Billeje i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Tanger, Marokko
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Tanger, Marokko
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Find den lejebil i Tanger, der passer til dine behov

Biler i Lille

99 kr. - 282 kr.

Alle biltyper

144 kr. - 1.326 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tanger, Marokko er 169 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tanger, Marokko er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 70% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tanger, Marokko er 378 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tanger, Marokko er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 167 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tanger, Marokko er 976 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tanger, Marokko er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 585 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tanger, Marokko er 595 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tanger, Marokko er i februar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Tanger, Marokko er 218 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Tanger, Marokko er i december. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 113 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Tanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

AIRCAR

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Autounion Car Rental

5 kontorer

Sunnycars

5 kontorer

FLIZZR

4 kontorer

diRENT

3 kontorer

Hire Automotive Group

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tanger

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tanger

Det mest populære bureau

Sovoy

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

133 kr.

Den mest populære model

Renault Clio
Det mest populære biludlejningsbureau i Tanger, der er fundet på momondo i denne måned, er Sovoy. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ADDCAR RENTAL og AIRCAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tanger i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Tanger er 133 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 208 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tanger i de seneste 7 dage er Renault Clio. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tanger

Herunder vises de mest populære hoteller i Tanger

Kørsel i lejebil i Tanger – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tanger, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Tanger kan normalt findes gennem Sovoy. Når du booker hos Sovoy, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 10,58/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tanger er 31,29/dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Tanger opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Tanger så som AIRCAR , WANALOU og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Tanger i marts. I Tanger kommer der igennemsnit 62 mm nedbør og med temperaturer omkring 15 °C i marts måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Tanger koster 346 kr./dag i gennemsnit.

Hvis du lejer en bil i Tanger, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Tanger er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Tanger er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Tanger 13 °C, og den forventede nedbør er 99 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Tanger.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tanger til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Tanger-Tetouan-Al Hoceima normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 99,5 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Tanger

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Tanger

Lejebiler der er populære i Tanger

Lej en af disse populære biltyper i Tanger

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tanger


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Tanger, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Tanger, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Tanger med gratis afbestillig.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Tanger.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tanger.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Tanger med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.