Find billige flybilletter til Nîmes

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.7
lør. 9.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nîmes

Find de billigste fly til disse Nîmes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montpellier

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nîmes

København (CPH) til Béziers (BZR)

Fly til Nîmes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beziers Vias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.355 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nîmes?

Normalt tager det ikke mange timer at flyve fra Danmark til det sydlige Frankrig, men når turen går til Nimes, skal du alligevel regne med en lidt længere rejsetid. Det skyldes hovedsageligt ventetid i forbindelse med mellemlanding. Du kan finde enkelte afgange med eksempelvis Ryanair og Air France, hvor du er fremme i Nimes på seks-syv timer, men på nogle datoer er dette udvalg meget begrænset, hvilket efterlader dig med afgange med lange rejsetider. Det er derfor godt at være fleksibel i forhold til afrejsedato og desuden booke i god tid, så du er sikker på at få fat i de bedste flybilletter. Bor du i Jylland, kan det i nogle tilfælde betale sig at vælge at flyve fra Billund Lufthavn (BLL), selv om du bor tættere på en anden dansk lufthavn. Flyver du for eksempel fra Aalborg, skal du først forbi Københavns Lufthavn (CPH), hvilket forlænger rejsetiden yderligere.

Nimes Lufthavn (FNI) er ikke særligt stor og har i øjeblikket kun direkte flyforbindelser til fire byer i Europa og Nordafrika, heriblandt London og Bruxelles. Det betyder, at der ikke findes flyrejser til Nimes fra Danmark uden stop undervejs, og typisk mellemlander du i den belgiske hovedstad som det sidste, inden kursen går mod Sydfrankrig. Mange afgange kræver yderligere en mellemlanding i en europæisk lufthavn, men det er også muligt at finde flyrejser til Nimes med kun et flyskift, der selvfølgelig typisk har den fordel, at den samlede rejsetid er væsentligt kortere. Som sagt er det dog en god idé at være fleksibel i forhold til rejsedato og være ude i god tid med bookningen. Vær opmærksom på, at nogle flytilbud med kun én mellemlanding inkluderer en afsluttende rejse med bus eller tog til Nimes fra eksempelvis Paris, Marseille eller Barcelona.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nîmes for 143 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nîmes. Hvis du vil finde den billigste pris til Nîmes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Nîmes fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.329 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nîmes for omkring 2.324 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nîmes på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Nîmes på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.590 kr.. Fly til Nîmes koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.573 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nîmes. Hvis du har planer om at flyve til Nîmes, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Montpellier Méditerranée (43 km fra Nîmes centrum), Lufthavn: Avignon-Caum (44 km fra Nîmes centrum), Lufthavn: Marseille (81 km fra Nîmes centrum), Lufthavn: Beziers Vias (99 km fra Nîmes centrum) eller Lufthavn: Le-Puy-en-Velay Loudes (147 km fra Nîmes centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Nîmes Lufthavn: Beziers Vias, hvor gennemsnitsprisen er 1.473 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Nîmes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nîmes

Hvilke flyselskaber flyver til Nîmes?

Ryanair, Brussels Airlines og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Nîmes regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Nîmes med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Nîmes

Ryanair flyver til Nîmes ca. 3 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Ryanair, men der er fundet priser på helt ned til 714 kr. fra Aarhus til Nîmes. Ryanair er blevet bedømt med 7,1/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Nîmes

Neden for finder du alle lufthavne i Nîmes samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Nimes Lufthavn?

Der er ingen offentlige transportmuligheder fra lufthavnen i Nimes (FNI) til selve byen, men der kører til gengæld shuttle-busser foran terminalen med kurs mod Nimes busstation. Bussernes køreplan er tilpasset ankomsttiderne for de forskellige fly, der lander i lufthavnen, så du bør ikke få problemer med lange ventetider. Billetpriserne er ikke alt for høje, og det tager kun et kvarters tid at tilbagelægge vejen mellem lufthavnen og centrum. Ellers er der, som i de fleste lufthavne, mulighed for at tage en taxa eller leje en bil og køre selv.


Visumkrav for Nîmes

Frankrig er ligesom Danmark medlem af EU, og derfor skal danske statsborgere ikke bruge visum for at opholde sig i landet. Der er dog krav til dit pas' gyldighed. Det skal nemlig være gyldigt i mindst seks måneder fra den dato, du igen rejser hjem fra Nimes.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nîmes


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nîmes

Nimes er rig på flot, gammel arkitektur, der stammer helt tilbage fra dengang romerne huserede i området. Noget af det, du bestemt bør tage dig tid til at se, er byens 2.000 år gamle amfiteater, som stadig bliver brugt til forskellige arrangementer, for eksempel koncerter. Det meget velholdte Maison Carrée-tempel er fra samme tid og helt sikkert også et besøg værd. Endelig kan du se den flotte og meget høje akvædukt Pont du Gard, hvis du ikke har noget imod at skulle transportere dig et stykke væk fra byen. Trænger du til en mere moderne oplevelse, kan du lægge vejen forbi Nimes' museum for moderne kunst, Carré d’Art, og hvis du gerne vil stifte bekendtskab med lokalt liv og madkultur væk fra de mere turistede steder, er markedet Les Halles de Nîmes et godt valg.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Nîmes. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Nîmes på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Nîmes, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nîmes lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nîmes og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.