Billeje i Hamborg, Hamburg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hamborg, Hamburg

Hamborg, Tyskland
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Hamborg, Hamburg

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Hamborg, Hamburg
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

29 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Hyundai i40
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Hyundai i40
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

30 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Skoda Octavia Combi
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

29 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Audi Q3
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

29 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Volkswagen Polo

Vigtige oplysninger om billeje i Hamborg

Berlin er cool som aldrig før, men Tyskland er mere end storbyliv i landets hovedstad. Hamborg er den næststørste by med mindst ligeså meget at byde på, og danske turister har fået øjnene op for dens mange kvaliteter. Inden du glæder dig over billeje i Hamborg, skal du huske at tjekke den specifikke aldersgrænse for leje af bil, der kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Hos udlejningsfirmaet Alamo er minimumsalderen 21 år for at kunne benytte biludlejning i Hamborg. Derudover skal alle bilister mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 18 EUR (ca. 134 DKK). Vælger du i stedet at leje hos eksempelvis Dollar, er aldersgrænsen den samme, men dagsgebyret er til gengæld på ca. 24 EUR (ca. 179 DKK). Hos udbyderen Budget skal du til sammenligning blot være fyldt 19 år for at kunne foretage billeje i Hamborg. Du kan naturligvis også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Enterprise, Sixt og Keddy.

Tyskland er kendt for mange luksusbiler og fart over feltet på motorvejene. Som dansk bilist er det afgørende at kende fartgrænserne, når den står på billeje i Hamborg. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t. Til gengæld må du køre maks. 130 km/t på motorveje. Nogle steder er der tilmed ingen hastighedsbegrænsning, men det anbefales alligevel, at du holder dig til de maks. 130 km/t, da det ellers kan blive kompliceret med ansvarsplaceringen i forbindelse med eventuelle uheld. Promillegrænsen i Tyskland er ligesom i Danmark på maks. 0,5. Det er ikke et krav at køre med nærlyset tændt, men det er lovligt, og du bør gøre det. Du slipper også for vejafgifter, da de ikke opkræves i Tyskland.

Lej bil i Hamborg og nyd godt af de mange parkeringsmuligheder! Hamborg er en storby med stort fokus på turisme og de mange forretningsrejsende, der besøger byen. Derfor kan du nemt parkere din lejebil på gader som eksempelvis Wexstrasse, Burchardplatz, Alsterterrasse og Rödingmarkt. Den første time koster ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK) og ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. efterfølgende time. Du kan også parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse som eksempelvis Europa-Passage, Alsterhaus og Gertrudentor, hvor timeprisen ligger mellem ca. 2,50-4,50 EUR (ca. 19-34 DKK).

Du vil få meget ud af biludlejning i Hamborg. Der ligger nemlig mange sjove og smukke attraktioner rundt i oplandet. En lejebil med fri kilometer og GPS er altid værd at overveje, når du har planer om en udflugt. Er der børn i bilen, så har du også brug for en barnestol. Hele familien vil elske en dagstur til forlystelsesparken Heide Park. En tur til Lüneburg er også værd at overveje grundet byens store naturområde. Lübeck er også oplagt, da byens gamle bydel er en stor attraktion sammen med byens verdenskendte marcipanbrød.

Der er som regel inkluderet en ansvarsforsikring i forbindelse med billeje i Hamborg. Derudover vil du som udgangspunkt skulle betale et beløb i selvrisiko, som kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Vil du være på den sikre side, skal du blot betale et ekstra beløb for at slippe for selvrisikoen. Derudover er det oplagt at tilkøbe dækninger på udstyr som glas, tag, undervogn og andre ting, som normalt ikke er inklusive i forsikringen.

Danske kørekort er gyldige i alle EU-lande og dermed også i Tyskland, så du behøver ikke søge om et internationalt kørekort.

Hamborg Lufthavn er lokationen, hvor mange udlejningsfirmaer holder til. Firmaer som Sixt, Europcar og Global har eksempelvis også kontorer i centrum.


Find billig billeje i Hamborg, Hamburg

Find den lejebil i Hamborg, der passer til dine behov

Biler i Lille

178 kr. - 988 kr.

Alle biltyper

370 kr. - 1.390 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Hamborg, Tyskland er 408 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Hamborg, Tyskland er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Hamborg, Tyskland er 690 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Hamborg, Tyskland er i november. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Hamborg, Tyskland er 728 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Hamborg, Tyskland er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 515 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Hamborg, Tyskland er 703 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Hamborg, Tyskland er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Hamborg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Hamborg, Tyskland er 721 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Hamborg, Tyskland er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Hamborg, Tyskland er 702 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Hamborg, Tyskland er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Hamborg, Tyskland er 324 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Hamborg, Tyskland er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 467 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

29 aug. - 14 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Hamborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hamborg, Hamburg
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0
20 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

10,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

7,9
51 kontorer
30 kontorer
18 kontorer
11 kontorer
9 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Hamborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Hamborg

Det mest populære bureau

Wheego

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste lejebil

315 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Hamborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Wheego. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Enterprise
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Hamborg i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Hamborg er 315 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 521 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Hamborg i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen up! som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Hamborg

Nærliggende attraktioner:

Sankt Pauli Museum9,3 km

Nærliggende attraktioner:

Sankt Pauli Museum122,3 km

Nærliggende attraktioner:

Sankt Pauli Museum95,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Hamborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Hamborg

Kørsel i lejebil i Hamborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Hamborg, så du er klar til næste rejse.

483 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Hamborg i september. Tilbud fås helt ned til 230 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Hamborg i september, kan du forvente en pris på cirka 487 kr.. De bedste priser fås fra 276 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Hertz når du besøger Hamborg. Med gennemsnitspriser på 797 kr./dag tilgængelige gennem deres 9 udlejningskontorer, er Hertz et super udlejningsfirma at leje fra.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Hamborg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Hamborg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Leje af en standardbil i Hamborg i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 9 °C og nedbør omkring 60 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Hamborg koster 800 kr./dag i gennemsnit.

I byen Hamborg, Tyskland er der 20 udlejningssteder ejet af Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 1.068 kr..

50 km/t. er fartgrænsen i Hamborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Hamborg er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Hamborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I august er der normalt 70 mm nedbør i Hamborg og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hamborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Hamborg og rundt i Hamburg eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Hamborg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Hamborg

Populære udlejningsbiler i Hamborg

Lej en af disse populære biltyper i Hamborg

Se flere lejebiler i Tyskland

Find billige udlejningsbiler i Tyskland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hamborg


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Hamborg, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Hamborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Hamborg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Hamborg.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Hamborg.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Hamborg.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.