Lej en bil i Rhodos, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rhodos, Grækenland

Rhodos, Rhodos, Grækenland
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Rhodos, Rhodos, Grækenland
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Rhodos, Grækenland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

71 kr. - 307 kr.

Alle biltyper

92 kr. - 547 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rhodos, Grækenland, er 87 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rhodos, Grækenland, er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rhodos. I Rhodos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Rhodos.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Exer Rent a Car

155 kr./dag

1 sep – 8 sep
Citroen C2
Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Exer Rent a Car

160 kr./dag

1 sep – 8 sep
Opel Agila
Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Exer Rent a Car

164 kr./dag

1 sep – 8 sep
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Rhodos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rhodos, Grækenland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

8,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
15 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Rhodos

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rhodos?

Rhodos er en af de mest populære græske øer blandt danske og udenlandske turister. Hovedbyen på øens nordlige spids hedder også Rhodos, og du kan med fordel gøre brug af billeje i Rhodos, så du kommer hurtigere omkring i byen og på hele øen. Det er dog vigtigt at undersøge, hvem der tilbyder biludlejning i Rhodos, for alderskravene kan variere. Hos AutoUnion skal du eksempelvis være mindst 23 år for at kunne benytte en lejebil, og du må maks. være 75 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har fastsat en maksimumsalder. Du kan også vælge billeje i Rhodos med eksempelvis Europcar, hvor du kun skal være 21 år for at leje bil, og du må maks. være 76 år. Desuden skal du have haft kørekort i mindst to år. Du kan også se efter udlejningsbil hos andre udbydere, som eksempelvis Avis, Budget, Sixt og mange andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

At kende Grækenlands færdselslov hører med til det at foretage billeje i Rhodos. I centrum må du maks. køre 50 km/t. På hovedveje er fartgrænsen 80 km/t, mens den på motorveje er maks. 100 km/t. I Grækenland betales der vejafgift ved en betalingsautomat, når du forlader motorvejen, og prisen er ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er ikke nødvendigt at køre med lyset tændt i dagtimerne, medmindre sigtbarheden er forringet. Promillegrænsen i Rhodos er på maks. 0,5.

Parkering

Lej bil i Rhodos og få styr på parkeringsreglerne! I Rhodos er det afmærkningerne på asfalten, du skal holde øje med. Hvide afmærkninger betyder, at du må parkere gratis i 24 timer. Gule streger betyder, at du hverken må stoppe eller parkere i de opmærkede felter. Blå afmærkninger betyder derimod, at du skal betale for parkering. Husk at betale i de nærliggende automater, hvor prisen er ca. 1,50 EUR (ca. 11 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Rhodos

En udlejningsbil giver dig frihed til at se mere end blot Rhodos by. En køretur til ruinbyen Kamiros, også kaldet den græske Pompeji, er værd at overveje. Lidt længere sydpå kan hele familien opleve Valley of Butterflies, vinfabrikken Anastasia Triantafillou samt Rhodos strudsefarm. Husk at bestille barnestol, hvis der er mindreårige med i bilen. Det er naturligvis også muligt at leje en GPS, så I finder sikkert og hurtigt frem til destinationerne. Overvej en udlejningsbil med fri kilometer, hvis I planlægger at tage på mange udflugter. Er I flere, der skiftes om at køre, så skal der betales et ekstra fører-gebyr, så alle bilens chauffører er sikret og dækket på lovlig vis.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der medfølger som regel en basisforsikring i forbindelse med billeje i Rhodos. Den indebærer en selvrisiko, som du helt kan undgå ved at betale for, at den kommer i nul. Oftest er der også en tyveriforsikring inkluderet, men vil du være på den sikre side, så vælg tillægsdækninger, der dækker udstyr som motor, tag, hjul, vinduer og lignende ting. Vil du have din lejebil med ombord på en færge til en af de andre øer, så er det værd at overveje en ekstra dækning, da der gælder andre forsikringsregler, når du er ombord til havs.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rhodos, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Grækenland er medlem af EU, kan du uden problemer bruge dit danske kørekort i Rhodos.

Hvor i Rhodos kan man hente og aflevere sin lejebil?

Rhodos Lufthavn er omdrejningspunkt for størstedelen af byens biludlejning. Ved færgehavnen omkring Akti Saxtouri er det også muligt at hente og aflevere bilen. Ved at booke billeje i Rhodos på forhånd er du sikret den rette bilklasse med plads til det nødvendige antal passagerer. (Information checket 11/05/2019).


Afstanden fra Rhodos, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rhodos Diagorass biludlejningsdisk

Biludlejning i Rhodos

Vi har foretaget 258 søgninger på biludlejning i Rhodos denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rhodos for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Rhodos. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rhodos har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra AbbyCar Car Rentals er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 138 kr./dag når du lejer en bil i Rhodos. Den absolut billigste pris fundet på deres 5 udlejningskontorer i Rhodos er 40 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rhodos, Grækenland biludlejning?

Udlejningsbiler i Rhodos fra populære udlejningssteder såsom Hertz, Budget og Alamo tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Rhodos, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rhodos i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Rhodos på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Rhodos har en gennemsnitstemperatur på 25 °C gennemsnitlig nedbør på 6 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Rhodos koster 485 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rhodos har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Rhodos, Grækenland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Rhodos, Grækenland by, og du kan forvente at betale omkring 618 kr./dag for din udlejningsbil i Rhodos, Grækenland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rhodos, Grækenland?

Rejsende, som lejer en bil i Rhodos, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Rhodos ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Rhodos, Grækenland i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Rhodos 27 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Rhodos.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Rhodos typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Rhodos om vejret i resten af South Aegean?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Rhodos til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af South Aegean normalt har en temperatur på 26 °C, og at du kan forvente 5,3 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Grækenland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chania, Athen og Thessaloniki i Grækenland

Biludlejning i lufthavne i Rhodos

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Rhodos

Se flere lejebiler i Rhodos

Se vores biludlejningstilbud i byer som Karpathos, Kos og Mykonos i Rhodos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rhodos