Billeje i Rhodos, South Aegean

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rhodos, South Aegean

Rhodos, Rhodos, Grækenland
11. dec. — 18. dec.
Rhodos, Rhodos, Grækenland
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Rhodos

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rhodos

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rhodos?

De billigste udlejningsbiler i Rhodos kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 48 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rhodos er 48 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rhodos?

De fleste momondo-brugere lejer en Toyota Aygo in Rhodos, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai i10. Hvis du er interesseret i at leje en Toyota Aygo, er priserne i gennemsnit på 130 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Toyota Aygo in Rhodos på helt ned til 67 kr. om dagen. Leje af en Hyundai i10 in Rhodos ligger i gennemsnit på 129 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 129 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Rhodos

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rhodos?

Rhodos er en af de mest populære græske øer blandt danske og udenlandske turister. Hovedbyen på øens nordlige spids hedder også Rhodos, og du kan med fordel gøre brug af billeje i Rhodos, så du kommer hurtigere omkring i byen og på hele øen. Det er dog vigtigt at undersøge, hvem der tilbyder biludlejning i Rhodos, for alderskravene kan variere. Hos AutoUnion skal du eksempelvis være mindst 23 år for at kunne benytte en lejebil, og du må maks. være 75 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har fastsat en maksimumsalder. Du kan også vælge billeje i Rhodos med eksempelvis Europcar, hvor du kun skal være 21 år for at leje bil, og du må maks. være 76 år. Desuden skal du have haft kørekort i mindst to år. Du kan også se efter udlejningsbil hos andre udbydere, som eksempelvis Avis, Budget, Sixt og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

At kende Grækenlands færdselslov hører med til det at foretage billeje i Rhodos. I centrum må du maks. køre 50 km/t. På hovedveje er fartgrænsen 80 km/t, mens den på motorveje er maks. 100 km/t. I Grækenland betales der vejafgift ved en betalingsautomat, når du forlader motorvejen, og prisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er ikke nødvendigt at køre med lyset tændt i dagtimerne, medmindre sigtbarheden er forringet. Promillegrænsen i Rhodos er på maks. 0,5.

Parkering

Lej bil i Rhodos og få styr på parkeringsreglerne! I Rhodos er det afmærkningerne på asfalten, du skal holde øje med. Hvide afmærkninger betyder, at du må parkere gratis i 24 timer. Gule streger betyder, at du hverken må stoppe eller parkere i de opmærkede felter. Blå afmærkninger betyder derimod, at du skal betale for parkering. Husk at betale i de nærliggende automater, hvor prisen er ca. 1,50 EUR (ca. 11 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Rhodos

En udlejningsbil giver dig frihed til at se mere end blot Rhodos by. En køretur til ruinbyen Kamiros, også kaldet den græske Pompeji, er værd at overveje. Lidt længere sydpå kan hele familien opleve Valley of Butterflies, vinfabrikken Anastasia Triantafillou samt Rhodos strudsefarm. Husk at bestille barnestol, hvis der er mindreårige med i bilen. Det er naturligvis også muligt at leje en GPS, så I finder sikkert og hurtigt frem til destinationerne. Overvej en udlejningsbil med fri kilometer, hvis I planlægger at tage på mange udflugter. Er I flere, der skiftes om at køre, så skal der betales et ekstra fører-gebyr, så alle bilens chauffører er sikret og dækket på lovlig vis.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der medfølger som regel en basisforsikring i forbindelse med billeje i Rhodos. Den indebærer en selvrisiko, som du helt kan undgå ved at betale for, at den kommer i nul. Oftest er der også en tyveriforsikring inkluderet, men vil du være på den sikre side, så vælg tillægsdækninger, der dækker udstyr som motor, tag, hjul, vinduer og lignende ting. Vil du have din lejebil med ombord på en færge til en af de andre øer, så er det værd at overveje en ekstra dækning, da der gælder andre forsikringsregler, når du er ombord til havs.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rhodos, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Grækenland er medlem af EU, kan du uden problemer bruge dit danske kørekort i Rhodos.

Hvor i Rhodos kan man hente og aflevere sin lejebil?

Rhodos Lufthavn er omdrejningspunkt for størstedelen af byens biludlejning. Ved færgehavnen omkring Akti Saxtouri er det også muligt at hente og aflevere bilen. Ved at booke billeje i Rhodos på forhånd er du sikret den rette bilklasse med plads til det nødvendige antal passagerer.


Find billig billeje i Rhodos, South Aegean

Find den lejebil i Rhodos, der passer til dine behov

Lille cars

60 kr. - 317 kr.

Alle biltyper

60 kr. - 725 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Rhodos, Grækenland er 176 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Rhodos, Grækenland er i januar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Rhodos, Grækenland er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Rhodos, Grækenland er i februar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 200 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Rhodos, Grækenland er 413 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Rhodos, Grækenland er i oktober. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rhodos, Grækenland er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rhodos, Grækenland er i april. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Rhodos, Grækenland er 367 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Rhodos, Grækenland er i oktober. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 424 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Rhodos, Grækenland er 642 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Rhodos, Grækenland er i maj. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rhodos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rhodos, South Aegean

Autounion Car Rental

16 kontorer

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer

Avance Rent a Car

4 kontorer

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6

Thrifty

3 kontorer

Avis

4 kontorer

Drive SA

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Rhodos

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rhodos

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

161 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rhodos i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Rhodos er 161 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 224 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rhodos i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rhodos

Herunder vises de mest populære hoteller i Rhodos

Kørsel i lejebil i Rhodos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rhodos, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rhodos, Grækenland biludlejning?

Udlejningsbiler i Rhodos fra populære udlejningssteder så som Hertz, Caldera og Exer Rent a Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Rhodos, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rhodos i januar måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Rhodos i januar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 91 mm nedbør og temperaturer omkring 12 °C. Leje af en Economy i Rhodos koster 248 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rhodos, Grækenland?

Rejsende, som lejer en bil i Rhodos, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Rhodos ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Rhodos, Grækenland i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Rhodos 13 °C, og den forventede nedbør er 102 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Rhodos.

Minder vejret i Rhodos om vejret i resten af South Aegean?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rhodos til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af South Aegean normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 125,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rhodos?

Priser for biler i Rhodos opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rhodos?

Fra december 2023 er der 121 udbydere at vælge mellem for biler i Rhodos.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rhodos?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rhodos. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rhodos?

For at leje en bil i Rhodos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rhodos?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Rhodos, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rhodos?

Når du har udført en søgning efter billeje i Rhodos, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Rhodos med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Rhodos.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rhodos på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rhodos.

Kan jeg finde billeje i Rhodos, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Rhodos på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Rhodos med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Rhodos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rhodos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.