Lej en bil i São José dos Pinhais, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i São José dos Pinhais, Brasilien

São José dos Pinhais, PR, Brasilien
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
São José dos Pinhais, PR, Brasilien
lør. 2.10
Middag
lør. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i São José dos Pinhais

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i São José dos Pinhais, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra São José dos Pinhais, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Curitiba Afonso Penas biludlejningsdisk

Biludlejning i São José dos Pinhais

Vi har foretaget 752 søgninger på biludlejning i São José dos Pinhais denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i São José dos Pinhais for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i São José dos Pinhais. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i São José dos Pinhais, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i São José dos Pinhais, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til São José dos Pinhais ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in São José dos Pinhais?

Til gennemsnitligt 183 kr./dag (og helt ned til 54 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in São José dos Pinhais det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Passat in São José dos Pinhais for 184 kr./dag i gennemsnit (68 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i São José dos Pinhais i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i São José dos Pinhais.

Minder vejret i São José dos Pinhais om vejret i resten af Paraná?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra São José dos Pinhais og rundt i Paraná eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 113,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til São José dos Pinhais