Billeje i New Zealand

Leder du efter billig biludlejning i New Zealand? Så søg her!

Auckland, New Zealand
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i New Zealand

New Zealand ligner på mange måder Danmark i forhold til færdsel i bil. For eksempel gælder de samme regler i forhold til højrevigepligt og forbud mod kørsel med håndholdt  mobiltelefon som i Danmark. Den mest markante forskel er dog, at der i New Zealand er venstrekørsel. Det kan for en dansker være lidt af en udfordring.Dog er alle udlejningsbiler i New Zealand indrettet, så bilens fører sidder i højre side og har gearet til venstre. Der hvor du skal være ekstra opmærksom er, for eksempel, når du kører på en halvtom vej eller kører på motorveje. Her skal du huske, at overhalingsbanen ligger til din højre side. Efter en kort tilvænningsperiode føles det for de fleste danskere helt naturligt at køre i venstre side.

Uanset om du går efter dyre eller billige lejebiler i New Zealand, så skal du altid have et gyldigt førerbevis. Vær opmærksom på, du skal være fyldt 21 år for at kunne køre bil i landet. For at låne udlejningsbiler i New Zealand er det et krav, at du har haft dit kørekort i mindst et år, ligesom der kan være særlige gebyrer eller krav til personer under 25 år. For at du overhovedet kan få lov til at leje en bil, skal du have et internationalt kørekort. Det internationale kørekort indeholder foto og førerinformation på 12 forskellige sprog. Du bør have styr på dine forsikringer, inden du lejer bil i New Zealand. Der kan nemlig ligge mange sten på vejene, så der er stor risiko for stenslag og knuste bilruder. Derfor er der også flere biludlejninger i New Zealand, som ikke tillader, at du kører alle typer biler udenfor de asfalterede veje.

New Zealand består af to store øer og en række småøer. Wellington på Nordøen er landets hovedstad, mens Auckland er New Zealands største by. Det er her og omkring de andre større byer, som for eksempel Christchurch mod syd, at den største trafik er. Det er også her, du finder de fleste biludlejninger. Folk fra New Zealand er hensynsfulde bilister, men de kører hurtigt, og langt de fleste uheld sker på grund af hastighed. Uden for byerne er det i høj grad vejenes tilstand, du skal være opmærksom på. Blandt andet er der mange grusveje og sten på vejene. Har du ikke lyst til at køre rundt selv, har New Zealand et godt offentligt transportsystem. Her er det busserne, der dominerer, og der er virkelig gode busforbindelser mellem de større byer. Blandt andet kan du køre med sovebus mellem Wellington og Auckland.

I New Zealand er der en overflod af naturskønne veje og ruter, og langt de fleste turister rejser til landet for at nyde den storslåede natur. April og maj er gode tidspunkter at besøge landet på. På det tidspunkt er det nemlig efterår, hvilket gør køreturene ekstra skønne med de mange brune, gule og grønne nuancer i træerne.Lej en bil i New Zealand, for eksempel en autocamper, og tag en storslået tur fra Auckland i nord til Christchurch i syd. Oplev en kæmpe variation i naturfænomener som vulkaner, gejsere, gletsjere og regnskov undervejs og overnat på de mange campingpladser eller hoteller på ruten. Det er også populært at udforske enten Nordøen eller Sydøen for sig og nyde naturen og de mange fine strande undervejs.


Find billig billeje i New Zealand

Find den lejebil i New Zealand, der passer til dine behov

Biler i Lille

92 kr. - 295 kr.

Alle biltyper

125 kr. - 628 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i New Zealand er 142 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i New Zealand er i oktober. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 92 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i New Zealand er 251 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i New Zealand er i juli. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 159 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i New Zealand er 358 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i New Zealand er i oktober. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i New Zealand er 311 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i New Zealand er i maj. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i New Zealand

Herunder vises de mest populære hoteller i New Zealand

Billeje i New Zealand

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i New Zealand, så du er klar til næste rejse.

Ifølge vores data er Lucky Rentals New Zeland det billigste biludlejningsfirma i New Zealand. Rejsende, som booker lejebil hos Lucky Rentals New Zeland, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 212 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 94 kr. om dagen, hvis du booker hos Lucky Rentals New Zeland.

Thrifty er det biludlejningsfirma i New Zealand, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 56 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Overvej et besøg til Auckland, som er den mest populære by i New Zealand. Thrifty har en stor tilstedeværelse her med over 4 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i New Zealand, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

I 2019 blev New Zealand rangeret som nr. 43 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. New Zealand fik en bedømmelse på 4,7 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Promillegrænsen i New Zealand er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Bemærk, at man i New Zealand skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til New Zealand, er den mest populære type en SUV. Vi anslår, at 20% af vores brugere valgte en SUV i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 129 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i New Zealand på 13,06 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,31 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,49 kr. pr. liter.


Se flere lejebiler i Det sydlige Stillehav

Find billige udlejningsbiler i Det sydlige Stillehav

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Zealand


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i New Zealand via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i New Zealand ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i New Zealand, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i New Zealand med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive New Zealand.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i New Zealand med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.