Billeje i Lufthavn: Köln/Bonn

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Köln/Bonn? Søg her!

Köln, Tyskland - Köln/Bonn (CGN)
12. apr. — 15. apr.
Samme aflevering
Köln, Tyskland - Köln/Bonn (CGN)
ons. 12.4
Middag
lør. 15.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Köln/Bonn

Når du vil leje en bil i lufthavnen, skal du være i besiddelse af et gyldigt pas og kørekort. Derudover skal du være fyldt mindst 21 år. Dette kan dog variere fra firma til firma, da visse biludlejningsbureauer i Köln kun udlejer til bilister over 24 år. Du skal have haft dit kørekort i mindst et år ved udlejningstidspunktet. For at finde billig billeje bør du booke din bil online. Denne booking bekræftes med dit kreditkort, hvor depositum for lejen også reserveres. Der skal fremgå samme navn på både kørekort, pas og kreditkort, så har du skiftet navn, er det vigtigt, din dokumentation er opdateret. Hvis du rejser med en gruppe, og flere skal køre bilen, skal alle førere fremvise identifikation.

Når du venter på at afhente din lejebil i Köln Lufthavn, har du mulighed for at benytte den gratis wifi. Du kan også købe snacks og drikkevarer til turen i en af lufthavnens mange caféer og kiosker. I nærheden af biludlejningsskrankerne finder du toiletter med pusleplads samt siddepladser og mulighed for et lille hvil. Lufthavnen har også flere handicapvenlige toiletter. Det er altid muligt at kontakte personale i lufthavnen. I de tidlige og sene timer finder du sikkerhedspersonale og ansatte ved informationsskrankerne.


Find billig billeje i Lufthavn: Köln/Bonn

Find den lejebil i Lufthavn: Köln/Bonn, der passer til dine behov

Biler i Lille

99 kr. - 456 kr.

Alle biltyper

99 kr. - 519 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Köln/Bonn er 255 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Köln/Bonn er i februar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Köln/Bonn. I Lufthavn: Köln/Bonn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Köln/Bonn er 215 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Köln/Bonn er i september. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Köln/Bonn. I Lufthavn: Köln/Bonn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Köln/Bonn er 362 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Köln/Bonn er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Köln/Bonn. I Lufthavn: Köln/Bonn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Köln/Bonn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Köln/Bonn

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0

INTERRENT

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,0

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Sunnycars

2 kontorer

BUCHBINDER

1 kontor

Budget

1 kontor

CARO

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Köln

Herunder vises de mest populære hoteller i Köln

Billeje i Lufthavn: Köln/Bonn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Köln/Bonn, så du er klar til næste rejse

Med en gennemsnitspris på 148 kr./dag er Opel Insignia fra Dollar i øjeblikket det billigste alternativ i Lufthavn: Köln/Bonn. Den billigste pris i de seneste 12 måneder for Opel Insignia fra Dollar er 148 kr./dag. Hvis du lejer en bil inden din ankomstdato, er der større sandsynlighed for, at du finder det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Köln/Bonn.


Se flere lejebiler i Köln

Find billige udlejningsbiler i Köln

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Köln/Bonn


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Lufthavn: Köln/Bonn via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Lufthavn: Köln/Bonn på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.