Billeje i Alanya, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alanya, Tyrkiet

Alanya, Tyrkiet
25. apr — 2. maj
Samme aflevering
Alanya, Tyrkiet
søn 25.4
Middag
søn 2.5
Middag

Afstanden fra Alanya, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Antalyas biludlejningsdisk

Biludlejning i Alanya

Indtil videre har der i april været 72 søgninger på biludlejning i Alanya på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alanya for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Alanya har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Alanya. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alanya, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Alanya opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Alanya så som Enterprise, Europcar og keddy by Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alanya har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Alanya, Tyrkiet med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 321 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alanya, Tyrkiet?

50 km/t. er fartgrænsen i Alanya, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Alanya er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Alanya så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Alanya, Tyrkiet i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Alanya i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 64 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Alanya i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Alanya. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Alanya plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Alanya om vejret i resten af Antalya-provinsen?

Klimaet i Antalya-provinsen i april er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 49,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alanya til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Alanya

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Alanya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alanya