Billeje i Kenya

Leder du efter billig biludlejning i Kenya? Så søg her!

Nairobi, Kenya
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Nairobi, Kenya
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Kenya

Find den lejebil i Kenya, der passer til dine behov

Biler i Lille

224 kr. - 731 kr.

Alle biltyper

426 kr. - 1.353 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Kenya er 402 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Kenya er i oktober. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kenya. I Kenya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Kenya er 530 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Kenya er i juli. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 359 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kenya. I Kenya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Kenya er 789 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Kenya er i februar. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 544 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kenya. I Kenya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Kenya er 884 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Kenya er i februar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 530 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kenya. I Kenya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kenya

Herunder vises de mest populære hoteller i Kenya

Billeje i Kenya

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kenya, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Unicorn Rent A Car det billigste biludlejningsfirma i Kenya. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 296 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Unicorn Rent A Car, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 296 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Autounion Car Rental har flere biludlejningssteder i Kenya end nogen andre firmaer. Med 10 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Autounion Car Rental? Nairobi er den mest populære by at besøge i Kenya, og Autounion Car Rental har 4 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i venstre side af vejen i Kenya. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ifølge data fra 2019 rangerer Kenya som nr. 60 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,2 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

-0,99% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Kenya. Både bosiddende og besøgende i Kenya kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Kenya, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Den mest populære biltype at leje i Kenya er en SUV. 25% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Kenya. Hvis en SUV passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 715 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 9,85 kr. pr. liter for benzin i Kenya. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Kenya, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,33 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 20,18 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære byer i Kenya

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Kenya

Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kenya


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Kenya, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Kenya, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Kenya eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Kenya med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Kenya med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Kenya.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.