Lej en bil i London, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i London, England

London, ENG, Storbritannien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i London, England

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

91 kr. - 246 kr.

Alle biltyper

93 kr. - 559 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i London, Storbritannien, er 171 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i London, Storbritannien, er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i London, Storbritannien, er 264 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i London, Storbritannien, er i januar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 102 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i London, Storbritannien, er 489 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i London, Storbritannien, er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 393 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i London, Storbritannien, er 224 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i London, Storbritannien, er i november. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i London, Storbritannien, er 451 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i London, Storbritannien, er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i London, Storbritannien, er 343 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i London, Storbritannien, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i London.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Ace

150 kr./dag

5 sep – 11 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
GREEN MOTION

155 kr./dag

5 sep – 11 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Easirent

156 kr./dag

3 sep – 9 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i London

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i London, England
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,4
13 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,8

Comfort

5,5

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,3

Valuta for pengerne

4,8
17 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,7
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,0
21 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,1

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,1

Valuta for pengerne

8,8
32 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,5
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,7

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Olympia17,2 km
Hyde Park20,1 km
Leicester Square23,0 km

Nærliggende attraktioner:

Olympia37,9 km
Hyde Park39,0 km
Leicester Square39,5 km

Nærliggende attraktioner:

Leicester Square12,4 km
Hyde Park15,3 km
Olympia18,0 km

Information om din rejse til London

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i London?

Man hører ofte om røde dobbeltdækkerbusser samt en lynhurtig undergrundsbane, når snakken falder på transportmulighederne i den britiske hovedstad. Men billeje i London er også populær, da du selv kan være chauffør, hvilket giver mere fleksibilitet. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, da byen er blandt Europas største målt på indbyggere. Et stort og velrenommeret selskab som Hertz har eksempelvis fastsat en minimumsalder på 23 år, hvilket giver dig adgang til de små lejebiler. Ønsker du en mellemstor eller stor udlejningsbil, skal du være mindst 25 år, mens luksusbiler kræver en mindstealder på mellem 27 og 30 år – afhængig af model. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 36 GBP (ca. 300 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos en udbyder som Ace skal du til sammenligning være fyldt 21 år for at kunne leje selskabets små biler. Er du under 25 år, skal der betales et ung-fører-tillæg på ca. 38.50 GBP (ca. 321 DKK). Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Europcar, Sixt, Avis, Dollar med flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du – ligesom mange andre turister – gør brug af billeje i London, så er et af de store karakteristika, at landet har venstrekørsel. Derfor kan det også være en hjælp at gøre brug af en GPS samt en lejebil med automatgear. I England er promillegrænsen på hele 0,8, men du kan stadig få en bøde med en lavere promille, hvis du kører uforsvarligt i beruset tilstand. Man måler desuden hastigheder i miles, hvilket omregnet til dansk betyder, at du må køre maks. 48 km/t i byområder, maks. 96 km/t på landeveje samt maks. 112 km/t på motorveje. Der skal desuden betales en såkaldt congestion charge, der har til hensigt at minimere trafikken i centrum. Beløbet ligger på ca. 11.50 GBP (ca. 96 DKK) og skal betales, hvis du kører ind til centrum i hverdagene mellem kl. 7-18. Det er muligt at betale beløbet online helt op til 90 dage i forvejen via https://tfl.gov.uk/modes/driving/congestion-charge?intcmp=2053. Er lejebilen gammel og ikke opdateret med miljøvenlige installationer, skal du desuden betale en såkaldt T-charge.

Parkering

Billeje i London hænger også sammen med parkering. Det er muligt at benytte de mange p-pladser i centrum, som dog kræver betaling via p-automater i tidsrummet 8:30 til 18:30 fra mandag til lørdag. Der findes også mange p-huse, hvor du trygt og sikkert kan parkre din udlejningsbil. Det er ikke blot congestion charge, du kan betale på forhånd, for det er også muligt at booke parkering i et p-hus online på forhånd, når du lejer en bil – eksempelvis via https://www.q-park.co.uk/en-gb/.

Udflugtsmål i og omkring London

Biludlejning i London giver dig mulighed for at køre ud og se de ting, du har lyst til. Det enorme bygningsværk i form af Windsor Castle er i den grad værd at køre efter. Det er en unik borg fra det 11. århundrede, som Dronning Elizabeth II bruger som weekendhjem. Den lille romantiske landsby Amersham er også en oplagt mulighed med sine charmerende huse, der har været kulisser til flere film.

Hvilke forsikringer skal man have?

Det gælder om at have styr på forsikringerne i forbindelse med billig billeje. Inden du begiver dig ud i Londons gader, gør du klogt i at forsikre dig på en måde, der gør dig tryg. Der er masser af trafik i den enorme storby, og derfor er det optimalt at tilkøbe de rette ekstradækninger i form af forsikring på hjul, dæk, ruder og andet ydre tilbehør. Derudover bør du sænke selvrisikoen betragteligt eller helt fjerne den, så du ikke skal betale noget, hvis du får brug for ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen eller tyveriforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i London, eller skal man have et internationalt?

Da Storbritannien er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i London.

Hvor i London kan man hente og aflevere sin lejebil?

Alle de internationale lufthavne i London byder på faciliteter, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Det er lige fra Gatwick og Heathrow til Stansted og flere andre. Der findes også mange udlejningskontorer rundt omkring i centrum. (Priser tjekket 25/09/2018).


Afstanden fra London, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: London Heathrows biludlejningsdisk

Biludlejning i London

898 personer har søgt efter billeje i London in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i London for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Budget, og Enterprise er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i London. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i London, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i London, England i august?

Biludlejning i London for en weekend i august fås i gennemsnit for 522 kr.. Billigere tilbud fås til 160 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i London i august fandt en gennemsnitspris på 165 kr.. De fandt priser helt ned til 42 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min London, ENG biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i London har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Easirent og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i London, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i London i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 14 °C og nedbør på 60 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til London. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt London rejsende. Leje af en Standard i London koster 198 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i London har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flest udlejningssteder i London, ENG med 32 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 168 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i London, ENG?

Når du lejer en bil i London, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i London er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i London.

Hvordan er vejret i London, Storbritannien i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i London 17 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i London.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i London er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i London om vejret i resten af England?

Dem, der gerne vil leje bil i London til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i England i juli måned normalt er ca. 17 °C med 53,8 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Storbritannien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Edinburgh, Manchester og Aberdeen i Storbritannien

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Bournemouth og Bristol i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til London