Billeje i Rhodos, South Aegean

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rhodos, South Aegean

Rhodos, Rhodos, Grækenland
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Rhodos, Rhodos, Grækenland
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Rhodos, South Aegean

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Rhodos, South Aegean
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

41 kr./dag

3 okt. - 11 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

23 kr./dag

20 okt. - 27 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

3 okt. - 11 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

39 kr./dag

20 okt. - 27 okt.
Toyota Verso
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

3 okt. - 11 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Volkswagen up!

Vigtige oplysninger om billeje i Rhodos

Rhodos er en af de mest populære græske øer blandt danske og udenlandske turister. Hovedbyen på øens nordlige spids hedder også Rhodos, og du kan med fordel gøre brug af billeje i Rhodos, så du kommer hurtigere omkring i byen og på hele øen. Det er dog vigtigt at undersøge, hvem der tilbyder biludlejning i Rhodos, for alderskravene kan variere. Hos AutoUnion skal du eksempelvis være mindst 23 år for at kunne benytte en lejebil, og du må maks. være 75 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har fastsat en maksimumsalder. Du kan også vælge billeje i Rhodos med eksempelvis Europcar, hvor du kun skal være 21 år for at leje bil, og du må maks. være 76 år. Desuden skal du have haft kørekort i mindst to år. Du kan også se efter udlejningsbil hos andre udbydere, som eksempelvis Avis, Budget, Sixt og mange andre.

At kende Grækenlands færdselslov hører med til det at foretage billeje i Rhodos. I centrum må du maks. køre 50 km/t. På hovedveje er fartgrænsen 80 km/t, mens den på motorveje er maks. 100 km/t. I Grækenland betales der vejafgift ved en betalingsautomat, når du forlader motorvejen, og prisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er ikke nødvendigt at køre med lyset tændt i dagtimerne, medmindre sigtbarheden er forringet. Promillegrænsen i Rhodos er på maks. 0,5.

Lej bil i Rhodos og få styr på parkeringsreglerne! I Rhodos er det afmærkningerne på asfalten, du skal holde øje med. Hvide afmærkninger betyder, at du må parkere gratis i 24 timer. Gule streger betyder, at du hverken må stoppe eller parkere i de opmærkede felter. Blå afmærkninger betyder derimod, at du skal betale for parkering. Husk at betale i de nærliggende automater, hvor prisen er ca. 1,50 EUR (ca. 11 DKK) pr. time.

En udlejningsbil giver dig frihed til at se mere end blot Rhodos by. En køretur til ruinbyen Kamiros, også kaldet den græske Pompeji, er værd at overveje. Lidt længere sydpå kan hele familien opleve Valley of Butterflies, vinfabrikken Anastasia Triantafillou samt Rhodos strudsefarm. Husk at bestille barnestol, hvis der er mindreårige med i bilen. Det er naturligvis også muligt at leje en GPS, så I finder sikkert og hurtigt frem til destinationerne. Overvej en udlejningsbil med fri kilometer, hvis I planlægger at tage på mange udflugter. Er I flere, der skiftes om at køre, så skal der betales et ekstra fører-gebyr, så alle bilens chauffører er sikret og dækket på lovlig vis.

Der medfølger som regel en basisforsikring i forbindelse med billeje i Rhodos. Den indebærer en selvrisiko, som du helt kan undgå ved at betale for, at den kommer i nul. Oftest er der også en tyveriforsikring inkluderet, men vil du være på den sikre side, så vælg tillægsdækninger, der dækker udstyr som motor, tag, hjul, vinduer og lignende ting. Vil du have din lejebil med ombord på en færge til en af de andre øer, så er det værd at overveje en ekstra dækning, da der gælder andre forsikringsregler, når du er ombord til havs.

Da både Danmark og Grækenland er medlem af EU, kan du uden problemer bruge dit danske kørekort i Rhodos.

Rhodos Lufthavn er omdrejningspunkt for størstedelen af byens biludlejning. Ved færgehavnen omkring Akti Saxtouri er det også muligt at hente og aflevere bilen. Ved at booke billeje i Rhodos på forhånd er du sikret den rette bilklasse med plads til det nødvendige antal passagerer.


Find billig billeje i Rhodos, South Aegean

Find den lejebil i Rhodos, der passer til dine behov

Biler i Lille

71 kr. - 456 kr.

Alle biltyper

112 kr. - 717 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rhodos, Grækenland er 214 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rhodos, Grækenland er i marts. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Rhodos.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rhodos, Grækenland er 373 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rhodos, Grækenland er i april. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 175 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Rhodos.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Rhodos, Grækenland er 273 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Rhodos, Grækenland er i oktober. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Rhodos, Grækenland er 409 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Rhodos, Grækenland er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rhodos.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Rhodos, Grækenland er 354 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Rhodos, Grækenland er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 388 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Rhodos.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Rhodos, Grækenland er 466 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Rhodos, Grækenland er i oktober. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

21 okt. - 28 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Rhodos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rhodos, South Aegean
15 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Rhodos

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rhodos

Det mest populære bureau

AbbyCar Car Rentals

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

190 kr.

Den mest populære model

Peugeot 107
Det mest populære biludlejningsbureau i Rhodos, der er fundet på momondo i denne måned, er AbbyCar Car Rentals. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Exer Rent a Car og keddy by Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rhodos i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Rhodos er 190 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 316 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rhodos i de seneste 7 dage er Peugeot 107. Vores brugere foretrækker også Citroen C1 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rhodos

Herunder vises de mest populære hoteller i Rhodos

Kørsel i lejebil i Rhodos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rhodos, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra Hertz er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 300 kr./dag når du lejer en bil i Rhodos. Den absolut billigste pris fundet på deres 3 udlejningskontorer i Rhodos er 106 kr./dag.

Udlejningsbiler i Rhodos fra populære udlejningssteder så som Hertz, Budget og Alamo tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Rhodos, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Rhodos på i september måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Rhodos har en gennemsnitstemperatur på 21 °C gennemsnitlig nedbør på 66 mm i september måned. Leje af en Cabriolet i Rhodos koster 379 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er meget populært i Rhodos, Grækenland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Rhodos, Grækenland by, og du kan forvente at betale omkring 300 kr./dag for din udlejningsbil i Rhodos, Grækenland.

Rejsende, som lejer en bil i Rhodos, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Rhodos ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Rhodos 27 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Rhodos.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rhodos til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af South Aegean normalt har en temperatur på 26 °C, og at du kan forvente 6 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Rhodos

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Rhodos

Populære udlejningsbiler i Rhodos

Lej en af disse populære biltyper i Rhodos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rhodos


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Rhodos, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Rhodos, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Rhodos.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rhodos.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Rhodos på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Rhodos.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.