPH19:05København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
NRN06:10Düsseldorf Weeze

Hvilke flyselskaber flyver til Düsseldorf?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Düsseldorf

Hvilke flyselskaber flyver til Düsseldorf?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Düsseldorf fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Eurowings, Scandinavian Airlines, Lufthansa og British Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Düsseldorf, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Düsseldorf

Neden for finder du alle lufthavne i Düsseldorf samt deres afstand til centrum

Düsseldorfs internationale lufthavn ligger ca. 10 km nord for byen. Der afgår et tog fra lufthavnen til hovedbanegården tre gange i timen. Turen varer ca. 12 min., og en enkeltbillet koster ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK). Du kan rejse videre i byen på samme billet. Du kan også stige på S-banen, hvor både linje 1 og linje 7 standser ved lufthavnen og kører gennem centrum af Düsseldorf.


Populære fly til Düsseldorf

Find dine flybilletter til Düsseldorf blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Düsseldorf
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris627 kr.
Fly fra Billund til Düsseldorf
Hurtigste flyvetid4t. 10min.
Laveste pris1.038 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Düsseldorf

Det offentlige transportsystem i Düsseldorf er effektivt og nemt at gå til. Der er metro under jorden og sporvogne og busser i gaderne. Der er billetautomater på alle stationer, og billetter kan købes i busserne – husk at stemple billetten, inden du stiger på. Du kan også købe et DüsseldorfCard, der giver fri adgang til al offentlig transport i byen samt entré til en række af byens museer. Du vælger selv, hvor længe kortet skal gælde. Et kort med 96 timers gyldighed koster ca. 21 EUR (ca. 157 DKK) for en person eller ca. 40 EUR (ca. 298 DKK) for et familiekort.


Visumkrav for Düsseldorf

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Düsseldorf uden visum, men passet skal du have med på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Düsseldorf


De bedste oplevelser og seværdigheder i Düsseldorf

Der er rigeligt at tage sig til på en ferie i Düsseldorf, der er en moderne, summende mode- og kulturby, som vrimler med seværdigheder, anderledes museer og spændende arkitektur. Udforsk den gamle bymidte, den japanske have, Benrath slottet og bliv opdateret på den nyeste kunst på de talrige, eksperimenterende udstillingssteder.

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist, når du rejser med fly til Düsseldorf. For fuld dækning bør du overveje en rejseforsikring, der kan udvides med blandt andet en ulykke- og tyveriforsikring.

I Tyskland er vandet fra hanen rent og bliver jævnligt kontrolleret af fødevarestyrelsen. Du kan roligt drikke det.

Service er inkluderet i regningen på tyske restauranter, men der er tradition for at efterlade 5-10 % i drikkepenge eller runde op til nærmeste hele beløb.

Den kilometerlange, chikke Königsallee er berømt verden over for sin slående skønhed og sit virvar af eksklusive og skæve butikker, samt kunstgallerier og caféer for enhver smag. Her kan du nemt tilbringe en hel dag.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Düsseldorf, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Düsseldorf, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Düsseldorf på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Düsseldorf. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Düsseldorf, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Düsseldorf spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Düsseldorf

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Düsseldorf

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.