Billeje i Alanya, Antalya-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alanya, Antalya-provinsen

Alanya, Tyrkiet
14. dec. — 21. dec.
Alanya, Tyrkiet
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Alanya

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Alanya

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Alanya?

De billigste udlejningsbiler i Alanya kan normalt findes gennem Express Car Rental. Når du booker hos Express Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 110 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Alanya er 110 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Alanya har flest lokationer?

Carfleet Rent A Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Alanya, med 3 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Alanya?

Til gennemsnitligt 360 kr./dag (og helt ned til 357 kr./dag) er udlejning af en Mercedes-Benz E-Class in Alanya det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Fiat Tipo in Alanya for 196 kr./dag i gennemsnit (189 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Vigtige oplysninger om billeje i Alanya

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Alanya?

I mange lande kan man efterhånden godt få lov til at køre lejebiler over landegrænserne. Det afhænger helt af den enkelt biludlejer. Her er det vigtigt, at du sætter dig ind i lejebetingelserne fra bureau til bureau. Det kræver ofte, at man aftaler det med udlejningsbureauet og oplyser sine rejseplaner fra starten af lejeperioden. I Tyrkiet kan du opleve, at det er noget mere restriktivt. Her må du ofte ikke køre din udlejningsbil over grænsen til eller fra landet. Det betyder, at du heller ikke uden videre må køre gennem det store landområde. Det gælder også, selv om du har lejet din bil gennem en biludlejer i Alanya med filialer i andre lande.

Kan du leje en udlejningsbil i Alanya uden kreditkort?

Biludlejningsbureauet i Alanya vil, som de fleste andre tyrkiske biludlejningsvirksomheder, forlange, at du kan fremvise et internationalt kreditkort. Det er deres forsikring og sikkerhed for, at de får deres penge. At biludlejningsfirmaer i Alanya forlanger at se et gyldigt kreditkort er også din sikkerhed for, at det er en rigtig biludlejer, du har valgt. Der bliver nemlig kraftigt advaret mod at leje bil af private i Alanya. Gør du det, er du ikke garanteret, at det udlejede køretøj ikke har fejl og mangler, og du kan risikere at blive godt og grundigt snydt. Du kan dog hos nogle biludlejere godt reservere en bil uden kreditkort. Er det første gang, at du skal køre i en lejet bil i Alanya, kan du med fordel leje bilen hjemmefra, inden du tager på ferie. På denne måde får du de fleste informationer på dansk, og du kan være sikker på, at der ikke opstår for mange misforståelser.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Alanya?

Som udgangspunkt ligner færdselsreglerne i Alanya og Tyrkiet de danske. Du kører i højre side, overhaler venstre om, skal overholde vigepligt og lignende. Men der er en kulturel forskel på, hvordan man generelt gebærder sig på vejene i Danmark og Tyrkiet. Du skal holde øjnene godt på vejen og dine medtrafikanter, for selv om der er færdselsregler, så bliver de ikke nødvendigvis overholdt. Du kan simpelthen ikke regne med, at alle andre holder for rødt eller overholder vigepligten! I Alanya er det lovpligtigt at bære sikkerhedssele, ligesom du skal køre med lys på døgnet rundt. Til gengæld er barnesæder ikke lovpligtige, men anbefales kraftigt. Hastighedsgrænserne i Tyrkiet minder om vores. Du må køre 120 på motorvejen, 80 på hovedvejen og 50 kilometer i timen i byen. Generelt er der ikke nær så mange biler på vejene i Tyrkiet som i resten af Europa, men du bør være ekstra opmærksom. For eksempel kan du sagtens opleve, at der er løse hunde eller pludselig er en fårehyrde med en stor flok får, der krydser vejen.

Hvilke dokumenter skal man bruge som international rejsende for at kunne leje en bil i Alanya?

Ankommer du til Alanya som international rejsende, er der nogle helt klare krav, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du altid sørge for at have et kørekort til det køretøj, som du ønsker at leje. Det er et krav fra en hvilket som helst biludlejning i Alanya, at du skal have haft dit kørekort i mindst ét år, før du kan leje en bil. Vær opmærksom på, at du i Tyrkiet skal være fyldt mindst 21 år for at køre i en udlejningsbil. Du kan hos nogle biludlejningsbureauer i Alanya opleve, at du skal betale et ekstragebyr, hvis du er under 25 år. På samme måde kan du komme ud for, at den maksimale alder for at leje visse bilkategorier er 70 år. Husk, at du skal have et internationalt kørekort, når du skal køre i udlandet. Du skal også altid have internationalt ID eller pas med dig, når du skal leje en bil.


Find billig billeje i Alanya, Antalya-provinsen

Find den lejebil i Alanya, der passer til dine behov

Lille cars

125 kr. - 397 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 807 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Alanya, Tyrkiet er 244 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Alanya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Alanya, Tyrkiet er 339 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Alanya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Alanya, Tyrkiet er 667 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Alanya, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 618 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Alanya, Tyrkiet er 410 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Alanya, Tyrkiet er i december. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Alanya, Tyrkiet er 471 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Alanya, Tyrkiet er i december. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 418 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alanya. I Alanya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alanya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alanya, Antalya-provinsen

AllMeet Rent

2 kontorer

Carfleet Rent A Car

2 kontorer

Europcar

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

1First Car Rental

1 kontor

AbbyCar Car Rentals

1 kontor

ACTIVE RENT A CAR

1 kontor

ADDCAR RENTAL

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Alanya

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Alanya

Det mest populære bureau

AllMeet Rent

Populære biltyper

Economy, Compact, Full-size

Billigste lejebil

144 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz E-Class
Det mest populære biludlejningsbureau i Alanya, der er fundet på momondo i denne måned, er AllMeet Rent. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er 1First Car Rental og Rent Go Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Alanya i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Alanya er 144 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 237 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Alanya i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz E-Class. Vores brugere foretrækker også Fiat Tipo som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Alanya

Nærliggende attraktioner:

Kleopatra Plaji111,5 km

Nærliggende attraktioner:

Kleopatra Plaji40,4 km

Nærliggende attraktioner:

Kleopatra Plaji1,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alanya

Herunder vises de mest populære hoteller i Alanya

Kørsel i lejebil i Alanya – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alanya, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Alanya i januar måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Alanya i januar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 172 mm nedbør og temperaturer omkring 11 °C. Leje af en Economy i Alanya koster 118 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alanya, Tyrkiet?

50 km/t. er fartgrænsen i Alanya, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Alanya er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Alanya så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Alanya, Tyrkiet i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Alanya i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 224 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Alanya om vejret i resten af Antalya-provinsen?

Klimaet i Antalya-provinsen i december er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 233,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alanya til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Alanya?

Priser for biler i Alanya opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Alanya?

Fra december 2023 er der 19 udbydere at vælge mellem for biler i Alanya.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Alanya?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Alanya. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Alanya?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Alanya. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Alanya?

Hvis du booker billeje i Alanya via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alanya?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alanya ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Alanya med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Alanya eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Alanya på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Alanya.

Kan jeg finde billeje i Alanya, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Alanya.

Kan jeg søge efter billeje i Alanya med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Alanya.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Alanya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.