Billeje i Centre-Val de Loire

Leder du efter billig biludlejning i Centre-Val de Loire? Så søg her!

Tours, Indre et Loire, Frankrig
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Tours, Indre et Loire, Frankrig
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Centre-Val de Loire

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Centre-Val de Loire
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
8 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Oplysninger om billeje i Centre-Val de Loire

Hvis du benytter dig af biludlejning i Centre Val de Loire, kan du som de fleste steder i Frankrig vælge mellem brede og vedligeholdte veje som A10 fra Orleans til Tours og videre til Poitiers mod syd, eller du kan køre fra Tours til Le Mans af A28. Vil du på besøg i Chateuroux, kan du køre via A85 og A20. Men der er også charmerende snævre veje i idylliske landskaber med bølgende marker, betagende dale og lidt mindre trafik. I udlejningsbiler i Centre Val de Loire kan du selv vælge tempoet. Du kan køre godt til på de store motorveje, når du vil hurtigt frem, og når du vil køre lidt mere afslappet, kan du tage de mindre, men hyggelige veje. Husk, at motorveje i Frankrig ofte er belagt med afgifter, så hvis du vil hurtigt frem af de store veje, kan det koste ekstra, mens den langsommere rute ikke nødvendigvis har afgifter.

Hvis du kaster dig ud i at leje en bil i Centre Val de Loire, skal du huske, at du skal køre i højre side af vejen i Frankrig, og du må ikke benytte hornet med mindre det er en nødsituation. Når det er mørkt, skal du benytte lyset på bilen til at signalere, og nærlyset skal som minimum være tændt, mens det anbefales, at du bruger kørelys, når det er mørkt. Politiet må idømme og opkræve bøder på stedet, og det gælder både for dyre og billige lejebiler i Centre Val de Loire. Der er i øvrigt afgifter på nogle broer og tunneller. Når du kører i bil i Frankrig, må du ikke tale i telefon med headset eller høretelefoner. Det er kun tilladt at tale i telefon via et indbygget, håndfrit system i bilen.

Når du har fundet en af de mange biludlejningssteder i Centre Val de Loire, skal du have dokumentationen i orden. Du skal både bruge dit nationale kørekort, og du skal også bruge et internationalt kørekort. Det gælder både for den primære og eventuelle sekundære førere af bilen. Hvis du forudbestiller bilen, skal du også medbringe din bekræftelse for reservation og eventuel betaling. Som en sidste ting skal du også vise dit pas, når du lejer bil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Centre-Val de Loire

Herunder vises de mest populære hoteller i Centre-Val de Loire

Billeje i Centre-Val de Loire

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Centre-Val de Loire, så du er klar til næste rejse.

De fleste momondo-brugere lejer bil i 3 dage i Centre-Val de Loire. Billeje i 3 dage koster i gennemsnit 359 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i Centre-Val de Loire i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 2.357 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 715 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i Centre-Val de Loire til en samlet pris på omkring 13.043 kr..


Biludlejning i populære byer i Centre-Val de Loire

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Centre-Val de Loire

Kom i gang med at planlægge din rejse til Centre-Val de Loire


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Centre-Val de Loire, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Centre-Val de Loire. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, uanset om det er for biler i Centre-Val de Loire eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Centre-Val de Loire.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Centre-Val de Loire.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Centre-Val de Loire.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.