Udlejningsbiler fra Dollar i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Information om Dollar udlejningsbiler i Frankfurt

Hver Dollar udlejningslokation i Frankfurt er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Dollar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Der er 1 lokation i Lufthavn: Frankfurt Intl. De adresser for dette Dollar biludlejningscenter er Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Dollar i Frankfurt. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Dollar.

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Dollar mens de besøgte Frankfurt i juli. Baseret på Dollar biludlejningspriser i juli sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 560 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 560 kr./dag sidste juli, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 4 Dollar biludlejningslokationer i Frankfurt. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Frankfurt beliggende på Rhein-main A/p,terminal T1/t2. 57% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Frankfurt lejede fra denne lokation det seneste år.