Find billige fly til Nîmes

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nîmes

Få indsigter om din flyrejse til Nîmes, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nîmes på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Nîmes fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 1.745 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Nîmes for omkring 3.378 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nîmes?

Hvor lang tid tager det at flyve til Nîmes?

Rejsetiden fra Danmark til Nîmes varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Marseille (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Nîmes er at flyve fra Billund til Marseille, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nîmes

Find de billigste fly til disse Nîmes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montpellier

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nîmes

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Nîmes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.241 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nîmes

Hvor lang tid tager det at flyve til Nimes?

Normalt tager det ikke mange timer at flyve fra Danmark til det sydlige Frankrig, men når turen går til Nimes, skal du alligevel regne med en lidt længere rejsetid. Det skyldes hovedsageligt ventetid i forbindelse med mellemlanding. Du kan finde enkelte afgange med eksempelvis Ryanair og Air France, hvor du er fremme i Nimes på seks-syv timer, men på nogle datoer er dette udvalg meget begrænset, hvilket efterlader dig med afgange med lange rejsetider. Det er derfor godt at være fleksibel i forhold til afrejsedato og desuden booke i god tid, så du er sikker på at få fat i de bedste flybilletter. Bor du i Jylland, kan det i nogle tilfælde betale sig at vælge at flyve fra Billund Lufthavn (BLL), selv om du bor tættere på en anden dansk lufthavn. Flyver du for eksempel fra Aalborg, skal du først forbi Københavns Lufthavn (CPH), hvilket forlænger rejsetiden yderligere.

Hvorfra kan du flyve direkte til Nimes?

Nimes Lufthavn (FNI) er ikke særligt stor og har i øjeblikket kun direkte flyforbindelser til fire byer i Europa og Nordafrika, heriblandt London og Bruxelles. Det betyder, at der ikke findes flyrejser til Nimes fra Danmark uden stop undervejs, og typisk mellemlander du i den belgiske hovedstad som det sidste, inden kursen går mod Sydfrankrig. Mange afgange kræver yderligere en mellemlanding i en europæisk lufthavn, men det er også muligt at finde flyrejser til Nimes med kun et flyskift, der selvfølgelig typisk har den fordel, at den samlede rejsetid er væsentligt kortere. Som sagt er det dog en god idé at være fleksibel i forhold til rejsedato og være ude i god tid med bookningen. Vær opmærksom på, at nogle flytilbud med kun én mellemlanding inkluderer en afsluttende rejse med bus eller tog til Nimes fra eksempelvis Paris, Marseille eller Barcelona.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nîmes?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nîmes for 608 kr./person, hvilket er 50% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nîmes. Hvis du vil finde den billigste pris til Nîmes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nîmes?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nîmes. Hvis du har planer om at flyve til Nîmes, kan du overveje at booke flyrejse til Montpellier Méditerranée Lufthavn (43 km fra Nîmes centrum), Avignon-Caum Lufthavn (44 km fra Nîmes centrum), Marseille Lufthavn (81 km fra Nîmes centrum), Beziers Vias Lufthavn (99 km fra Nîmes centrum) eller Le-Puy-en-Velay Loudes Lufthavn (147 km fra Nîmes centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Nîmes på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Nîmes Montpellier Méditerranée Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.211 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nîmes Garons Lufthavn?

Priser for fly til Nîmes Garons Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nîmes Garons Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Nîmes Garons Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nîmes Garons Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nîmes Garons Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nîmes Garons Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Nîmes Garons Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nîmes Garons Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Nîmes

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Nimes?

Frankrig er ligesom Danmark medlem af EU, og derfor skal danske statsborgere ikke bruge visum for at opholde sig i landet. Der er dog krav til dit pas' gyldighed. Det skal nemlig være gyldigt i mindst seks måneder fra den dato, du igen rejser hjem fra Nimes.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nîmes

Hvad kan du se og lave i Nimes?

Nimes er rig på flot, gammel arkitektur, der stammer helt tilbage fra dengang romerne huserede i området. Noget af det, du bestemt bør tage dig tid til at se, er byens 2.000 år gamle amfiteater, som stadig bliver brugt til forskellige arrangementer, for eksempel koncerter. Det meget velholdte Maison Carrée-tempel er fra samme tid og helt sikkert også et besøg værd. Endelig kan du se den flotte og meget høje akvædukt Pont du Gard, hvis du ikke har noget imod at skulle transportere dig et stykke væk fra byen. Trænger du til en mere moderne oplevelse, kan du lægge vejen forbi Nimes' museum for moderne kunst, Carré d’Art, og hvis du gerne vil stifte bekendtskab med lokalt liv og madkultur væk fra de mere turistede steder, er markedet Les Halles de Nîmes et godt valg.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nîmes?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Nîmes. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Nîmes med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Nîmes på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nîmes?

Når du har udført en søgning efter fly til Nîmes, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nîmes lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nîmes lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nîmes og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nîmes på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.