Billeje i Hamborg, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hamborg, Tyskland

Hamborg, Tyskland
26. apr — 3. maj
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
man 26.4
Middag
man 3.5
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Hamborg?

Alle

109 kr. - 4.134 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Hamborg, Tyskland er i marts. Med en lejepris på kun 109 kr. pr. dag er prisen 61% lavere end resten af året. Den dyreste måned er oktober. I Hamborg kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Hamborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hamborg, Tyskland
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 29 anmeldelser


Information om din rejse til Hamborg

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Hamborg?

Berlin er cool som aldrig før, men Tyskland er mere end storbyliv i landets hovedstad. Hamborg er den næststørste by med mindst ligeså meget at byde på, og danske turister har fået øjnene op for dens mange kvaliteter. Inden du glæder dig over billeje i Hamborg, skal du huske at tjekke den specifikke aldersgrænse for leje af bil, der kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Hos udlejningsfirmaet Alamo er minimumsalderen 21 år for at kunne benytte biludlejning i Hamborg. Derudover skal alle bilister mellem 21-24 år betale et dagsgebyr på ca. 18 EUR (ca. 134 DKK). Vælger du i stedet at leje hos eksempelvis Dollar, er aldersgrænsen den samme, men dagsgebyret er til gengæld på ca. 24 EUR (ca. 179 DKK). Hos udbyderen Budget skal du til sammenligning blot være fyldt 19 år for at kunne foretage billeje i Hamborg. Du kan naturligvis også vælge blandt mange andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Enterprise, Sixt og Keddy.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Tyskland er kendt for mange luksusbiler og fart over feltet på motorvejene. Som dansk bilist er det afgørende at kende fartgrænserne, når den står på billeje i Hamborg. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På landeveje er hastigheden maks. 100 km/t. Til gengæld må du køre maks. 130 km/t på motorveje. Nogle steder er der tilmed ingen hastighedsbegrænsning, men det anbefales alligevel, at du holder dig til de maks. 130 km/t, da det ellers kan blive kompliceret med ansvarsplaceringen i forbindelse med eventuelle uheld. Promillegrænsen i Tyskland er ligesom i Danmark på maks. 0,5. Det er ikke et krav at køre med nærlyset tændt, men det er lovligt, og du bør gøre det. Du slipper også for vejafgifter, da de ikke opkræves i Tyskland.

Parkering

Lej bil i Hamborg og nyd godt af de mange parkeringsmuligheder! Hamborg er en storby med stort fokus på turisme og de mange forretningsrejsende, der besøger byen. Derfor kan du nemt parkere din lejebil på gader som eksempelvis Wexstrasse, Burchardplatz, Alsterterrasse og Rödingmarkt. Den første time koster ca. 2,50 EUR (ca. 19 DKK) og ca. 2 EUR (ca. 15 DKK) pr. efterfølgende time. Du kan også parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse som eksempelvis Europa-Passage, Alsterhaus og Gertrudentor, hvor timeprisen ligger mellem ca. 2,50-4,50 EUR (ca. 19-34 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Hamborg

Du vil få meget ud af biludlejning i Hamborg. Der ligger nemlig mange sjove og smukke attraktioner rundt i oplandet. En lejebil med fri kilometer og GPS er altid værd at overveje, når du har planer om en udflugt. Er der børn i bilen, så har du også brug for en barnestol. Hele familien vil elske en dagstur til forlystelsesparken Heide Park. En tur til Lüneburg er også værd at overveje grundet byens store naturområde. Lübeck er også oplagt, da byens gamle bydel er en stor attraktion sammen med byens verdenskendte marcipanbrød.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er som regel inkluderet en ansvarsforsikring i forbindelse med billeje i Hamborg. Derudover vil du som udgangspunkt skulle betale et beløb i selvrisiko, som kan variere blandt udlejningsfirmaerne. Vil du være på den sikre side, skal du blot betale et ekstra beløb for at slippe for selvrisikoen. Derudover er det oplagt at tilkøbe dækninger på udstyr som glas, tag, undervogn og andre ting, som normalt ikke er inklusive i forsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Hamborg, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er gyldige i alle EU-lande og dermed også i Tyskland, så du behøver ikke søge om et internationalt kørekort.

Hvor i Hamborg kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hamborg Lufthavn er lokationen, hvor mange udlejningsfirmaer holder til. Firmaer som Sixt, Europcar og Global har eksempelvis også kontorer i centrum. (Information checket 12/05/2019).


Afstanden fra Hamborg, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamborgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Hamborg

Indtil videre har der i april været 321 søgninger på biludlejning i Hamborg på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hamborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Hamborg har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Hamborg. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Hamborg, Tyskland i maj?

244 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Hamborg i maj. Tilbud fås helt ned til 146 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Hamborg i maj, kan du forvente en pris på cirka 194 kr.. De bedste priser fås fra 91 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hamborg har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Alamo når du besøger Hamborg. Med gennemsnitspriser på 232 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Alamo et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Hamborg, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Hamborg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Hamborg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Hamborg i maj måned?

Leje af en standardbil i Hamborg i maj måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 15 °C og nedbør omkring 70 mm i maj, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Hamborg koster 683 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hamborg har flest biludlejningssteder?

I byen Hamborg, Tyskland er der 28 udlejningssteder ejet af keddy by Europcar med en gennemsnitlig daglig pris på 228 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hamborg, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Hamborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Hamborg er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Hamborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Hamborg, Tyskland i april?

I april er der normalt 40 mm nedbør i Hamborg og en gennemsnitstemperatur på 7 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hamborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Hamborg under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Hamborg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Hamborg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Golf, Fiat Panda og Ford Focus.

Minder vejret i Hamborg om vejret i resten af Hamburg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Hamborg og rundt i Hamburg eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Hamborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Hamborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hamborg