Lej en bil i Bournemouth, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bournemouth, England

Bournemouth, ENG, Storbritannien
28. okt. — 4. nov.
Samme aflevering
Bournemouth, ENG, Storbritannien
tor. 28.10
Middag
tor. 4.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bournemouth

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bournemouth, England
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

9,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Bournemouth, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: London Heathrows biludlejningsdisk

Biludlejning i Bournemouth

I oktober har vi foretaget 268 søgninger på biludlejning i Bournemouth for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bournemouth for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Bournemouth. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bournemouth, ENG?

Når du lejer en bil i Bournemouth, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Bournemouth er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Bournemouth.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bournemouth?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Bournemouth ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 69 kr./dag in Bournemouth, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 212 kr./dag. En anden populær bil at leje in Bournemouth er en Ford Focus, der i gennemsnit koster 250 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 15 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Bournemouth?

Enterprise er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Bournemouth. Prisen for at leje en Audi A4 fra Enterprise er 747 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Bournemouth, Storbritannien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bournemouth i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 100 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Bournemouth under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Bournemouth. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bournemouth plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Fiat 500.

Minder vejret i Bournemouth om vejret i resten af England?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Bournemouth og rundt i England eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 70,7 mm regn i løbet af hele måneden.


Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bournemouth