Billeje i Alanya, Antalya-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alanya, Antalya-provinsen

Alanya, Tyrkiet
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Alanya, Tyrkiet
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Alanya

I mange lande kan man efterhånden godt få lov til at køre lejebiler over landegrænserne. Det afhænger helt af den enkelt biludlejer. Her er det vigtigt, at du sætter dig ind i lejebetingelserne fra bureau til bureau. Det kræver ofte, at man aftaler det med udlejningsbureauet og oplyser sine rejseplaner fra starten af lejeperioden. I Tyrkiet kan du opleve, at det er noget mere restriktivt. Her må du ofte ikke køre din udlejningsbil over grænsen til eller fra landet. Det betyder, at du heller ikke uden videre må køre gennem det store landområde. Det gælder også, selv om du har lejet din bil gennem en biludlejer i Alanya med filialer i andre lande.

Biludlejningsbureauet i Alanya vil, som de fleste andre tyrkiske biludlejningsvirksomheder, forlange, at du kan fremvise et internationalt kreditkort. Det er deres forsikring og sikkerhed for, at de får deres penge. At biludlejningsfirmaer i Alanya forlanger at se et gyldigt kreditkort er også din sikkerhed for, at det er en rigtig biludlejer, du har valgt. Der bliver nemlig kraftigt advaret mod at leje bil af private i Alanya. Gør du det, er du ikke garanteret, at det udlejede køretøj ikke har fejl og mangler, og du kan risikere at blive godt og grundigt snydt. Du kan dog hos nogle biludlejere godt reservere en bil uden kreditkort. Er det første gang, at du skal køre i en lejet bil i Alanya, kan du med fordel leje bilen hjemmefra, inden du tager på ferie. På denne måde får du de fleste informationer på dansk, og du kan være sikker på, at der ikke opstår for mange misforståelser.

Som udgangspunkt ligner færdselsreglerne i Alanya og Tyrkiet de danske. Du kører i højre side, overhaler venstre om, skal overholde vigepligt og lignende. Men der er en kulturel forskel på, hvordan man generelt gebærder sig på vejene i Danmark og Tyrkiet. Du skal holde øjnene godt på vejen og dine medtrafikanter, for selv om der er færdselsregler, så bliver de ikke nødvendigvis overholdt. Du kan simpelthen ikke regne med, at alle andre holder for rødt eller overholder vigepligten! I Alanya er det lovpligtigt at bære sikkerhedssele, ligesom du skal køre med lys på døgnet rundt. Til gengæld er barnesæder ikke lovpligtige, men anbefales kraftigt. Hastighedsgrænserne i Tyrkiet minder om vores. Du må køre 120 på motorvejen, 80 på hovedvejen og 50 kilometer i timen i byen. Generelt er der ikke nær så mange biler på vejene i Tyrkiet som i resten af Europa, men du bør være ekstra opmærksom. For eksempel kan du sagtens opleve, at der er løse hunde eller pludselig er en fårehyrde med en stor flok får, der krydser vejen.

Ankommer du til Alanya som international rejsende, er der nogle helt klare krav, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du altid sørge for at have et kørekort til det køretøj, som du ønsker at leje. Det er et krav fra en hvilket som helst biludlejning i Alanya, at du skal have haft dit kørekort i mindst ét år, før du kan leje en bil. Vær opmærksom på, at du i Tyrkiet skal være fyldt mindst 21 år for at køre i en udlejningsbil. Du kan hos nogle biludlejningsbureauer i Alanya opleve, at du skal betale et ekstragebyr, hvis du er under 25 år. På samme måde kan du komme ud for, at den maksimale alder for at leje visse bilkategorier er 70 år. Husk, at du skal have et internationalt kørekort, når du skal køre i udlandet. Du skal også altid have internationalt ID eller pas med dig, når du skal leje en bil.


Find billig billeje i Alanya, Antalya-provinsen

Find den lejebil i Alanya, der passer til dine behov

Biler i Lille

104 kr. - 422 kr.

Alle biltyper

176 kr. - 904 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alanya, Tyrkiet er 210 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alanya, Tyrkiet er i december. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Alanya, Tyrkiet er 352 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Alanya, Tyrkiet er i juni. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 302 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Alanya, Tyrkiet er 623 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Alanya, Tyrkiet er i september. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Alanya, Tyrkiet er 304 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Alanya, Tyrkiet er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 438 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Alanya, Tyrkiet er 466 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Alanya, Tyrkiet er i december. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 429 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alanya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alanya, Antalya-provinsen

AllMeet Rent

2 kontorer

Carfleet Rent A Car

2 kontorer

Europcar

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

1First Car Rental

1 kontor

AbbyCar Car Rentals

1 kontor

ACTIVE RENT A CAR

1 kontor

ADDCAR RENTAL

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Alanya

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Alanya

Populære biltyper

Full-size, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

147 kr.

Den mest populære model

Ford Focus
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Alanya i de seneste 72 timer: Full-size, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Alanya er 147 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 159 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Alanya i de seneste 7 dage er Ford Focus. Vores brugere foretrækker også Renault Symbol som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Alanya

Nærliggende attraktioner:

Kleopatra Plaji111,5 km

Nærliggende attraktioner:

Kleopatra Plaji40,4 km

Nærliggende attraktioner:

Kleopatra Plaji1,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alanya

Herunder vises de mest populære hoteller i Alanya

Kørsel i lejebil i Alanya – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alanya, så du er klar til næste rejse.

Den billigste udbyder i Alanya er ADDCAR RENTAL med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 154 kr. fra dens beliggenhed i Alanya. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos ADDCAR RENTAL i Alanya er 137 kr..

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Alanya i januar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 172 mm nedbør og temperaturer omkring 11 °C. Leje af en Economy i Alanya koster 147 kr./dag i gennemsnit.

50 km/t. er fartgrænsen i Alanya, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Alanya er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Alanya så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Alanya i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 224 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Antalya-provinsen i december er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 233,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alanya til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Alanya

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Alanya

Lejebiler der er populære i Alanya

Lej en af disse populære biltyper i Alanya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alanya


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Alanya via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alanya ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, uanset om det er for biler i Alanya eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Alanya.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Alanya.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Alanya.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.