Lej en bil i Ankara, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ankara, Tyrkiet

Ankara, Tyrkiet
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Ankara, Tyrkiet
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Ankara, Tyrkiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

81 kr. - 262 kr.

Alle biltyper

97 kr. - 415 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ankara, Tyrkiet, er 112 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ankara, Tyrkiet, er i november. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ankara.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Ankara, Tyrkiet, er 160 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Ankara, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 141 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Ankara.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Ankara, Tyrkiet, er 282 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Ankara, Tyrkiet, er i marts. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Ankara.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Ankara, Tyrkiet, er 159 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Ankara, Tyrkiet, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 162 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ankara.


Biludlejningsfirmaer i Ankara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ankara, Tyrkiet
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

5,7

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

6,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,2

Comfort

5,2

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,0
9 kontorer
6 kontorer

Afstanden fra Ankara, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ankara Esenbogas biludlejningsdisk

Biludlejning i Ankara

Indtil videre har der i juli været 286 søgninger på biludlejning i Ankara på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ankara for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Alamo, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Ankara. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Ankara, Tyrkiet i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 108 kr. for at leje en bil i august i Ankara. Et særligt godt tilbud vil være omkring 108 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Ankara indtil videre. Hvis du lejer en bil i en uge i Ankara i august, kan du forvente en pris på cirka 308 kr.. De bedste priser fås fra 97 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ankara har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Ankara er billigst gennem Goldcar Rental SP på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 107 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 128 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ankara, Tyrkiet biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Ankara har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Avec Car Rental og GREEN MOTION er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ankara, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ankara har flest biludlejningssteder?

Avis har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Ankara, Tyrkiet med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 332 kr./dag, når de lejer en bil fra Avis i Ankara, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ankara, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Ankara, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ankara ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Ankara, Tyrkiet i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Ankara 23 °C, og den forventede nedbør er 28 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ankara.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Ankara er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Ankara om vejret i resten af Ankara-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ankara til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Ankara-provinsen normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 28 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Tyrkiet

Se vores biludlejningstilbud i byer som Istanbul, Antalya og Izmir i Tyrkiet

Biludlejning i lufthavne i Ankara

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ankara

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ankara