Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Frankfurt, Hessen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Frankfurt, Hessen

Frankfurt, Tyskland
26. mar. — 2. apr.
Frankfurt, Tyskland
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Frankfurt

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Frankfurt

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Frankfurt?

De billigste udlejningsbiler i Frankfurt kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 92 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Frankfurt er 161 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Frankfurt har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Frankfurt, med 18 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Frankfurt?

En Nissan Qashqai er den mest populære bil at leje in Frankfurt ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Qashqai på helt ned til 196 kr./dag in Frankfurt, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 403 kr./dag. En anden populær bil at leje in Frankfurt er en Ford Transit, der i gennemsnit koster 1.113 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 743 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Frankfurt, Hessen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Frankfurt, Hessen
Economy149 kr./dag
Lille mellemklasse146 kr./dag
Stor mellemklasse175 kr./dag
Mini131 kr./dag
Premium318 kr./dag
Kompakt SUV194 kr./dag
Mellemstor SUV198 kr./dag
Kompakt stationcar229 kr./dag
Middel stationcar271 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Frankfurt

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Frankfurt?

Mange turister tænker ofte på Frankfurt som en lufthavns-by, der blot bruges til en mellemlanding. Men Tysklands finans-by har over 680.000 indbyggere og masser af seværdigheder at byde på. Beliggenheden er smuk ved Main-floden i det sydvestlige Tyskland, hvor vejret ofte er bedre end i andre populære byer som Hamborg og Berlin. Du kan med stor fornøjelse foretage billeje i Frankfurt og nyde byens udflugtsmuligheder samtidig med, at du ikke er afhængig af offentlig transport. Udlejningsfirmaerne har dog fastsat regler for aldersgrænse for leje af bil. Hos Global skal du være mindst 21 år for at kunne gøre brug af biludlejning i Frankfurt. Derudover skal alle chauffører under 24 år betale et dagligt ekstragebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Mindstealderen hos Thrifty er 23 år, mens alle kørere under 25 år skal betale ca. 24 EUR (ca. 179 DKK) pr. dag. Hos Hertz skal du være fyldt 21 år samtidig med, at alle under 25 år skal betale ca. 21,97 EUR (ca. 164 DKK) i dagstillæg. Sådan varierer mindstealderen og ungfører-gebyret blandt udlejningsfirmaerne, så lej bil i Frankfurt hos et selskab, der passer til din alder.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er generelt nemt og ligetil at foretage billeje i Frankfurt. Du skal dog lige huske at sætte dig ind i kørselsreglerne i Tyskland. Du må køre maks. 50 km/t i Frankfurts bydistrikter. Når du kører på landevejen lidt uden for byen, er hastigheden maks. 100 km/t. På motorvejen er hastigheden maks. 130 km/t, men på enkelte strækninger er der ingen hastighedsbegrænsning. Det er dog klogt at holde sig under de 130 km/t, da tvivlsspørgsmål ofte opstår i forbindelse med uheld på strækninger uden hastighedsbegrænsning. I Tyskland er promillegrænsen 0,5. Det er ikke påkrævet at køre med lys i dagtimerne i Tyskland, men du kan sagtens gøre det ligesom i Danmark.

Parkering

Det kan være svært at finde ledige parkeringspladser i Frankfurt – især steder, hvor du må holde i længere tid langs gaderne. Derfor vælger mange turister en mere sikker løsning i form af byens parkeringshuse. Du kan eksempelvis indtaste Parkhaus Alte Oper, Parkhaus Konstabler eller Junghofstrasse på din GPS. Timeprisen for parkering ligger mellem ca. 1-3 EUR (ca. 7,5-22 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Frankfurt

Billeje i Frankfurt betyder unikke muligheder for at tage på forskellige udflugter og dagsture. I den forbindelse tilbyder mange udlejningsfirmaer fri kilometer sammen med biludlejning i Frankfurt. Du kan også leje en barnestol eller andet udstyr i forbindelse med reservationen. En køretur til Rhinen er værd at overveje. Især byen Rüdesheim er populær, da du der kan smage den lokale vin samt tage en tur i byens svævebane. Strækningen mellem Rüdesheim og Koblenz er desuden optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Eltz-slottet vest for Frankfurt ved floden Mosel er også værd at besøge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er som regel godt dækket ind med de standardforsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder. Der er dog altid medregnet en selvrisiko, der varierer afhængigt af selskab og bilklasse. Du kan dog til hver en tid betale ekstra for at slippe af med selvrisikoen på forsikringer som tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring. Derudover kan du overveje at betale ekstra for dækning på genstande, der ikke er dækningsinkluderet med karosseriet, såsom glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Frankfurt, eller skal man have et internationalt?

Da Tyskland er et EU-land, er dit danske kørekort gyldigt i forbindelse med biludlejning i Frankfurt.

Hvor i Frankfurt kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Frankfurt er det centrale afhentningssted i forbindelse med leje af bil i byen. Du kan naturligvis aflevere bilen det samme sted igen. Keddy, Budget og Europcar har dog også afhentnings- og afleveringssteder i midtbyen.


Find billig billeje i Frankfurt, Hessen

Find den lejebil i Frankfurt, der passer til dine behov

Lille biler

218 kr. - 987 kr.

Alle biltyper

337 kr. - 874 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Frankfurt, Tyskland er 442 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Frankfurt, Tyskland er i februar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Frankfurt, Tyskland er 551 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Frankfurt, Tyskland er i juli. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Frankfurt, Tyskland er 711 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Frankfurt, Tyskland er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Frankfurt, Tyskland er 409 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Frankfurt, Tyskland er i oktober. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Frankfurt, Tyskland er 857 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Frankfurt, Tyskland er i september. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Frankfurt, Tyskland er 673 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Frankfurt, Tyskland er i december. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

131 kr./dag

11 apr. - 14 apr.
Fiat 500
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

146 kr./dag

11 apr. - 14 apr.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Frankfurt, Hessen

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,3

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

9,1

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,1

Europcar

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,1

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,8

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,5

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,3

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,2

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,0

Sixt

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,2

BUCHBINDER

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Hurtige fakta om biludlejning i Frankfurt

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Frankfurt

Det mest populære bureau

Ok Mobility

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

169 kr.

Den mest populære model

Nissan Qashqai
Det mest populære biludlejningsbureau i Frankfurt, der er fundet på momondo i denne måned, er Ok Mobility. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise Rent-A-Car og National
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Frankfurt i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Frankfurt er 169 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 446 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Frankfurt i de seneste 7 dage er Nissan Qashqai. Vores brugere foretrækker også Ford Transit som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Frankfurt

Herunder vises de mest populære hoteller i Frankfurt
Hyatt Place Frankfurt Airport

Hyatt Place Frankfurt Airport

De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,5 km fra centrum

Hotel Plaza

Hotel Plaza

Esslinger Strasse, 8, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,6 km fra centrum

Steigenberger Airport Hotel

Steigenberger Airport Hotel

Unterschweinstiege 16, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km fra centrum

Holiday Inn Frankfurt Airport

Holiday Inn Frankfurt Airport

Bessie-Coleman-Strasse 16, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,9 km fra centrum

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,1 km fra centrum

Hilton Frankfurt Airport

Hilton Frankfurt Airport

The Squaire Am Flughafen Frankfurt 60549, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km fra centrum

Frankfurt Airport Marriott Hotel

Frankfurt Airport Marriott Hotel

Airport / Terminal 1, Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km fra centrum

Hampton by Hilton Frankfurt Airport

Hampton by Hilton Frankfurt Airport

Thea-Rasche,6, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

9,0 km fra centrum

The Westin Grand Frankfurt

The Westin Grand Frankfurt

Konrad-Adenauer-Str. 7, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

0,7 km fra centrum

Staycity Aparthotels Frankfurt Airport

Staycity Aparthotels Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Straße 9, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km fra centrum

a&o Frankfurt Galluswarte

a&o Frankfurt Galluswarte

Mainzer Landstrasse 226-230, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

2,7 km fra centrum

Intercityhotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Intercityhotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Mannheimer Str. 21, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,5 km fra centrum

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Sheraton Frankfurt Airport Hotel and Conference Center

Flughafen Terminal 1, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

10,2 km fra centrum

Scandic Frankfurt Museumsufer

Scandic Frankfurt Museumsufer

Wilhelm-Leuschner-Strasse 44, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,1 km fra centrum

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Amelia-Mary-Earhart-Str. 10, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

8,8 km fra centrum

Steigenberger Icon Frankfurter Hof

Steigenberger Icon Frankfurter Hof

Am Kaiserplatz, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

0,5 km fra centrum

Frankfurt Marriott Hotel

Frankfurt Marriott Hotel

Hamburger Allee 2, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

2,3 km fra centrum

Grand Hotel Downtown

Grand Hotel Downtown

Taunusstrasse 48- 50, Frankfurt am Main, Hesse, Germany

1,2 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Frankfurt – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Frankfurt, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Frankfurt, Tyskland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Frankfurt tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Frankfurt i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 60 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Frankfurt. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Frankfurt rejsende. Leje af en Standard i Frankfurt koster 455 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Frankfurt, Tyskland?

Rejsende, som lejer en bil i Frankfurt, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Frankfurt ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Transit in Frankfurt?

Hvordan er vejret i Frankfurt, Tyskland i marts?

I marts er der normalt 50 mm nedbør i Frankfurt og en gennemsnitstemperatur på 6 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Frankfurt, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Frankfurt om vejret i resten af Hessen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Frankfurt og rundt i Hessen eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 35 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra marts 2024 er der 140 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Frankfurt?

Hvis du booker billeje i Frankfurt via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Frankfurt?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Frankfurt ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Frankfurt med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Frankfurt og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Frankfurt på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Frankfurt.

Kan jeg finde billeje i Frankfurt, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Frankfurt.

Kan jeg søge efter billeje i Frankfurt med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Frankfurt på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Frankfurt

Populære typer af udlejningsbiler i Frankfurt


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo