De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Chaufførens alder: 26-65
Per 23.5
Per 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima
Economy124 kr./dag
Lille mellemklasse135 kr./dag
Stor mellemklasse364 kr./dag
Mini120 kr./dag
Varevogn til passagerer205 kr./dag
Kompakt SUV180 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Tanger

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tanger

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tanger?

De billigste udlejningsbiler i Tanger kan normalt findes gennem ADDCAR RENTAL . Når du booker hos ADDCAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 104 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tanger er 143 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tanger?

Den mest populære bil at leje in Tanger blandt momondo-brugere er Kia Sportage, efterfulgt af Dacia Duster. Vores brugere har set tilbud på Kia Sportage in Tanger for 406 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 181 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 343 kr. om dagen for at leje en Dacia Duster in Tanger, selvom du kan finde priser på helt ned til 135 kr. om dagen.

Find billig billeje i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Find den lejebil i Tanger, der passer til dine behov

Lille biler

77 kr. - 271 kr.

Alle biltyper

87 kr. - 437 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Tanger, Marokko er 152 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Tanger, Marokko er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 77 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Tanger.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Tanger, Marokko er 229 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Tanger, Marokko er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Tanger.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Tanger, Marokko er 480 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Tanger, Marokko er i maj. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tanger, Marokko er 407 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tanger, Marokko er i juni. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tanger.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tanger, Marokko er 165 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tanger, Marokko er i februar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tanger. I Tanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Tanger.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

120 kr./dag

30 Haz - 22 Tem
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

124 kr./dag

30 Haz - 7 Tem
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

132 kr./dag

30 Haz - 7 Tem
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Tanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tanger, Tanger-Tetouan-Al Hoceima

Autounion Car Rental

6 kontorer

Sovoy

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Hire Automotive Group

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,0

Comfort

3,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

2,0

AIRCAR

4 kontorer

FLIZZR

4 kontorer

Sixt

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tanger

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tanger

Det mest populære bureau

keddy by Europcar

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

136 kr.

Den mest populære model

Hyundai i10
Det mest populære biludlejningsbureau i Tanger, der er fundet på momondo i denne måned, er keddy by Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og AIRCAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tanger i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Tanger er 136 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 194 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tanger i de seneste 7 dage er Hyundai i10. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Kørsel i lejebil i Tanger – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tanger, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tanger, Marokko biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Tanger opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Tanger så som GREEN MOTION , Sovoy og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tanger, Marokko?

Hvis du lejer en bil i Tanger, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Tanger er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Tanger er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Sportage in Tanger?

Hvordan er vejret i Tanger, Marokko i maj?

I maj måned er gennemsnitstemperaturen i Tanger 17 °C, og den forventede nedbør er 37 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Tanger.

Minder vejret i Tanger om vejret i resten af Tanger-Tetouan-Al Hoceima?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tanger til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Tanger-Tetouan-Al Hoceima normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 38,5 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tanger?

Priser for biler i Tanger opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tanger?

Der er 93 udbydere for biler i Tanger fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tanger?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tanger. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tanger?

Alle førere, der lejer en bil i Tanger, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tanger?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Tanger, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tanger?

Når du har udført en søgning efter billeje i Tanger, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Tanger med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Tanger med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tanger på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Tanger.

Kan jeg finde billeje i Tanger, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tanger.

Kan jeg søge efter billeje i Tanger med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Tanger med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tanger på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Per 23.5
Middag
Per 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Tanger

Populære typer af udlejningsbiler i Tanger