Billeje i London, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i London, England

London, England, Storbritannien
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
London, England, Storbritannien
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i London, England

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i London, England
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

99 kr./dag

28 sep. - 4 okt.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

39 kr./dag

29 aug. - 2 sep.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

1 sep. - 5 sep.
Hyundai i40
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

57 kr./dag

29 aug. - 2 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

22 aug. - 26 aug.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

29 aug. - 2 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

29 aug. - 2 sep.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

30 kr./dag

29 aug. - 2 sep.
Opel Corsa
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

40 kr./dag

1 sep. - 5 sep.
Audi Q3

Vigtige oplysninger om billeje i London

Man hører ofte om røde dobbeltdækkerbusser samt en lynhurtig undergrundsbane, når snakken falder på transportmulighederne i den britiske hovedstad. Men billeje i London er også populær, da du selv kan være chauffør, hvilket giver mere fleksibilitet. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, da byen er blandt Europas største målt på indbyggere. Et stort og velrenommeret selskab som Hertz har eksempelvis fastsat en minimumsalder på 23 år, hvilket giver dig adgang til de små lejebiler. Ønsker du en mellemstor eller stor udlejningsbil, skal du være mindst 25 år, mens luksusbiler kræver en mindstealder på mellem 27 og 30 år – afhængig af model. Derudover skal du betale et ekstra gebyr på ca. 36 GBP (ca. 300 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Hos en udbyder som Ace skal du til sammenligning være fyldt 21 år for at kunne leje selskabets små biler. Er du under 25 år, skal der betales et ung-fører-tillæg på ca. 38.50 GBP (ca. 321 DKK). Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos mange andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Europcar, Sixt, Avis, Dollar med flere.

Når du – ligesom mange andre turister – gør brug af billeje i London, så er et af de store karakteristika, at landet har venstrekørsel. Derfor kan det også være en hjælp at gøre brug af en GPS samt en lejebil med automatgear. I England er promillegrænsen på hele 0,8, men du kan stadig få en bøde med en lavere promille, hvis du kører uforsvarligt i beruset tilstand. Man måler desuden hastigheder i miles, hvilket omregnet til dansk betyder, at du må køre maks. 48 km/t i byområder, maks. 96 km/t på landeveje samt maks. 112 km/t på motorveje. Der skal desuden betales en såkaldt congestion charge, der har til hensigt at minimere trafikken i centrum. Beløbet ligger på ca. 11.50 GBP (ca. 96 DKK) og skal betales, hvis du kører ind til centrum i hverdagene mellem kl. 7-18. Det er muligt at betale beløbet online helt op til 90 dage i forvejen via https://tfl.gov.uk/modes/driving/congestion-charge?intcmp=2053. Er lejebilen gammel og ikke opdateret med miljøvenlige installationer, skal du desuden betale en såkaldt T-charge.

Billeje i London hænger også sammen med parkering. Det er muligt at benytte de mange p-pladser i centrum, som dog kræver betaling via p-automater i tidsrummet 8:30 til 18:30 fra mandag til lørdag. Der findes også mange p-huse, hvor du trygt og sikkert kan parkre din udlejningsbil. Det er ikke blot congestion charge, du kan betale på forhånd, for det er også muligt at booke parkering i et p-hus online på forhånd, når du lejer en bil – eksempelvis via https://www.q-park.co.uk/en-gb/.

Biludlejning i London giver dig mulighed for at køre ud og se de ting, du har lyst til. Det enorme bygningsværk i form af Windsor Castle er i den grad værd at køre efter. Det er en unik borg fra det 11. århundrede, som Dronning Elizabeth II bruger som weekendhjem. Den lille romantiske landsby Amersham er også en oplagt mulighed med sine charmerende huse, der har været kulisser til flere film.

Det gælder om at have styr på forsikringerne i forbindelse med billig billeje. Inden du begiver dig ud i Londons gader, gør du klogt i at forsikre dig på en måde, der gør dig tryg. Der er masser af trafik i den enorme storby, og derfor er det optimalt at tilkøbe de rette ekstradækninger i form af forsikring på hjul, dæk, ruder og andet ydre tilbehør. Derudover bør du sænke selvrisikoen betragteligt eller helt fjerne den, så du ikke skal betale noget, hvis du får brug for ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen eller tyveriforsikringen.

Da Storbritannien er medlem af EU, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i London.

Alle de internationale lufthavne i London byder på faciliteter, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Det er lige fra Gatwick og Heathrow til Stansted og flere andre. Der findes også mange udlejningskontorer rundt omkring i centrum.


Find billig billeje i London, England

Find den lejebil i London, der passer til dine behov

Biler i Lille

100 kr. - 674 kr.

Alle biltyper

104 kr. - 2.021 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i London, Storbritannien er 380 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i London, Storbritannien er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i London, Storbritannien er 717 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i London, Storbritannien er i januar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i London, Storbritannien er 1.173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i London, Storbritannien er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 482 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i London, Storbritannien er 656 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i London, Storbritannien er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 215 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i London.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i London, Storbritannien er 882 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i London, Storbritannien er i oktober. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 433 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i London, Storbritannien er 996 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i London, Storbritannien er i december. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i London, Storbritannien er 1.364 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i London, Storbritannien er i maj. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 1.225 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i London. I London kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

22 aug. - 26 aug.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

22 aug. - 26 aug.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i London

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i London, England
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,4
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

6,9

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,4
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,7
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,1

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,4
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

5,8

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,0
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

4,0
35 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i London

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i London

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

229 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i London, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er INTERRENT og Easirent
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i London i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i London er 229 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 453 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i London i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Kia Rio som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i London

Nærliggende attraktioner:

Olympia17,2 km
Hyde Park20,1 km
The Landmark London21,1 km
Piccadilly Circus22,7 km
Leicester Square23,0 km

Nærliggende attraktioner:

Olympia37,9 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km
Piccadilly Circus39,5 km
Leicester Square39,5 km

Nærliggende attraktioner:

Hoxton Square45,2 km
Leicester Square48,6 km
The Landmark London48,8 km
Piccadilly Circus48,8 km
London Eye48,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i London

Herunder vises de mest populære hoteller i London

Kørsel i lejebil i London – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i London, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i London for en weekend i september fås i gennemsnit for 1.087 kr.. Billigere tilbud fås til 748 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i London i september fandt en gennemsnitspris på 368 kr.. De fandt priser helt ned til 190 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvert udlejningsfirma i London har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Easirent og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i London, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 11 °C og nedbør på 70 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til London. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt London rejsende. Leje af en Standard i London koster 593 kr./dag i gennemsnit.

keddy by Europcar har flest udlejningssteder i London, ENG med 35 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 403 kr./dag.

Når du lejer en bil i London, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i London er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i London.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i London 17 °C, og den forventede nedbør er 50 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i London.

Dem, der gerne vil leje bil i London til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i England i august måned normalt er ca. 17 °C med 54,5 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af London

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af London

Populære udlejningsbiler i London

Lej en af disse populære biltyper i London

Kom i gang med at planlægge din rejse til London


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i London. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i London ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, uanset om det er for biler i London eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i London med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive London.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i London med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.