Billeje i Brasilien

Leder du efter billig biludlejning i Brasilien? Så søg her!

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Brasilien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Brasilien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Brasilien?

I øjeblikket er MOVIDA det billigste biludlejningsfirma i Brasilien. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 115 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos MOVIDA , får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 265 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Brasilien?

MOVIDA er det mest populære biludlejningsfirma i Brasilien med 49% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. MOVIDA har også 13 anmeldelserog en vurdering på 7,5 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Brasilien har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Brasilien er Localiza. De har i øjebillet 740 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Rio de Janeiro er en af de mest populære byer at besøge i Brasilien, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 25 biludlejningssteder, som Localiza har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Brasilien?

Når det drejer sig om at leje bil i Brasilien, foretrækker de rejsende at leje en Lille mellemklasse. Faktisk har 33% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 104 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Brasilien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Brasilien
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

112 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

118 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Ford Focus
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

160 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

202 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

217 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

221 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Ford Focus
BMW 2 Series Active Tourer
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

229 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
BMW 2 Series Active Tourer
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

246 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Kia XCeed

Find billig billeje i Brasilien

Find den lejebil i Brasilien, der passer til dine behov

Biler i Lille

101 kr. - 254 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 605 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Brasilien er 152 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Brasilien er i maj. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 101 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brasilien. I Brasilien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Brasilien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Brasilien er 190 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Brasilien er i december. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brasilien. I Brasilien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Brasilien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Brasilien er 453 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Brasilien er i november. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 196 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Brasilien. I Brasilien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Brasilien er 209 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Brasilien er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brasilien. I Brasilien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Brasilien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Brasilien er 412 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Brasilien er i juli. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 369 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Brasilien. I Brasilien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

112 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Ford Fiesta
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

118 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Ford Focus
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Toyota Yaris

Biludlejningsfirmaer i Brasilien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Brasilien

Localiza

740 kontorer

Hertz

539 kontorer

Unidas

522 kontorer

National

355 kontorer

Alamo

332 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

298 kontorer

Firefly

227 kontorer

MOVIDA

168 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Brasilien

Nærliggende attraktioner:

Copacabana Beach340,8 km

Nærliggende attraktioner:

Copacabana Beach19,6 km

Nærliggende attraktioner:

Copacabana Beach362,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Brasilien

Herunder vises de mest populære hoteller i Brasilien

Billeje i Brasilien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Brasilien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Brasilien?

Hvis du lejer bil i Brasilien, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Brasilien?

Brasilien blev rangeret som nr. 120 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Brasilien en bedømmelse på 2,8 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Brasilien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Hvad er promillegrænsen i Brasilien?

0,02% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Brasilien. Både bosiddende og besøgende i Brasilien kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Brasilien, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Brasilien?

Benzin i Brasilien kostede i sidste uge 8,26 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Brasilien, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Brasilien, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,63 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Brasilien?

Priser for biler i Brasilien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Brasilien?

Fra september 2023 er der 4.349 udbydere at vælge mellem for biler i Brasilien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Brasilien?

Blandt forskellige lande, herunder Brasilien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Brasilien?

For at leje en bil i Brasilien, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Brasilien

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Brasilien

Se flere lejebiler i Sydamerika

Find billige udlejningsbiler i Sydamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brasilien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Brasilien?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Brasilien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Brasilien?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Brasilien. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Brasilien med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Brasilien, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Brasilien på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Brasilien på momondo.

Kan jeg finde billeje i Brasilien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Brasilien.

Kan jeg søge efter billeje i Brasilien med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Brasilien med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Brasilien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.