Find billige fly til Horta

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Horta

Få indsigter om din flyrejse til Horta, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Horta på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Horta er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.887 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Horta for omkring 6.963 kr..


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Horta

Find de billigste fly til disse Horta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Horta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Horta

København (CPH) til Lajes (TER)

Fly til Horta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lajes, hvor den gennemsnitlige pris er 2.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HORTA FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Horta ​​koster i gennemsnit blot 2.368 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HORTA FRA KØBENHAVNjuli83% dyrereDet koster cirka 7.607 kr. at flyve til Horta ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HORTA FRA KØBENHAVNoktober307% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Horta fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Horta

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Horta fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.368 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Horta i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.014 kr..


Andre kabineklasser på fly til Horta

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Horta

Hvilke flyselskaber flyver til Horta?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Horta

Hvilke flyselskaber flyver til Horta?

På rejser til Horta fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Azores Airlines eller TAP AIR PORTUGAL. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Azores Airlines-fly til Horta

Der er 4 fly med Azores Airlines til Horta på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Lissabon, og den bedste pris på en Azores Airlines-billet, der er set på momondo, er 2.499 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Horta). Azores Airlines har en bedømmelse på 8,5 fra 12 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Horta


Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Horta.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Horta, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Horta.

Prisagenter på fly til Horta er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.