Billeje i Lissabon, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lissabon, Portugal

Lissabon, Portugal
26. apr — 3. maj
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
man 26.4
Middag
man 3.5
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Lissabon?

Alle

20 kr. - 393 kr.

Familie

22 kr. - 242 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Lissabon, Portugal er i april. Med en lejepris på kun 20 kr. pr. dag er prisen 84% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juni. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i januar. I Lissabon kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lissabon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lissabon, Portugal
Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 110 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 45 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 59 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 43 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 31 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Information om din rejse til Lissabon

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Lissabon

Billeje i Lissabon er noget, som anvendes i flæng af besøgende i landet. Med Portugals mere end 1000 km kystlinje samt grænsen til Spanien er der nok at køre efter. Inden du bekræfter din lejeaftale, skal du lige tjekke dåbsattesten en ekstra gang, for de fleste udlejningsfirmaer stiller specifikke alderskrav til biludlejning. Store udbydere som Hertz, Europcar, Sixt, Avis og flere andre har naturligvis kontorer i landets hovedstad, men du finder også mere lokalforankrede selskaber. Centauro er et af dem, og de opererer med en minimumsalder på 21 år. Hos eksempelvis Flizzr skal du derimod kun være fyldt 19 år for at kunne få glæde af en lejebil. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, som koster fra ca. 5 EUR (ca. 38 DKK) til ca. 7.5 EUR (ca. 56 DKK) pr. dag. Hos Centauro skal chauffører over 75 år desuden også betale et beløb på ca. 5 EUR (ca. 38 DKK).

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler er en naturlig del af billeje i Lissabon. I forhold til eksempelvis brugen af håndholdt mobiltelefon er det – ligesom i Danmark – ikke lovligt i Portugal. Du behøver ikke at tænde for lyset, når du kører i dagtimerne, da det ikke er påkrævet. I forhold til alkohol er promillegrænsen på maks. 0,5 medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, hvor grænsen så er maks. 0,2. Hastighedsgrænserne i Lissabon er også vigtige at huske, da du i byen må køre maks. 50 km/t, på landeveje maks. 90 km/t samt maks. 120 km/t på motorveje.

Parkering

Du får naturligvis brug for at parkere din udlejningsbil under dit ophold i Lissabon. I den forbindelse kan du vælge mellem flere forskellige zoner, hvor rød zone er tættest på centrum og dermed også dyrest med en timepris på ca. 1.60 EUR (ca. 12 DKK). Når du lejer en bil i Lissabon, kan du også parkere i gul zone til ca. 1.20 EUR (ca. 9 DKK) eller grøn zone til ca. 0.80 EUR (ca. 6 DKK) pr. time. Det er muligt at betale i p-automaterne langs båsene eller via en af de mange parkerings-apps.

Udflugtsmål i og omkring Lissabon

Når du har oplevet Lissabons renæssance-by-midte kan du med fordel se nogle af områderne uden for centrum. Billig billeje giver dig netop friheden til at køre ud i det blå, og første stop kunne med fordel være Sintra, der er en tidligere royal resort-by med masser af slotte og fantastiske udsigter. Billeje i Lissabon giver dig også mulighed for en strandtur, hvor Costa da Caparica er en endeløs serie af strande med noget for enhver, hvad enten det er vandsportsaktiviteter eller afslapning.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når du foretager billeje i Lissabon, tilbyder udlejningsfirmaerne som udgangspunkt en basisforsikring, der dækker dig samt en eventuel modpart involveret i et eventuelt uheld, foruden den også dækker biltyveri. Det er ofte ikke nok, for dermed har du stadig ansvaret for skader på eksempelvis dæk, hjul, glas og flere andre ting samtidig med, at du skal betale en selvrisiko. Derfor bør du vælge de relevante tillægsforsikringer samt mindske eller helt fjerne selvrisikoen, hvilket er en dyrere løsning, men til gengæld er du optimalt dækket ind.

Kan man bruge sit danske kørekort i Lissabon, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Portugal er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i Lissabon.

Hvor i Lissabon kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lissabon Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Du kan også hente og aflevere på nogle af kontorerne i centrum. (Priser tjekket 23/09/2018).


Afstanden fra Lissabon, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Lissabons biludlejningsdisk

Biludlejning i Lissabon

I april har vi foretaget 504 søgninger på biludlejning i Lissabon for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lissabon for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Lissabon har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og National. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Lissabon. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Lissabon har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SURPRICE CAR RENTAL når du besøger Lissabon. Med gennemsnitspriser på 148 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er SURPRICE CAR RENTAL et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lissabon, Portugal biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Lissabon tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Lissabon i maj måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Lissabon på i maj måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Lissabon har en gennemsnitstemperatur på 20 °C gennemsnitlig nedbør på 17 mm i maj måned. Leje af en Cabriolet i Lissabon koster 382 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Lissabon har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar er meget populært i Lissabon, Portugal, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 13 biludlejningssteder i Lissabon, Portugal by, og du kan forvente at betale omkring 325 kr./dag for din udlejningsbil i Lissabon, Portugal.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lissabon, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Lissabon, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Lissabon er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Lissabon så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Lissabon, Portugal i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Lissabon 15 °C, og den forventede nedbør er 65 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Lissabon.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Lissabon i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Lissabon. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Lissabon plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Volkswagen Polo og Ford Focus.

Minder vejret i Lissabon om vejret i resten af Lissabon?

Klimaet i Lissabon i april er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 65 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Lissabon til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Lissabon

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lissabon

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lissabon