Billeje i Korsika

Leder du efter billig biludlejning i Korsika? Så søg her!

Bastia, Korsika, Frankrig
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Bastia, Korsika, Frankrig
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Korsika

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Korsika

Hvad er det bedste biludlejningsfirma i Korsika?

Hvis du har planer om at tage til Korsika, kan du overveje at leje bil hos Hertz, som er det bedste biludlejningsfirma i regionen og har 6 udlejningssteder. 174 momondo-anmeldere gav dette udlejningsfirma en gennemsnitlig vurdering på 7,3 ud af 10 for deres rimelige priser og deres kundeservice. Du kan finde Hertz i Ajaccio og mange andre byer i Korsika.

Hvad er den mest populære type bil at leje i Korsika?

37% af brugerne foretrækker at leje biltypen Economy i Korsika, hvilket gør det til den mest populære biltype. Hvis du også er interesseret i at leje en til din rejse til Korsika, kan du forvente at betale omkring 251 kr. om dagen.

Oplysninger om billeje i Korsika

Hvordan er kørselsforholdene på Korsika i Frankrig?

Hvis du har planer om at køre på Korsika, skal du være opmærksom på, at du vil køre på veje, der er stejle, du skal kunne mestre zigzag-veje og andre spændende udfordringer. Til gengæld bliver du belønnet med en af de smukkeste udsigter. Du skal til det lægge, at franskmænd kører mere livligt, end vi er vant til, og det er den største eller grimmeste bil, er bestemmer. Ellers er færdselsreglerne som dem, du ellers kender i Danmark, eller hvis du kører i Europa. Hvis det er muligt at undgå at køre i myldretiden, bør du det, og vær ellers klar til at komme til at side fast i længere tid, hvis du besøger øen, når den er fuld af turister. Det anbefales derfor, at du skal være en erfaren bilist, hvis du overvejer at leje en bil. Biludlejning er nemt fra lufthavnen eller fra havnen.

Hvilke færdselslove er gældende på Korsika?

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du kører på Korsika, er, at der køres efter reglerne "den stærkeste overlever". Oversat betyder det, at den, der har den største eller den ældste bil, har fortrinsret på vejen. Så hvis du udelukkende kører efter kørselsloven, som man normal gør i Danmark, så skal du være parat til at køre anderledes på Korsika. For at køre på Korsika, skal du køre i højre side, og alle skal have sele på. Du må kun have 0,5 promille alkohol i blodet for at må køre bil. For at kunne køre bil, skal du også mindst være 18 år. Har du børn med, skal du have de nødvendige stole og seler.

Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at leje en bil på Korsika?

For at kunne leje en bil, skal du som minimum være 18 år og være i besiddelser af et kørekort. Alt afhængig af, hvor du kommer fra i verden, kan det være nødvendigt at have et internationalt kørekort for at få lov til at leje bil. Biludlejning kan nemt klares online. Er du under 25 år, kan det være svært at leje en bil, men nogle udlejningsfirmaer tillader det mod et ekstragebyr og ekstra forsikring.


Find billig billeje i Korsika

Find den lejebil i Korsika, der passer til dine behov

Lille

120 kr. - 461 kr.

Alle biltyper

120 kr. - 815 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Korsika er 254 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Korsika er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 120 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Korsika. I Korsika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Korsika er 302 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Korsika er i oktober. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Korsika. I Korsika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Korsika er 220 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Korsika er i marts. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Korsika. I Korsika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Korsika

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Korsika

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,6

Europcar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

5,3

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

8,1

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,7

keddy by Europcar

12 kontorer

Rent@Car

7 kontorer

Sunnycars

7 kontorer

Citer

4 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Korsika

Herunder vises de mest populære hoteller i Korsika

Billeje i Korsika

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Korsika, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Korsika?

De fleste momondo-brugere lejer bil i 7 dage i Korsika. Billeje i 7 dage koster i gennemsnit 213 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i Korsika i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 1.490 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 712 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i Korsika til en samlet pris på omkring 12.181 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Korsika?

Priser for biler i Korsika opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Korsika?

Fra september 2023 er der 87 udbydere at vælge mellem for biler i Korsika.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Korsika?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Korsika. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Korsika?

For at leje en bil i Korsika, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Korsika

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Korsika

Biludlejning i populære lufthavne i Korsika

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Korsika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Korsika


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Korsika?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Korsika, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Korsika?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Korsika ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Korsika med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Korsika eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Korsika på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Korsika på momondo.

Kan jeg finde billeje i Korsika, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Korsika med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Korsika med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Korsika.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Korsika på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.