Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Marseille

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

keddy by Europcar biludlejningstilbud i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

194 kr. - 456 kr.

Alle biltyper

194 kr. - 694 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i marts når priserne er 194 kr. per dag i gennemsnit. 194 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 332 kr. for en keddy by Europcar Lille udlejningsbil i Marseille. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Marseille, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Marseille keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Marseille, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

6 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Marseille

keddy by Europcar ønsker at deres kunder og personale i Marseille skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har keddy by Europcar indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Marseille. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Marseille. De adresser for dette keddy by Europcar biludlejningscenter er BP 55 AP de Marseille, P 11.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra keddy by Europcar i Marseille i januar måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra keddy by Europcar 456 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 456 kr. per dag i januar.

Der er 6 biludlejningslokationer i Marseille som keddy by Europcar ejer. Deres 121 Avenue du Prado, Marseille lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 57% af de brugere der lejede en bil frakeddy by Europcar i Marseille valgt at hente den på 121 Avenue du Prado.


keddy by Europcar udlejningsbiler i Provence - Alpes - Côte d'Azur

Lej en bil fra keddy by Europcar i en anden by i Provence - Alpes - Côte d'Azur

keddy by Europcar biler i andre byer i Frankrig

Find keddy by Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Paris, Lyon, og Nantes