Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Casablanca, Casablanca-Settat

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Casablanca, Casablanca-Settat

Casablanca, Marokko
5. apr. — 12. apr.
Casablanca, Marokko
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Casablanca

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Casablanca

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Casablanca?

De billigste udlejningsbiler i Casablanca kan normalt findes gennem Prepaid Car Rental. Når du booker hos Prepaid Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 65 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Casablanca er 65 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Casablanca har flest lokationer?

ADDCAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Casablanca, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Casablanca?

En Dacia Duster er den mest populære bil at leje in Casablanca ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Dacia Duster på helt ned til 112 kr./dag in Casablanca, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 235 kr./dag. En anden populær bil at leje in Casablanca er en Kia Picanto, der i gennemsnit koster 147 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 65 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Casablanca, Casablanca-Settat

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Casablanca, Casablanca-Settat
Economy74 kr./dag
Lille mellemklasse136 kr./dag
Stor mellemklasse170 kr./dag
Mini75 kr./dag
Varevogn til passagerer176 kr./dag
Mellemstor SUV249 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Casablanca

En tur til byen Casablanca, porten til Marokko, er en mulighed for dig at nyde uovertrufne oplevelser, især hvis du booker en udlejningsbil. Hop på din lejede passager-van og kør til Hassan II moskeen, med sin tårnhøje Minaret. Du kan også udforske pladsen Muhammad V, et historisk monument, der viser et klart billede af den franske kolonitid i Casablanca. Der fortælles historier om marokkanske chauffører og deres kærlighed for at pudse deres biler, når det er muligt. Det ville være klogt at forvente og vænne sig til disse ejendommeligheder, mens du kører din lejebil i Casablanca. Du kan også støde på dyr som f.eks. æsler, der trækker i vogne, mens du kører på Casablancas veje. Du vil opdage, at parkering af din udlejningsbil i Casablanca kræver omhyggelige færdigheder, såsom parallelparkering, på grund af arten af de tildelte, men smalle parkeringspladser. Der er ca. 10 biludlejningssteder i byen Casablanca i Marokko.

Er det under et besøg værd at leje en bil, når man besøger Casablanca?

Der er parkeringspladser i områder, garager og betalingsparkering i områder, der er spredt ud over byen Marokko. Det kan være svært at køre gennem de veje, der ligger tæt på Place des Nations Unies i hjertet af Casablanca på grund af den intense trafik. En naturskøn køretur til Notre Dame de Lourdes-kirken i tit Mellil en by ikke så langt fra Casablanca, da det er en god weekendplan at leje en bil. Udforsk de traditionelle og moderne inspirationer, som du kan se i Habeous Quarter-arkitekturen. Byen Casablanca kan opleves af rejsende, der nyder at opleve kulturen i det lokale område, såsom kvarteret, der består af bl.a. Villas des Arts, Cinema Rialto og Memo-kunst. Men med billige udlejningsbiler i Casablanca kan du udforske mere uberørte veje, der er hjem for uberørte turistperler.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Casablanca?

Hvis du vil leje en bil i Casablanca, skal du holde dig til højre, mens du kører, og sørge for, at overhalingen sker fra venstre. Byen Casablanca hævder, at alle, der er fanget i at drikke, mens du kører, risikerer at få fængselsstraf for din færdselsforseelse. Det er obligatorisk at bruge sikkerhedssele, mens du kører for alle personer i din billejei Casablanca. Du vil også opdage, at hvis du sikrer dig, at du følger færdselsloven i Casablanca, vil det hjælpe dig med at undgå at støde sammen med færdselspolitiet, der er kendt for at opkræve store bøder hos lovovertrædere. For at beskytte dig selv mod sådanne møder, ville det være klogt af dig at holde øje med de seneste lovændringer, som byens afdeling af motorkøretøjer har foretaget, før du kører din bil leje i Casablanca.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Casablanca, hvis jeg besøger et andet land?

Personer, der ønsker at reservere Biludlejning i Casablanca, skal fremvise deres kørekort, der skal gælde i hele lejeperioden sammen med bevis på tidligere køreoplevelser. Udlændinge skal indsende en gyldig kørekort fra deres hjemland, et pas og et gyldigt kreditkort. Du behøver ikke at fremvise din internationale førertilladelse til biludlejningen.


Find billig billeje i Casablanca, Casablanca-Settat

Find den lejebil i Casablanca, der passer til dine behov

Lille biler

60 kr. - 245 kr.

Alle biltyper

86 kr. - 349 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Casablanca, Marokko er 144 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Casablanca, Marokko er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 60 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Casablanca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Casablanca, Marokko er 239 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Casablanca, Marokko er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Casablanca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Casablanca, Marokko er 191 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Casablanca, Marokko er i september. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Casablanca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Casablanca, Marokko er 138 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Casablanca, Marokko er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 131 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Casablanca.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

3 apr. - 28 apr.
Opel Corsa
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

75 kr./dag

3 apr. - 28 apr.
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

136 kr./dag

3 apr. - 28 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Casablanca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Casablanca, Casablanca-Settat

ADDCAR RENTAL

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

6 kontorer

diRENT

6 kontorer

AIRCAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,0

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,6

Comfort

4,6

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

3,3

DRIVUS

6 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Casablanca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Casablanca

Det mest populære bureau

Wheego

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

205 kr.

Den mest populære model

Class Intermediate Wagon
Det mest populære biludlejningsbureau i Casablanca, der er fundet på momondo i denne måned, er Wheego. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CarWiz og Global Rent A Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Casablanca i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Casablanca er 205 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 257 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Casablanca i de seneste 7 dage er Class Intermediate Wagon. Vores brugere foretrækker også Dacia Duster som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Casablanca

Herunder vises de mest populære hoteller i Casablanca
Hotel Imperial Casablanca

Hotel Imperial Casablanca

291, Bd. Mohamed V et Angle Azilal, Casablanca, Morocco

2,3 km fra centrum

Onomo Hotel Casablanca Airport

Onomo Hotel Casablanca Airport

H6, Nouaceur.ZF.6 Lotissement du parc industriel Midparc, Casablanca, Morocco

23,2 km fra centrum

Four Seasons Hotel Casablanca

Four Seasons Hotel Casablanca

Boulevard De La Corniche, Casablanca, Morocco

6,7 km fra centrum

Radisson Blu Hotel Casablanca City Center

Radisson Blu Hotel Casablanca City Center

2 Boulevard Mohamed Diouri, Casablanca, Morocco

2,3 km fra centrum

Suite Hotel Casa Diamond

Suite Hotel Casa Diamond

Angle Avenue Hassan Ii Et Rue Othmane Ibn Affane, 10, Casablanca, Morocco

2,8 km fra centrum

Melliber Appart Hotel

Melliber Appart Hotel

138, Boulevard Moulay Youssef Angle, Casablanca, Morocco

4,7 km fra centrum

One Hotel Casablanca

One Hotel Casablanca

22 Bd du 11Janvier, Casablanca, Morocco

2,5 km fra centrum

Kenzi Tower Hotel

Kenzi Tower Hotel

Twin Center Boulevard Zerktouni 20, Casablanca, Morocco

3,6 km fra centrum

Mövenpick Hotel Casablanca

Mövenpick Hotel Casablanca

Rond - Point Hassan II, Casablanca, Morocco

2,7 km fra centrum

Best Western Plus Casablanca City Center

Best Western Plus Casablanca City Center

06 Rue Mohamed El Fidouzi, Casablanca, Morocco

2,6 km fra centrum

Relax Hotel Casa voyageurs

Relax Hotel Casa voyageurs

Centre Tachfine, Boulevard Ibn Tachfine, Casablanca, Morocco

1,2 km fra centrum

Le Casablanca Hotel

Le Casablanca Hotel

19 Boulevard Moulay Rachid, Casablanca, Morocco

5,0 km fra centrum

Hyatt Regency Casablanca

Hyatt Regency Casablanca

Place Des Nations Unies, Casablanca, Morocco

3,1 km fra centrum

Le Palace D Anfa

Le Palace D Anfa

171 Boulevard d'Anfa, Casablanca, Morocco

4,2 km fra centrum

Odyssee Boutique Hotel Casablanca

Odyssee Boutique Hotel Casablanca

Angle Rue Kamal Mohamed -, Casablanca, Morocco

2,8 km fra centrum

Art Palace Suites & Spa

Art Palace Suites & Spa

4, Rue Du Soldat Benhamou, Casablanca, Morocco

4,0 km fra centrum

Farah Casablanca

Farah Casablanca

160 Avenue Des Far, Casablanca, Morocco

2,7 km fra centrum

Sofitel Casablanca Tour Blanche

Sofitel Casablanca Tour Blanche

1, Rue Belyout, Casablanca, Morocco

3,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Casablanca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Casablanca, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Casablanca, Marokko biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Casablanca opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Casablanca så som ADDCAR RENTAL , Hire Automotive Group og GREEN MOTION der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Casablanca, Marokko?

Casablancas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Casablanca er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Casablanca, Marokko i marts?

I marts er der normalt 50 mm nedbør i Casablanca og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Casablanca, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Casablanca om vejret i resten af Casablanca-Settat?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Casablanca og rundt i Casablanca-Settat eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Casablanca?

Priser for biler i Casablanca opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Casablanca?

Fra marts 2024 er der 165 udbydere at vælge mellem for biler i Casablanca.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Casablanca?

Blandt forskellige lande, herunder Casablanca, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Casablanca?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Casablanca. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Casablanca?

Hvis du booker billeje i Casablanca via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Casablanca?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Casablanca på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Casablanca med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Casablanca med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Casablanca på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Casablanca.

Kan jeg finde billeje i Casablanca, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Casablanca med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Casablanca med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Casablanca med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Casablanca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Casablanca

Populære typer af udlejningsbiler i Casablanca


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo