Billeje i Skopje

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Skopje

Skopje, Nordmakedonien
Invalid date — Invalid date
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
Invalid date
Invalid date
Invalid date
Invalid date

Find billig billeje i Skopje

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 209 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Skopje. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
2-3-dørs køretøjer
38 kr./dag
4. mar - 14. mar
Skopje
Alexander The Great Airport
Hyundai Accent
38 kr./dag
4. mar - 14. mar
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
48 kr./dag
4. mar - 14. mar
Skopje
Alexander The Great Airport
Chevrolet Sonic Sedan
48 kr./dag
4. mar - 14. mar
Find lignende
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
50 kr./dag
4. mar - 14. mar
Skopje
Alexander The Great Airport
Ford Focus
50 kr./dag
4. mar - 14. mar
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
57 kr./dag
4. mar - 14. mar
Skopje
Skopje Airport
Kia Rio Hatchback
57 kr./dag
4. mar - 14. mar
Find lignende
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
139 kr./dag
4. mar - 14. mar
Skopje
Skopje Airport
Renault Clio
139 kr./dag
4. mar - 14. mar
Find lignende

Hvornår er det billigst at leje en bil i Skopje?

Alle

54 kr. - 394 kr.

Economy

34 kr. - 158 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Skopje er i november. Med en lejepris på kun 54 kr. pr. dag er prisen 54% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Skopje kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Skopje

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Skopje
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Skopje

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Skopje?

Balkanhalvøen byder på lande med hver deres særlige atmosfære og historiske attraktioner. Republikken Nordmakedonien har været under mange forskellige styreformer indtil selvstændigheden i 1991. Smukke broer, forter, tårne og billige priser er blot noget af det, som hovedstaden Skopje byder på – sammen med byens tobaksplantager og fårehold i bjergene. Du kan til hver en tid få glæde af billeje i Skopje, hvis du blot lever op til den aldersgrænse for leje af bil, som de forskellige udlejningsfirmaer fastsætter. Biludlejning i Skopje hos SurPrice kræver en mindstealder på 21 år samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Ønsker du at inkludere en ekstra chauffør udover dig selv, er prisen ca. 154 MKD (ca. 19 DKK) pr. dag. Hos Alamo er billeje i Skopje også lig med en minimumalder på 21 år. Derudover skal alle kørere under 23 år betale et dagsgebyr på ca. 1088 MKD (ca. 132 DKK). Hertz har ligeledes en aldersgrænse på 21 år, men til gengæld skal du kun have haft kørekort i mindst et år, og desuden koster en ekstra chauffør ikke noget. Alle andre udlejningsselskaber har også regler for mindstealder, hvad enten det er Avis, Europcar, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du vil have glæde af billeje i Skopje, bør du som lejer kende til fartgrænserne i Nordmakedonien. Du må køre maks. 50 km/t i byzoner og maks. 80 km/t på landeveje. På motortrafikveje er grænsen 100 km/t, mens den på de nordmakedonske motorveje er 120 km/t. Der skal desuden betales vejafgift på motorvejene M1, M2 og M4. Priserne ligger mellem ca. 30-80 MKD (ca. 4-10 DKK). Det er ikke et lovkrav at køre med lyset tændt i dagtimerne. Ligesom i Danmark er promillegrænsen i Nordmakedonien også på 0,5.

Parkering

Inden du begynder at lede efter parkeringspladser, er det optimalt at kende mulighederne i Skopje. Byen er inddelt i fire zoner. Rød zone A er den mest centrale med parkering i op til to timer. Gul zone B tillader parkering i fire timer og er placeret omkring Business Center Mavrovka. I grøn zone C i distriktet Debar Maalo samt i hvid zone D i området Aerodrom er der ingen timebegrænsning. Timeprisen er ca. 45 MKD (ca. 5 DKK) i zone A, ca. 35 MKD (ca. 4 DKK) i zone B samt ca. 25 MKD (ca. 3 DKK) i zone C og D.

Udflugtsmål i og omkring Skopje

Lej bil i Skopje, og se endnu mere af storbyområderne! Det er oplagt at betale for fri kilometer, hvis ikke de allerede er inkluderet i lejeprisen. Du har også mulighed for at leje ekstraudstyr som eksempelvis GPS og barnestol. Og så er du ellers klar til at begive dig afsted på udflugter! Den kunstige sø Matka er værd at køre efter. Der kan du bade og besøge klippehuler og middelalderkirker. Tusindårs-korset ved Vodno-bjergene er også et besøg værd. Det er et kæmpe kors til minde om kristendommen i Makedonien. Du har mulighed for at tage en svævebane til toppen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du er i reglen dækket med den ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring, som følger med billeje i Skopje. Men du kan altid være endnu mere på den sikre side ved også at investere i dækninger på eksempelvis glas, hjul og tag. Derudover kan du naturligvis med fordel betale for at få din selvrisiko elimineret.

Kan man bruge sit danske kørekort i Skopje, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort udelukkende er gyldige i EU-lande, skal du et smut forbi Borgerservice for at få et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe pasfoto og kørekort.

Hvor i Skopje kan man hente og aflevere sin lejebil?

Du kan hente og aflevere din lejebil i Skopje Lufthavn. Du kan også benytte et kontor i centrum, hvor eksempelvis Europcar og SurPrice holder til. (Information checket 23/05/2019).


Afstanden fra Skopje til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Skopjes biludlejningsdisk

Biludlejning i Skopje

274 personer har søgt efter billeje i Skopje in januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Skopje for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, National, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Skopje. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Skopje har de billigste biludlejningspriser?

SURPRICE CAR RENTAL har typisk de billigste daglige priser i Skopje, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 165 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 32 kr./dag for deres udlejningsbil i Skopje.

Er der et afbestillingsgebyr på min Skopje biludlejning?

Udlejningsbiler i Skopje fra populære udlejningssteder så som Enterprise, National og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Skopje, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Skopje i februar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 7 °C og nedbør på 40 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Skopje. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Skopje rejsende. Leje af en Standard i Skopje koster 769 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Skopje har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Skopje. På de 7 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 165 kr. i Skopje.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Skopje?

50 km/t. er fartgrænsen i Skopje, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Skopje er henholdsvis 100 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Skopje så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Skopje, Nordmakedonien i januar?

I januar er der normalt 30 mm nedbør i Skopje og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Skopje, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

januar i Skopje er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Skopje.

Minder vejret i Skopje om vejret i resten af Skopje?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Skopje og rundt i Skopje eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 0 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Nordmakedonien


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skopje

 • Få den seneste informatiom om fly til Skopje

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Skopje
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Skopjes mest populære områder

  Find hoteller in Skopje
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Skopje