Billeje i Rio de Janeiro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien
11. dec. — 18. dec.
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Rio de Janeiro

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rio de Janeiro

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rio de Janeiro?

De billigste udlejningsbiler i Rio de Janeiro kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 77 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rio de Janeiro er 77 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Rio de Janeiro har flest lokationer?

Localiza har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro, med 26 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rio de Janeiro?

Når vores brugere lejer bil in Rio de Janeiro, vælger de fleste en Fiat Mobi til 161 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Chevrolet Spin til i gennemsnit 470 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat Mobi in Rio de Janeiro for helt ned til 43 kr./dag og udlejning af Chevrolet Spin for helt ned til 140 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Rio de Janeiro

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Rio de Janeiro
Economy106 kr./dag
Lille mellemklasse211 kr./dag
Stor mellemklasse867 kr./dag
Lille varevogn1.628 kr./dag
Mellemstor SUV201 kr./dag
Leverandørvalg438 kr./dag
Erhvervskøretøj788 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Rio de Janeiro

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rio de Janeiro?

Aldersgrænsen for at leje en bil i Rio de Janeiro er minimum 21 år, og førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Minimumsalder kan dog variere afhængigt af bilkategori, så husk at spørge, mens du alligevel kigger på biludlejning i Rio de Janeiro. Du skal også have haft dit kørekort i mindst to år, før du sætter dig bag rattet.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

De fleste gængse trafiklove gælder også, når det gælder billeje i Rio de Janeiro, som for eksempel at sikkerhedsseler er lovpligtige, og at det er forbudt at tale i håndholdt telefon. Som en lille kuriositet er det derudover forbudt at køre i bil i klip-klapper. Generelt gælder det i Brasilien, at hastighedsgrænserne på hovedveje og motorveje er henholdsvis 80-110 km/t og 80-120 km/t, mens du kan køre mellem 40-70 km/t i byen. Husk dog at holde øje med skiltningen. Man er ganske opmærksom med overvågning af travle veje med radarer og kameraer. Der er absolut nultolerance for spirituskørsel, og du kan risikere store bøder, hvis du bliver stoppet med alkohol i blodet, hvilket selvfølgelig ville være et ærgerligt ekstra hak i feriebudgettet. Hvis du rejser med et barn i Brasilien, skal du være opmærksom på, at nogle steder kræves det, at du har barnestol til dit barn. Dette betyder dog også, at det er nemt at finde en barnestol, lige meget hvilket selskab du lejer fra. Det er en god idé at være forsigtig i trafikken, især i store byer som Rio de Janeiro, hvor trafikken er både tæt og kaotisk, og hvor veje og biler desuden ofte er i dårlig stand. Det er bedst at være ekstra forsigtig mht. kørsel forbundet med billeje i Rio de Janeiro (dette gælder i øvrigt alle bilister) og altid køre med låste døre og oprullede vinduer.

Parkering

Rio de Janeiro er en travl og trafikeret by, og frie parkeringspladser finder du ikke omkring ethvert gadehjørne. Bor du på hotel, er der som regel sørget for særlige parkeringspladser til gæster, og de er enten gratis eller kan erhverves for et mindre gebyr. Det anbefales, at du parkerer bilen på parkeringspladser, hvor der er overvågning døgnet rundt, da du ellers kan risikere, at din bil bliver brudt ind i eller måske endda stjålet. Derfor er det også en god idé at fjerne alle værdifulde ejendele fra bilen, når du forlader den. Omkostningerne til parkering varierer i forhold til område samt dag og tidspunkt. I myldretiden koster det i indre by omkring 40 BRL (66 DKK) i timen at parkere, men det kan også findes langt billigere. I avis- og tobakskiosker kan du købe en særlig parkeringsbillet, som du skal sætte i bilens forrude.

Udflugtsmål i og omkring Rio de Janeiro

Billeje i Rio de Janeiro er en fantastisk genvej til at udforske denne smukke, travle by samt en måde at være komplet uafhængig til at udforske seværdigheder i og omkring storbyen, som for eksempel de berømte strande Copacabana og Ipanema, den 38 m høje Kristusfigur på toppen af Corcovado-bjerget, Amazonjunglen samt resten af den fortryllende natur, der omringer Rio. Undgå så vidt muligt at køre om natten på grund af forhøjet risiko for tyveri samt risiko for “skjulte” huller eller bump i vejene.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er en rigtig god idé at tilkøbe en tyverisikring samt en kollisionsforsikring, når du lejer bil i Rio de Janeiro. Overvej at sætte en lav selvrisiko-grænse for din lejebil på grund af den hektiske trafik på vejene.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rio de Janeiro, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationaltk kørekort, hvis du kigger på billeje i Rio de Janeiro. Disse kan du få på dit lokale Borgercenter i Danmark, før du tager afsted. Kørekortet koster 25 DKK, og det gælder i et år. Du skal altid have både dit internationale samt dit danske EU-kørekort på dig, når du kører i din lejebil.

Hvor i Rio de Janeiro kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billeje i Rio de Janeiro kan klares både ved Rio de Janeiros lufthavn, også kendt som “Galeäo-Antonio Carlos Jobim International Airport”, samt inde i centrum, hvor der findes et god række af biludlejningskontorer, som er godt fordelt omkring storbyen. Du kan leje en lejebil fra omkring 60 BRL (100 DKK) og pr. dag.


Find billig billeje i Rio de Janeiro

Find den lejebil i Rio de Janeiro, der passer til dine behov

Lille cars

98 kr. - 257 kr.

Alle biltyper

131 kr. - 516 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er 155 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Rio de Janeiro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er 201 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er i maj. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Rio de Janeiro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er 395 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er i november. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rio de Janeiro, Brasilien er 231 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rio de Janeiro, Brasilien er i maj. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rio de Janeiro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er 385 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Rio de Janeiro, Brasilien er i juli. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 361 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

106 kr./dag

31 jan. - 1 feb.
Peugeot 108
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

211 kr./dag

31 jan. - 1 feb.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

395 kr./dag

31 jan. - 1 feb.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro

Alamo

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,4

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,4

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,4

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Localiza

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

MOVIDA

7,3
God
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,8

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

National

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

FOCO

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,3

Hurtige fakta om biludlejning i Rio de Janeiro

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rio de Janeiro

Populære biltyper

Economy, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

118 kr.

Den mest populære model

Volkswagen up!
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Rio de Janeiro er 118 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 204 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rio de Janeiro i de seneste 7 dage er Volkswagen up!. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Prisma som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Rio de Janeiro

Nærliggende attraktioner:

Copacabana Beach19,6 km

Nærliggende attraktioner:

Copacabana Beach6,7 km

Nærliggende attraktioner:

Copacabana Beach23,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rio de Janeiro

Herunder vises de mest populære hoteller i Rio de Janeiro

Kørsel i lejebil i Rio de Janeiro – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rio de Janeiro, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rio de Janeiro, Brasilien biludlejning?

Udlejningsbiler i Rio de Janeiro fra populære udlejningssteder så som Hertz, Alamo og Localiza tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Rio de Janeiro, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rio de Janeiro i januar måned?

Leje af en standardbil i Rio de Janeiro i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 28 °C og nedbør omkring 120 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Rio de Janeiro koster 129 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rio de Janeiro, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Rio de Janeiro, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rio de Janeiro er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rio de Janeiro er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Rio de Janeiro?

Hvordan er vejret i Rio de Janeiro, Brasilien i december?

I december er der normalt 130 mm nedbør i Rio de Janeiro og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rio de Janeiro, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Rio de Janeiro om vejret i resten af Rio de Janeiro?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Rio de Janeiro og rundt i Rio de Janeiro eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 130 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rio de Janeiro?

Priser for biler i Rio de Janeiro opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rio de Janeiro?

Fra december 2023 er der 139 udbydere at vælge mellem for biler i Rio de Janeiro.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rio de Janeiro?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rio de Janeiro. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rio de Janeiro?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rio de Janeiro. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rio de Janeiro?

Du bør booke billeje i Rio de Janeiro ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rio de Janeiro?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Rio de Janeiro. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Rio de Janeiro med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Rio de Janeiro og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rio de Janeiro på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Rio de Janeiro på momondo.

Kan jeg finde billeje i Rio de Janeiro, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Rio de Janeiro.

Kan jeg søge efter billeje i Rio de Janeiro med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Rio de Janeiro.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rio de Janeiro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.