Billeje i New Zealand

Leder du efter billig biludlejning i New Zealand? Så søg her!

Auckland, New Zealand
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i New Zealand

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i New Zealand

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i New Zealand?

Ifølge vores data er Lucky Rentals New Zeland det billigste biludlejningsfirma i New Zealand. Rejsende, som booker lejebil hos Lucky Rentals New Zeland, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 425 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 92 kr. om dagen, hvis du booker hos Lucky Rentals New Zeland.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i New Zealand?

Europcar er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i New Zealand, med 38% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Europcar er også populær pga. deres 33 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,5 ud af 10. Husk på at din destination i New Zealand måske ikke har nogen Europcar biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i New Zealand har flest biludlejningssteder?

Thrifty er det biludlejningsfirma i New Zealand, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 59 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Overvej et besøg til Auckland, som er den mest populære by i New Zealand. Thrifty har en stor tilstedeværelse her med over 4 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i New Zealand?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til New Zealand, er den mest populære type en Lille mellemklasse. Vi anslår, at 57% af vores brugere valgte en Lille mellemklasse i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 583 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i New Zealand

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i New Zealand
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

94 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

98 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Ford Focus
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

130 kr./dag

22 okt. - 29 okt.
Peugeot 208
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

240 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

254 kr./dag

22 okt. - 29 okt.
Nissan Qashqai
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

254 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Peugeot 508
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

264 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Nissan Qashqai
Jeep Renegade
eller lignende SUV
Op til 2 passagerer

266 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Jeep Renegade

Oplysninger om billeje i New Zealand

Har New Zealand særlige færdselslove?

New Zealand ligner på mange måder Danmark i forhold til færdsel i bil. For eksempel gælder de samme regler i forhold til højrevigepligt og forbud mod kørsel med håndholdt  mobiltelefon som i Danmark. Den mest markante forskel er dog, at der i New Zealand er venstrekørsel. Det kan for en dansker være lidt af en udfordring.Dog er alle udlejningsbiler i New Zealand indrettet, så bilens fører sidder i højre side og har gearet til venstre. Der hvor du skal være ekstra opmærksom er, for eksempel, når du kører på en halvtom vej eller kører på motorveje. Her skal du huske, at overhalingsbanen ligger til din højre side. Efter en kort tilvænningsperiode føles det for de fleste danskere helt naturligt at køre i venstre side.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i New Zealand?

Uanset om du går efter dyre eller billige lejebiler i New Zealand, så skal du altid have et gyldigt førerbevis. Vær opmærksom på, du skal være fyldt 21 år for at kunne køre bil i landet. For at låne udlejningsbiler i New Zealand er det et krav, at du har haft dit kørekort i mindst et år, ligesom der kan være særlige gebyrer eller krav til personer under 25 år. For at du overhovedet kan få lov til at leje en bil, skal du have et internationalt kørekort. Det internationale kørekort indeholder foto og førerinformation på 12 forskellige sprog. Du bør have styr på dine forsikringer, inden du lejer bil i New Zealand. Der kan nemlig ligge mange sten på vejene, så der er stor risiko for stenslag og knuste bilruder. Derfor er der også flere biludlejninger i New Zealand, som ikke tillader, at du kører alle typer biler udenfor de asfalterede veje.

Hvilke områder i New Zealand har mest trafik?

New Zealand består af to store øer og en række småøer. Wellington på Nordøen er landets hovedstad, mens Auckland er New Zealands største by. Det er her og omkring de andre større byer, som for eksempel Christchurch mod syd, at den største trafik er. Det er også her, du finder de fleste biludlejninger. Folk fra New Zealand er hensynsfulde bilister, men de kører hurtigt, og langt de fleste uheld sker på grund af hastighed. Uden for byerne er det i høj grad vejenes tilstand, du skal være opmærksom på. Blandt andet er der mange grusveje og sten på vejene. Har du ikke lyst til at køre rundt selv, har New Zealand et godt offentligt transportsystem. Her er det busserne, der dominerer, og der er virkelig gode busforbindelser mellem de større byer. Blandt andet kan du køre med sovebus mellem Wellington og Auckland.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i New Zealand?

I New Zealand er der en overflod af naturskønne veje og ruter, og langt de fleste turister rejser til landet for at nyde den storslåede natur. April og maj er gode tidspunkter at besøge landet på. På det tidspunkt er det nemlig efterår, hvilket gør køreturene ekstra skønne med de mange brune, gule og grønne nuancer i træerne.Lej en bil i New Zealand, for eksempel en autocamper, og tag en storslået tur fra Auckland i nord til Christchurch i syd. Oplev en kæmpe variation i naturfænomener som vulkaner, gejsere, gletsjere og regnskov undervejs og overnat på de mange campingpladser eller hoteller på ruten. Det er også populært at udforske enten Nordøen eller Sydøen for sig og nyde naturen og de mange fine strande undervejs.


Find billig billeje i New Zealand

Find den lejebil i New Zealand, der passer til dine behov

Lille

55 kr. - 439 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 570 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i New Zealand er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i New Zealand er i august. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 55 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i New Zealand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i New Zealand er 390 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i New Zealand er i august. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i New Zealand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i New Zealand er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i New Zealand er i maj. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 131 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i New Zealand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i New Zealand er 439 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i New Zealand er i maj. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 225 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i New Zealand.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i New Zealand er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i New Zealand er i august. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 392 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New Zealand. I New Zealand kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i New Zealand.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

94 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

98 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Ford Focus
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

130 kr./dag

22 okt. - 29 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i New Zealand

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New Zealand

Thrifty

59 kontorer

Hertz

48 kontorer

Firefly

44 kontorer

Sunnycars

36 kontorer

EZI

29 kontorer

Budget

24 kontorer

Moto Car Rental

23 kontorer

Avis

22 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i New Zealand

Nærliggende attraktioner:

Queenstown Beach1028,5 km

Nærliggende attraktioner:

Queenstown Beach352,6 km

Nærliggende attraktioner:

Queenstown Beach645,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i New Zealand

Herunder vises de mest populære hoteller i New Zealand

Billeje i New Zealand

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i New Zealand, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i New Zealand?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i New Zealand, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i New Zealand?

I 2019 blev New Zealand rangeret som nr. 43 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. New Zealand fik en bedømmelse på 4,7 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i New Zealand?

Promillegrænsen i New Zealand er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Bemærk, at man i New Zealand skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i New Zealand?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i New Zealand på 13,17 kr. pr. liter. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,41 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New Zealand?

Priser for biler i New Zealand opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New Zealand?

Fra september 2023 er der 685 udbydere at vælge mellem for biler i New Zealand.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New Zealand?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New Zealand. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New Zealand?

Alle førere, der lejer en bil i New Zealand, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i New Zealand

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i New Zealand

Se flere lejebiler i Det sydlige Stillehav

Find billige udlejningsbiler i Det sydlige Stillehav

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Zealand


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i New Zealand?

Hvis du booker billeje i New Zealand via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i New Zealand?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i New Zealand ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i New Zealand med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i New Zealand, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i New Zealand på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i New Zealand med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i New Zealand, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive New Zealand.

Kan jeg søge efter billeje i New Zealand med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i New Zealand med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til New Zealand på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.