Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i London, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i London, England

London, England, Storbritannien
26. mar. — 2. apr.
London, England, Storbritannien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i London

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i London

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i London?

De billigste udlejningsbiler i London kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 20 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i London er 61 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i London har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i London, med 39 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in London?

En Nissan Qashqai er den mest populære bil at leje in London ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Qashqai på helt ned til 129 kr./dag in London, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 470 kr./dag. En anden populær bil at leje in London er en Fiat 500, der i gennemsnit koster 228 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 71 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i London, England

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i London, England
Economy97 kr./dag
Lille mellemklasse97 kr./dag
Stor mellemklasse199 kr./dag
Mini83 kr./dag
Premium404 kr./dag
Kompakt SUV99 kr./dag
Mellemstor SUV136 kr./dag
Standard SUV393 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i London

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i London?

Man hører ofte om røde dobbeltdækkerbusser samt en lynhurtig undergrundsbane, når snakken falder på transportmulighederne i den britiske hovedstad. Men billeje i London er også populær, da du selv kan være chauffør, hvilket giver mere fleksibilitet. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, da byen er blandt Europas største målt på indbyggere. Et stort og velrenommeret selskab som Hertz har eksempelvis fastsat en minimumsalder på 23 år, hvilket giver dig adgang til de små lejebiler. Ønsker du en mellemstor eller stor udlejningsbil, skal du være mindst 25 år, mens luksusbiler kræver en mindstealder på mellem 27 og 30 år – afhængig af model. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 36 GBP (ca. 300 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos en udbyder som Ace skal du til sammenligning være fyldt 21 år for at kunne leje selskabets små biler. Er du under 25 år, skal der betales et ung-fører-tillæg på ca. 38.50 GBP (ca. 321 DKK). Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Europcar, Sixt, Avis, Dollar med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du – ligesom mange andre turister – gør brug af billeje i London, så er et af de store karakteristika, at landet har venstrekørsel. Derfor kan det også være en hjælp at gøre brug af en GPS samt en lejebil med automatgear. I England er promillegrænsen på hele 0,8, men du kan stadig få en bøde med en lavere promille, hvis du kører uforsvarligt i beruset tilstand. Man måler desuden hastigheder i miles, hvilket omregnet til dansk betyder, at du må køre maks. 48 km/t i byområder, maks. 96 km/t på landeveje samt maks. 112 km/t på motorveje. Der skal desuden betales en såkaldt congestion charge, der har til hensigt at minimere trafikken i centrum. Beløbet ligger på ca. 11.50 GBP (ca. 96 DKK) og skal betales, hvis du kører ind til centrum i hverdagene mellem kl. 7-18. Det er muligt at betale beløbet online helt op til 90 dage i forvejen via https://tfl.gov.uk/modes/driving/congestion-charge?intcmp=2053. Er lejebilen gammel og ikke opdateret med miljøvenlige installationer, skal du desuden betale en såkaldt T-charge.

Parkering

Billeje i London hænger også sammen med parkering. Det er muligt at benytte de mange p-pladser i centrum, som dog kræver betaling via p-automater i tidsrummet 8:30 til 18:30 fra mandag til lørdag. Der findes også mange p-huse, hvor du trygt og sikkert kan parkre din udlejningsbil. Det er ikke blot congestion charge, du kan betale på forhånd, for det er også muligt at booke parkering i et p-hus online på forhånd, når du lejer en bil – eksempelvis via https://www.q-park.co.uk/en-gb/.

Udflugtsmål i og omkring London

Biludlejning i London giver dig mulighed for at køre ud og se de ting, du har lyst til. Det enorme bygningsværk i form af Windsor Castle er i den grad værd at køre efter. Det er en unik borg fra det 11. århundrede, som Dronning Elizabeth II bruger som weekendhjem. Den lille romantiske landsby Amersham er også en oplagt mulighed med sine charmerende huse, der har været kulisser til flere film.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det gælder om at have styr på forsikringerne i forbindelse med billig billeje. Inden du begiver dig ud i Londons gader, gør du klogt i at forsikre dig på en måde, der gør dig tryg. Der er masser af trafik i den enorme storby, og derfor er det optimalt at tilkøbe de rette ekstradækninger i form af forsikring på hjul, dæk, ruder og andet ydre tilbehør. Derudover bør du sænke selvrisikoen betragteligt eller helt fjerne den, så du ikke skal betale noget, hvis du får brug for ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen eller tyveriforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i London, eller skal man have et internationalt?

Da Storbritannien er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i London.

Hvor i London kan man hente og aflevere sin lejebil?

Alle de internationale lufthavne i London byder på faciliteter, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Det er lige fra Gatwick og Heathrow til Stansted og flere andre. Der findes også mange udlejningskontorer rundt omkring i centrum.


Find billig billeje i London, England

Find den lejebil i London, der passer til dine behov

Lille biler

173 kr. - 414 kr.

Alle biltyper

297 kr. - 638 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i London, Storbritannien er 305 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i London, Storbritannien er i februar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i London.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i London, Storbritannien er 651 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i London, Storbritannien er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i London.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i London, Storbritannien er 1.018 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i London, Storbritannien er i oktober. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 514 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i London.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i London, Storbritannien er 472 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i London, Storbritannien er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i London.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i London, Storbritannien er 885 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i London, Storbritannien er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i London, Storbritannien er 1.291 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i London, Storbritannien er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 432 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 61% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

97 kr./dag

31 mar. - 6 apr.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

97 kr./dag

31 mar. - 6 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i London

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i London, England

National

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,3

keddy by Europcar

39 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,5

Enterprise Rent-A-Car

24 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Value

9,0

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,2

Alamo

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,4

Sixt

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,9

Budget

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,1

Europcar

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,7

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,2

Hurtige fakta om biludlejning i London

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i London

Det mest populære bureau

DRIVALIA

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

114 kr.

Den mest populære model

Nissan Qashqai
Det mest populære biludlejningsbureau i London, der er fundet på momondo i denne måned, er DRIVALIA . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og INTERRENT
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i London i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i London er 114 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 263 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i London i de seneste 7 dage er Nissan Qashqai. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i London

Nærliggende attraktioner:

Olympia17,2 km
Royal Albert Hall19,6 km
Hyde Park20,1 km
The Landmark London21,1 km
London Zoo22,0 km

Nærliggende attraktioner:

Olympia37,9 km
Royal Albert Hall38,3 km
Buckingham Palace38,5 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km

Nærliggende attraktioner:

Finsbury Park42,1 km
Hoxton Square45,2 km
London Zoo47,2 km
Tower Bridge47,3 km
London Bridge47,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i London

Herunder vises de mest populære hoteller i London
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London, United Kingdom

0,6 km fra centrum

Strand Palace Hotel

Strand Palace Hotel

372 The Strand, London, United Kingdom

1,3 km fra centrum

Tower Suites by Blue Orchid

Tower Suites by Blue Orchid

100 Minories, London, United Kingdom

3,7 km fra centrum

Zedwell Piccadilly Circus

Zedwell Piccadilly Circus

Great Windmill Street, London, United Kingdom

1,3 km fra centrum

citizenM Tower of London

citizenM Tower of London

40 Trinity Square, London, United Kingdom

3,6 km fra centrum

The Royal Horseguards

The Royal Horseguards

2 Whitehall Court, London, United Kingdom

0,8 km fra centrum

London Marriott Hotel Regents Park

London Marriott Hotel Regents Park

128 King Henry's Road, London, United Kingdom

5,7 km fra centrum

The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London, United Kingdom

3,6 km fra centrum

Royal Lancaster London

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London, United Kingdom

3,7 km fra centrum

Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London, United Kingdom

0,9 km fra centrum

Book A Bed Hostels

Book A Bed Hostels

86 Tanner's Hill, London, United Kingdom

7,4 km fra centrum

Kimpton Fitzroy London

Kimpton Fitzroy London

1-8 Russell Square, London, United Kingdom

2,6 km fra centrum

Leonardo Royal London Tower Bridge

Leonardo Royal London Tower Bridge

45 Prescot Street, London, United Kingdom

4,0 km fra centrum

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London, United Kingdom

4,6 km fra centrum

Hilton London Heathrow Airport

Hilton London Heathrow Airport

Terminal 4 Heathrow Airport, London, United Kingdom

22,3 km fra centrum

Novotel London Canary Wharf

Novotel London Canary Wharf

40 Marsh Wall, London, United Kingdom

7,1 km fra centrum

The Clermont London, Victoria

The Clermont London, Victoria

101 Buckingham Palace Road, London, United Kingdom

1,4 km fra centrum

Britannia International Hotel Canary Wharf

Britannia International Hotel Canary Wharf

163 Marsh Wall, Docklands, London, United Kingdom

7,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i London – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i London, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i London, England i april?

Biludlejning i London for en weekend i april fås i gennemsnit for 400 kr.. Billigere tilbud fås til 107 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i London i april fandt en gennemsnitspris på 358 kr.. De fandt priser helt ned til 137 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min London, England biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i London har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Budget og GREEN MOTION er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i London, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i London i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 12 °C og nedbør på 50 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til London. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt London rejsende. Leje af en Standard i London koster 251 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i London, England?

Når du lejer en bil i London, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i London er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i London.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Qashqai in London?

Hvordan er vejret i London, Storbritannien i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i London 7 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i London.

Minder vejret i London om vejret i resten af England?

Dem, der gerne vil leje bil i London til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i England i marts måned normalt er ca. 7 °C med 45,7 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i London?

Priser for biler i London opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i London?

Der er 341 udbydere for biler i London fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i London?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder London. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i London?

For at leje en bil i London, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i London?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i London. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i London?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i London ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i London med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i London eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i London på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i London med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i London, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive London.

Kan jeg søge efter billeje i London med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i London med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i London


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo