Billeje i Bourgogne-Franche-Comté

Leder du efter billig biludlejning i Bourgogne-Franche-Comté? Så søg her!

Dole, Jura, Frankrig
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Dole, Jura, Frankrig
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bourgogne-Franche-Comté

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bourgogne-Franche-Comté
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Oplysninger om billeje i Bourgogne-Franche-Comté

At køre i bil i Bourgogne Franche Comte minder på mange måder som at køre bil i Danmark. Der er gode vejforhold, og et langt stykke hen ad vejen kører franskmændene som danskerne. En af de store forskelle er, at det koster penge at køre på ”de gode” motorveje. Det koster også penge at komme igennem de fleste tunneler. Et af de områder, hvor der er forskel, er parkering. Inden du parkerer, er det en god ide at undersøge de lokale regler, da du ellers risikerer, at bilen bliver fjernet, hvilket er noget, som kan gøre din biludlejning noget besværligt. Noget, som vi heller ikke har i Danmark, er bjerge. Det er der i Bourgogne Franche Comte og i resten af Frankrig. Har man ikke prøvet det før, kan det være noget af en udfordring. Som udgangspunkt har de, der kører op, fortrinsret frem for de, der kører ned.

Færdselsreglerne i Bourgogne Franche Comte og resten af Frankrig minder i det store og hele om de danske. En af de store forskelle er, at det ikke er lovligt at ryge i bilen, hvis du kører med børn. En anden er, at hvis du får en bøde, så skal du betale den med det samme. Du har dog mulighed for at gøre indsigelser efterfølgende. En anden forskel er at hastighedsbegrænsningerne skifter i dårligt vejr, som betyder, at du skal sætte hastigheden ned – især på motorveje. En biludlejning kræver også, at der i bilen er en sikkerhedsvest, der skal benyttes i tilfælde af et uheld. Der skal også være en trekant, der skal sættes ud i passende afstand. I nogle byer er der indført miljøzoner, der medfører, at man ikke må køre ind i byerne.

For at kunne leje udlejningsbiler i Bourgogne Franche Comte, skal du have et gyldigt kørekort, og så skal du fremvise billedlegitimation, fx dit pas. Det er også en god ide at have en kopi af lejeaftalen liggende i bilen i tilfælde af, at du bliver stoppet af politiet.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bourgogne-Franche-Comté

Herunder vises de mest populære hoteller i Bourgogne-Franche-Comté

Billeje i Bourgogne-Franche-Comté

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bourgogne-Franche-Comté, så du er klar til næste rejse.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Bourgogne-Franche-Comté i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 314 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 2.195 kr., men det vil koste i alt 730 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 16.966 kr. i alt at leje bil i en måned i Bourgogne-Franche-Comté.


Biludlejning i populære byer i Bourgogne-Franche-Comté

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Bourgogne-Franche-Comté

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bourgogne-Franche-Comté


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Bourgogne-Franche-Comté. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Bourgogne-Franche-Comté. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Bourgogne-Franche-Comté, der tilbyder gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Bourgogne-Franche-Comté.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Bourgogne-Franche-Comté.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Bourgogne-Franche-Comté med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.