Udlejningsbiler fra Europcar i Skopje

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Skopje

Skopje, Nordmakedonien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Skopje, Nordmakedonien
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Skopje Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Skopje, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Skopje

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Skopje under COVID-19?

  Alle Europcar biludlejningslokationer i Skopje tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Skopje koste i oktober?

  Billeje i Skopje fra Europcar i oktober vil i gennemsnit koste 498 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 260 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Skopje i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.487 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Skopje?

  I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Skopje:
  Skopje International Airport.

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Skopje?

  Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Skopje (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Skopje i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Skopje, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 255 kr./dag i gennemsnit og 207 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Skopje?

  Den billigste type udlejningsbil fra Europcar i Skopje er Economy (255 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 63% af vores brugere, som lejede en bil fra Europcar, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 18% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Europcar i Skopje.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Skopje?

  I Skopje har Europcar 4 lokationer. Skopje International Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 53% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Skopje fra Europcar, Skopje International Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Skopje

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Skopje biludlejningsfirmaer