Lej en bil i Porto-Vecchio, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Porto-Vecchio, Frankrig

Porto-Vecchio, CO, Frankrig
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Porto-Vecchio, CO, Frankrig
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Porto-Vecchio

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Porto-Vecchio, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Porto-Vecchio, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oros biludlejningsdisk

Biludlejning i Porto-Vecchio

Indtil videre har der i september været 24 søgninger på biludlejning i Porto-Vecchio på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Porto-Vecchio for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Porto-Vecchio. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Porto-Vecchio, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Porto-Vecchio har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Porto-Vecchio hos Europcar, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 462 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Porto-Vecchio gennem Europcar er 544 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Porto-Vecchio, Frankrig?

50 km/t. er fartgrænsen i Porto-Vecchio, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Porto-Vecchio er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Porto-Vecchio så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Porto-Vecchio?

Den mest populære bil at leje in Porto-Vecchio blandt momondo-brugere er Ford Ka, efterfulgt af Fiat 500. Vores brugere har set tilbud på Ford Ka in Porto-Vecchio for 223 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 92 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 240 kr. om dagen for at leje en Fiat 500 in Porto-Vecchio, selvom du kan finde priser på helt ned til 127 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Porto-Vecchio?

I øjeblikket kan du leje en Mercedes-Benz V-Class hos Europcar in Porto-Vecchio for 1.315 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Mercedes-Benz V-Class-lejebiler in Porto-Vecchio hurtigt kan ændre sig.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Porto-Vecchio under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Porto-Vecchio.

Minder vejret i Porto-Vecchio om vejret i resten af Korsika?

Klimaet i Korsika i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 50,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Porto-Vecchio til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Porto-Vecchio