Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i London

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
25. Apr — 2. May
London, ENG, Storbritannien
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

161 kr. - 434 kr.

Alle biltyper

236 kr. - 1.405 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i London, England er i februar når priserne er 161 kr. per dag i gennemsnit. 161 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 299 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i London. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i London, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i London, England er i februar når priserne er 216 kr. per dag i gennemsnit. 216 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 767 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i London. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i London, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i London, England er i marts når priserne er 244 kr. per dag i gennemsnit. 244 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 324 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i London. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i London, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

257 kr./dag

23 Apr – 30 Apr
Audi A3
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

283 kr./dag

23 Apr – 30 Apr
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

289 kr./dag

25 Apr – 2 May
Chevrolet Sonic Sedan

Information om Budget udlejningsbiler i London

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i London koste i maj?

I maj, kan du forvente at betale 347 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i London. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i London fra Budget var 273 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i London i gennemsnit 2.432 kr. i maj. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Budget en lokation i London Heathrow Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som Budget har i London Heathrow Lufthavn kan findes på Central Heathrow Location og Heathrow Apt T5 Bus Stop 25.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i London?

Ja, Budget i London tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i London i maj?

I maj, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i London, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 318 kr./dag i gennemsnit og 273 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i London?

Budget har 16 biludlejningslokationer i London. Deres Central Heathrow Location lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 27% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i London, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på Central Heathrow Location.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i London?

Priser for biler i London opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i London?

Der er 343 udbydere for biler i London fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i London?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder London. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i London?

For at leje en bil i London, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


London Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,9

En nemmere måde at holde styr på din rejse til London på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i London

Populære typer af udlejningsbiler i London