Billeje i Ankara, Ankara-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ankara, Ankara-provinsen

Ankara, Tyrkiet
4. dec. — 11. dec.
Ankara, Tyrkiet
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Ankara

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ankara

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ankara?

De billigste udlejningsbiler i Ankara kan normalt findes gennem EXPY Car Rentals. Når du booker hos EXPY Car Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 107 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ankara er 107 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Ankara har flest lokationer?

Otocar Rental har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Ankara, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ankara?

En Citroen C-Elysée er den mest populære bil at leje in Ankara ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Citroen C-Elysée på helt ned til 98 kr./dag in Ankara, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 146 kr./dag. En anden populær bil at leje in Ankara er en Opel Mokka, der i gennemsnit koster 183 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 180 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Ankara

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Ankara?

Det er muligt, at finde biludlejning i Ankara, som tillader, at du krydser en eller flere landegrænser. Du skal dog være meget opmærksom på de enkelte biludlejningsfirmaers lejepolitik, da det typisk vil koste ekstra at køre videre til et andet land i de fleste udlejningsbiler. Du bør altid tjekke de pågældende firmaers regler og vilkår vedrørende krydsning af grænser til specifikke lande og lære mere om eventuelle begrænsninger samt gebyrer. Du kan dog altid tjekke med biludlejningsfirmaernes personale, som står klar til at hjælpe dig, så snart du ankommer i Tyrkiet. Du kan også bestille en bil til Ankara allerede hjemmefra. På momondo finder du nemlig en masse gode tilbud på billeje i Ankara fra et hav af forskellige firmaer. Hvad end du bestiller en bil hjemmefra eller i lufthavnen, så bør du altid informere din udlejer om dine planer, før du krydser en grænse.

Kan du leje en udlejningsbil i Ankara uden et kreditkort?

Størstedelen af alle anerkendte biludlejningsfirmaer i Tyrkiet vil altid foretrække – hvis ikke kræve – at du betaler med et internationalt kreditkort. Hvis du bestiller en bil hjemmefra, kan du muligvis foretage reservationen uden, men i sidste ende, når du står i lufthavnen eller ved et andet afhentningssted og skal betale for din valgte bil i Ankara, så er det nødvendigt at medbringe et gyldigt kreditkort. Det skyldes, at biludlejningsfirmaerne bruger kortet til at reservere et depositum. Det betyder ikke, at de hæver pengene fra din konto. Et kreditkort er altid en god ide, da det langt hen af vejen også den hurtigste måde at betale på. Især da du med et kort har mulighed for at ordne betalingen allerede før, du tager afsted på ferie. Du kan nemt besøge momondo, hvor vi har samlet et stort udvalg af biludlejning i Ankara. Hos os vil det ikke tage dig lang tid at hverken finde den ideelle udlejningsbil eller betale for den på biludlejningsfirmaernes hjemmesider.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Ankara?

Det er ikke svært at vende sig til færdselsreglerne i Ankara, da de tyrkiske regler ligner de danske utroligt meget. Det samme gælder fartgrænserne på både motor- og landeveje samt i byzoner. Du bør dog være forberedt på, at den tyrkiske hovedstad er en travl og utroligt trafikeret storby. Det handler derfor mere om at holde godt øje med dine andre medtrafikanter, da vejene ind og ud af byen og i særdeleshed i den gamle bymidte til tider kan være overfyldte. Det skal dog ikke afholde dig fra at køre i bil til Ankara, da en udlejningsbil vil give dig mulighed for ikke blot at komme nemt ind til byens centrum fra lufthavnen, men også gøre det muligt for dig at tage på opdagelse i området omkring hovedstaden og videre rundt i Tyrkiet. Du skal bare vælge det rette tilbud på billeje i Ankara, som betyder, at du får netop den udlejningsbil, som du føler dig godt tilpas i.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Ankara?

Er du dansk statsborger, kan du typisk nøjes med at medbringe dit danske kørekort, så længe at det har været gyldigt i minimum et år. Det er dog kun, hvis du skal på en kort ferie i Tyrkiet. Planlægger du derimod et længere ophold, kræver det, at du også har et internationalt kørekort med dig. Hvilket under alle omstændigheder altid er en god idé, når du rejser til et land uden for EU/EØS. Derudover skal du også medbringe et pas og et internationalt kreditkort for at kunne bestille biludlejning i Ankara. Det er også værd at notere, at man hos de fleste biludlejningsfirmaer i Tyrkiet skal være fyldt 21 år. Er du en ung fører imellem 21 og 25 eller over 70 år, bør du også forvente, at der bliver pålagt ekstragebyrer på al billeje i Ankara.


Find billig billeje i Ankara, Ankara-provinsen

Find den lejebil i Ankara, der passer til dine behov

Lille cars

97 kr. - 289 kr.

Alle biltyper

185 kr. - 662 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Ankara, Tyrkiet er 181 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Ankara, Tyrkiet er 279 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Ankara, Tyrkiet er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 133 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Ankara, Tyrkiet er 630 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ankara, Tyrkiet er 559 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Ankara, Tyrkiet er 339 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Ankara, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 289 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Ankara, Tyrkiet er 921 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Ankara, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 451 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 52% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Ankara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ankara, Ankara-provinsen

Garenta

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

CIRCULAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Otocar Rental

9 kontorer

Nissa Car Rental

8 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ankara

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ankara

Det mest populære bureau

Rhodium

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

126 kr.

Den mest populære model

Citroen C-Elysée
Det mest populære biludlejningsbureau i Ankara, der er fundet på momondo i denne måned, er Rhodium. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og Autounion Car Rental
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ankara i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Ankara er 126 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 183 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ankara i de seneste 7 dage er Citroen C-Elysée. Vores brugere foretrækker også Opel Mokka som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ankara

Herunder vises de mest populære hoteller i Ankara

Kørsel i lejebil i Ankara – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ankara, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ankara, Tyrkiet biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Ankara har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Garenta, Europcar og GREEN MOTION er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ankara, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ankara, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Ankara, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ankara ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Ankara, Tyrkiet i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Ankara 8 °C, og den forventede nedbør er 48 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ankara.

Minder vejret i Ankara om vejret i resten af Ankara-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ankara til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Ankara-provinsen normalt har en temperatur på 8 °C, og at du kan forvente 48 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ankara?

Priser for biler i Ankara opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ankara?

Antallet af udbydere for biler i Ankara er 126 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ankara?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ankara. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ankara?

For at leje en bil i Ankara, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ankara?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Ankara, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ankara?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ankara ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Ankara med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Ankara med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ankara på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Ankara.

Kan jeg finde billeje i Ankara, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ankara.

Kan jeg søge efter billeje i Ankara med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Ankara med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ankara på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.