Find billige flybilletter til Funchal

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Funchal (FNC)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Funchal. De nuværende restriktioner til Funchal er baseret på Portugal rejserestriktioner.

Se nuværende Portugal rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Funchal

Find de billigste fly til disse Funchal-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Funchal

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Funchal

København (CPH) til Funchal (FNC)

Fly til Funchal ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Funchal Madeira, hvor den gennemsnitlige pris er 2.227 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FUNCHAL FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Funchal ​​koster i gennemsnit blot 1.595 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FUNCHAL FRA KØBENHAVNapril25% dyrereDet koster cirka 2.789 kr. at flyve til Funchal ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FUNCHAL FRA KØBENHAVNfebruar633% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Funchal fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Madeira?

Denne populære portugisiske ø er kendt for sit milde klima hele året rundt takket være sin placering i det Nordatlantiske Ocean. Placeringen nord for Tenerife samt vest for Marokko gør øen rejsevenlig alle årets 12 måneder, men særligt forår- og sommermånederne er populære rejsetidspunkter.

Fauna og flora, lokalproduceret portvin og vandreruter i verdensklasse – velkommen til Madeira.

Hvilket er det absolut billigste fly til Funchal?

256 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Funchal. Dette fly er fra Porto og er 88% billigere end de fleste andre flyrejser til Funchal. Hvis du vil finde den billigste pris til Funchal fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Funchal?

Den billigste måned at flyve til Funchal fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.595 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Funchal med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.656 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Funchal?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Funchal fra Danmark, når du bestiller 46 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Funchal for omkring 2.227 kr., når du søger 46 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Funchal fra Danmark helt ned til 1.207 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Funchal på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Funchal fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.531 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.136 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Funchal.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Funchal?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Funchal, hvor du kan finde priser helt ned til 1.524 kr.. Hvis du flyver fra Funchal om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Funchal på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.769 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Funchal?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Funchal. Hvis du har planer om at flyve til Funchal, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Porto Santo (71 km fra Funchal centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Funchal på?

Med en gennemsnitspris på 2.083 kr. pr. person er Lufthavn: Porto Santo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Funchal. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Funchal?

På nuværende tidspunkt inkluderer Portugal rejserestriktioner rejser til Funchal. Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Hvis du planlægger rejser til Funchal nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Funchal Madeira

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Funchal Madeira fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
25. mar.
02:50København Kastrup
16t. 25min.
2 stop
19:15Funchal Madeira
7. apr.
10:35Funchal Madeira
6t. 55min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.675 kr.
Find lignende
Lufthansa
25. mar.
02:50København Kastrup
16t. 25min.
2 stop
19:15Funchal Madeira
10. apr.
10:35Funchal Madeira
6t. 55min.
1 stop
17:30København Kastrup
2.001 kr.
Find lignende
Lufthansa
26. mar.
02:50København Kastrup
16t. 25min.
2 stop
19:15Funchal Madeira
7. apr.
10:35Funchal Madeira
6t. 55min.
1 stop
17:30København Kastrup
2.149 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. mar.
08:25København Kastrup
13t. 45min.
2 stop
22:10Funchal Madeira
10. apr.
02:00Funchal Madeira
9t. 50min.
1 stop
11:50København Kastrup
1.847 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. maj
17:10København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
07:40Funchal Madeira
10. maj
04:30Funchal Madeira
11t. 15min.
1 stop
15:45København Kastrup
1.281 kr.
Find lignende
Lufthansa
26. mar.
14:15København Kastrup
19t. 05min.
1 stop
09:20Funchal Madeira
10. apr.
10:35Funchal Madeira
6t. 55min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.823 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Madeira?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Funchal

Når rejsen går til Madeira står valget mellem flyselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian, TAP Portugal, British Airways, SAS og KLM m.fl.. På nuværende tidspunkt er dere ingen direkte fly fra Denmark, så du skal have en mellemlanding typisk i Portugal, hvilket bringer rejsetiden op på omring 6 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Funchal samt afstand til centrum

Madeira Lufthavn, også kendt som Cristiano Ronaldo Lufthavn (Ja, den verdenskendte fodboldstjerne er fra Madeira, og lidt af en lokal helt), ligger kun kort kørsel fra hovedbyen Funchal. Lufthavnen er den fjerde mest travle i Portugal takket være øens status som turistperle.

Har du ikke arrangeret transport med dit hotel kan du hoppe på en Hop på en Aerobus der bringer dig ind til Funchal på omkring en halv time, til en pris på ca. 30 DKK for en returbillet og ca. 38 DKK for en enkeltbillet (Information tjekket 06/06/2017).


Populære fly til Funchal

Find dine flybilletter til Funchal blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Funchal
Korteste rejsetid
14t. 30min.
Laveste pris
1.207 kr.
Fly fra Billund til Funchal
Korteste rejsetid
23t. 45min.
Laveste pris
1.565 kr.
Fly fra Aalborg til Funchal
Korteste rejsetid
16t. 10min.
Laveste pris
6.860 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Madeira?

Vulkanøen Madeira er kendt for sit kuperede terræn – ikke bare generelt på øen, men også i de enkelte byer som eksempelvis Funchal. I Funchal kan du komme langt til fods, men skal du f.eks. op til den botaniske have vil du værdsætte et lift – distancen er ikke lang målt i kilometer, men i højdemeter er den strid. Du kan derfor med fordel benytte dig af enten de lokale busser, de velkendte hop on/hop off busser eller ganske enkelt taxaer som du uden problemer kan hyre for længere tid ad gangen, skal du f.eks. ud på en tur. En nem måde at opleve øen på er ved at leje en bil, du skal dog være tryg ved stejle bakker og have godt styr på koblingspunktet.


Kan man rejse til Madeira uden pas eller visum?

Du behøver ikke søge visum når du rejser til Madeira, da Portugal er medlem af Schengenaftalen. Husk at medbringe et pas, der er gyldigt under hele opholdet. Du kan altid tjekke de nyeste regler med ambassaden.


Tips og gode råd på Madeira

Hvordan får man den billigste flybillet til Madeira?

Eftersom Madeira er rejsevenlig hele året rundt, takket være det milde klima, så er øen dog mest populær i foråret og sommeren hvor du også finder de højeste priser. Skal du have de billigste billetter skal du kigge på månederne november og januar
(Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Madeira, februar 2018).

Hvad skal man se på Madeira?

Madeiras terræn er perfekt til vandreture for alle uanset niveau, og ruten til øens højeste punkt, Pico Ruivo, giver de smukkeste udsigter, samt en velfortjent pause efter en hård gåtur. På Madeira finder du også masser af smukke blomster og rekreative områder, hvor Madeira Botaniske Have er et af højdepunkterne med over 2000 eksotiske planter. En tur til Blandy’s Old Wine Lodges hører sig til, da du her kan smage på den verdensberømte portvin fra øen. Madeira er ikke kendt for sine strande, men du kan dog nyde en tur ved vandet på Praia da Calheta eller på gyldne Machico.

For at komme rundt på øen kan du enten booke dig ind på arrangerede ture, eller leje en bil og selv køre rundt. Egen bil giver ekstra bevægelighed og mulighed for at gøre alt i dit eget tempo. Du kan arrangere billeje fra Madeira lufthavn så den er klar til afhentning når du ankommer i Cristiano Ronaldo airport.

Aktiviteter for børn

Hvalmuseet i Caniçal giver indblik i øens undervandsliv med 3D-udstillinger, interaktiv underholdning samt hvaler i naturtro kopier. Madeira Theme Park i Santana er et hyggeligt sted, hvor børnene kan sejle i små både, køre i lokomotiv, lade børnene boltre sig på legepladser og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Enhver rejsende rådes til at købe en rejseforsikring, skulle uheldet være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen på Madeira.

Giver man drikkepenge på Madeira?

Normalt giver man 10 procent af regningens beløb i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Indkøbscentrene Dolce Vita og Forum Madeira er gode shoppingsteder. Souvenirs kan eksempelvis købes ved Rua do Castanheiro, men også på resten af øen.Find billige flybilletter til andre byer i Portugal

Portugal er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class