Lej en bil i Genève, Schweiz

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Genève, Schweiz

Genève, Schweiz
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Genève, Schweiz
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Genève, Schweiz

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

108 kr. - 471 kr.

Alle biltyper

286 kr. - 794 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Genève, Schweiz, er 286 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Genève, Schweiz, er i maj. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Genève.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Genève, Schweiz, er 411 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Genève, Schweiz, er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Genève.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Genève, Schweiz, er 569 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Genève, Schweiz, er i maj. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 350 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Genève.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Genève, Schweiz, er 492 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Genève, Schweiz, er i juni. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 211 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Genève.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Genève, Schweiz, er 434 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Genève, Schweiz, er i oktober. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 433 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genève. I Genève kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Genève.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Alamo

345 kr./dag

3 sep – 8 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

348 kr./dag

3 sep – 8 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Dollar

356 kr./dag

3 sep – 8 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Genève

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Genève, Schweiz
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,9

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,3
8,2
Fantastisk
1 anmeldelse5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

8,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

8,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

7,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,1

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

8,4
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,8

Afstanden fra Genève, Schweiz til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Genève Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Genève

283 brugere har søgt efter billeje i Genève med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Genève for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Europcar, og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Genève som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Genève. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Genève, Schweiz i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Genève fra omkring 340 kr.-547 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Genève i august fandt en gennemsnitspris på 267 kr.. De fandt priser helt ned til 92 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Genève har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra keddy by Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 141 kr./dag når du lejer en bil i Genève. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Genève er 96 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Genève, Schweiz biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Genève opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Genève så som Hertz, Europcar og Dollar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Genève i august måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Genève i august måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I august måned i Genève ligger temperaturen i gennemsnit på 15 °C med 101 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Genève koster 345 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Genève har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Genève, Schweiz, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Genève, Schweiz by, og du kan forvente at betale omkring 219 kr./dag for din udlejningsbil i Genève, Schweiz.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Genève, Schweiz?

Rejsende, som lejer en bil i Genève, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Genève ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Genève, Schweiz i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Genève 20 °C, og den forventede nedbør er 79 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Genève.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Genève typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Genève om vejret i resten af Kanton Genève?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Genève og rundt i Kanton Genève eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 79 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Schweiz

Se vores biludlejningstilbud i byer som Zürich, Basel og Lausanne i Schweiz

Biludlejning i lufthavne i Genève

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Genève

Kom i gang med at planlægge din rejse til Genève