Billeje i Ankara, Ankara-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ankara, Ankara-provinsen

Ankara, Tyrkiet
16. aug. — 23. aug.
Samme aflevering
Ankara, Tyrkiet
tir. 16.8
Middag
tir. 23.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Ankara, Ankara-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Ankara, Ankara-provinsen
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

54 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Opel Corsa
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

45 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Volkswagen Polo
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Nissan Qashqai

Vigtige oplysninger om billeje i Ankara

Det er muligt, at finde biludlejning i Ankara, som tillader, at du krydser en eller flere landegrænser. Du skal dog være meget opmærksom på de enkelte biludlejningsfirmaers lejepolitik, da det typisk vil koste ekstra at køre videre til et andet land i de fleste udlejningsbiler. Du bør altid tjekke de pågældende firmaers regler og vilkår vedrørende krydsning af grænser til specifikke lande og lære mere om eventuelle begrænsninger samt gebyrer. Du kan dog altid tjekke med biludlejningsfirmaernes personale, som står klar til at hjælpe dig, så snart du ankommer i Tyrkiet. Du kan også bestille en bil til Ankara allerede hjemmefra. På momondo finder du nemlig en masse gode tilbud på billeje i Ankara fra et hav af forskellige firmaer. Hvad end du bestiller en bil hjemmefra eller i lufthavnen, så bør du altid informere din udlejer om dine planer, før du krydser en grænse.

Størstedelen af alle anerkendte biludlejningsfirmaer i Tyrkiet vil altid foretrække – hvis ikke kræve – at du betaler med et internationalt kreditkort. Hvis du bestiller en bil hjemmefra, kan du muligvis foretage reservationen uden, men i sidste ende, når du står i lufthavnen eller ved et andet afhentningssted og skal betale for din valgte bil i Ankara, så er det nødvendigt at medbringe et gyldigt kreditkort. Det skyldes, at biludlejningsfirmaerne bruger kortet til at reservere et depositum. Det betyder ikke, at de hæver pengene fra din konto. Et kreditkort er altid en god ide, da det langt hen af vejen også den hurtigste måde at betale på. Især da du med et kort har mulighed for at ordne betalingen allerede før, du tager afsted på ferie. Du kan nemt besøge momondo, hvor vi har samlet et stort udvalg af biludlejning i Ankara. Hos os vil det ikke tage dig lang tid at hverken finde den ideelle udlejningsbil eller betale for den på biludlejningsfirmaernes hjemmesider.

Det er ikke svært at vende sig til færdselsreglerne i Ankara, da de tyrkiske regler ligner de danske utroligt meget. Det samme gælder fartgrænserne på både motor- og landeveje samt i byzoner. Du bør dog være forberedt på, at den tyrkiske hovedstad er en travl og utroligt trafikeret storby. Det handler derfor mere om at holde godt øje med dine andre medtrafikanter, da vejene ind og ud af byen og i særdeleshed i den gamle bymidte til tider kan være overfyldte. Det skal dog ikke afholde dig fra at køre i bil til Ankara, da en udlejningsbil vil give dig mulighed for ikke blot at komme nemt ind til byens centrum fra lufthavnen, men også gøre det muligt for dig at tage på opdagelse i området omkring hovedstaden og videre rundt i Tyrkiet. Du skal bare vælge det rette tilbud på billeje i Ankara, som betyder, at du får netop den udlejningsbil, som du føler dig godt tilpas i.

Er du dansk statsborger, kan du typisk nøjes med at medbringe dit danske kørekort, så længe at det har været gyldigt i minimum et år. Det er dog kun, hvis du skal på en kort ferie i Tyrkiet. Planlægger du derimod et længere ophold, kræver det, at du også har et internationalt kørekort med dig. Hvilket under alle omstændigheder altid er en god idé, når du rejser til et land uden for EU/EØS. Derudover skal du også medbringe et pas og et internationalt kreditkort for at kunne bestille biludlejning i Ankara. Det er også værd at notere, at man hos de fleste biludlejningsfirmaer i Tyrkiet skal være fyldt 21 år. Er du en ung fører imellem 21 og 25 eller over 70 år, bør du også forvente, at der bliver pålagt ekstragebyrer på al billeje i Ankara.


Find billig billeje i Ankara, Ankara-provinsen

Find den lejebil i Ankara, der passer til dine behov

Biler i Lille

94 kr. - 287 kr.

Alle biltyper

128 kr. - 742 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ankara, Tyrkiet er 154 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ankara, Tyrkiet er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 94 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ankara.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Ankara, Tyrkiet er 244 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Ankara, Tyrkiet er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Ankara.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Ankara, Tyrkiet er 418 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Ankara, Tyrkiet er 402 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Ankara, Tyrkiet er i marts. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 170 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ankara. I Ankara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ankara.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Ankara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ankara, Ankara-provinsen
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9
9 kontorer
9 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ankara

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ankara

Det mest populære bureau

Pandora Car Hire

Populære biltyper

Intermediate, Economy, Compact

Billigste lejebil

249 kr.

Den mest populære model

Fiat Tipo
Det mest populære biludlejningsbureau i Ankara, der er fundet på momondo i denne måned, er Pandora Car Hire. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ESSENCE CAR RENTAL og Avec Car Rental
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ankara i de seneste 72 timer: Intermediate, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Ankara er 249 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 329 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ankara i de seneste 7 dage er Fiat Tipo. Vores brugere foretrækker også Ford Fiesta som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ankara

Herunder vises de mest populære hoteller i Ankara

Kørsel i lejebil i Ankara – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ankara, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Ankara er billigst gennem Rhodium på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 125 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 180 kr./dag.

Hvert udlejningsfirma i Ankara har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. GREEN MOTION , Hertz og Avec Car Rental er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ankara, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Leje af en standardbil i Ankara i september måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 14 °C og nedbør omkring 37 mm i september, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Ankara koster 373 kr./dag i gennemsnit.

Budget har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Ankara, Tyrkiet med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 373 kr./dag, når de lejer en bil fra Budget i Ankara, Tyrkiet.

Rejsende, som lejer en bil i Ankara, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ankara ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Ankara 23 °C, og den forventede nedbør er 21 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ankara.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ankara til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Ankara-provinsen normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 21 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Ankara

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Ankara

Populære udlejningsbiler i Ankara

Lej en af disse populære biltyper i Ankara

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ankara


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Ankara, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ankara ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Ankara med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Ankara.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Ankara.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Ankara med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.