De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Genève, Kanton Genève

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Genève, Kanton Genève

Chaufførens alder: 26-65
Tue 4.6
Tue 11.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Genève, Kanton Genève

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Genève, Kanton Genève
Economy367 kr./dag
Lille mellemklasse376 kr./dag
Stor mellemklasse400 kr./dag
Mini319 kr./dag
Premium682 kr./dag
Kompakt SUV420 kr./dag
Kompakt stationcar448 kr./dag
Mellemstor SUV458 kr./dag
Standard stationcar546 kr./dag
Fuld størrelse stationcar704 kr./dag
Premium stationcar773 kr./dag
Luksus stationcar1.179 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Genève

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Genève

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Genève?

De billigste udlejningsbiler i Genève kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 69 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Genève er 311 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Genève har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Genève, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Genève?

Når vores brugere lejer bil in Genève, vælger de fleste en Ford Mondeo Estate til 571 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Mercedes-Benz A-Class til i gennemsnit 479 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Mondeo Estate in Genève for helt ned til 69 kr./dag og udlejning af Mercedes-Benz A-Class for helt ned til 342 kr./dag.

Find billig billeje i Genève, Kanton Genève

Find den lejebil i Genève, der passer til dine behov

Lille biler

299 kr. - 704 kr.

Alle biltyper

354 kr. - 656 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Genève, Schweiz er 448 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Genève, Schweiz er i november. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Genève, Schweiz er 549 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Genève, Schweiz er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Genève, Schweiz er 858 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Genève, Schweiz er i maj. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 501 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Genève, Schweiz er 545 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Genève, Schweiz er i maj. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Genève.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Genève, Schweiz er 735 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Genève, Schweiz er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Genève, Schweiz er 792 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Genève, Schweiz er i april. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 489 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Genève.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

367 kr./dag

1 Jul - 16 Jul
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

376 kr./dag

1 Jul - 16 Jul
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Genève

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Genève, Kanton Genève

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,7

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,2

Hertz

7,5
God
1 anmeldelse5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,5

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,7

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,7

Value

5,7

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,9

Hurtige fakta om biludlejning i Genève

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Genève

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, SUV, Intermediate

Billigste lejebil

231 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Genève, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og keddy by Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Genève i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Genève er 231 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 350 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Genève i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Genève – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Genève, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Genève, Schweiz i juni?

For en weekend i juni er de bedste biludlejningstilbud i Genève fra omkring 268 kr.-513 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Genève i juni fandt en gennemsnitspris på 426 kr.. De fandt priser helt ned til 249 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Genève, Schweiz biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Genève opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Genève så som Alamo, Europcar og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Genève i juni måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 20 °C og nedbør på 79 mm i juni, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Genève. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juni måned og er et populært valg blandt Genève rejsende. Leje af en Standard i Genève koster 403 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Genève, Schweiz?

Rejsende, som lejer en bil i Genève, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Genève ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Peugeot 3008 in Genève?

Hvordan er vejret i Genève, Schweiz i maj?

I maj måned er gennemsnitstemperaturen i Genève 14 °C, og den forventede nedbør er 84 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Genève.

Minder vejret i Genève om vejret i resten af Kanton Genève?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Genève og rundt i Kanton Genève eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 84 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Genève?

Priser for biler i Genève opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Genève?

Fra maj 2024 er der 62 udbydere at vælge mellem for biler i Genève.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Genève?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Genève. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Genève?

Alle førere, der lejer en bil i Genève, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Genève?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Genève, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Genève?

Når du har udført en søgning efter billeje i Genève, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Genève med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Genève med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Genève på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Genève.

Kan jeg finde billeje i Genève, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Genève med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Genève med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Genève.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Genève på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 4.6
Middag
Tue 11.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Genève

Populære typer af udlejningsbiler i Genève