Billeje i Genève, Schweiz

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Genève, Schweiz

Genève, Schweiz
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Genève, Schweiz
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Genève?

Alle

152 kr. - 664 kr.

Economy

147 kr. - 323 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Genève, Schweiz er i oktober. Med en lejepris på kun 208 kr. pr. dag er prisen 28% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i oktober. I Genève kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Genève

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Genève, Schweiz
Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 107 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 64 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 45 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 74 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 18 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 23 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 23 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 11 anmeldelser


Afstanden fra Genève, Schweiz til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Genève Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Genève

283 brugere har søgt efter billeje i Genève med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Genève for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Sixt er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Genève som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Genève. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Genève, Schweiz i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Genève fra omkring 137 kr.-601 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Genève i april fandt en gennemsnitspris på 469 kr.. De fandt priser helt ned til 168 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Genève har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra keddy by Europcar er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 138 kr./dag når du lejer en bil i Genève. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Genève er 94 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Genève, Schweiz biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Genève opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Genève så som Enterprise, National og Sixt der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Genève i april måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Genève i april måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I april måned i Genève ligger temperaturen i gennemsnit på 14 °C med 84 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Genève koster 337 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Genève har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Genève, Schweiz, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 5 biludlejningssteder i Genève, Schweiz by, og du kan forvente at betale omkring 214 kr./dag for din udlejningsbil i Genève, Schweiz.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Genève, Schweiz?

Rejsende, som lejer en bil i Genève, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Genève ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Genève, Schweiz i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Genève 6 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Genève.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Genève i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Genève. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Genève plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Genève om vejret i resten af Kanton Genève?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Genève og rundt i Kanton Genève eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Schweiz

Se vores biludlejningstilbud i byer som Zürich, Basel og Lausanne i Schweiz

Biludlejning i lufthavne i Genève

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Genève

Kom i gang med at planlægge din rejse til Genève

  • Få den seneste informatiom om fly til Genève

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Genève
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Genèves mest populære områder

    Find hoteller in Genève