Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Düsseldorf, Tyskland
26. mar. — 2. apr.
Düsseldorf, Tyskland
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Düsseldorf

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Düsseldorf

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Düsseldorf?

De billigste udlejningsbiler i Düsseldorf kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 119 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Düsseldorf er 645 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Düsseldorf har flest lokationer?

FLIZZR har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Düsseldorf, med 16 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Düsseldorf?

En Nissan Qashqai er den mest populære bil at leje in Düsseldorf ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Qashqai på helt ned til 212 kr./dag in Düsseldorf, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 316 kr./dag. En anden populær bil at leje in Düsseldorf er en Volvo XC60, der i gennemsnit koster 588 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 525 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen
Lille mellemklasse161 kr./dag
Stor mellemklasse207 kr./dag
Mini227 kr./dag
Premium389 kr./dag
Luksus366 kr./dag
Kompakt SUV181 kr./dag
Mellemstor SUV203 kr./dag
Kompakt stationcar237 kr./dag
Standard stationcar259 kr./dag
Middel stationcar288 kr./dag
Premium stationcar382 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Düsseldorf

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Düsseldorf?

Når du finder biludlejning i Düsseldorf, er der en lang række lande, som du som udgangspunkt godt må krydse grænsen til. Det gælder for eksempel de fleste af de vestlige og nordiske EU-lande som Holland, Belgien, Danmark og Østrig, mens du for eksempel ikke må køre ind i østeuropæiske lande som Rusland, Estland eller Rumænien. Du må heller ikke krydse landegrænser og tage bilen med på en ø som Korsika, Sardinien eller Sicilien. Hvis du har planer om at krydse en landegrænse, er det altid en god idé at undersøge, hvilke lande du må køre bilen til, og skal også meddele dettr til udlejningsfirmaet på forhånd, så de kan vejlede dig om de eksakte regler på området. De hjælper også, hvis du har brug for særlige dokumenter.

Kan du leje en udlejningsbil i Düsseldorf uden et kreditkort?

Billeje i Düsseldorf kræver, at du har et internationalt kreditkort. De allerfleste udlejningsfirmaers regler siger, at du ikke kan benytte hverken debetkort, virtuelle kreditkort eller kort, hvor navn og tal ikke er prægede på kortet. Og du kan heller ikke bruge kontanter. Enkelte steder kan det formentlig lade sig gøre at benytte debetkort eller kontanter, hvis du lægger et stort nok depositum, men det er ikke noget, du kan forvente, og du bør aftale det på forhånd, hvis det er din eneste mulighed for at betale. Nogle grupper af køretøjer er det specifikt beskrevet i reglerne, at du kun kan leje, hvis du har et kreditkort. Så er du ude efter en bestemt bil, skal du forhøre dig hos udlejningsfirmaet på forhånd, hvis du planlægger at betale med debetkort eller kontanter.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Düsseldorf?

Kører du i bil til Düsseldorf, skal du være opmærksom på de tyske færdselsregler. For eksempel må politiet både udstede og opkræve bøder af en vis størrelse på stedet. Du må som udgangspunkt ikke bruge elektronik, når du kører i bil i Düsseldorf. Det gælder uanset, om det ligger løst eller er fastspændt. Overtrædelse af dette kan medføre både bøde og kørselsforbud. Det samme kan du få, hvis du overtræder promillegrænserne, der er på 0,05%, med mindre du er yngre end 21 år eller kun har haft dit kørekort i mindre end to år. I de sidstnævnte tilfælde er grænsen 0%. Det er ikke tilladt at køre kun med positionslys i Tyskland, så du skal altså bruge mindst nærlyset på alle tider af døgnet. Når du kører ind på en motorvej, er der vigepligt, hvilket betyder, at du skal tilpasse dig trafikken. Hhvor man i Danmark ofte blot blinker og fletter ind i banen, så kan du risikere at skulle standse helt for at finde plads til at køre ud på motorvejen.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Düsseldorf?

Hvis du skal leje en bil i Düsseldorf, skal du vise et gyldigt kørekort, og hvis kørekortet er skrevet på et sprog, hvor det ikke tydeligt fremgår, at det er et kørekort, så skal du også have et internationalt kørekort med. Du skal have haft kørekort i minimum ét år, og for nogle køretøjer gælder der endda skærpede regler. De samme krav gælder for eventuelle ekstra chauffører, der også skal køre bilen i lejeperioden. Du skal også medbringe en kopi af reservationen af bilen, hvis du har reserveret den i forvejen. Det anbefales, at du udskriver kopien, så du har en fysisk version med. Derudover skal du både have dit pas og et gyldigt kreditkort med.


Find billig billeje i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Find den lejebil i Düsseldorf, der passer til dine behov

Lille biler

296 kr. - 493 kr.

Alle biltyper

372 kr. - 685 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Düsseldorf, Tyskland er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Düsseldorf, Tyskland er i december. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Düsseldorf.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Düsseldorf, Tyskland er 413 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Düsseldorf, Tyskland er i juli. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Düsseldorf.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Düsseldorf, Tyskland er 641 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Düsseldorf, Tyskland er i marts. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 410 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Düsseldorf.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Düsseldorf, Tyskland er 435 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Düsseldorf, Tyskland er i august. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 212 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Düsseldorf.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Düsseldorf, Tyskland er 423 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Düsseldorf, Tyskland er i marts. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Düsseldorf, Tyskland er 683 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Düsseldorf, Tyskland er i marts. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 357 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Düsseldorf.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Düsseldorf, Tyskland er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Düsseldorf, Tyskland er i april. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 286 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

161 kr./dag

30 mar. - 1 apr.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

216 kr./dag

30 mar. - 1 apr.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Düsseldorf

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Global Rent A Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

3 kontorer

keddy by Europcar

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6

Europcar

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Sixt

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

9,1

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

INTERRENT

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Hurtige fakta om biludlejning i Düsseldorf

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Düsseldorf

Det mest populære bureau

Enterprise Rent-A-Car

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Economy

Billigste lejebil

213 kr.

Den mest populære model

Nissan Qashqai
Det mest populære biludlejningsbureau i Düsseldorf, der er fundet på momondo i denne måned, er Enterprise Rent-A-Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Düsseldorf i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Düsseldorf er 213 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 374 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Düsseldorf i de seneste 7 dage er Nissan Qashqai. Vores brugere foretrækker også Volvo XC60 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Düsseldorf

Herunder vises de mest populære hoteller i Düsseldorf
Maritim Hotel Düsseldorf

Maritim Hotel Düsseldorf

Maritim Platz 1, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

5,3 km fra centrum

Holiday Inn Express Dusseldorf- Hauptbahnhof

Holiday Inn Express Dusseldorf- Hauptbahnhof

Moskauer Strasse 30, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,4 km fra centrum

NH Düsseldorf City

NH Düsseldorf City

Koelner Str. 186-188, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,8 km fra centrum

Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection

Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection

Koenigsallee 59, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra centrum

the niu Tab

the niu Tab

Moskauer Straße 29, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,4 km fra centrum

Living Hotel De Medici

Living Hotel De Medici

Muhlenstr. 31, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,8 km fra centrum

NH Düsseldorf City Nord

NH Düsseldorf City Nord

Muensterstr. 230-238, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

2,2 km fra centrum

Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof

Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof

Graf-Adolf-Strasse 94, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra centrum

a&o Düsseldorf Hauptbahnhof

a&o Düsseldorf Hauptbahnhof

Corneliusstraße 9, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,5 km fra centrum

Hyatt Regency Dusseldorf

Hyatt Regency Dusseldorf

Speditionstr. 19, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

2,7 km fra centrum

H2 Hotel Düsseldorf City

H2 Hotel Düsseldorf City

Toulouser Allee 11A, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,8 km fra centrum

carathotel Düsseldorf City

carathotel Düsseldorf City

Oststrasse 155, Stadtmitte, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra centrum

Adina Apartment Hotel Dusseldorf

Adina Apartment Hotel Dusseldorf

Harkortstrasse 10, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,2 km fra centrum

Sheraton Düsseldorf Airport Hotel

Sheraton Düsseldorf Airport Hotel

Terminal Ring 4, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

5,6 km fra centrum

Breidenbacher Hof

Breidenbacher Hof

Königsallee 11, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,7 km fra centrum

The Wellem, in The Unbound Collection by Hyatt

The Wellem, in The Unbound Collection by Hyatt

Mühlenstrasse 34, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

0,8 km fra centrum

Hilton Düsseldorf

Hilton Düsseldorf

Georg-Glock Strasse 20, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

2,6 km fra centrum

Mercure Hotel Düsseldorf City Center

Mercure Hotel Düsseldorf City Center

Am Stresemannplatz 1, Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germany

1,1 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Düsseldorf – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Düsseldorf, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Düsseldorf, Tyskland i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 299 kr. for at leje en bil i april i Düsseldorf. Et særligt godt tilbud vil være omkring 299 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Düsseldorf indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Düsseldorf i april fandt en gennemsnitspris på 169 kr.. De fandt priser helt ned til 169 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Düsseldorf, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Düsseldorf biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Düsseldorf tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Düsseldorf i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 60 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Düsseldorf. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Düsseldorf rejsende. Leje af en Standard i Düsseldorf koster 189 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Düsseldorf, Tyskland?

Hastighedsbegrænsningen i Düsseldorf er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Düsseldorf har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Düsseldorf, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på Rådgivende.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Düsseldorf?

Hvordan er vejret i Düsseldorf, Tyskland i marts?

Normalt er vejret i Düsseldorf i marts måned 6 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Düsseldorf om vejret i resten af Nordrhein-Westfalen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Düsseldorf til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordrhein-Westfalen normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 57,6 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Düsseldorf?

Priser for biler i Düsseldorf opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Düsseldorf?

Der er 130 udbydere for biler i Düsseldorf fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Düsseldorf?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Düsseldorf. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Düsseldorf?

Alle førere, der lejer en bil i Düsseldorf, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Düsseldorf?

Hvis du booker billeje i Düsseldorf via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Düsseldorf?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Düsseldorf på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Düsseldorf med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Düsseldorf, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Düsseldorf på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Düsseldorf.

Kan jeg finde billeje i Düsseldorf, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Düsseldorf.

Kan jeg søge efter billeje i Düsseldorf med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Düsseldorf.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Düsseldorf på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Düsseldorf


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo