Billeje i Ottawa, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ottawa, Ontario

Ottawa, ON, Canada
5. dec — 12. dec
Ottawa, ON, Canada
tis 5.12
Middag
tis 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Ottawa

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ottawa

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ottawa?

De billigste udlejningsbiler i Ottawa kan normalt findes gennem National. Når du booker hos National, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 384 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ottawa er 405 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Ottawa har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Ottawa, med 16 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ottawa?

Den mest populære bil at leje in Ottawa blandt momondo-brugere er Ford Escape, efterfulgt af Jeep Grand Cherokee. Vores brugere har set tilbud på Ford Escape in Ottawa for 405 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 384 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 701 kr. om dagen for at leje en Jeep Grand Cherokee in Ottawa, selvom du kan finde priser på helt ned til 701 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Ottawa, Ontario

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Ottawa, Ontario
Economy306 kr./dag
Lille mellemklasse324 kr./dag
Stor mellemklasse302 kr./dag
Lille varevogn684 kr./dag
Stor SUV818 kr./dag
Luksus396 kr./dag
Mellemstor SUV374 kr./dag
Standard SUV450 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Ottawa

Et weekendophold i Ottawa vil ikke være komplet med en tur til nogle af de berømte seværdigheder, herunder museer i verdensklasse, dejlige parker, regeringsbygninger i gotisk stil og Rideau-kanalen. Denne by har mange store motorveje med 417 også kendt som Queensway som den mest populære på grund af "The Split", da den på et tidspunkt forgrener sig i to retninger. Parkering i Ottawa i myldretiden kan være en udfordring på grund af forbud for at facilitere et letter flow i trafikken. Hold derfor øje med skilte i nærheden for eventuelle trafikbegrænsninger. Alle gader har en tretimers parkeringsgrænse, med begrænset parkering om vinteren. Det er nemt at leje en bil, og der er omkring 50 biludlejningssteder i Ottawa.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Ottawa?

Der er ingen grund til at bekymre sig om parkering, når man besøger byen. Selv om det er en smuk by, der grænser op til provinserne Ontario og Quebec og ligger ved krydset mellem tre rullende floder, skal du holde øje med nogle trafikerede hotspots. De fleste af gaderne i centrum af Ottawa er ensrettede, så du skal holde øje med skilte, der angiver en ensrettet gade. Der er myldretid tidligt om morgenen og om aftenen. Du bør altid kontrollere for parkeringsrestriktioner, da du vil få en bøde, hvis din bil kører i tomgang i mere end tre minutter inden for 60 minutter. Med en udlejningsbil kan du nyde fleksibiliteten ved at besøge andre storslåede attraktioner, der ligger mindre end 2 times kørsel fra Ottawa, såsom Merrickville Ruins, Bonnechere Caves og Gatineau Park. Med de fleste kvarterer og steder spredt vidt og bredt, er en billig billeje i Ottawa praktisk, hvis du er forsigtig med at spare tid og penge.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Ottawa?

Det er én ting at reservere billeje i Ottawa, men for at navigere sikkert gennem byen skal du lære nogle af byens trafiklove at kende. Du skal f.eks. give en cyklist mindst tre meter plads eller risikere en bøde. Det er forbudt at tale i telefon og sms'er under kørsel. Lovene er også strenge med hensyn til din kontakt med fodgængere. Du skal vente, indtil de når helt den anden side af tværstiveren. Kørsel under indflydelse af ulovlige stoffer vil tiltrække samme straf som kørsel, mens fuld. Når du nærmer dig et standset nødkøretøj, f.eks. en bugseringstruck, en ambulance eller en politibil, skal du sætte farten ned og køre ind i den næste vognbane. Hvis du ikke overholder denne regel, koster det dig tre demerit-point og en bøde. Det anbefales, at du kontrollerer hos Ottawa's afdeling for motorkøretøjer for eventuelle nylige ændringer i færdselsloven.

Skal jeg have et særligt kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Ottawa, hvis jeg besøger fra et andet land?

For udlejningsbiler i Ottawa, herunder leje af passagerbil, leje af økonomibil og leje af elektrisk bil, skal du være mindst 16 år og have et gyldigt Ontario-kørekort, før du begynder at navigere i gaderne i denne by. Hvis du ankommer fra et andet land, kan du søge at ombytte det til en Ontario-kørekort, efter du har booket en luksusbil leje i Ottawa. Men det afhænger af, om deres land har en gensidig aftale med Ottawa. Lande, der har en gensidig aftale med Ottawa, omfatter Korea, Frankrig, Australien og USA. Du kan også overveje at ansøge om en Ottawa-kørekort som ny fører, forudsat at du følger processen. Med et kørekort går det nemt med Ottawa biludlejninger.


Find billig billeje i Ottawa, Ontario

Find den lejebil i Ottawa, der passer til dine behov

Mellemstor cars

341 kr. - 788 kr.

Alle biltyper

341 kr. - 662 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Ottawa, Canada er 251 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Ottawa, Canada er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ottawa. I Ottawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Ottawa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ottawa, Canada er 258 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ottawa, Canada er i august. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 207 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ottawa. I Ottawa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ottawa.

Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

302 kr./dag

3 jan - 17 jan
Citroen C4 Picasso

Biludlejningsfirmaer i Ottawa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ottawa, Ontario

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,3

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,2

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,1

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,4

Budget

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,3

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,3

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,4

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,7

Value

8,1

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,4

Hurtige fakta om biludlejning i Ottawa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ottawa

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

485 kr.

Den mest populære model

Class Standard SUV
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ottawa i de seneste 72 timer: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Ottawa er 485 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 518 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ottawa i de seneste 7 dage er Class Standard SUV. Vores brugere foretrækker også Ford Escape som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ottawa

Herunder vises de mest populære hoteller i Ottawa

Kørsel i lejebil i Ottawa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ottawa, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Ottawa, Ontario biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Ottawa tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ottawa, Ontario?

Hastighedsbegrænsningen i Ottawa er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Ottawa har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 110 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Ottawa, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Ottawa, ON i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Ottawa 2 °C, og den forventede nedbør er 83 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Ottawa.

Minder vejret i Ottawa om vejret i resten af Ontario?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ottawa og rundt i Ontario eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 2 °C og ca. 77,6 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ottawa?

Priser for biler i Ottawa blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ottawa?

Der er 82 udbydere for biler i Ottawa fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ottawa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ottawa. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ottawa?

Alle førere, der lejer en bil i Ottawa, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ottawa?

Du bør booke billeje i Ottawa ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ottawa?

Når du har udført en søgning efter billeje i Ottawa, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Ottawa med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Ottawa.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ottawa på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Ottawa.

Kan jeg finde billeje i Ottawa, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Ottawa.

Kan jeg søge efter billeje i Ottawa med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Ottawa med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ottawa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.