Billeje i Lissabon

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lissabon

Lissabon, Portugal
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Lissabon

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Lissabon

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Lissabon?

De billigste udlejningsbiler i Lissabon kan normalt findes gennem DriveGO. Når du booker hos DriveGO, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 18 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Lissabon er 163 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Lissabon har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Lissabon, med 15 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lissabon?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Lissabon ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 35 kr./dag in Lissabon, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 186 kr./dag. En anden populær bil at leje in Lissabon er en Nissan Qashqai, der i gennemsnit koster 568 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 110 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Lissabon

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Lissabon
Economy35 kr./dag
Lille mellemklasse44 kr./dag
Stor mellemklasse77 kr./dag
Mini35 kr./dag
Cabriolet51 kr./dag
Kompakt SUV54 kr./dag
Kompakt stationcar57 kr./dag
Mellemstor SUV58 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Lissabon

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Lissabon

Billeje i Lissabon er noget, som anvendes i flæng af besøgende i landet. Med Portugals mere end 1000 km kystlinje samt grænsen til Spanien er der nok at køre efter. Inden du bekræfter din lejeaftale, skal du lige tjekke dåbsattesten en ekstra gang, for de fleste udlejningsfirmaer stiller specifikke alderskrav til biludlejning. Store udbydere som Hertz, Europcar, Sixt, Avis og flere andre har naturligvis kontorer i landets hovedstad, men du finder også mere lokalforankrede selskaber. Centauro er et af dem, og de opererer med en minimumsalder på 21 år. Hos eksempelvis Flizzr skal du derimod kun være fyldt 19 år for at kunne få glæde af en lejebil. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. Derudover skal der betales et ekstra gebyr, hvis du er under 25 år, som koster fra ca. 5 EUR (ca. 38 DKK) til ca. 7.5 EUR (ca. 56 DKK) pr. dag. Hos Centauro skal chauffører over 75 år desuden også betale et beløb på ca. 5 EUR (ca. 38 DKK).

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Trafik- og færdselsregler er en naturlig del af billeje i Lissabon. I forhold til eksempelvis brugen af håndholdt mobiltelefon er det – ligesom i Danmark – ikke lovligt i Portugal. Du behøver ikke at tænde for lyset, når du kører i dagtimerne, da det ikke er påkrævet. I forhold til alkohol er promillegrænsen på maks. 0,5 medmindre du har haft kørekort i mindre end tre år, hvor grænsen så er maks. 0,2. Hastighedsgrænserne i Lissabon er også vigtige at huske, da du i byen må køre maks. 50 km/t, på landeveje maks. 90 km/t samt maks. 120 km/t på motorveje.

Parkering

Du får naturligvis brug for at parkere din udlejningsbil under dit ophold i Lissabon. I den forbindelse kan du vælge mellem flere forskellige zoner, hvor rød zone er tættest på centrum og dermed også dyrest med en timepris på ca. 1.60 EUR (ca. 12 DKK). Når du lejer en bil i Lissabon, kan du også parkere i gul zone til ca. 1.20 EUR (ca. 9 DKK) eller grøn zone til ca. 0.80 EUR (ca. 6 DKK) pr. time. Det er muligt at betale i p-automaterne langs båsene eller via en af de mange parkerings-apps.

Udflugtsmål i og omkring Lissabon

Når du har oplevet Lissabons renæssance-by-midte kan du med fordel se nogle af områderne uden for centrum. Billig billeje giver dig netop friheden til at køre ud i det blå, og første stop kunne med fordel være Sintra, der er en tidligere royal resort-by med masser af slotte og fantastiske udsigter. Billeje i Lissabon giver dig også mulighed for en strandtur, hvor Costa da Caparica er en endeløs serie af strande med noget for enhver, hvad enten det er vandsportsaktiviteter eller afslapning.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når du foretager billeje i Lissabon, tilbyder udlejningsfirmaerne som udgangspunkt en basisforsikring, der dækker dig samt en eventuel modpart involveret i et eventuelt uheld, foruden den også dækker biltyveri. Det er ofte ikke nok, for dermed har du stadig ansvaret for skader på eksempelvis dæk, hjul, glas og flere andre ting samtidig med, at du skal betale en selvrisiko. Derfor bør du vælge de relevante tillægsforsikringer samt mindske eller helt fjerne selvrisikoen, hvilket er en dyrere løsning, men til gengæld er du optimalt dækket ind.

Kan man bruge sit danske kørekort i Lissabon, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Portugal er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i Lissabon.

Hvor i Lissabon kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lissabon Lufthavn er stedet, hvor størstedelen af byens biludlejning foregår. Du kan også hente og aflevere på nogle af kontorerne i centrum.


Find billig billeje i Lissabon

Find den lejebil i Lissabon, der passer til dine behov

Biler i Lille

78 kr. - 381 kr.

Alle biltyper

146 kr. - 844 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Lissabon, Portugal er 200 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Lissabon, Portugal er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lissabon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Lissabon, Portugal er 412 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Lissabon, Portugal er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 139 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lissabon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Lissabon, Portugal er 743 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Lissabon, Portugal er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 292 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Lissabon, Portugal er 385 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Lissabon, Portugal er i december. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lissabon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Lissabon, Portugal er 619 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Lissabon, Portugal er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Lissabon, Portugal er 818 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Lissabon, Portugal er i oktober. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 597 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Lissabon, Portugal er 390 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Lissabon, Portugal er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 164 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lissabon. I Lissabon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

8 nov. - 19 nov.
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Lissabon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lissabon

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,1

Goldcar Rental SP

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,6

Europcar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,2

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,4

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,2

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,2

keddy by Europcar

16 kontorer

Free2Move

10 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Lissabon

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Lissabon

Det mest populære bureau

Klass Wagen

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste lejebil

136 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Lissabon, der er fundet på momondo i denne måned, er Klass Wagen. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er DriveGO og Ace
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Lissabon i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Lissabon er 136 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 199 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Lissabon i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Lissabon

Herunder vises de mest populære hoteller i Lissabon

Kørsel i lejebil i Lissabon – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lissabon, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Lissabon, Portugal i oktober?

Biludlejning i Lissabon for en weekend i oktober fås helt ned til 49 kr.. Gennemsnitsprisen er 70 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 37 kr. og har en gennemsnitspris på 422 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Lissabon, Portugal biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Lissabon tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Budget og SADORENT, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Lissabon i oktober måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Lissabon i oktober måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I oktober måned i Lissabon ligger temperaturen i gennemsnit på 15 °C med 107 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Lissabon koster 68 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lissabon, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Lissabon, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Lissabon er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Lissabon så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Lissabon?

Hvordan er vejret i Lissabon, Portugal i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Lissabon 22 °C, og den forventede nedbør er 29 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Lissabon.

Minder vejret i Lissabon om vejret i resten af Lissabon?

Klimaet i Lissabon i september er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 29 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Lissabon til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lissabon?

Priser for biler i Lissabon blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lissabon?

Fra september 2023 er der 189 udbydere at vælge mellem for biler i Lissabon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lissabon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lissabon. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lissabon?

Alle førere, der lejer en bil i Lissabon, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Lissabon

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Lissabon

Lejebiler der er populære i Lissabon

Lej en af disse populære biltyper i Lissabon

Udlejningsbiler i populære bydele i Lissabon

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Lissabon? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Portugal

Find billige udlejningsbiler i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lissabon


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Lissabon?

Hvis du booker billeje i Lissabon via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lissabon?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Lissabon på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Lissabon med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Lissabon, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Lissabon på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Lissabon.

Kan jeg finde billeje i Lissabon, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lissabon på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Lissabon med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Lissabon.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lissabon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.