Find billige fly til Erfurt

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Erfurt

Få indsigter om din flyrejse til Erfurt, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Erfurt?

341 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Erfurt. Dette fly er fra Palma de Mallorca og er 87% billigere end de fleste andre flyrejser til Erfurt. Hvis du vil finde den billigste pris til Erfurt fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Erfurt?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Erfurt (Leipzig/Halle), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 6t og 8t. 25min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Erfurt

Find de billigste fly til disse Erfurt-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leipzig

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Erfurt

København (CPH) til Leipzig (LEJ)

Fly til Erfurt ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Leipzig/Halle, hvor den gennemsnitlige pris er 2.134 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Erfurt

Rejsende, som flyver til Erfurt, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Leipzig/Halle (96 km fra Erfurt centrum), Lufthavn: Kassel-Calden (125 km fra Erfurt centrum) eller Lufthavn: Braunschweig (153 km fra Erfurt centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Erfurt Lufthavn: Kassel-Calden, hvor gennemsnitsprisen er 1.566 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Erfurt

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Erfurt

Hvilke flyselskaber flyver til Erfurt?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Erfurt

Hvilke flyselskaber flyver til Erfurt?

Lufthansa er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Erfurt regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Erfurt med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Erfurt


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Erfurt, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Erfurt, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Erfurt med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Erfurt, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Erfurt lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Erfurt og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.