Billeje i Marokko

Leder du efter billig biludlejning i Marokko? Så søg her!

Marrakech, Marokko
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Marokko

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Marokko

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Marokko?

De billigste udlejningsbiler i Marokko kan normalt findes gennem Prepaid Car Rental. Når du booker hos Prepaid Car Rental, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 57 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Marokko er 187 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Marokko?

Ifølge vores data er ADDCAR RENTAL et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Marokko. Den sidste måned har 26% af brugere valgt ADDCAR RENTAL til at dække deres behov for biludlejning. 1 bruger har givet en anmeldelse af deres oplevelse med ADDCAR RENTAL under deres besøg i Marokko, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 2,0 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Marokko har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Marokko er Sunnycars. De har i øjebillet 29 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Sunnycars? Marrakech er den mest populære by at besøge i Marokko, og Sunnycars har 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Marokko?

Når det drejer sig om at leje bil i Marokko, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 33% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 199 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Marokko

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Marokko
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

9 okt. - 23 okt.
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

75 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

76 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

9 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

87 kr./dag

9 okt. - 23 okt.
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

93 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

119 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Volkswagen up!
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

119 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

119 kr./dag

9 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo

Oplysninger om billeje i Marokko

Har Marokko en speciel færdselslov?

Set i forhold til Danmark har Marokko en særlig færdselslov, for her gælder reglen om, at den der har den største eller grimmeste bil kører først. Det drejer sig om at læse trafikken og gøre som de lokale. Selvfølgelig uden at bryde de mest alvorlige trafikregler. Det kræver sin mand eller kvinde at køre i en trafik, der er fuld af kameler, cykler og biler med hornet i bund. Skal du leje udlejningsbiler i Marokko, er det vigtigt, du er en erfaren bilist, og at du er vant til at køre efter andre forhold end de danske. Et at de områder du skal være opmærksom på er parkering. Det kan være svært at finde en parkeringsplads, og det anbefales, at du finder en med opsyn. Du bør også have en GPS eller en App med GPS-del med, så det bliver nemmere at finde rundt, og det er også, fordi en del skilte i Marokko er skrevet på arabisk.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Marokko?

For at kunne køre i Marokko skal du være mindst 18 år, og for at leje en bil skal du være mindst 21 år. For at kunne leje en bil skal du være i besiddelse af et kørekort, et pas og et kreditkort. Det er ikke nødvendigt at have et internationalt kørekort. Vær opmærksom på din forsikring ved betaling med kreditkort. Det er ikke alle lande, hvor dit kreditkort dækker forsikringsskader, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet er ude. Du skal i det hele taget være opmærksom på din forsikring, når du kigger på udlejningsbiler i Marokko. Især det der står med småt. Husk at undersøge bilen grundigt, inden du kører fra udlejningsstedet. Det anbefales, at billeje sker hjemmefra, da det er billigere, og du samtidig betaler for fuld dækning i tilfælde af uheld. Du kan med fordel lave en lejebilssammenligning, mens du stadig er i Danmark.

Hvilke områder i Marokko har mest trafik?

Storbyerne i Marokko har som nævnt en trafik, der kræver sin kvinde. Især byen Medina skal man være forsigtig, når man besøger, og du bør sætte ekstra tid af, hvis du vælger at køre til byen. Det er i det hele taget nødvendigt at være opmærksom på, at det vil tage markant længere tid at køre i Marokko, end du er vant til. Til gengæld vil du med stor sandsynlighed se en eller flere kameler på vejen. Det er værd at nævne, at mens trafikanter i byerne kan være temmelig aggressive, kan det modsatte være tilfældet i bjergene, hvor de nærmest kan virke ydmyge.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Marokko?

En af de smukkeste og mest naturskønne veje i Marokko er i området omkring Atlasbjergene. Tager du turen, skal du være klar til at køre på små bjergveje, hvor vinden er temmelig kraftig. Dadés Gorges i Atlasbjergene er berømt for sine hårnålesving og anses for en af de flotteste ture i verden. Et bjergpas, der anses for at være blandt de mest imponerende, er Tiz'n Tichka. Det er en lang tur, der strækker sig over flere tusinde kilometer i et bjergrigt område. Du skal være opmærksom på, at turen ud over at rumme stor skønhed også er temmelig vanskelig at køre. Området omkring Casablanca og ”The Corniche” er en tredje naturskøn vej, som er værd at opleve. Her kører du langs Atlanterhavet med en storslået udsigt til det azurblå vand.


Find billig billeje i Marokko

Find den lejebil i Marokko, der passer til dine behov

Biler i Lille

103 kr. - 309 kr.

Alle biltyper

243 kr. - 855 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Marokko er 176 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Marokko er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 103 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 65% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Marokko.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Marokko er 334 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Marokko er i september. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Marokko.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Marokko er 882 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Marokko er i februar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 364 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Marokko er 497 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Marokko er i november. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marokko.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Marokko er 270 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Marokko er i december. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Marokko.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Marokko er 889 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Marokko er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 364 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marokko. I Marokko kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

69 kr./dag

9 okt. - 23 okt.
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

75 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

76 kr./dag

2 nov. - 21 nov.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Marokko

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marokko

Sunnycars

29 kontorer

ADDCAR RENTAL

28 kontorer

GREEN MOTION

26 kontorer

Hire Automotive Group

23 kontorer

Sixt

23 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

23 kontorer

Autounion Car Rental

22 kontorer

AIRCAR

21 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Marokko

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park202,3 km
Agadir Beach379,6 km

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park3,4 km
Agadir Beach199,9 km

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park500,1 km
Agadir Beach683,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Marokko

Herunder vises de mest populære hoteller i Marokko

Billeje i Marokko

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marokko, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Marokko?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Marokko, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Marokko?

Ifølge data fra 2019 rangerer Marokko som nr. 55 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Marokko?

0,06% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Marokko. Både bosiddende og besøgende i Marokko kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man i Marokko skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Marokko?

Priser for biler i Marokko opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Marokko?

Fra september 2023 er der 722 udbydere at vælge mellem for biler i Marokko.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Marokko?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Marokko. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Marokko?

Alle førere, der lejer en bil i Marokko, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Marokko

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Marokko

Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marokko


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Marokko?

Hvis du booker billeje i Marokko via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Marokko?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Marokko. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Marokko med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Marokko med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Marokko på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Marokko på momondo.

Kan jeg finde billeje i Marokko, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Marokko.

Kan jeg søge efter billeje i Marokko med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Marokko.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marokko på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.