Lej en bil i Lissabon, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lissabon, Portugal

Lissabon, Portugal
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Lissabon, Portugal

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

59 kr. - 284 kr.

Alle biltyper

108 kr. - 562 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lissabon, Portugal, er 144 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lissabon, Portugal, er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lissabon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lissabon, Portugal, er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lissabon, Portugal, er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lissabon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lissabon, Portugal, er 305 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lissabon, Portugal, er i februar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Lissabon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lissabon, Portugal, er 219 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lissabon, Portugal, er i oktober. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lissabon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lissabon, Portugal, er 263 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lissabon, Portugal, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Lissabon.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Lissabon, Portugal, er 279 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Lissabon, Portugal, er i december. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 137 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Lissabon.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

102 kr./dag

2 sep – 11 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
CarWiz

106 kr./dag

2 sep – 11 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
BENErent Rent-A-Car

112 kr./dag

2 sep – 11 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Lissabon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lissabon, Portugal
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,1

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,4
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

7,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

7,2
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,4
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,8

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

6,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,0

Information om din rejse til Lissabon

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Lissabon

Billeje i Lissabon er noget, som anvendes i flæng af besøgende i landet. Med Portugals mere end 1000 km kystlinje samt grænsen til Spanien er der nok at køre efter. Inden du bekræfter din lejeaftale, skal du lige tjekke dåbsattesten en ekstra gang, for de fleste udlejningsfirmaer stiller specifikke alderskrav til biludlejning. Store udbydere som Hertz, Europcar, Sixt, Avis og flere andre har naturligvis kontorer i landets hovedstad, men du finder også mere lokalforankrede selskaber. Centauro er et af dem, og de opererer med en minimumsalder på 21 år. Hos eksempelvis Flizzr skal du derimod kun være fyldt 19 år for at kunne få glæde af en lejebil. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, som koster fra ca. 5 EUR (ca. 38 DKK) til ca. 7.5 EUR (ca. 56 DKK) pr. dag. Hos Centauro skal chauffører over 75 år desuden også betale et beløb på ca. 5 EUR (ca. 38 DKK).

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler er en naturlig del af billeje i Lissabon. I forhold til eksempelvis brugen af håndholdt mobiltelefon er det – ligesom i Danmark – ikke lovligt i Portugal. Du behøver ikke at tænde for lyset, når du kører i dagtimerne, da det ikke er påkrævet. I forhold til alkohol er promillegrænsen på maks. 0,5 medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, hvor grænsen så er maks. 0,2. Hastighedsgrænserne i Lissabon er også vigtige at huske, da du i byen må køre maks. 50 km/t, på landeveje maks. 90 km/t samt maks. 120 km/t på motorveje.

Parkering

Du får naturligvis brug for at parkere din udlejningsbil under dit ophold i Lissabon. I den forbindelse kan du vælge mellem flere forskellige zoner, hvor rød zone er tættest på centrum og dermed også dyrest med en timepris på ca. 1.60 EUR (ca. 12 DKK). Når du lejer en bil i Lissabon, kan du også parkere i gul zone til ca. 1.20 EUR (ca. 9 DKK) eller grøn zone til ca. 0.80 EUR (ca. 6 DKK) pr. time. Det er muligt at betale i p-automaterne langs båsene eller via en af de mange parkerings-apps.

Udflugtsmål i og omkring Lissabon

Når du har oplevet Lissabons renæssance-by-midte kan du med fordel se nogle af områderne uden for centrum. Billig billeje giver dig netop friheden til at køre ud i det blå, og første stop kunne med fordel være Sintra, der er en tidligere royal resort-by med masser af slotte og fantastiske udsigter. Billeje i Lissabon giver dig også mulighed for en strandtur, hvor Costa da Caparica er en endeløs serie af strande med noget for enhver, hvad enten det er vandsportsaktiviteter eller afslapning.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når du foretager billeje i Lissabon, tilbyder udlejningsfirmaerne som udgangspunkt en basisforsikring, der dækker dig samt en eventuel modpart involveret i et eventuelt uheld, foruden den også dækker biltyveri. Det er ofte ikke nok, for dermed har du stadig ansvaret for skader på eksempelvis dæk, hjul, glas og flere andre ting samtidig med, at du skal betale en selvrisiko. Derfor bør du vælge de relevante tillægsforsikringer samt mindske eller helt fjerne selvrisikoen, hvilket er en dyrere løsning, men til gengæld er du optimalt dækket ind.

Kan man bruge sit danske kørekort i Lissabon, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Portugal er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i Lissabon.

Hvor i Lissabon kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lissabon Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Du kan også hente og aflevere på nogle af kontorerne i centrum. (Priser tjekket 23/09/2018).


Afstanden fra Lissabon, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Lissabons biludlejningsdisk

Biludlejning i Lissabon

I juli har vi foretaget 504 søgninger på biludlejning i Lissabon for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lissabon for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Lissabon har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Dollar, Thrifty, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Lissabon. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Lissabon har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SURPRICE CAR RENTAL når du besøger Lissabon. Med gennemsnitspriser på 150 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er SURPRICE CAR RENTAL et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lissabon, Portugal biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Lissabon tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som SADORENT, Dollar og Global Rent A Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Lissabon i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Lissabon på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Lissabon har en gennemsnitstemperatur på 22 °C gennemsnitlig nedbør på 29 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Lissabon koster 389 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Lissabon har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Lissabon, Portugal, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 10 biludlejningssteder i Lissabon, Portugal by, og du kan forvente at betale omkring 368 kr./dag for din udlejningsbil i Lissabon, Portugal.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lissabon, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Lissabon, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Lissabon er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Lissabon så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Lissabon, Portugal i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Lissabon 23 °C, og den forventede nedbør er 6 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Lissabon.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Lissabon typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Lissabon om vejret i resten af Lissabon?

Klimaet i Lissabon i juli er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 6 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Lissabon til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Faro, Porto og Funchal i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Lissabon

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lissabon

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lissabon