Billeje i Marokko

Leder du efter billig biludlejning i Marokko? Så søg her!

Marrakech, Marokko
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Marokko

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Marokko
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

27 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

19 sep. - 12 okt.
Hyundai i40
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

14 kr./dag

19 sep. - 12 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Volkswagen Polo
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

19 sep. - 12 okt.
Opel Meriva
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Volkswagen Polo
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Opel Meriva

Oplysninger om billeje i Marokko

Set i forhold til Danmark har Marokko en særlig færdselslov, for her gælder reglen om, at den der har den største eller grimmeste bil kører først. Det drejer sig om at læse trafikken og gøre som de lokale. Selvfølgelig uden at bryde de mest alvorlige trafikregler. Det kræver sin mand eller kvinde at køre i en trafik, der er fuld af kameler, cykler og biler med hornet i bund. Skal du leje udlejningsbiler i Marokko, er det vigtigt, du er en erfaren bilist, og at du er vant til at køre efter andre forhold end de danske. Et at de områder du skal være opmærksom på er parkering. Det kan være svært at finde en parkeringsplads, og det anbefales, at du finder en med opsyn. Du bør også have en GPS eller en App med GPS-del med, så det bliver nemmere at finde rundt, og det er også, fordi en del skilte i Marokko er skrevet på arabisk.

For at kunne køre i Marokko skal du være mindst 18 år, og for at leje en bil skal du være mindst 21 år. For at kunne leje en bil skal du være i besiddelse af et kørekort, et pas og et kreditkort. Det er ikke nødvendigt at have et internationalt kørekort. Vær opmærksom på din forsikring ved betaling med kreditkort. Det er ikke alle lande, hvor dit kreditkort dækker forsikringsskader, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet er ude. Du skal i det hele taget være opmærksom på din forsikring, når du kigger på udlejningsbiler i Marokko. Især det der står med småt. Husk at undersøge bilen grundigt, inden du kører fra udlejningsstedet. Det anbefales, at billeje sker hjemmefra, da det er billigere, og du samtidig betaler for fuld dækning i tilfælde af uheld. Du kan med fordel lave en lejebilssammenligning, mens du stadig er i Danmark.

Storbyerne i Marokko har som nævnt en trafik, der kræver sin kvinde. Især byen Medina skal man være forsigtig, når man besøger, og du bør sætte ekstra tid af, hvis du vælger at køre til byen. Det er i det hele taget nødvendigt at være opmærksom på, at det vil tage markant længere tid at køre i Marokko, end du er vant til. Til gengæld vil du med stor sandsynlighed se en eller flere kameler på vejen. Det er værd at nævne, at mens trafikanter i byerne kan være temmelig aggressive, kan det modsatte være tilfældet i bjergene, hvor de nærmest kan virke ydmyge.

En af de smukkeste og mest naturskønne veje i Marokko er i området omkring Atlasbjergene. Tager du turen, skal du være klar til at køre på små bjergveje, hvor vinden er temmelig kraftig. Dadés Gorges i Atlasbjergene er berømt for sine hårnålesving og anses for en af de flotteste ture i verden. Et bjergpas, der anses for at være blandt de mest imponerende, er Tiz'n Tichka. Det er en lang tur, der strækker sig over flere tusinde kilometer i et bjergrigt område. Du skal være opmærksom på, at turen ud over at rumme stor skønhed også er temmelig vanskelig at køre. Området omkring Casablanca og ”The Corniche” er en tredje naturskøn vej, som er værd at opleve. Her kører du langs Atlanterhavet med en storslået udsigt til det azurblå vand.


Find billig billeje i Marokko

Find den lejebil i Marokko, der passer til dine behov

Biler i Lille

104 kr. - 368 kr.

Alle biltyper

241 kr. - 975 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Marokko er 183 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Marokko er i februar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 104 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 67% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Marokko.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Marokko er 352 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Marokko er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Marokko.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Marokko er 992 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Marokko er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 372 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Marokko er 514 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Marokko er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marokko.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Marokko er 256 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Marokko er i december. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 135 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Marokko.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Marokko er 1.001 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Marokko er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 372 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

14 kr./dag

19 sep. - 12 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

8 okt. - 16 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

19 sep. - 12 okt.
Volkswagen up!

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Marokko

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park3,4 km
Agadir Beach199,9 km

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park202,3 km
Agadir Beach379,6 km

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park500,1 km
Agadir Beach683,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Marokko

Herunder vises de mest populære hoteller i Marokko

Billeje i Marokko

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marokko, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Marokko kan normalt findes gennem Locationauto. Når du booker hos Locationauto, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 109 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Marokko er 290 kr./dag.

Ifølge vores data er AIRCAR et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Marokko. Den sidste måned har 19% af brugere valgt AIRCAR til at dække deres behov for biludlejning. 2 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med AIRCAR under deres besøg i Marokko, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 5,0 ud af 10.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Marokko er Sunnycars. De har i øjebillet 42 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Sunnycars? Marrakech er den mest populære by at besøge i Marokko, og Sunnycars har 9 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Marokko, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Ifølge data fra 2019 rangerer Marokko som nr. 55 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

0,06% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Marokko. Både bosiddende og besøgende i Marokko kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man i Marokko skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Når det drejer sig om at leje bil i Marokko, foretrækker de rejsende at leje en Mini. Faktisk har 19% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 106 kr. pr. dag.


Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marokko


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Marokko via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Marokko. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Marokko med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Marokko på momondo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Marokko.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Marokko.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.