Billeje i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Marseille

Lej en bil i Marseille, hvis du ønsker en rejse med ekstra fleksibilitet og frihed. Der er mange steder, der bedst – eller kun – kan opdages i bil – både i og uden for Frankrigs grænser. Hvis du ønsker at benytte din lejebil fra Marseille til et roadtrip over internationale grænser, skal dette aftales med udlejningsselskabet på forhånd. Der er ofte en kilometerbegrænsning på din lejebil, og da mange dage med kørsel hurtigt kan blive til mange kilometer, bør du kigge på muligheden for en bil med fri kilometer. Når du vælger at køre din lejebil over internationale grænser, skal du være opmærksom på de forskellige landes færdselsregler. Hav altid dit kørekort, dokumentation, bilens lejekontrakt og pas med dig, når du kører i din lejede bil i Marseille og resten af Frankrig.

Det er sjældent muligt at finde en udlejningsbil i Marseille, som ikke skal betales med kreditkort. Da dit kort bliver brugt til at reservere et depositum for lejebilen samt betaling, efter du har afleveret bilen, er det ikke altid muligt at leje en bil kontant. Du finder også det største udvalg af tilbud på billige lejebiler online, der alle skal bekræftes med dit kreditkort. Ønsker du derfor at leje en bil kontant, bør du kontakte det valgte biludlejningsfirma og høre dem om muligheden for kontant betaling af lejebiler. Hvis du lejer din bil kontant, vil du ofte skulle betale et større depositum ved afhentning. Dette depositum dækker eventuelle skader samt eventuel genopfyldning af bilens tank. Når du afleverer bilen, får du dit depositum tilbage. Hvis du ønsker at aflevere din bil hos en anden filial, end den du afhentede bilen hos, skal du typisk være i besiddelse af et kreditkort til tilbageførsel af dit depositum.

Frankrig har mange alsidige områder at udforske, og flere af dem nås bedst med bil. Det betyder, at du finder mange muligheder for billige lejebiler i Marseille, da udbuddet er stort. Når du har fundet det helt rigtige tilbud på lejebiler og sætter dig bag rettet, er der dog lige et par færdselsregler, som du skal gøre dig bekendt med, når du kører i det franske landskab. I Marseille og resten af Frankrig er det ikke lovligt at køre med høretelefoner. Hvis du vil bruge navigation eller tale i telefon under kørslen, skal disse også kunne betjenes håndfrit. Hvis du ønsker at rejse rundt i Frankrig under din tur, skal du være opmærksom på, at flere større byer kræver et Crit'Air vignette ('ren luft'-mærkat) i forruden, der indikerer bilens CO2-udledning og grønne kategori.


Find billig billeje i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den lejebil i Marseille, der passer til dine behov

Biler i Lille

148 kr. - 490 kr.

Alle biltyper

288 kr. - 962 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Marseille, Frankrig er 350 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Marseille, Frankrig er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Marseille, Frankrig er 634 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Marseille, Frankrig er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 309 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Marseille, Frankrig er 695 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Marseille, Frankrig er i januar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 568 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Marseille, Frankrig er 439 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Marseille, Frankrig er i oktober. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Marseille

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Enterprise

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,8

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,1

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

7,8

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

8,6

Rent@Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Hurtige fakta om biludlejning i Marseille

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Marseille

Det mest populære bureau

Enterprise

Populære biltyper

SUV, Compact, Mini

Billigste lejebil

234 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Marseille, der er fundet på momondo i denne måned, er Enterprise. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Marseille i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Marseille er 234 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 354 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Marseille i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Opel Corsa som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Marseille

Herunder vises de mest populære hoteller i Marseille

Kørsel i lejebil i Marseille – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marseille, så du er klar til næste rejse.

I april i Marseille var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 456 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 318 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 260 kr. og har en gennemsnitspris på 384 kr..

De billigste udlejningsbiler i Marseille kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 59 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Marseille er 231 kr./dag.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Marseille

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Marseille

Lejebiler der er populære i Marseille

Lej en af disse populære biltyper i Marseille

Se flere lejebiler i Frankrig

Find billige udlejningsbiler i Frankrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marseille


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Marseille ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Marseille. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.