De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Chaufførens alder: 26-65
man. 29.7
man. 5.8

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur
Economy243 kr./dag
Lille mellemklasse220 kr./dag
Stor mellemklasse276 kr./dag
Mini243 kr./dag
Varevogn til passagerer525 kr./dag
Kompakt SUV272 kr./dag
Mellemstor SUV329 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Marseille

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Marseille

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Marseille?

De billigste udlejningsbiler i Marseille kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 181 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Marseille er 335 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Marseille har flest lokationer?

Rent@Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Marseille, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Marseille?

Den mest populære bil at leje in Marseille blandt momondo-brugere er Peugeot 3008, efterfulgt af Opel Mokka. Vores brugere har set tilbud på Peugeot 3008 in Marseille for 532 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 135 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 373 kr. om dagen for at leje en Opel Mokka in Marseille, selvom du kan finde priser på helt ned til 185 kr. om dagen.

Find billig billeje i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den lejebil i Marseille, der passer til dine behov

Lille biler

231 kr. - 479 kr.

Alle biltyper

257 kr. - 720 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Marseille, Frankrig er 353 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Marseille, Frankrig er i februar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Marseille.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Marseille, Frankrig er 496 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Marseille, Frankrig er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Marseille.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Marseille, Frankrig er 507 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Marseille, Frankrig er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Marseille, Frankrig er 403 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Marseille, Frankrig er i april. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marseille.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Marseille, Frankrig er 555 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Marseille, Frankrig er i december. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 382 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Marseille.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Marseille, Frankrig er 579 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Marseille, Frankrig er i august. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 815 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Marseille, Frankrig er 400 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Marseille, Frankrig er i juni. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 458 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marseille. I Marseille kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

220 kr./dag

26 aug. - 4 sep.
Volkswagen Polo
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

229 kr./dag

13 sep. - 23 sep.
Renault Captur
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

243 kr./dag

8 sep. - 22 sep.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Marseille

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,1

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,2

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,2

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Value

5,7

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,7

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

7,1

Value

8,3

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

7,3

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,6

Value

6,6

Rent@Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Hurtige fakta om biludlejning i Marseille

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Marseille

Det mest populære bureau

Rentscape

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste lejebil

263 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Marseille, der er fundet på momondo i denne måned, er Rentscape. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Marseille i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Marseille er 263 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 347 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Marseille i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Peugeot 3008 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Marseille – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marseille, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Marseille, Frankrig biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Marseille biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Marseille tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Marseille i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Marseille på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Marseille har en gennemsnitstemperatur på 20 °C gennemsnitlig nedbør på 60 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Marseille koster 459 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marseille, Frankrig?

Rejsende, som lejer en bil i Marseille, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Marseille ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Renault Trafic in Marseille?

Hvordan er vejret i Marseille, Frankrig i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Marseille 23 °C, og den forventede nedbør er 10 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Marseille.

Minder vejret i Marseille om vejret i resten af Provence - Alpes - Côte d'Azur?

Dem, der gerne vil leje bil i Marseille til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Provence - Alpes - Côte d'Azur i juli måned normalt er ca. 23 °C med 12 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Marseille?

Priser for biler i Marseille opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Marseille?

Fra juli 2024 er der 105 udbydere at vælge mellem for biler i Marseille.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Marseille?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Marseille. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Marseille?

Alle førere, der lejer en bil i Marseille, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Marseille?

Du bør booke billeje i Marseille ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Marseille?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Marseille. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Marseille med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Marseille.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Marseille på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Marseille med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Marseille, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Marseille.

Kan jeg søge efter billeje i Marseille med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Marseille på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marseille på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
man. 29.7
Middag
man. 5.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Marseille

Populære typer af udlejningsbiler i Marseille