Lej en bil i Saint-Jérôme, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Saint-Jérôme, QC

Saint-Jérôme, QC, Canada
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Saint-Jérôme, QC, Canada
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Saint-Jérôme

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Saint-Jérôme, QC
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Saint-Jérôme, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Saint-Jérôme

4 brugere har søgt efter billeje i Saint-Jérôme med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Saint-Jérôme for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget og Enterprise er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Saint-Jérôme som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Saint-Jérôme. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Saint-Jérôme, QC?

Saint-Jérômes hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Saint-Jérôme er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Saint-Jérôme?

Når vores brugere lejer bil in Saint-Jérôme, vælger de fleste en Chevrolet Spark til 229 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Elantra til i gennemsnit 230 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Chevrolet Spark in Saint-Jérôme for helt ned til 180 kr./dag og udlejning af Hyundai Elantra for helt ned til 107 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Saint-Jérôme i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Saint-Jérôme.

Minder vejret i Saint-Jérôme om vejret i resten af Quebec?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Saint-Jérôme til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Quebec normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 87 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Saint-Jérôme

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Saint-Jérôme

Kom i gang med at planlægge din rejse til Saint-Jérôme