Lej en bil i Hamborg, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hamborg, Tyskland

Hamborg, Tyskland
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Hamborg, Tyskland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

134 kr. - 834 kr.

Alle biltyper

145 kr. - 1.196 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Hamborg, Tyskland, er 260 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Hamborg, Tyskland, er i maj. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Hamborg, Tyskland, er 462 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Hamborg, Tyskland, er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Hamborg, Tyskland, er 445 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Hamborg, Tyskland, er i maj. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Hamborg, Tyskland, er 425 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Hamborg, Tyskland, er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 183 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Hamborg, Tyskland, er 346 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Hamborg, Tyskland, er i januar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Hamborg, Tyskland, er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Hamborg, Tyskland, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Hamborg.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

113 kr./dag

3 sep – 17 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

113 kr./dag

4 sep – 18 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

132 kr./dag

3 sep – 17 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Hamborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hamborg, Tyskland
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

9,0
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

7,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,3
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

7,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,5
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

6,0
50 kontorer

Information om din rejse til Hamborg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Hamborg?

Berlin er cool som aldrig før, men Tyskland er mere end storbyliv i landets hovedstad. Hamborg er den næststørste by med mindst ligeså meget at byde på, og danske turister har fået øjnene op for dens mange kvaliteter. Inden du glæder dig over billeje i Hamborg, skal du huske at tjekke den specifikke aldersgrænse for leje af bil, der kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Hos udlejningsfirmaet Alamo er minimumsalderen 21 år for at kunne benytte biludlejning i Hamborg. Derudover skal alle bilister mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 18 EUR (ca. 134 DKK). Vælger du i stedet at leje hos eksempelvis Dollar, er aldersgrænsen den samme, men dagsgebyret er til gengæld på ca. 24 EUR (ca. 179 DKK). Hos udbyderen Budget skal du til sammenligning blot være fyldt 19 år for at kunne foretage billeje i Hamborg. Du kan naturligvis også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Enterprise, Sixt og Keddy.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Tyskland er kendt for mange luksusbiler og fart over feltet på motorvejene. Som dansk bilist er det afgørende at kende fartgrænserne, når den står på billeje i Hamborg. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t. Til gengæld må du køre maks. 130 km/t på motorveje. Nogle steder er der tilmed ingen hastighedsbegrænsning, men det anbefales alligevel, at du holder dig til de maks. 130 km/t, da det ellers kan blive kompliceret med ansvarsplaceringen i forbindelse med eventuelle uheld. Promillegrænsen i Tyskland er ligesom i Danmark på maks. 0,5. Det er ikke et krav at køre med nærlyset tændt, men det er lovligt, og du bør gøre det. Du slipper også for vejafgifter, da de ikke opkræves i Tyskland.

Parkering

Lej bil i Hamborg og nyd godt af de mange parkeringsmuligheder! Hamborg er en storby med stort fokus på turisme og de mange forretningsrejsende, der besøger byen. Derfor kan du nemt parkere din lejebil på gader som eksempelvis Wexstrasse, Burchardplatz, Alsterterrasse og Rödingmarkt. Den første time koster ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK) og ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. efterfølgende time. Du kan også parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse som eksempelvis Europa-Passage, Alsterhaus og Gertrudentor, hvor timeprisen ligger mellem ca. 2,50-4,50 EUR (ca. 19-34 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Hamborg

Du vil få meget ud af biludlejning i Hamborg. Der ligger nemlig mange sjove og smukke attraktioner rundt i oplandet. En lejebil med fri kilometer og GPS er altid værd at overveje, når du har planer om en udflugt. Er der børn i bilen, så har du også brug for en barnestol. Hele familien vil elske en dagstur til forlystelsesparken Heide Park. En tur til Lüneburg er også værd at overveje grundet byens store naturområde. Lübeck er også oplagt, da byens gamle bydel er en stor attraktion sammen med byens verdenskendte marcipanbrød.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er som regel inkluderet en ansvarsforsikring i forbindelse med billeje i Hamborg. Derudover vil du som udgangspunkt skulle betale et beløb i selvrisiko, som kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Vil du være på den sikre side, skal du blot betale et ekstra beløb for at slippe for selvrisikoen. Derudover er det oplagt at tilkøbe dækninger på udstyr som glas, tag, undervogn og andre ting, som normalt ikke er inklusive i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Hamborg, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i alle EU-lande og dermed også i Tyskland, så du behøver ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Hamborg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hamborg Lufthavn er lokationen, hvor mange udlejningsfirmaer holder til. Firmaer som Sixt, Europcar og Global har eksempelvis også kontorer i centrum. (Information checket 12/05/2019).


Afstanden fra Hamborg, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamborgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Hamborg

Indtil videre har der i juli været 321 søgninger på biludlejning i Hamborg på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hamborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Hamborg har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Enterprise, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Hamborg. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Hamborg, Tyskland i august?

248 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Hamborg i august. Tilbud fås helt ned til 148 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Hamborg i august, kan du forvente en pris på cirka 197 kr.. De bedste priser fås fra 92 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hamborg har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Alamo når du besøger Hamborg. Med gennemsnitspriser på 235 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Alamo et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Hamborg, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Hamborg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Hamborg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Hamborg i august måned?

Leje af en standardbil i Hamborg i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 13 °C og nedbør omkring 60 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Hamborg koster 692 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hamborg har flest biludlejningssteder?

I byen Hamborg, Tyskland er der 9 udlejningssteder ejet af BUCHBINDER med en gennemsnitlig daglig pris på 241 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hamborg, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Hamborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Hamborg er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Hamborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Hamborg, Tyskland i juli?

I juli er der normalt 80 mm nedbør i Hamborg og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hamborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Hamborg er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Hamborg om vejret i resten af Hamburg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Hamborg og rundt i Hamburg eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 80 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Hamborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Hamborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hamborg