Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Hamborg, Hamburg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hamborg, Hamburg

Hamborg, Tyskland
26. mar. — 2. apr.
Hamborg, Tyskland
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Hamborg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Hamborg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Hamborg?

De billigste udlejningsbiler i Hamborg kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 110 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Hamborg er 217 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Hamborg har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Hamborg, med 34 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Hamborg?

Til gennemsnitligt 767 kr./dag (og helt ned til 430 kr./dag) er udlejning af en Ford Transit in Hamborg det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Mercedes-Benz V-Class in Hamborg for 923 kr./dag i gennemsnit (636 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Hamborg, Hamburg

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Hamborg, Hamburg
Economy188 kr./dag
Lille mellemklasse169 kr./dag
Stor mellemklasse193 kr./dag
Stor288 kr./dag
Mini162 kr./dag
Kompakt SUV163 kr./dag
Mellemstor SUV207 kr./dag
Kompakt stationcar219 kr./dag
Middel stationcar227 kr./dag
Standard stationcar299 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Hamborg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Hamborg?

Berlin er cool som aldrig før, men Tyskland er mere end storbyliv i landets hovedstad. Hamborg er den næststørste by med mindst ligeså meget at byde på, og danske turister har fået øjnene op for dens mange kvaliteter. Inden du glæder dig over billeje i Hamborg, skal du huske at tjekke den specifikke aldersgrænse for leje af bil, der kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Hos udlejningsfirmaet Alamo er minimumsalderen 21 år for at kunne benytte biludlejning i Hamborg. Derudover skal alle bilister mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 18 EUR (ca. 134 DKK). Vælger du i stedet at leje hos eksempelvis Dollar, er aldersgrænsen den samme, men dagsgebyret er til gengæld på ca. 24 EUR (ca. 179 DKK). Hos udbyderen Budget skal du til sammenligning blot være fyldt 19 år for at kunne foretage billeje i Hamborg. Du kan naturligvis også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Enterprise, Sixt og Keddy.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Tyskland er kendt for mange luksusbiler og fart over feltet på motorvejene. Som dansk bilist er det afgørende at kende fartgrænserne, når den står på billeje i Hamborg. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t. Til gengæld må du køre maks. 130 km/t på motorveje. Nogle steder er der tilmed ingen hastighedsbegrænsning, men det anbefales alligevel, at du holder dig til de maks. 130 km/t, da det ellers kan blive kompliceret med ansvarsplaceringen i forbindelse med eventuelle uheld. Promillegrænsen i Tyskland er ligesom i Danmark på maks. 0,5. Det er ikke et krav at køre med nærlyset tændt, men det er lovligt, og du bør gøre det. Du slipper også for vejafgifter, da de ikke opkræves i Tyskland.

Parkering

Lej bil i Hamborg og nyd godt af de mange parkeringsmuligheder! Hamborg er en storby med stort fokus på turisme og de mange forretningsrejsende, der besøger byen. Derfor kan du nemt parkere din lejebil på gader som eksempelvis Wexstrasse, Burchardplatz, Alsterterrasse og Rödingmarkt. Den første time koster ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK) og ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. efterfølgende time. Du kan også parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse som eksempelvis Europa-Passage, Alsterhaus og Gertrudentor, hvor timeprisen ligger mellem ca. 2,50-4,50 EUR (ca. 19-34 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Hamborg

Du vil få meget ud af biludlejning i Hamborg. Der ligger nemlig mange sjove og smukke attraktioner rundt i oplandet. En lejebil med fri kilometer og GPS er altid værd at overveje, når du har planer om en udflugt. Er der børn i bilen, så har du også brug for en barnestol. Hele familien vil elske en dagstur til forlystelsesparken Heide Park. En tur til Lüneburg er også værd at overveje grundet byens store naturområde. Lübeck er også oplagt, da byens gamle bydel er en stor attraktion sammen med byens verdenskendte marcipanbrød.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er som regel inkluderet en ansvarsforsikring i forbindelse med billeje i Hamborg. Derudover vil du som udgangspunkt skulle betale et beløb i selvrisiko, som kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Vil du være på den sikre side, skal du blot betale et ekstra beløb for at slippe for selvrisikoen. Derudover er det oplagt at tilkøbe dækninger på udstyr som glas, tag, undervogn og andre ting, som normalt ikke er inklusive i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Hamborg, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i alle EU-lande og dermed også i Tyskland, så du behøver ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Hamborg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hamborg Lufthavn er lokationen, hvor mange udlejningsfirmaer holder til. Firmaer som Sixt, Europcar og Global har eksempelvis også kontorer i centrum.


Find billig billeje i Hamborg, Hamburg

Find den lejebil i Hamborg, der passer til dine behov

Lille biler

193 kr. - 491 kr.

Alle biltyper

349 kr. - 756 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Hamborg, Tyskland er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Hamborg, Tyskland er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Hamborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Hamborg, Tyskland er 481 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Hamborg, Tyskland er i maj. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Hamborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Hamborg, Tyskland er 737 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Hamborg, Tyskland er i oktober. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 395 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Hamborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Hamborg, Tyskland er 462 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Hamborg, Tyskland er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 278 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Hamborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Hamborg, Tyskland er 825 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Hamborg, Tyskland er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 383 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Hamborg, Tyskland er 846 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Hamborg, Tyskland er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 485 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Hamborg, Tyskland er 589 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Hamborg, Tyskland er i april. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Hamborg. I Hamborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

169 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

188 kr./dag

12 juni - 17 juni
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Hamborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hamborg, Hamburg

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Global Rent A Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

20 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

10,0

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

7,9

Value

8,9

Sixt

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Enterprise Rent-A-Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,9

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Hamborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Hamborg

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Passenger Van, Standard, Compact

Billigste lejebil

172 kr.

Den mest populære model

Ford Transit
Det mest populære biludlejningsbureau i Hamborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Wheego
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Hamborg i de seneste 72 timer: Passenger Van, Standard, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Hamborg er 172 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 437 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Hamborg i de seneste 7 dage er Ford Transit. Vores brugere foretrækker også Class Convertible som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Hamborg

Nærliggende attraktioner:

Casino Esplanade8,0 km
Staatsoper Hamburg8,2 km
Rathausmarkt8,9 km
Hamburger Rathaus8,9 km
Sankt Pauli Museum9,3 km

Nærliggende attraktioner:

Miniatur Wunderland122,1 km
Sankt Pauli Museum122,3 km
Hamburger Rathaus122,9 km
Rathausmarkt122,9 km
Staatsoper Hamburg123,5 km

Nærliggende attraktioner:

Sankt Pauli Museum95,9 km
Miniatur Wunderland97,0 km
Hamburger Rathaus97,6 km
Rathausmarkt97,7 km
Staatsoper Hamburg97,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Hamborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Hamborg
Generator Hamburg

Generator Hamburg

Steintorplatz 3, Hamburg, Hamburg, Germany

0,9 km fra centrum

A&o Hamburg Hauptbahnhof

A&o Hamburg Hauptbahnhof

Amsinckstrasse 2-10, Hamburg, Hamburg, Germany

0,8 km fra centrum

Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Flughafenstrasse 1-3, Hamburg, Hamburg, Germany

9,4 km fra centrum

NH Hamburg Altona

NH Hamburg Altona

Stresemannstr. 363-369, Hamburg, Hamburg, Germany

5,3 km fra centrum

Barceló Hamburg

Barceló Hamburg

Ferdinandstrasse 15, Hamburg, Hamburg, Germany

0,7 km fra centrum

a&o Hamburg City

a&o Hamburg City

Spaldingstrasse 160, Hamburg, Hamburg, Germany

1,7 km fra centrum

Courtyard by Marriott Hamburg City

Courtyard by Marriott Hamburg City

Adenauerallee 52, Hamburg, Hamburg, Germany

1,4 km fra centrum

Holiday Inn Hamburg - City Nord

Holiday Inn Hamburg - City Nord

Kapstadtring 2a, Hamburg, Hamburg, Germany

6,3 km fra centrum

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte

Wikingerweg 4, Hamburg, Hamburg, Germany

2,3 km fra centrum

Grand Elysee Hamburg

Grand Elysee Hamburg

Rothenbaumchaussee 10, Hamburg, Hamburg, Germany

1,7 km fra centrum

Radisson Blu Hotel, Hamburg

Radisson Blu Hotel, Hamburg

Congressplatz 2, Hamburg, Hamburg, Germany

1,6 km fra centrum

A&O Hamburg Reeperbahn

A&O Hamburg Reeperbahn

Reeperbahn 154, Hamburg, Hamburg, Germany

2,6 km fra centrum

Ruby Lotti Hotel Hamburg

Ruby Lotti Hotel Hamburg

Düsternstraße 1-3, Hamburg, Hamburg, Germany

0,9 km fra centrum

Fraser Suites Hamburg

Fraser Suites Hamburg

Rödingsmarkt 2, Hamburg, Hamburg, Germany

0,8 km fra centrum

Lindner Hotel Am Michel

Lindner Hotel Am Michel

Neanderstr. 20, Hamburg, Hamburg, Germany

1,4 km fra centrum

Holiday Inn Hamburg - Berliner Tor

Holiday Inn Hamburg - Berliner Tor

Wikingerweg 2, Hamburg, Hamburg, Germany

2,2 km fra centrum

Moxy Hamburg City

Moxy Hamburg City

Anckelmannstrasse 11, Hamburg, Hamburg, Germany

2,1 km fra centrum

Hyperion Hotel Hamburg

Hyperion Hotel Hamburg

Amsinckstraße 39, Hamburg, Hamburg, Germany

1,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Hamborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Hamborg, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Hamborg, Tyskland i april?

431 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Hamborg i april. Tilbud fås helt ned til 179 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Hamborg i april, kan du forvente en pris på cirka 425 kr.. De bedste priser fås fra 109 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Hamborg, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Hamborg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Hamborg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Hamborg i april måned?

Leje af en standardbil i Hamborg i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 12 °C og nedbør omkring 50 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Hamborg koster 452 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hamborg, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Hamborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Hamborg er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Hamborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi Q5 in Hamborg?

Hvordan er vejret i Hamborg, Tyskland i marts?

I marts er der normalt 50 mm nedbør i Hamborg og en gennemsnitstemperatur på 4 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hamborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Hamborg om vejret i resten af Hamburg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Hamborg og rundt i Hamburg eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Hamborg?

Priser for biler i Hamborg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Hamborg?

Fra marts 2024 er der 234 udbydere at vælge mellem for biler i Hamborg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Hamborg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Hamborg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Hamborg?

For at leje en bil i Hamborg, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Hamborg?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Hamborg, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Hamborg?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Hamborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Hamborg med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Hamborg og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Hamborg på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Hamborg.

Kan jeg finde billeje i Hamborg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Hamborg.

Kan jeg søge efter billeje i Hamborg med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Hamborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hamborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Hamborg


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo