Udlejningsbiler fra Budget i London

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

283 kr. - 704 kr.

Alle biltyper

380 kr. - 733 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i London, England er i september når priserne er 283 kr. per dag i gennemsnit. 283 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 454 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i London. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i London, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i London, England er i oktober når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 648 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i London. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i London, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i London, England er i november når priserne er 288 kr. per dag i gennemsnit. 288 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 381 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i London, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


London Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i London

Alle Budget biludlejningslokationer i London tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 367 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i London. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i London fra Budget var 332 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i London i gennemsnit 2.572 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja. De 2 lokationer som Budget har i Lufthavn: London Heathrow kan findes på Central Heathrow Location og Heathrow Apt T5 Bus Stop 25.

Ja, Budget i London tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i London, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 431 kr./dag i gennemsnit og 332 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Den billigste type bil Budget tilbyder i London er Luksus til 568 kr. i gennemsnit per dag. 568 kr. per dag er 31% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Budget, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 13% af momondo-brugere som har lejet en bil i London fra Budget valgte Luksus, ofte grundet besparelsen.

Budget har 16 biludlejningslokationer i London. Deres Central Heathrow Location lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 29% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i London, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på Central Heathrow Location.


Budget udlejningsbiler i England

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem England som Manchester, Bristol, og Birmingham