Lej en bil i Marseille, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marseille, Frankrig

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Marseille, Frankrig

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

120 kr. - 573 kr.

Alle biltyper

135 kr. - 573 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Marseille, Frankrig, er 260 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Marseille, Frankrig, er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 120 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Marseille.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Marseille, Frankrig, er 196 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Marseille, Frankrig, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Marseille.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Marseille, Frankrig, er 178 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Marseille, Frankrig, er i oktober. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 74 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marseille.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

217 kr./dag

16 sep – 23 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

225 kr./dag

16 sep – 23 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

239 kr./dag

16 sep – 23 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Marseille

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marseille, Frankrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

6,5
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

6,0
10 kontorer
6 kontorer

Afstanden fra Marseille, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nices biludlejningsdisk

Biludlejning i Marseille

Indtil videre har der i juli været 88 søgninger på biludlejning i Marseille på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Marseille for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Thrifty, og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Marseille. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Marseille, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Marseille, Frankrig i august?

I august i Marseille var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 263 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 202 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 75 kr. og har en gennemsnitspris på 109 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Marseille, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Marseille biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Marseille tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Marseille i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Marseille på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Marseille har en gennemsnitstemperatur på 20 °C gennemsnitlig nedbør på 60 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Marseille koster 742 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Marseille har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Marseille, Frankrig med 6 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 648 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Marseille, Frankrig.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marseille, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Marseille, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Marseille ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Marseille, Frankrig i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Marseille 23 °C, og den forventede nedbør er 10 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Marseille.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Marseille typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Marseille om vejret i resten af Provence - Alpes - Côte d'Azur?

Dem, der gerne vil leje bil i Marseille til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Provence - Alpes - Côte d'Azur i juli måned normalt er ca. 23 °C med 22,5 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Marseille

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Marseille

Se flere lejebiler i Bouches-du-Rhône

Se vores biludlejningstilbud i byer som Aix-en-Provence, Antibes og Avignon i Bouches-du-Rhône

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marseille