Find billige flybilletter til Lissabon

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Lissabon (LIS)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lissabon. De nuværende restriktioner til Lissabon er baseret på Portugal rejserestriktioner.

Se nuværende Portugal rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Lissabon

Find de billigste fly til disse Lissabon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lissabon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lissabon

København (CPH) til Lissabon (LIS)

Fly til Lissabon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lissabon, hvor den gennemsnitlige pris er 1.541 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LISSABON FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Lissabon ​​koster i gennemsnit blot 1.219 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LISSABON FRA KØBENHAVNapril23% dyrereDet koster cirka 1.903 kr. at flyve til Lissabon ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LISSABON FRA KØBENHAVNoktober238% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lissabon fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lissabon?

Rejs med fly til Lissabon for at komme til Portugals smukke hovedstad der har en fantastisk beliggenhed ved Atlanterhavet og floden Tejos udmunding. Højsæsonen strækker sig over en længere periode fra juni og frem til september, mens maj og oktober også er glimrende måneder at rejse i vejrmæssigt (dog med hyppigere udsving).

Lissabon er byen, hvor du trækker i badetøjet om morgenen og festtøjet om aftenen.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lissabon?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Lissabon fra Danmark i november i stedet. Fly til Lissabon i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.318 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Lissabon?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lissabon. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.541 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 757 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lissabon på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Lissabon er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Lissabon på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.509 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.671 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lissabon?

Når du flyver til Lissabon fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.320 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.575 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lissabon?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lissabon. Hvis du har planer om at flyve til Lissabon, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Cascais Aerodrome (19 km fra Lissabon centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lissabon?

På nuværende tidspunkt inkluderer Portugal rejserestriktioner rejser til Lissabon. Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Hvis du planlægger rejser til Lissabon nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Lissabon

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lissabon fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
21. mar.
11:10
København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
19:25
Lissabon
28. mar.
06:20
Lissabon
3t. 30min.
09:50
København Kastrup
Air France
21. mar.
11:10
København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
19:25
Lissabon
27. mar.
12:00
Lissabon
6t. 25min.
1 stop
18:25
København Kastrup
Air France
10. apr.
11:15
Billund
8t. 10min.
1 stop
19:25
Lissabon
17. apr.
01:40
Lissabon
7t. 55min.
1 stop
09:35
Billund
Air France
10. apr.
11:15
Billund
8t. 10min.
1 stop
19:25
Lissabon
17. apr.
01:40
Lissabon
7t. 55min.
1 stop
09:35
Billund
Ryanair
11. apr.
03:20
København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
09:15
Lissabon
16. apr.
05:55
Lissabon
11t. 00min.
1 stop
16:55
København Kastrup
Air France
21. mar.
11:10
København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
19:25
Lissabon
27. mar.
08:15
Lissabon
10t. 10min.
1 stop
18:25
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Lissabon

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Lissabon, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Norwegian
4. apr.
02:55
København Kastrup
3t. 40min.
06:35
Lissabon
Norwegian
25. apr.
02:55
København Kastrup
3t. 40min.
06:35
Lissabon
TAP AIR PORTUGAL
3. apr.
13:35
København Kastrup
3t. 50min.
17:25
Lissabon

Hvilke flyselskaber flyver til Lissabon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Lissabon

Der er en del forskellige udbydere at vælge imellem, når du rejser til Lissabon. Det er lige fra de populære lavprisselskaber som Norwegian, Ryanair og easyJet samt klassiske udbydere i form af Iberia, Air France eller Lufthansa eksempelvis. Med direkte fly fra København klares turen på ca. 3 timer og 40 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Lissabon samt afstand til centrum

Lissabon Humberto Delgado Lufthavn blev åbnet i 1942 og består i dag af 2 terminaler. Over 20 millioner passagerer rejser årligt via denne portugisiske hub, hvor TAP Portugal er flagskibet. Når turen går fra lufthavnen ind mod centrum, er det både billigst og hurtigst at tage den røde metrolinje på ruten Aeroporto – Saldanha til en pris på ca. 10 DKK og en rejsetid på omkring 20 minutter (Information tjekket 07/06/2017).


Populære fly til Lissabon

Find dine flybilletter til Lissabon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lissabon
Korteste rejsetid
3t. 50min.
Laveste pris
758 kr.
Fly fra Billund til Lissabon
Korteste rejsetid
7t. 45min.
Laveste pris
967 kr.
Fly fra Aarhus til Lissabon
Korteste rejsetid
22t. 50min.
Laveste pris
2.217 kr.
Fly fra Aalborg til Lissabon
Korteste rejsetid
20t. 30min.
Laveste pris
3.098 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Lissabon?

I Lissabon bymidten er det let at komme rundt til fods, hvor du kan slentre rundt mellem de hyggelige små gader, købe souvenirs, spise is eller tage en slapper på en af de mange caféer og restauranter. Byen er dog også præget af et noget kuperet terræn, så her kan du med fordel hoppe på busser, metro og sporvogne når benene trænger til en pause. Et turkort med fri benyttelse af alle transporttyperne koster ca. 140 DKK for 24 timer. Sporvogn linje 28 er en af de mest anvendte, da den kører en særlig turistrute op til bymidten i Baixa.


Kan man rejse til Lissabon uden pas eller visum?

Ved indrejse til Lissabon får du som dansk statsborger visumfrit ophold på maks. 90 dage. Gyldigt pas skal medbringes, da det fungerer som ID under rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler med den portugisiske ambassade.


Tips og gode råd til Lissabon

Hvordan får man den billigste flybillet til Lissabon?

Det milde klima i Lissabon byder på en lang sommersæson hvor priserne er på deres højeste, hvorfor du med fordel kan købe dine billetter i måneder som februar og marts, hvor priserne typisk er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Lissabon, februar 2018).

Hvad skal man se i Lissabon?

Af kulturelle og historiske højdepunkter finder du Mosteiro dos Jeronimos – et kloster, der er stemplet med UNESCO’s prestigefyldte anerkendelse. En anden bevaringsværdig bygning på listen er Belém Tower fra 1515, som står ikonisk og troner ved havnen.

En tur i Sao Roque Kirke byder indenfor i en bygning fra 1747 med interiør i barokstil samt verdens dyreste kapel i sølv og bronze. Når der skal bades og slikkes sol, er der nok af strande at vælge imellem; Praia dos Pescadores, Praia do Sul samt strandene ved Costa da Caparica er alle et besøg værd.

Gule sporvogne kæmper sig op ad Lissabons syv høje, som de har gjort i mere end et århundrede. Herfra byder de på svimlende udsigter over det disede Atlanterhav og terrakottafarvede tagterrasser i zigzagmønster. Tag en sporvogn til fiskerdistriktet Alfama, hvor vakkelvorne balkoner tynges af bougainvilleaer. Lokale kvinder sladrer foran mure dækket af berømte azulejo-kakler, mens eftermiddagssolen forlænger kvindernes skygger. Lidt længere oppe når du til Castelo do Jorge – et maurisk eventyrslot.

Sørg for at få set Baixa Distriktet i centrum, vov dig væk fra den skakternede Rossio Plads og tillad dig selv at fare en smule vild mellem de melankolske toner af fado-musik og den søde, smørfyldte duft af pasteis de nata, Portugals nationalkage. Find en café der serverer det bedste af begge dele og forbered dig på at blive håbløst forelsket i Lissabon.

Aktiviteter for børn

Oceanário de Lisboa er kåret som et af de bedste indendørs akvarier i verden, og ethvert barn vil elske at se på hajer, oddere, koraller og meget andet. KidZania er et andet underholdningsunivers for børn, hvor de kan få lov at køre minibiler, optage nyhedsreportager, lave mad og meget mere. Hele stedet er bygget op med kopier af politistationer, brandstationer, lufthavne og andre sjove ting, som ungerne kan more sig med.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er din personlige og skræddersyede garanti, hvis du kommer ud for et uheld af en eller anden art. Derfor tilrådes det altid at investere i en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandet fra hanerne i Lissabon kan sagtens drikkes.

Giver man drikkepenge i Lissabon?

At give drikkepenge er en del af den portugisiske kultur, hvor man normalt betaler 5-10% af regningens pris.

Hvor er der god shopping?

I forskellige områder som Baixa Pombalina, Chiado, Príncipe Real og Avenida da Liberdade finder man masser af shoppingmuligheder.Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class