Udlejningsbiler fra Budget i London

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

239 kr. - 629 kr.

Alle biltyper

239 kr. - 643 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i London, England er i august når priserne er 239 kr. per dag i gennemsnit. 239 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 343 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i London. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i London, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

275 kr./dag

16 okt. – 20 okt.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

287 kr./dag

14 okt. – 18 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

341 kr./dag

16 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

London Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i London

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i London under COVID-19?

  Alle Budget biludlejningslokationer i London tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i London koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 261 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i London. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i London fra Budget var 178 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i London i gennemsnit 1.825 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: London Heathrow?

  Ja. De 2 lokationer som Budget har i Lufthavn: London Heathrow kan findes på Central Heathrow Location og Heathrow Airport T5.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i London?

  Ja, Budget i London tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i London i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i London, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 255 kr./dag i gennemsnit og 183 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i London?

  Den billigste type bil Budget tilbyder i London er Economy til 140 kr. i gennemsnit per dag. 140 kr. per dag er 38% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Budget, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 13% af momondo-brugere som har lejet en bil i London fra Budget valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i London?

  Budget har 16 biludlejningslokationer i London. Deres London City Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 28% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i London, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på London City Airport.


Budget udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem England som Manchester, Bristol, og Birmingham