Lej en bil i Frankfurt, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Frankfurt, Tyskland

Frankfurt, Tyskland
8. aug — 15. aug
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
søn 8.8
Middag
søn 15.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Frankfurt, Tyskland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

126 kr. - 315 kr.

Alle biltyper

176 kr. - 1.486 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Frankfurt, Tyskland, er 180 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Frankfurt, Tyskland, er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Frankfurt.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Frankfurt, Tyskland, er 429 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Frankfurt, Tyskland, er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Frankfurt.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Frankfurt, Tyskland, er 375 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Frankfurt, Tyskland, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 407 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Frankfurt.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Global Rent A Car

306 kr./dag

26 aug – 29 aug
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Global Rent A Car

307 kr./dag

26 aug – 29 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Global Rent A Car

341 kr./dag

26 aug – 29 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Frankfurt, Tyskland
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,7
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,6
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,3

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,8

Comfort

5,4

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,7

Valuta for pengerne

5,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

9,2

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

9,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

9,0

Information om din rejse til Frankfurt

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Frankfurt?

Mange turister tænker ofte på Frankfurt som en lufthavns-by, der blot bruges til en mellemlanding. Men Tysklands finans-by har over 680.000 indbyggere og masser af seværdigheder at byde på. Beliggenheden er smuk ved Main-floden i det sydvestlige Tyskland, hvor vejret ofte er bedre end i andre populære byer som Hamborg og Berlin. Du kan med stor fornøjelse foretage billeje i Frankfurt og nyde byens udflugtsmuligheder samtidig med, at du ikke er afhængig af offentlig transport. Udlejningsfirmaerne har dog fastsat regler for aldersgrænse for leje af bil. Hos Global skal du være mindst 21 år for at kunne gøre brug af biludlejning i Frankfurt. Derudover skal alle chauffører under 24 år betale et dagligt ekstragebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Mindstealderen hos Thrifty er 23 år, mens alle kørere under 25 år skal betale ca. 24 EUR (ca. 179 DKK) pr. dag. Hos Hertz skal du være fyldt 21 år samtidig med, at alle under 25 år skal betale ca. 21,97 EUR (ca. 164 DKK) i dagstillæg. Sådan varierer mindstealderen og ungfører-gebyret blandt udlejningsfirmaerne, så lej bil i Frankfurt hos et selskab, der passer til din alder.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Det er generelt nemt og ligetil at foretage billeje i Frankfurt. Du skal dog lige huske at sætte dig ind i kørselsreglerne i Tyskland. Du må køre maks. 50 km/t i Frankfurts bydistrikter. Når du kører på landevejen lidt uden for byen, er hastigheden maks. 100 km/t. På motorvejen er hastigheden maks. 130 km/t, men på enkelte strækninger er der ingen hastighedsbegrænsning. Det er dog klogt at holde sig under de 130 km/t, da tvivlsspørgsmål ofte opstår i forbindelse med uheld på strækninger uden hastighedsbegrænsning. I Tyskland er promillegrænsen 0,5. Det er ikke påkrævet at køre med lys i dagtimerne i Tyskland, men du kan sagtens gøre det ligesom i Danmark.

Parkering

Det kan være svært at finde ledige parkeringspladser i Frankfurt – især steder, hvor du må holde i længere tid langs gaderne. Derfor vælger mange turister en mere sikker løsning i form af byens parkeringshuse. Du kan eksempelvis indtaste Parkhaus Alte Oper, Parkhaus Konstabler eller Junghofstrasse på din GPS. Timeprisen for parkering ligger mellem ca. 1-3 EUR (ca. 7,5-22 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Frankfurt

Billeje i Frankfurt betyder unikke muligheder for at tage på forskellige udflugter og dagsture. I den forbindelse tilbyder mange udlejningsfirmaer fri kilometer sammen med biludlejning i Frankfurt. Du kan også leje en barnestol eller andet udstyr i forbindelse med reservationen. En køretur til Rhinen er værd at overveje. Især byen Rüdesheim er populær, da du der kan smage den lokale vin samt tage en tur i byens svævebane. Strækningen mellem Rüdesheim og Koblenz er desuden optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Eltz-slottet vest for Frankfurt ved floden Mosel er også værd at besøge.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er som regel godt dækket ind med de standardforsikringer, som udlejningsfirmaerne tilbyder. Der er dog altid medregnet en selvrisiko, der varierer afhængigt af selskab og bilklasse. Du kan dog til hver en tid betale ekstra for at slippe af med selvrisikoen på forsikringer som tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring. Derudover kan du overveje at betale ekstra for dækning på genstande, der ikke er dækningsinkluderet med karosseriet, såsom glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Frankfurt, eller skal man have et internationalt?

Da Tyskland er et EU-land, er dit danske kørekort gyldigt i forbindelse med biludlejning i Frankfurt.

Hvor i Frankfurt kan man hente og aflevere sin lejebil?

Lufthavnen i Frankfurt er det centrale afhentningssted i forbindelse med leje af bil i byen. Du kan naturligvis aflevere bilen det samme sted igen. Keddy, Budget og Europcar har dog også afhentnings- og afleveringssteder i midtbyen. (Information checket 20/05/2019).


Afstanden fra Frankfurt, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Frankfurt Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Frankfurt

I august har vi foretaget 87 søgninger på biludlejning i Frankfurt for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Frankfurt for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Avis, og Dollar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Frankfurt. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Frankfurt har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Frankfurt hos Alamo, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 71 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Frankfurt gennem Alamo er 252 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Frankfurt, Tyskland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Frankfurt tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Avis og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Frankfurt i september måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 10 °C og nedbør på 50 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Frankfurt. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Frankfurt rejsende. Leje af en Standard i Frankfurt koster 416 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Frankfurt har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Frankfurt, Tyskland. På de 11 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 512 kr. i Frankfurt, Tyskland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Frankfurt, Tyskland?

Rejsende, som lejer en bil i Frankfurt, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Frankfurt ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Frankfurt, Tyskland i august?

I august er der normalt 70 mm nedbør i Frankfurt og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Frankfurt, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

Temperaturerne i Frankfurt er normalt høje i august, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Frankfurt om vejret i resten af Hessen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Frankfurt og rundt i Hessen eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Frankfurt