Billeje i Korsika

Leder du efter billig biludlejning i Korsika? Så søg her!

Bastia, Korsika, Frankrig
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Bastia, Korsika, Frankrig
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Korsika

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Korsika
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

67 kr./dag

7 juli - 14 juli
Toyota Fortuner
Citroen C4 Aircross
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

81 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Citroen C4 Aircross
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

67 kr./dag

7 juli - 14 juli
Renault Duster
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

52 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

7 juli - 14 juli
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

72 kr./dag

7 juli - 14 juli
Renault Mégane
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

122 kr./dag

17 juli - 26 juli
Toyota Rush
Citroen C4 Aircross
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

85 kr./dag

7 juli - 14 juli
Citroen C4 Aircross
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

74 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Hyundai Accent

Find billig billeje i Korsika

Find den lejebil i Korsika, der passer til dine behov

Biler i Lille

134 kr. - 515 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 950 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Korsika er 250 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Korsika er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Korsika. I Korsika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Korsika.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Korsika er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Korsika er i august. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Korsika. I Korsika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Korsika.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

7 juli - 14 juli
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

44 kr./dag

7 juli - 14 juli
Mini Countryman
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

7 juli - 14 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Korsika

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Korsika
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,9
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

7,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,2
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

5,9

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6
10 kontorer
10 kontorer
7 kontorer
6 kontorer
6 kontorer

Oplysninger om billeje i Korsika

Hvis du har planer om at køre på Korsika, skal du være opmærksom på, at du vil køre på veje, der er stejle, du skal kunne mestre zigzag-veje og andre spændende udfordringer. Til gengæld bliver du belønnet med en af de smukkeste udsigter. Du skal til det lægge, at franskmænd kører mere livligt, end vi er vant til, og det er den største eller grimmeste bil, er bestemmer. Ellers er færdselsreglerne som dem, du ellers kender i Danmark, eller hvis du kører i Europa. Hvis det er muligt at undgå at køre i myldretiden, bør du det, og vær ellers klar til at komme til at side fast i længere tid, hvis du besøger øen, når den er fuld af turister. Det anbefales derfor, at du skal være en erfaren bilist, hvis du overvejer at leje en bil. Biludlejning er nemt fra lufthavnen eller fra havnen.

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du kører på Korsika, er, at der køres efter reglerne "den stærkeste overlever". Oversat betyder det, at den, der har den største eller den ældste bil, har fortrinsret på vejen. Så hvis du udelukkende kører efter kørselsloven, som man normal gør i Danmark, så skal du være parat til at køre anderledes på Korsika. For at køre på Korsika, skal du køre i højre side, og alle skal have sele på. Du må kun have 0,5 promille alkohol i blodet for at må køre bil. For at kunne køre bil, skal du også mindst være 18 år. Har du børn med, skal du have de nødvendige stole og seler.

For at kunne leje en bil, skal du som minimum være 18 år og være i besiddelser af et kørekort. Alt afhængig af, hvor du kommer fra i verden, kan det være nødvendigt at have et internationalt kørekort for at få lov til at leje bil. Biludlejning kan nemt klares online. Er du under 25 år, kan det være svært at leje en bil, men nogle udlejningsfirmaer tillader det mod et ekstragebyr og ekstra forsikring.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Korsika

Herunder vises de mest populære hoteller i Korsika

Billeje i Korsika

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Korsika, så du er klar til næste rejse.

Baseret på vores data ligger prisen for at leje bil i Korsika på 544 kr. om dagen i gennemsnit. Du kan dog være heldig at finde priser på helt ned til 196 kr. om dagen, som udgør en forskel på 79% i forhold til den højeste pris pr. dag på 955 kr..

De billigste biludlejningsfirmaer i Korsika er ADA med priser fra 196 kr. pr. dag, Hertz fra helt ned til 375 kr. pr. dag og Budget med tilbud på ned til 416 kr. pr. dag. Husk, at disse priser er blevet fundet i løbet af de seneste 72 timer og kan variere afhængigt af det tidspunkt, du booker billeje på, den by, du planlægger at besøge, og den biltype, du ønsker at leje.

Hvis du har planer om at tage til Korsika, kan du overveje at leje bil hos Hertz, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 5 udlejningssteder. 63 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 7,2 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Hertz i Ajaccio og mange andre byer i Korsika.

Bastia og Ajaccio er de billigste byer at leje bil i i Korsika. Vi har bemærket, at ADA er det billigste biludlejningsfirma i Bastia med priser fra 200 kr./dag. Hertz er det billigste udlejningsfirma i Ajaccio med priser fra 526 kr./dag.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Korsika på er i oktober måned, hvor priserne er de laveste i hele året. Hvis du booker 13+ dage i forvejen, kan du ofte finde priser på omkring 263 kr. om dagen i snit. Den dyreste måned at leje bil i Korsika på er april, hvor prisen ligger omkring 584 kr. om dagen. Du kan dog være heldig at finde et bedre tilbud, afhængigt af dit valg af udlejningsfirma og biltype.

De fleste momondo-brugere lejer bil i 7 dage i Korsika. Billeje i 7 dage koster i gennemsnit 214 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i Korsika i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 1.499 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 716 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i Korsika til en samlet pris på omkring 12.252 kr..


Biludlejning i populære byer i Korsika

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Korsika

Biludlejning i populære lufthavne i Korsika

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Korsika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Korsika


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Korsika, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Korsika ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, uanset om det er for biler i Korsika eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Korsika på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Korsika med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Korsika.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.