Billeje i Frankfurt

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland1. nov — 8. nov
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
søn 11/1
søn 11/8

Hvornår er det billigst at leje en bil i Frankfurt?

Alle

90 kr. - 783 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Frankfurt er i december. Med en lejepris på kun 116 kr. pr. dag er prisen 50% lavere end resten af året. Den dyreste måned er februar. I Frankfurt kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Frankfurt
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 108 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 76 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 54 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 44 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 31 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.5

Vurdering baseret på 43 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.4

Vurdering baseret på 62 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Information om din rejse til Frankfurt

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Frankfurt?

Mange turister tænker ofte på Frankfurt som en lufthavns-by, der blot bruges til en mellemlanding. Men Tysklands finans-by har over 680.000 indbyggere og masser af seværdigheder at byde på. Beliggenheden er smuk ved Main-floden i det sydvestlige Tyskland, hvor vejret ofte er bedre end i andre populære byer som Hamborg og Berlin. Du kan med stor fornøjelse foretage billeje i Frankfurt og nyde byens udflugtsmuligheder samtidig med, at du ikke er afhængig af offentlig transport. Udlejningsfirmaerne har dog fastsat regler for aldersgrænse for leje af bil. Hos Global skal du være mindst 21 år for at kunne gøre brug af biludlejning i Frankfurt. Derudover skal alle chauffører under 24 år betale et dagligt ekstragebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Mindstealderen hos Thrifty er 23 år, mens alle kørere under 25 år skal betale ca. 24 EUR (ca. 179 DKK) pr. dag. Hos Hertz skal du være fyldt 21 år samtidig med, at alle under 25 år skal betale ca. 21,97 EUR (ca. 164 DKK) i dagstillæg. Sådan varierer mindstealderen og ungfører-gebyret blandt udlejningsfirmaerne, så lej bil i Frankfurt hos et selskab, der passer til din alder.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er generelt nemt og ligetil at foretage billeje i Frankfurt. Du skal dog lige huske at sætte dig ind i kørselsreglerne i Tyskland. Du må køre maks. 50 km/t i Frankfurts bydistrikter. Når du kører på landevejen lidt uden for byen, er hastigheden maks. 100 km/t. På motorvejen er hastigheden maks. 130 km/t, men på enkelte strækninger er der ingen hastighedsbegrænsning. Det er dog klogt at holde sig under de 130 km/t, da tvivlsspørgsmål ofte opstår i forbindelse med uheld på strækninger uden hastighedsbegrænsning. I Tyskland er promillegrænsen 0,5. Det er ikke påkrævet at køre med lys i dagtimerne i Tyskland, men du kan sagtens gøre det ligesom i Danmark.

Parkering

Det kan være svært at finde ledige parkeringspladser i Frankfurt – især steder, hvor du må holde i længere tid langs gaderne. Derfor vælger mange turister en mere sikker løsning i form af byens parkeringshuse. Du kan eksempelvis indtaste Parkhaus Alte Oper, Parkhaus Konstabler eller Junghofstrasse på din GPS. Timeprisen for parkering ligger mellem ca. 1-3 EUR (ca. 7,5-22 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Frankfurt

Billeje i Frankfurt betyder unikke muligheder for at tage på forskellige udflugter og dagsture. I den forbindelse tilbyder mange udlejningsfirmaer fri kilometer sammen med biludlejning i Frankfurt. Du kan også leje en barnestol eller andet udstyr i forbindelse med reservationen. En køretur til Rhinen er værd at overveje. Især byen Rüdesheim er populær, da du der kan smage den lokale vin samt tage en tur i byens svævebane. Strækningen mellem Rüdesheim og Koblenz er desuden optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Eltz-slottet vest for Frankfurt ved floden Mosel er også værd at besøge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er som regel godt dækket ind med de standardforsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder. Der er dog altid medregnet en selvrisiko, der varierer afhængigt af selskab og bilklasse. Du kan dog til hver en tid betale ekstra for at slippe af med selvrisikoen på forsikringer som tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring. Derudover kan du overveje at betale ekstra for dækning på genstande, der ikke er dækningsinkluderet med karosseriet, såsom glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Frankfurt, eller skal man have et internationalt?

Da Tyskland er et EU-land, er dit danske kørekort gyldigt i forbindelse med biludlejning i Frankfurt.

Hvor i Frankfurt kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Frankfurt er det centrale afhentningssted i forbindelse med leje af bil i byen. Du kan naturligvis aflevere bilen det samme sted igen. Keddy, Budget og Europcar har dog også afhentnings- og afleveringssteder i midtbyen. (Information checket 20/05/2019).


Afstanden fra Frankfurt til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Frankfurt Intls biludlejningsdisk

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Flughafen Frankfurt

1,8 km fra lufthavnen

a&o Frankfurt Ostend

Hanauer Landstraße 207

14,2 km fra lufthavnen

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230

9,5 km fra lufthavnen

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Flughafen Frankfurt

1,8 km fra lufthavnen

a&o Frankfurt Ostend

Hanauer Landstraße 207

14,2 km fra lufthavnen

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230

9,5 km fra lufthavnen

Five Elements Hostel Frankfurt

Moselstraße 40

10,9 km fra lufthavnen

Savoy Hotel Frankfurt

Wiesenhuettenstr. 42

10,7 km fra lufthavnen

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Flughafen Terminal 1

1,7 km fra lufthavnen

Steigenberger Airport Hotel

Unterschweinstiege 16

3,1 km fra lufthavnen

Maritim Hotel Frankfurt

Theodor-Heuss-Allee 3

10,4 km fra lufthavnen

Jumeirah Frankfurt

Thurn-und-Taxis-Platz 2

12,1 km fra lufthavnen

Radisson Blu Hotel, Frankfurt am Main

Franklinstrasse 65

9,9 km fra lufthavnen

Roomers

Gutleutstr. 85

10,6 km fra lufthavnen

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16

3,0 km fra lufthavnen

Hyatt Place Frankfurt Airport

De-Saint-Exupery-Strasse 4

3,4 km fra lufthavnen

Hilton Frankfurt Airport

The Squaire - Frankfurt a.M, Frankfurt Airport (Fra)

1,9 km fra lufthavnen

NH Frankfurt Niederrad

Lyoner Strasse 5

7,2 km fra lufthavnen

Flemings Hotel Frankfurt Main-Riverside

Lange Straße 5-9

12,4 km fra lufthavnen

Leonardo Royal Hotel Frankfurt

Mailaender Str. 1

11,2 km fra lufthavnen

INNSiDE by Melia Frankfurt Eurotheum

Neue Mainzer Straße 66-68

11,5 km fra lufthavnen


Biludlejning i Frankfurt

I oktober har vi foretaget 87 søgninger på biludlejning i Frankfurt for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Frankfurt for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Frankfurt. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Frankfurt i november?

I november i Frankfurt var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 126 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 114 kr.. 298 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Frankfurt, men for november er det ikke unormalt at se priser helt ned til 117 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Frankfurt har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Frankfurt hos Alamo, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 71 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Frankfurt gennem Alamo er 253 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Frankfurt biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Frankfurt tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Frankfurt i november måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 2 °C og nedbør på 50 mm i november, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Frankfurt. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i november måned og er et populært valg blandt Frankfurt rejsende. Leje af en Standard i Frankfurt koster 416 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Frankfurt har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Frankfurt. På de 9 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 512 kr. i Frankfurt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Frankfurt?

Rejsende, som lejer en bil i Frankfurt, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Frankfurt ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Frankfurt

  • Få den seneste informatiom om fly til Frankfurt

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Frankfurt
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Frankfurts mest populære områder

    Find hoteller in Frankfurt