Lej en bil i Skopje, Nordmakedonien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Skopje, Nordmakedonien

Skopje, Nordmakedonien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Skopje, Nordmakedonien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

83 kr. - 251 kr.

Alle biltyper

84 kr. - 549 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Skopje, Nordmakedonien, er 123 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Skopje, Nordmakedonien, er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 83 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Skopje. I Skopje kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Skopje.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Skopje, Nordmakedonien, er 125 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Skopje, Nordmakedonien, er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 53 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Skopje. I Skopje kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Skopje.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

120 kr./dag

6 sep – 15 sep
Kia Rio Hatchback
Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
ADDCAR RENTAL

126 kr./dag

17 sep – 24 sep
Hyundai Accent
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

129 kr./dag

6 sep – 15 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Skopje

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Skopje, Nordmakedonien
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,0
7 kontorer
5 kontorer
5 kontorer

Information om din rejse til Skopje

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Skopje?

Balkanhalvøen byder på lande med hver deres særlige atmosfære og historiske attraktioner. Republikken Nordmakedonien har været under mange forskellige styreformer indtil selvstændigheden i 1991. Smukke broer, forter, tårne og billige priser er blot noget af det, som hovedstaden Skopje byder på – sammen med byens tobaksplantager og fårehold i bjergene. Du kan til hver en tid få glæde af billeje i Skopje, hvis du blot lever op til den aldersgrænse for leje af bil, som de forskellige udlejningsfirmaer fastsætter. Biludlejning i Skopje hos SurPrice kræver en mindstealder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at inkludere en ekstra chauffør udover dig selv, er prisen ca. 154 MKD (ca. 19 DKK) pr. dag. Hos Alamo er billeje i Skopje også lig med en minimumalder på 21 år. Derudover skal alle kørere under 23 år betale et dagsgebyr på ca. 1088 MKD (ca. 132 DKK). Hertz har ligeledes en aldersgrænse på 21 år, men til gengæld skal du kun have haft kørekort i mindst et år, og desuden koster en ekstra chauffør ikke noget. Alle andre udlejningsselskaber har også regler for mindstealder, hvad enten det er Avis, Europcar, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du vil have glæde af billeje i Skopje, bør du som lejer kende til fartgrænserne i Nordmakedonien. Du må køre maks. 50 km/t i byzoner og maks. 80 km/t på landeveje. På motortrafikveje er grænsen 100 km/t, mens den på de nordmakedonske motorveje er 120 km/t. Der skal desuden betales vejafgift på motorvejene M1, M2 og M4. Priserne ligger mellem ca. 30-80 MKD (ca. 4-10 DKK). Det er ikke et lovkrav at køre med lyset tændt i dagtimerne. Ligesom i Danmark er promillegrænsen i Nordmakedonien også på 0,5.

Parkering

Inden du begynder at lede efter parkeringspladser, er det optimalt at kende mulighederne i Skopje. Byen er inddelt i fire zoner. Rød zone A er den mest centrale med parkering i op til to timer. Gul zone B tillader parkering i fire timer og er placeret omkring Business Center Mavrovka. I grøn zone C i distriktet Debar Maalo samt i hvid zone D i området Aerodrom er der ingen timebegrænsning. Timeprisen er ca. 45 MKD (ca. 5 DKK) i zone A, ca. 35 MKD (ca. 4 DKK) i zone B samt ca. 25 MKD (ca. 3 DKK) i zone C og D.

Udflugtsmål i og omkring Skopje

Lej bil i Skopje, og se endnu mere af storbyområderne! Det er oplagt at betale for fri kilometer, hvis ikke de allerede er inkluderet i lejeprisen. Du har også mulighed for at leje ekstraudstyr som eksempelvis GPS og barnestol. Og så er du ellers klar til at begive dig afsted på udflugter! Den kunstige sø Matka er værd at køre efter. Der kan du bade og besøge klippehuler og middelalderkirker. Tusindårs-korset ved Vodno-bjergene er også et besøg værd. Det er et kæmpe kors til minde om kristendommen i Makedonien. Du har mulighed for at tage en svævebane til toppen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er i reglen dækket med den ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring, som følger med billeje i Skopje. Men du kan altid være endnu mere på den sikre side ved også at investere i dækninger på eksempelvis glas, hjul og tag. Derudover kan du naturligvis med fordel betale for at få din selvrisiko elimineret.

Kan man bruge sit danske kørekort i Skopje, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort udelukkende er gyldige i EU-lande, skal du et smut forbi Borgerservice for at få et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe pasfoto og kørekort.

Hvor i Skopje kan man hente og aflevere sin lejebil?

Du kan hente og aflevere din lejebil i Skopje Lufthavn. Du kan også benytte et kontor i centrum, hvor eksempelvis Europcar og SurPrice holder til. (Information checket 23/05/2019).


Afstanden fra Skopje, Nordmakedonien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Skopjes biludlejningsdisk

Biludlejning i Skopje

274 personer har søgt efter billeje i Skopje in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Skopje for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Europcar, Budget, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Skopje. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Skopje, Nordmakedonien i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 76 kr. for at leje en bil i august i Skopje. Et særligt godt tilbud vil være omkring 76 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Skopje indtil videre. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 51 kr.-86 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Skopje har de billigste biludlejningspriser?

SURPRICE CAR RENTAL har typisk de billigste daglige priser i Skopje, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 169 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 33 kr./dag for deres udlejningsbil i Skopje.

Er der et afbestillingsgebyr på min Skopje, Nordmakedonien biludlejning?

Udlejningsbiler i Skopje fra populære udlejningssteder såsom Europcar, Budget og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Skopje, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Skopje har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Skopje, Nordmakedonien. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 494 kr. i Skopje, Nordmakedonien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Skopje, Nordmakedonien?

50 km/t. er fartgrænsen i Skopje, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Skopje er henholdsvis 100 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Skopje så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Skopje, Nordmakedonien i juli?

I juli er der normalt 30 mm nedbør i Skopje og en gennemsnitstemperatur på 22 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Skopje, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Skopje typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Skopje om vejret i resten af Skopje?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Skopje og rundt i Skopje eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Nordmakedonien


Biludlejning i lufthavne i Skopje

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Skopje

Kom i gang med at planlægge din rejse til Skopje