Lej en bil i Christchurch, New Zealand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Christchurch, New Zealand

Christchurch, New Zealand
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Christchurch, New Zealand
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Christchurch, New Zealand

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

81 kr. - 222 kr.

Alle biltyper

120 kr. - 390 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Christchurch, New Zealand, er 100 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Christchurch, New Zealand, er i august. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Christchurch. I Christchurch kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Christchurch.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Christchurch, New Zealand, er 113 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Christchurch, New Zealand, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 159 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Christchurch. I Christchurch kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Christchurch.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Christchurch, New Zealand, er 141 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Christchurch, New Zealand, er i februar. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Christchurch. I Christchurch kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Christchurch.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Christchurch, New Zealand, er 194 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Christchurch, New Zealand, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Christchurch. I Christchurch kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Christchurch.


Biludlejningsfirmaer i Christchurch

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Christchurch, New Zealand
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,8

Comfort

9,7

Samlet

9,7

Afhentning/aflevering

9,4

Valuta for pengerne

9,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

9,2

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,5

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

9,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Christchurch, New Zealand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Christchurchs biludlejningsdisk

Biludlejning i Christchurch

22 personer har søgt efter billeje i Christchurch in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Christchurch for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Hertz, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Christchurch. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Christchurch, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Christchurch, New Zealand biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Christchurch biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Christchurch tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Christchurch i august måned?

Leje af en standardbil i Christchurch i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 9 °C og nedbør omkring 40 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Christchurch koster 112 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Christchurch, New Zealand?

Når du lejer en bil i Christchurch, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Christchurch er henholdsvis 100 km/t. og 110 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Christchurch.

Hvordan er vejret i Christchurch, New Zealand i juli?

Normalt er vejret i Christchurch i juli måned 6 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Christchurch under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Christchurch. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Christchurch plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Class Compact SUV og Hyundai Accent.

Minder vejret i Christchurch om vejret i resten af Canterbury?

Klimaet i Canterbury i juli er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Christchurch til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i New Zealand

Se vores biludlejningstilbud i byer som Auckland, Wellington og Queenstown i New Zealand

Biludlejning i lufthavne i Christchurch

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Christchurch

Kom i gang med at planlægge din rejse til Christchurch