Billeje i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Düsseldorf, Tyskland
12. dec. — 19. dec.
Düsseldorf, Tyskland
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Düsseldorf

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Düsseldorf

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Düsseldorf?

De billigste udlejningsbiler i Düsseldorf kan normalt findes gennem Flex To Go. Når du booker hos Flex To Go, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 109 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Düsseldorf er 109 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Düsseldorf har flest lokationer?

FLIZZR har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Düsseldorf, med 16 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Düsseldorf?

En Nissan Qashqai er den mest populære bil at leje in Düsseldorf ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Qashqai på helt ned til 212 kr./dag in Düsseldorf, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 284 kr./dag. En anden populær bil at leje in Düsseldorf er en Ford Kuga, der i gennemsnit koster 311 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 198 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Düsseldorf

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Düsseldorf?

Når du finder biludlejning i Düsseldorf, er der en lang række lande, som du som udgangspunkt godt må krydse grænsen til. Det gælder for eksempel de fleste af de vestlige og nordiske EU-lande som Holland, Belgien, Danmark og Østrig, mens du for eksempel ikke må køre ind i østeuropæiske lande som Rusland, Estland eller Rumænien. Du må heller ikke krydse landegrænser og tage bilen med på en ø som Korsika, Sardinien eller Sicilien. Hvis du har planer om at krydse en landegrænse, er det altid en god idé at undersøge, hvilke lande du må køre bilen til, og skal også meddele dettr til udlejningsfirmaet på forhånd, så de kan vejlede dig om de eksakte regler på området. De hjælper også, hvis du har brug for særlige dokumenter.

Kan du leje en udlejningsbil i Düsseldorf uden et kreditkort?

Billeje i Düsseldorf kræver, at du har et internationalt kreditkort. De allerfleste udlejningsfirmaers regler siger, at du ikke kan benytte hverken debetkort, virtuelle kreditkort eller kort, hvor navn og tal ikke er prægede på kortet. Og du kan heller ikke bruge kontanter. Enkelte steder kan det formentlig lade sig gøre at benytte debetkort eller kontanter, hvis du lægger et stort nok depositum, men det er ikke noget, du kan forvente, og du bør aftale det på forhånd, hvis det er din eneste mulighed for at betale. Nogle grupper af køretøjer er det specifikt beskrevet i reglerne, at du kun kan leje, hvis du har et kreditkort. Så er du ude efter en bestemt bil, skal du forhøre dig hos udlejningsfirmaet på forhånd, hvis du planlægger at betale med debetkort eller kontanter.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Düsseldorf?

Kører du i bil til Düsseldorf, skal du være opmærksom på de tyske færdselsregler. For eksempel må politiet både udstede og opkræve bøder af en vis størrelse på stedet. Du må som udgangspunkt ikke bruge elektronik, når du kører i bil i Düsseldorf. Det gælder uanset, om det ligger løst eller er fastspændt. Overtrædelse af dette kan medføre både bøde og kørselsforbud. Det samme kan du få, hvis du overtræder promillegrænserne, der er på 0,05%, med mindre du er yngre end 21 år eller kun har haft dit kørekort i mindre end to år. I de sidstnævnte tilfælde er grænsen 0%. Det er ikke tilladt at køre kun med positionslys i Tyskland, så du skal altså bruge mindst nærlyset på alle tider af døgnet. Når du kører ind på en motorvej, er der vigepligt, hvilket betyder, at du skal tilpasse dig trafikken. Hhvor man i Danmark ofte blot blinker og fletter ind i banen, så kan du risikere at skulle standse helt for at finde plads til at køre ud på motorvejen.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Düsseldorf?

Hvis du skal leje en bil i Düsseldorf, skal du vise et gyldigt kørekort, og hvis kørekortet er skrevet på et sprog, hvor det ikke tydeligt fremgår, at det er et kørekort, så skal du også have et internationalt kørekort med. Du skal have haft kørekort i minimum ét år, og for nogle køretøjer gælder der endda skærpede regler. De samme krav gælder for eventuelle ekstra chauffører, der også skal køre bilen i lejeperioden. Du skal også medbringe en kopi af reservationen af bilen, hvis du har reserveret den i forvejen. Det anbefales, at du udskriver kopien, så du har en fysisk version med. Derudover skal du både have dit pas og et gyldigt kreditkort med.


Find billig billeje i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Find den lejebil i Düsseldorf, der passer til dine behov

Lille cars

304 kr. - 494 kr.

Alle biltyper

384 kr. - 726 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Düsseldorf, Tyskland er 399 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Düsseldorf, Tyskland er i december. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 304 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Düsseldorf, Tyskland er 541 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Düsseldorf, Tyskland er i december. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Düsseldorf, Tyskland er 641 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Düsseldorf, Tyskland er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Düsseldorf, Tyskland er 528 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Düsseldorf, Tyskland er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Düsseldorf, Tyskland er 724 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Düsseldorf, Tyskland er i marts. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Düsseldorf, Tyskland er 701 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Düsseldorf, Tyskland er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 356 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Düsseldorf, Tyskland er 492 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Düsseldorf, Tyskland er i april. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 528 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Düsseldorf. I Düsseldorf kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Düsseldorf

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Global Rent A Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

3 kontorer

keddy by Europcar

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6

Europcar

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Sixt

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,0

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,1

Hurtige fakta om biludlejning i Düsseldorf

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Düsseldorf

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Compact

Billigste lejebil

228 kr.

Den mest populære model

Nissan Qashqai
Det mest populære biludlejningsbureau i Düsseldorf, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Enterprise Rent-A-Car og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Düsseldorf i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Düsseldorf er 228 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 382 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Düsseldorf i de seneste 7 dage er Nissan Qashqai. Vores brugere foretrækker også Ford Kuga som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Düsseldorf

Herunder vises de mest populære hoteller i Düsseldorf

Kørsel i lejebil i Düsseldorf – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Düsseldorf, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Düsseldorf, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Düsseldorf biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Düsseldorf tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Düsseldorf i januar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 3 °C og nedbør på 50 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Düsseldorf. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Düsseldorf rejsende. Leje af en Standard i Düsseldorf koster 189 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Düsseldorf, Tyskland?

Hastighedsbegrænsningen i Düsseldorf er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Düsseldorf har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Düsseldorf, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på Rådgivende.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 4 Series Convertible in Düsseldorf?

Hvordan er vejret i Düsseldorf, Tyskland i december?

Normalt er vejret i Düsseldorf i december måned 3 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Düsseldorf om vejret i resten af Nordrhein-Westfalen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Düsseldorf til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Nordrhein-Westfalen normalt har en temperatur på 3 °C, og at du kan forvente 72,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Düsseldorf?

Priser for biler i Düsseldorf opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Düsseldorf?

Der er 128 udbydere for biler i Düsseldorf fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Düsseldorf?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Düsseldorf. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Düsseldorf?

Alle førere, der lejer en bil i Düsseldorf, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Düsseldorf?

Hvis du booker billeje i Düsseldorf via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Düsseldorf?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Düsseldorf på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Düsseldorf med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Düsseldorf, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Düsseldorf på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Düsseldorf.

Kan jeg finde billeje i Düsseldorf, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Düsseldorf.

Kan jeg søge efter billeje i Düsseldorf med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Düsseldorf.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Düsseldorf på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.