Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Genève, Kanton Genève

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Genève, Kanton Genève

Genève, Schweiz
26. mar. — 2. apr.
Genève, Schweiz
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Genève

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Genève

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Genève?

De billigste udlejningsbiler i Genève kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 178 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Genève er 470 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Genève har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Genève, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Genève?

Når vores brugere lejer bil in Genève, vælger de fleste en Jeep Compass til 570 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Touran til i gennemsnit 581 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Jeep Compass in Genève for helt ned til 390 kr./dag og udlejning af Volkswagen Touran for helt ned til 288 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Genève, Kanton Genève

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Genève, Kanton Genève
Economy332 kr./dag
Lille mellemklasse342 kr./dag
Stor mellemklasse368 kr./dag
Mini303 kr./dag
Premium675 kr./dag
Varevogn til passagerer651 kr./dag
Luksus755 kr./dag
Kompakt stationcar390 kr./dag
Mellemstor SUV417 kr./dag
Standard stationcar503 kr./dag
Premium stationcar678 kr./dag
Luksus stationcar803 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Genève

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Geneve?

Når du lejer en bil i Geneve, er der muligheder for at vælge biludlejningsfirmaer, der lader dig krydse grænser i din lejebil. Dette skal dog aftales med biludlejningsfirmaet på forhånd. Hvis du ønsker at krydse landegrænser i en bil lejet i Geneve, skal du være ekstra opmærksom på, hvor mange kilometer der er inkluderet i lejen. At krydse landegrænser betyder ofte ekstra kilometer på vejene, hvilket hurtigt kan resultere i flere end det aftalte kilometerantal. Du skal også være opmærksom på de gældende færdselsregler, da de kan skifte fra land til land. Hav altid et gyldigt pas og internationalt kørekort på dig, især hvis du vælger at krydse grænser i din lejebil.

Kan du leje en udlejningsbil i Geneve uden et kreditkort?

Normalt er det ikke muligt at leje en bil i Geneve uden et gyldigt kreditkort. Når du booker din lejebil online, bekræfter du typisk din booking med dit kreditkort, hvorefter biludlejningsfirmaet trækker et depositum eller reserverer et beløb på dit kort. Hvis du er på jagt efter en billig lejebil i Geneve, finder du det største udvalg online. Derfor mindsker du mulighederne ved at vælge kontant betaling for din billeje. Når du lejer en bil i Geneve uden et kreditkort, vil du ofte skulle betale et kontant depositum på stedet. Dette dækker eventuelle skader samt ekstra forsikring. Du får beløbet tilbage, når du afleverer din bil i samme stand, som du modtog den. Hvis du har lejet din bil i Geneve uden et kreditkort, bør du være ekstra opmærksom på at få en bekræftelse på aflevering af bilen, da der ikke ses et tilbageført depositum på din konto.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Geneve?

Hvis du er vandt til at køre i Danmark, er det ikke en stor udfordring at køre i en lejebil i Geneve. Her kører du også i højre side af vejen, og du vil opleve cirka de samme fartgrænser og færdselsregler, som du kender hjemmefra. Du skal holde tilbage for ambulancer og politibiler med udrykning, og det samme gør sig gældende for sporvogne i byerne. Det er også lovpligtigt, at alle passagerer i bilen er fastspændt med sikkerhedssele, når motoren er tændt. Børn under 12 år skal have et barnesæde. Det kan også forekomme, at du skal stoppe bilen helt, når du holder for rødt. En ting, du bør være opmærksom på, er de ekstra udfordringer, du kan møde, hvis du vælger at køre uden for Geneve og op i bjergene. Her kan der forekomme glatte veje i vinterperioden samt små bjergveje med kun et enkelt spor.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Geneve?

Det er nemt at leje en bil i Geneve, og det kræver ikke meget yderligere dokumentation. Du skal være i besiddelse af et internationalt kørekort samt et gyldigt pas. Denne dokumentation skal du altid have med dig, når du kører i din lejebil i Geneve. Det er lovpligtigt at kunne fremvise kørekort og ID, når du køre bil i Geneve og resten af landet. Nogle udlejningsfirmaer kræver, at det samme navn florerer på pas, kørekort og kreditkort brugt til betaling. Har du for nyligt skiftet fx efternavn, skal du sørge for, at dette er registreret på alle dine dokumenter inden afrejsen. Hvis du er under 20 år, er det ikke muligt at leje bil i Geneve. Det er et populært valg blandt besøgende at leje en bil i Geneve, hvilket giver dig et stort udbud af udlejningsfirmaer og muligheder for billig billeje.


Find billig billeje i Genève, Kanton Genève

Find den lejebil i Genève, der passer til dine behov

Lille biler

299 kr. - 845 kr.

Alle biltyper

354 kr. - 1.034 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Genève, Schweiz er 459 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Genève, Schweiz er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Genève, Schweiz er 662 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Genève, Schweiz er i november. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Genève, Schweiz er 949 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Genève, Schweiz er i september. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 544 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Genève, Schweiz er 667 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Genève, Schweiz er i september. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Genève, Schweiz er 805 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Genève, Schweiz er i november. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 331 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Genève, Schweiz er 941 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Genève, Schweiz er i december. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 677 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Genève.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

332 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

342 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Genève

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Genève, Kanton Genève

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,6

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,2

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,0

Hertz

7,4
God
1 anmeldelse5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,6

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,7

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,7

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

6,8

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,7

Hurtige fakta om biludlejning i Genève

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Genève

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

254 kr.

Den mest populære model

Jeep Compass
Det mest populære biludlejningsbureau i Genève, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Genève i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Genève er 254 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 441 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Genève i de seneste 7 dage er Jeep Compass. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Touran som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Genève

Herunder vises de mest populære hoteller i Genève
B&B HOTEL Geneva Airport

B&B HOTEL Geneva Airport

73 Avenue de l'Etang, Geneva, Geneve, Switzerland

3,2 km fra centrum

Geneva Hostel

Geneva Hostel

Rue Rothschild 28-30, Geneva, Geneve, Switzerland

0,9 km fra centrum

Ruby Claire Hotel Geneva

Ruby Claire Hotel Geneva

Rue du Rhône 46, Geneva, Geneve, Switzerland

0,5 km fra centrum

Novotel Geneve Centre

Novotel Geneve Centre

19 Rue De Zurich, Geneva, Geneve, Switzerland

0,6 km fra centrum

Warwick Geneva

Warwick Geneva

14 Rue De Lausanne, Geneva, Geneve, Switzerland

0,4 km fra centrum

Novotel Suites Geneve Aeroport

Novotel Suites Geneve Aeroport

Avenue Louis Casaï 30, Geneva, Geneve, Switzerland

2,6 km fra centrum

Citizenm Geneva

Citizenm Geneva

31-33 Rue De La Rotisserie, Geneva, Geneve, Switzerland

0,7 km fra centrum

NH Geneva City

NH Geneva City

Avenue Wendt 42 - 44, Geneva, Geneve, Switzerland

1,3 km fra centrum

Geneva Marriott Hotel

Geneva Marriott Hotel

1 Chemin Du Ruisseau, Geneva, Geneve, Switzerland

3,4 km fra centrum

Hotel Cornavin

Hotel Cornavin

Gare De Cornavin, 23 Bd James-Fazy, Geneva, Geneve, Switzerland

0,2 km fra centrum

ibis Geneve Centre Nations

ibis Geneve Centre Nations

Rue de Grand Pre 33-35, Geneva, Geneve, Switzerland

0,9 km fra centrum

Eastwest Hotel

Eastwest Hotel

6 Rue Des Paquis, Geneva, Geneve, Switzerland

0,5 km fra centrum

Hotel Bernina Geneva

Hotel Bernina Geneva

22 Place Cornavin, Geneva, Geneve, Switzerland

0,3 km fra centrum

ibis budget Geneve Aeroport

ibis budget Geneve Aeroport

Avenue Louis Casaï 30, Geneva, Geneve, Switzerland

2,7 km fra centrum

Intercontinental Geneva

Intercontinental Geneva

7-9 Chemin du Petit Saconnex, Geneva, Geneve, Switzerland

2,0 km fra centrum

Adina Apartment Hotel Geneva

Adina Apartment Hotel Geneva

Route de Meyrin 125, Geneva, Geneve, Switzerland

3,3 km fra centrum

Ramada Encore by Wyndham Geneva

Ramada Encore by Wyndham Geneva

10-12, Route des Jeunes, Geneva, Geneve, Switzerland

3,4 km fra centrum

Les Armures

Les Armures

1, Rue Puits-st-Pierre, Geneva, Geneve, Switzerland

0,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Genève – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Genève, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Genève, Schweiz i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Genève fra omkring 501 kr.-1.026 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Genève i april fandt en gennemsnitspris på 532 kr.. De fandt priser helt ned til 178 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Genève, Schweiz biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Genève opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Genève så som Alamo, Europcar og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Genève i april måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Genève i april måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I april måned i Genève ligger temperaturen i gennemsnit på 14 °C med 84 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Genève koster 394 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Genève, Schweiz?

Rejsende, som lejer en bil i Genève, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Genève ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Seat Arona in Genève?

Hvordan er vejret i Genève, Schweiz i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Genève 6 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Genève.

Minder vejret i Genève om vejret i resten af Kanton Genève?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Genève og rundt i Kanton Genève eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Genève?

Priser for biler i Genève opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Genève?

Fra marts 2024 er der 60 udbydere at vælge mellem for biler i Genève.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Genève?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Genève. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Genève?

Alle førere, der lejer en bil i Genève, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Genève?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Genève, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Genève?

Når du har udført en søgning efter billeje i Genève, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Genève med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Genève med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Genève på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Genève.

Kan jeg finde billeje i Genève, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Genève med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Genève med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Genève.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Genève på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Genève

Populære typer af udlejningsbiler i Genève


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo