Billeje i Casablanca, Casablanca-Settat

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Casablanca, Casablanca-Settat

Casablanca, Marokko
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Casablanca, Marokko
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Casablanca, Casablanca-Settat

Find den lejebil i Casablanca, der passer til dine behov

Biler i Lille

93 kr. - 380 kr.

Alle biltyper

112 kr. - 1.039 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Casablanca, Marokko er 180 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Casablanca, Marokko er i april. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Casablanca, Marokko er 269 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Casablanca, Marokko er i september. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Casablanca, Marokko er 1.137 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Casablanca, Marokko er i april. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 63% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Casablanca, Marokko er 322 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Casablanca, Marokko er i juni. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Casablanca, Marokko er 433 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Casablanca, Marokko er i april. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Casablanca. I Casablanca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Casablanca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Casablanca, Casablanca-Settat

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

ADDCAR RENTAL

10 kontorer

Sunnycars

8 kontorer

diRENT

6 kontorer

Autounion Car Rental

5 kontorer

FLIZZR

5 kontorer

1 Service Car

4 kontorer

AbbyCar Car Rentals

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Casablanca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Casablanca

Det mest populære bureau

ADDCAR RENTAL

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste lejebil

169 kr.

Den mest populære model

Dacia Duster
Det mest populære biludlejningsbureau i Casablanca, der er fundet på momondo i denne måned, er ADDCAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Casablanca i de seneste 72 timer: Compact, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Casablanca er 169 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 259 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Casablanca i de seneste 7 dage er Dacia Duster. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Casablanca

Herunder vises de mest populære hoteller i Casablanca

Kørsel i lejebil i Casablanca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Casablanca, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Casablanca kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 11,54/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Casablanca er 27,06/dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Casablanca opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Casablanca så som Avis, Budget og Locationauto der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Leje af en standardbil i Casablanca i februar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 14 °C og nedbør omkring 50 mm i februar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Casablanca koster 311 kr./dag i gennemsnit.

ADDCAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Casablanca, med 10 lokationer.

Casablancas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Casablanca er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

I januar er der normalt 50 mm nedbør i Casablanca og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Casablanca, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Casablanca og rundt i Casablanca-Settat eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Casablanca

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Casablanca

Lejebiler der er populære i Casablanca

Lej en af disse populære biltyper i Casablanca

Udlejningsbiler i populære bydele i Casablanca

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Casablanca? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Casablanca


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Casablanca via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Casablanca på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Casablanca med gratis afbestillig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Casablanca.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Casablanca med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Casablanca med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.