Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Ankara, Ankara-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ankara, Ankara-provinsen

Ankara, Tyrkiet
26. mar. — 2. apr.
Ankara, Tyrkiet
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Ankara

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ankara

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ankara?

De billigste udlejningsbiler i Ankara kan normalt findes gennem Autounion Car Rental. Når du booker hos Autounion Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 96 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ankara er 96 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Ankara har flest lokationer?

Otocar Rental har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Ankara, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ankara?

En Renault Clio er den mest populære bil at leje in Ankara ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Renault Clio på helt ned til 237 kr./dag in Ankara, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 264 kr./dag. En anden populær bil at leje in Ankara er en Opel Mokka, der i gennemsnit koster 185 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 181 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Ankara

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Ankara?

Det er muligt, at finde biludlejning i Ankara, som tillader, at du krydser en eller flere landegrænser. Du skal dog være meget opmærksom på de enkelte biludlejningsfirmaers lejepolitik, da det typisk vil koste ekstra at køre videre til et andet land i de fleste udlejningsbiler. Du bør altid tjekke de pågældende firmaers regler og vilkår vedrørende krydsning af grænser til specifikke lande og lære mere om eventuelle begrænsninger samt gebyrer. Du kan dog altid tjekke med biludlejningsfirmaernes personale, som står klar til at hjælpe dig, så snart du ankommer i Tyrkiet. Du kan også bestille en bil til Ankara allerede hjemmefra. På momondo finder du nemlig en masse gode tilbud på billeje i Ankara fra et hav af forskellige firmaer. Hvad end du bestiller en bil hjemmefra eller i lufthavnen, så bør du altid informere din udlejer om dine planer, før du krydser en grænse.

Kan du leje en udlejningsbil i Ankara uden et kreditkort?

Størstedelen af alle anerkendte biludlejningsfirmaer i Tyrkiet vil altid foretrække – hvis ikke kræve – at du betaler med et internationalt kreditkort. Hvis du bestiller en bil hjemmefra, kan du muligvis foretage reservationen uden, men i sidste ende, når du står i lufthavnen eller ved et andet afhentningssted og skal betale for din valgte bil i Ankara, så er det nødvendigt at medbringe et gyldigt kreditkort. Det skyldes, at biludlejningsfirmaerne bruger kortet til at reservere et depositum. Det betyder ikke, at de hæver pengene fra din konto. Et kreditkort er altid en god ide, da det langt hen af vejen også den hurtigste måde at betale på. Især da du med et kort har mulighed for at ordne betalingen allerede før, du tager afsted på ferie. Du kan nemt besøge momondo, hvor vi har samlet et stort udvalg af biludlejning i Ankara. Hos os vil det ikke tage dig lang tid at hverken finde den ideelle udlejningsbil eller betale for den på biludlejningsfirmaernes hjemmesider.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Ankara?

Det er ikke svært at vende sig til færdselsreglerne i Ankara, da de tyrkiske regler ligner de danske utroligt meget. Det samme gælder fartgrænserne på både motor- og landeveje samt i byzoner. Du bør dog være forberedt på, at den tyrkiske hovedstad er en travl og utroligt trafikeret storby. Det handler derfor mere om at holde godt øje med dine andre medtrafikanter, da vejene ind og ud af byen og i særdeleshed i den gamle bymidte til tider kan være overfyldte. Det skal dog ikke afholde dig fra at køre i bil til Ankara, da en udlejningsbil vil give dig mulighed for ikke blot at komme nemt ind til byens centrum fra lufthavnen, men også gøre det muligt for dig at tage på opdagelse i området omkring hovedstaden og videre rundt i Tyrkiet. Du skal bare vælge det rette tilbud på billeje i Ankara, som betyder, at du får netop den udlejningsbil, som du føler dig godt tilpas i.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Ankara?

Er du dansk statsborger, kan du typisk nøjes med at medbringe dit danske kørekort, så længe at det har været gyldigt i minimum et år. Det er dog kun, hvis du skal på en kort ferie i Tyrkiet. Planlægger du derimod et længere ophold, kræver det, at du også har et internationalt kørekort med dig. Hvilket under alle omstændigheder altid er en god idé, når du rejser til et land uden for EU/EØS. Derudover skal du også medbringe et pas og et internationalt kreditkort for at kunne bestille biludlejning i Ankara. Det er også værd at notere, at man hos de fleste biludlejningsfirmaer i Tyrkiet skal være fyldt 21 år. Er du en ung fører imellem 21 og 25 eller over 70 år, bør du også forvente, at der bliver pålagt ekstragebyrer på al billeje i Ankara.


Find billig billeje i Ankara, Ankara-provinsen

Find den lejebil i Ankara, der passer til dine behov

Lille biler

122 kr. - 311 kr.

Alle biltyper

205 kr. - 740 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Ankara, Tyrkiet er 220 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Ankara, Tyrkiet er i december. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 122 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Ankara, Tyrkiet er 266 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Ankara, Tyrkiet er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Ankara, Tyrkiet er 736 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ankara, Tyrkiet er 589 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Ankara, Tyrkiet er 269 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Ankara, Tyrkiet er i maj. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Ankara, Tyrkiet er 855 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Ankara, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 398 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Ankara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ankara, Ankara-provinsen

Garenta

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

CIRCULAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Nissa Car Rental

9 kontorer

Otocar Rental

9 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ankara

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ankara

Det mest populære bureau

Rhodium

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

176 kr.

Den mest populære model

Class Intermediate Wagon
Det mest populære biludlejningsbureau i Ankara, der er fundet på momondo i denne måned, er Rhodium. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Garenta og Central Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ankara i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Ankara er 176 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 234 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ankara i de seneste 7 dage er Class Intermediate Wagon. Vores brugere foretrækker også Renault Clio som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ankara

Herunder vises de mest populære hoteller i Ankara
Park Butik

Park Butik

Saglik Mah., Saglik 1 Sk. No. 5, Ankara, Türkiye

0,8 km fra centrum

New Park Hotel

New Park Hotel

Ziya Gokalp Bulvari No 58 Cankaya, Ankara, Türkiye

0,9 km fra centrum

The Green Park Ankara

The Green Park Ankara

Kizilirmak Mah. 1443 Cad. No:39, Ankara, Türkiye

4,1 km fra centrum

Hotel Ickale

Hotel Ickale

Gmk Bulvarı No:89, Ankara, Türkiye

1,4 km fra centrum

Peracity Hotel

Peracity Hotel

Ruzgarli Cad., No. 10/A, Ulus, Ankara, Türkiye

2,6 km fra centrum

Ankara HiltonSA

Ankara HiltonSA

Tahran Caddesi No 12, Ankara, Türkiye

2,2 km fra centrum

Sheraton Ankara Hotel & Convention Center

Sheraton Ankara Hotel & Convention Center

Noktali Sokak Kavaklidere, Ankara, Türkiye

2,4 km fra centrum

Deeps Hostel Ankara 2

Deeps Hostel Ankara 2

Libya Cd. 70, Ankara, Türkiye

0,8 km fra centrum

Occidental Ankara

Occidental Ankara

Guniz Sokak No: 42 Kavaklidere, Ankara, Türkiye

2,0 km fra centrum

Lion City Hotel Ankara

Lion City Hotel Ankara

Örnek Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı No:1 Altındağ, Ankara, Türkiye

3,5 km fra centrum

06ev Rental House

06ev Rental House

Ankara, Tyrkiet

0,6 km fra centrum

Cpankara Hotel

Cpankara Hotel

Gazi Mah. Mevlana Bulvari No:2/F, Ankara, Türkiye

4,0 km fra centrum

Yavuz Hotel

Yavuz Hotel

Konya Sokak No6, Ankara, Türkiye

2,4 km fra centrum

Anka Residence

Anka Residence

Ankara, Tyrkiet

0,6 km fra centrum

Deeps Hostel

Deeps Hostel

Ataç 2 Street No:46, Ankara, Türkiye

0,6 km fra centrum

Point Hotel Ankara

Point Hotel Ankara

Isçi Bloklari Mahallesi 1495. Cad No:11, Ankara, Türkiye

4,7 km fra centrum

Otto Loft Premium Apartments

Otto Loft Premium Apartments

Ankara, Tyrkiet

0,7 km fra centrum

Ankara Otel Evren

Ankara Otel Evren

Hacibayram Mahallesi Uzunyol, Aksehir Sk. 1/A, Ankara, Türkiye

3,3 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Ankara – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ankara, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ankara, Tyrkiet biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Ankara har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Garenta, Europcar og GREEN MOTION er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ankara, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ankara, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Ankara, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ankara ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Ankara, Tyrkiet i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Ankara 7 °C, og den forventede nedbør er 48 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ankara.

Minder vejret i Ankara om vejret i resten af Ankara-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ankara til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Ankara-provinsen normalt har en temperatur på 7 °C, og at du kan forvente 48 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ankara?

Priser for biler i Ankara opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ankara?

Antallet af udbydere for biler i Ankara er 135 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ankara?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ankara. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ankara?

For at leje en bil i Ankara, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ankara?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Ankara, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ankara?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ankara ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Ankara med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Ankara med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ankara på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Ankara.

Kan jeg finde billeje i Ankara, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ankara.

Kan jeg søge efter billeje i Ankara med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Ankara med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ankara på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Ankara

Populære typer af udlejningsbiler i Ankara


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo