Lej en bil i Nîmes, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nîmes, Frankrig

Nîmes, Gard, Frankrig
3. nov. — 10. nov.
Samme aflevering
Nîmes, Gard, Frankrig
ons. 3.11
Middag
ons. 10.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Nîmes

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nîmes, Frankrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Nîmes, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Marseilles biludlejningsdisk

Biludlejning i Nîmes

Vi har foretaget 269 søgninger på biludlejning i Nîmes denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nîmes for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Nîmes har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Nîmes. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nîmes, Frankrig?

Når du lejer en bil i Nîmes, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Nîmes er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Nîmes.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Nîmes?

Leje af Ford Focus og Hyundai Accent in Nîmes er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Nîmes kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 394 kr./dag og kan gå helt ned til 77 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 341 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 62 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Nîmes?

Avis udlejer en Audi A4 in Nîmes for 691 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Audi A4 in Nîmes kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Nîmes under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Nîmes.

Minder vejret i Nîmes om vejret i resten af Occitanie?

Dem, der gerne vil leje bil i Nîmes til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Occitanie i oktober måned normalt er ca. 15 °C med 74,2 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Gard

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Gard

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nîmes