Udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos

Find og sammenlign gode tilbud på AbbyCar Car Rentals udlejningsbiler i Rhodos

Rhodos, Rhodos, Grækenland
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Rhodos, Rhodos, Grækenland
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

AbbyCar Car Rentals biludlejningstilbud i Rhodos, South Aegean

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

40 kr. - 219 kr.

Alle biltyper

40 kr. - 219 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos, South Aegean er i oktober når priserne er 40 kr. per dag i gennemsnit. 40 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 109 kr. for en AbbyCar Car Rentals Lille udlejningsbil i Rhodos. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra AbbyCar Car Rentals alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

81 kr./dag

9 okt. – 16 okt.
Citroen C2
Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

88 kr./dag

13 okt. – 20 okt.
Opel Agila
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

90 kr./dag

9 okt. – 16 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Rhodos AbbyCar Car Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle AbbyCar Car Rentals biludlejningssteder i Rhodos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om AbbyCar Car Rentals udlejningsbiler i Rhodos

 • Er det sikkert at leje en bil fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos under COVID-19?

  AbbyCar Car Rentals ønsker at deres kunder og personale i Rhodos skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har AbbyCar Car Rentals indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rhodos. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 139 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Rhodos fra AbbyCar Car Rentals var 40 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges AbbyCar Car Rentals billeje i Rhodos i gennemsnit 970 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har AbbyCar Car Rentals en lokation i Lufthavn: Rhodos Diagoras?

  Ja, AbbyCar Car Rentals har 1 lokation i Lufthavn: Rhodos Diagoras som som er beliggende på Rhodes Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra AbbyCar Car Rentals når man er i Rhodos i oktober?

  Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra AbbyCar Car Rentals mens de besøgte Rhodos i oktober. Baseret på AbbyCar Car Rentals biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 94 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 40 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos?

  For 94 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra AbbyCar Car Rentals i Rhodos (54% billigere end den dyreste udlejningsbil fra AbbyCar Car Rentals). I det seneste år har 50% af momondo-brugere som vælger at leje fra AbbyCar Car Rentals mens de er i Rhodos lejet en Mini for at spare penge.Husk, at AbbyCar Car Rentals også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange AbbyCar Car Rentals biludlejningslokationer er der i Rhodos?

  Der er 5 biludlejningslokationer i Rhodos som AbbyCar Car Rentals ejer. Deres Rhodes Airport, Rhodos lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 92% af de brugere der lejede en bil fraAbbyCar Car Rentals i Rhodos valgt at hente den på Rhodes Airport.


AbbyCar Car Rentals biler i andre byer i Grækenland


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rhodos

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos AbbyCar Car Rentals? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rhodos biludlejningsfirmaer