Billeje i Rio de Janeiro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Brasilien
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Rio de Janeiro, Brasilien
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 208 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 77 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.1

Vurdering baseret på 9 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 23 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.3

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Information om din rejse til Rio de Janeiro

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rio de Janeiro?

Aldersgrænsen for at leje en bil i Rio de Janeiro er minimum 21 år, og førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Minimumsalder kan dog variere afhængigt af bilkategori, så husk at spørge, mens du alligevel kigger på biludlejning i Rio de Janeiro. Du skal også have haft dit kørekort i mindst to år, før du sætter dig bag rattet.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

De fleste gængse trafiklove gælder også, når det gælder billeje i Rio de Janeiro, som for eksempel at sikkerhedsseler er lovpligtige, og at det er forbudt at tale i håndholdt telefon. Som en lille kuriositet er det derudover forbudt at køre i bil i klip-klapper. Generelt gælder det i Brasilien, at hastighedsgrænserne på hovedveje og motorveje er henholdsvis 80-110 km/t og 80-120 km/t, mens du kan køre mellem 40-70 km/t i byen. Husk dog at holde øje med skiltningen. Man er ganske opmærksom med overvågning af travle veje med radarer og kameraer. Der er absolut nultolerance for spirituskørsel, og du kan risikere store bøder, hvis du bliver stoppet med alkohol i blodet, hvilket selvfølgelig ville være et ærgerligt ekstra hak i feriebudgettet. Hvis du rejser med et barn i Brasilien, skal du være opmærksom på, at nogle steder kræves det, at du har barnestol til dit barn. Dette betyder dog også, at det er nemt at finde en barnestol, lige meget hvilket selskab du lejer fra. Det er en god idé at være forsigtig i trafikken, især i store byer som Rio de Janeiro, hvor trafikken er både tæt og kaotisk, og hvor veje og biler desuden ofte er i dårlig stand. Det er bedst at være ekstra forsigtig mht. kørsel forbundet med billeje i Rio de Janeiro (dette gælder i øvrigt alle bilister) og altid køre med låste døre og oprullede vinduer.

Parkering

Rio de Janeiro er en travl og trafikeret by, og frie parkeringspladser finder du ikke omkring ethvert gadehjørne. Bor du på hotel, er der som regel sørget for særlige parkeringspladser til gæster, og de er enten gratis eller kan erhverves for et mindre gebyr. Det anbefales, at du parkerer bilen på parkeringspladser, hvor der er overvågning døgnet rundt, da du ellers kan risikere, at din bil bliver brudt ind i eller måske endda stjålet. Derfor er det også en god idé at fjerne alle værdifulde ejendele fra bilen, når du forlader den. Omkostningerne til parkering varierer i forhold til område samt dag og tidspunkt. I myldretiden koster det i indre by omkring 40 BRL (66 DKK) i timen at parkere, men det kan også findes langt billigere. I avis- og tobakskiosker kan du købe en særlig parkeringsbillet, som du skal sætte i bilens forrude.

Udflugtsmål i og omkring Rio de Janeiro

Billeje i Rio de Janeiro er en fantastisk genvej til at udforske denne smukke, travle by samt en måde at være komplet uafhængig til at udforske seværdigheder i og omkring storbyen, som for eksempel de berømte strande Copacabana og Ipanema, den 38 m høje Kristusfigur på toppen af Corcovado-bjerget, Amazonjunglen samt resten af den fortryllende natur, der omringer Rio. Undgå så vidt muligt at køre om natten på grund af forhøjet risiko for tyveri samt risiko for “skjulte” huller eller bump i vejene.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er en rigtig god idé at tilkøbe en tyverisikring samt en kollisionsforsikring, når du lejer bil i Rio de Janeiro. Overvej at sætte en lav selvrisiko-grænse for din lejebil på grund af den hektiske trafik på vejene.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rio de Janeiro, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationaltk kørekort, hvis du kigger på billeje i Rio de Janeiro. Disse kan du få på dit lokale Borgercenter i Danmark, før du tager afsted. Kørekortet koster 25 DKK, og det gælder i et år. Du skal altid have både dit internationale samt dit danske EU-kørekort på dig, når du kører i din lejebil.

Hvor i Rio de Janeiro kan man hente og aflevere sin lejebil?

Billeje i Rio de Janeiro kan klares både ved Rio de Janeiros lufthavn, også kendt som “Galeäo-Antonio Carlos Jobim International Airport”, samt inde i centrum, hvor der findes et god række af biludlejningskontorer, som er godt fordelt omkring storbyen. Du kan leje en lejebil fra omkring 60 BRL (100 DKK) og pr. dag. (Information checket 13/05/2019).


Afstanden fra Rio de Janeiro til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Rio de Janeiro

22 brugere har søgt efter billeje i Rio de Janeiro med momondo i januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rio de Janeiro for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Rio de Janeiro har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Rio de Janeiro. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra FOCO er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 92 kr./dag når du lejer en bil i Rio de Janeiro. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Rio de Janeiro er 79 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rio de Janeiro biludlejning?

Udlejningsbiler i Rio de Janeiro fra populære udlejningssteder så som Alamo, Enterprise og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Rio de Janeiro, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rio de Janeiro i februar måned?

Leje af en standardbil i Rio de Janeiro i februar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 27 °C og nedbør omkring 130 mm i februar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Rio de Janeiro koster 115 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro har flest biludlejningssteder?

MOVIDA har 8 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 153 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rio de Janeiro?

Hvis du lejer en bil i Rio de Janeiro, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rio de Janeiro er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rio de Janeiro er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Rio de Janeiro, Brasilien i januar?

I januar er der normalt 130 mm nedbør i Rio de Janeiro og en gennemsnitstemperatur på 27 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rio de Janeiro, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Temperaturerne i Rio de Janeiro i løbet af januar er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Rio de Janeiro om vejret i resten af Rio de Janeiro?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Rio de Janeiro og rundt i Rio de Janeiro eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 130 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rio de Janeiro