Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Frankfurt, Hessen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Frankfurt, Hessen

Frankfurt, Tyskland
18. apr. — 25. apr.
Frankfurt, Tyskland
tor. 18.4
Middag
tor. 25.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Frankfurt, Hessen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Frankfurt, Hessen
Economy110 kr./dag
Lille mellemklasse108 kr./dag
Stor mellemklasse156 kr./dag
Mini95 kr./dag
Premium335 kr./dag
Kompakt SUV152 kr./dag
Kompakt stationcar206 kr./dag
Mellemstor SUV235 kr./dag
Middel stationcar300 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Frankfurt, Hessen

Find den lejebil i Frankfurt, der passer til dine behov

Lille biler

216 kr. - 1.056 kr.

Alle biltyper

342 kr. - 920 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Frankfurt, Tyskland er 450 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Frankfurt, Tyskland er i februar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 216 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Frankfurt, Tyskland er 543 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Frankfurt, Tyskland er i juli. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Frankfurt, Tyskland er 701 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Frankfurt, Tyskland er i januar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 229 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Frankfurt, Tyskland er 411 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Frankfurt, Tyskland er i april. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 211 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Frankfurt.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Frankfurt, Tyskland er 887 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Frankfurt, Tyskland er i september. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 301 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Frankfurt, Tyskland er 541 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Frankfurt, Tyskland er i december. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankfurt. I Frankfurt kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

95 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Volkswagen up!
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

108 kr./dag

17 apr. - 24 apr.
Kia Cee'd

Information om og trends inden for biludlejning i Frankfurt

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Frankfurt

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Frankfurt?

De billigste udlejningsbiler i Frankfurt kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 93 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Frankfurt er 191 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Frankfurt har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Frankfurt, med 18 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Frankfurt?

En Volkswagen Passat Variant er den mest populære bil at leje in Frankfurt ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Volkswagen Passat Variant på helt ned til 163 kr./dag in Frankfurt, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 364 kr./dag. En anden populær bil at leje in Frankfurt er en Peugeot 3008, der i gennemsnit koster 239 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 168 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Frankfurt, Hessen

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,3

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

9,1

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Value

6,6

Europcar

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,1

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,8

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,5

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,3

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,2

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,0

Sixt

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,1

BUCHBINDER

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Hurtige fakta om biludlejning i Frankfurt

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Frankfurt

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Premium

Billigste lejebil

226 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Frankfurt, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Ok Mobility og Enterprise Rent-A-Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Frankfurt i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Premium.
Den laveste pris for en lejebil i Frankfurt er 226 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 459 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Frankfurt i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Toyota Aygo som alternativ.

Kørsel i lejebil i Frankfurt – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Frankfurt, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Frankfurt, Tyskland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Frankfurt tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Frankfurt i maj måned?

I maj måned i Frankfurt ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 70 mm i gennemsnit i maj måned i Frankfurt gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Frankfurt koster 550 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Frankfurt, Tyskland?

Rejsende, som lejer en bil i Frankfurt, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Frankfurt ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 3008 in Frankfurt?

Hvordan er vejret i Frankfurt, Tyskland i april?

I april er der normalt 50 mm nedbør i Frankfurt og en gennemsnitstemperatur på 8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Frankfurt, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Frankfurt om vejret i resten af Hessen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Frankfurt og rundt i Hessen eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 8 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra april 2024 er der 140 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Frankfurt?

Hvis du booker billeje i Frankfurt via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Frankfurt?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Frankfurt ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Frankfurt med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Frankfurt og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Frankfurt på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Frankfurt.

Kan jeg finde billeje i Frankfurt, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Frankfurt.

Kan jeg søge efter billeje i Frankfurt med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Frankfurt på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 18.4
Middag
tor. 25.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Frankfurt

Populære typer af udlejningsbiler i Frankfurt