Lej en bil i Erfurt, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Erfurt, Tyskland

Erfurt, Tyskland
27. jun — 4. jul
Samme aflevering
Erfurt, Tyskland
søn 27.6
Middag
søn 4.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Erfurt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Erfurt, Tyskland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Erfurt, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Leipzig/Halles biludlejningsdisk

Biludlejning i Erfurt

1 person har søgt efter billeje i Erfurt i juni.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Erfurt for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Erfurt. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Erfurt i juli måned?

På rejser til Erfurt i juli måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Erfurt i juli måned, når temperaturer er på omkring 12 °C og der er 120 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Erfurt koster 179 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Erfurt, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Erfurt, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Erfurt er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Erfurt er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvordan er vejret i Erfurt, Tyskland i juni?

I juni måned er gennemsnitstemperaturen i Erfurt 11 °C, og den forventede nedbør er 110 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Erfurt.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Klimaet i Erfurt under juni måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Erfurt. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Erfurt plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Fiesta.

Minder vejret i Erfurt om vejret i resten af Thüringen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Erfurt og rundt i Thüringen eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 110 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Erfurt