Billeje i Alanya

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alanya

Alanya, Tyrkiet
26. jan — 2. feb
Samme aflevering
Alanya, Tyrkiet
tir 26.1
Middag
tir 2.2
Middag

Afstanden fra Alanya til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Antalyas biludlejningsdisk

Biludlejning i Alanya

Indtil videre har der i januar været 72 søgninger på biludlejning i Alanya på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Alanya for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Alanya har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Alanya. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Alanya biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Alanya opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Alanya så som Europcar, keddy by Europcar og Global Rent A Car der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Alanya i februar måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Alanya i februar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 106 mm nedbør og temperaturer omkring 13 °C. Leje af en Economy i Alanya koster 242 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Alanya har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Alanya med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 318 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alanya?

50 km/t. er fartgrænsen i Alanya, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Alanya er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Alanya så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Alanya, Tyrkiet i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Alanya i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 227 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Alanya i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Alanya. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Alanya plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Alanya om vejret i resten af Antalya-provinsen?

Klimaet i Antalya-provinsen i januar er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 233,8 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alanya til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alanya

 • Få den seneste informatiom om fly til Alanya

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Alanya
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Alanyas mest populære områder

  Find hoteller in Alanya
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Alanya