Lej en bil i Perth, Skotland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Perth, Skotland

Perth, SCT, Storbritannien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Perth, SCT, Storbritannien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Perth

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Perth, Skotland
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Perth, Skotland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Edinburgh Turnhouses biludlejningsdisk

Biludlejning i Perth

88 personer har søgt efter billeje i Perth in september.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Perth, SCT?

Hvis du lejer en bil i Perth, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Perth er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Perth er hastighedsbegrænsningen 115 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Perth?

Til gennemsnitligt 288 kr./dag (og helt ned til 136 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Perth det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Fiat 500 in Perth for 200 kr./dag i gennemsnit (95 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Perth, Skotland, Storbritannien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Perth i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Perth i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Perth. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Perth plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Fiat 500 og Opel Corsa.

Minder vejret i Perth om vejret i resten af Skotland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Perth til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Skotland normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 65,2 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Perth

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Perth

Kom i gang med at planlægge din rejse til Perth