Udlejningsbiler fra Dollar i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Frankfurt, Hessen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

137 kr. - 439 kr.

Alle biltyper

180 kr. - 439 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Frankfurt, Hessen er i juli når priserne er 137 kr. per dag i gennemsnit. 137 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 289 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Frankfurt. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Frankfurt, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Frankfurt Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,7

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,6

Information om Dollar udlejningsbiler i Frankfurt

Har Dollar en lokation i Frankfurt Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Frankfurt Intl Lufthavn. De adresser for dette Dollar biludlejningscenter er Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Frankfurt?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Dollar i Frankfurt. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Frankfurt i oktober?

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Dollar mens de besøgte Frankfurt i oktober. Baseret på Dollar biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 227 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 227 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Frankfurt?

Der er 3 Dollar biludlejningslokationer i Frankfurt. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Frankfurt beliggende på Rhein-main A/p,terminal T1/t2. 85% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Frankfurt lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra september 2023 er der 142 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Dollar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Frankfurt biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.