Billeje i Schweiz

Leder du efter billig biludlejning i Schweiz? Så søg her!

Genève, Schweiz
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Genève, Schweiz
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Schweiz

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Schweiz
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

166 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Opel Combo
Audi A6
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

191 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Audi A6
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

110 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

121 kr./dag

15 sep. - 18 sep.
Daewoo Leganza
Class SUV
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer

235 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Class SUV
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

101 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

112 kr./dag

15 sep. - 18 sep.
Renault Duster
Hummer H1
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer

174 kr./dag

15 sep. - 18 sep.
Hummer H1
Peugeot 308
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

128 kr./dag

15 sep. - 18 sep.
Peugeot 308

Find billig billeje i Schweiz

Find den lejebil i Schweiz, der passer til dine behov

Biler i Lille

253 kr. - 662 kr.

Alle biltyper

310 kr. - 969 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Schweiz er 441 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Schweiz er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Schweiz.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Schweiz er 615 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Schweiz er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 347 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Schweiz.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Schweiz er 689 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Schweiz er i april. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 513 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Schweiz.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Schweiz er 760 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Schweiz er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Schweiz.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Schweiz er 542 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Schweiz er i oktober. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 477 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Schweiz.

Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

91 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Hyundai Accent
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

114 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Renault Mégane
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

101 kr./dag

22 sep. - 25 sep.
Hyundai Accent

Oplysninger om billeje i Schweiz

Der er et par særlige ting man skal være opmærksom på, når man kaster sig ud i at leje en bil i Schweiz. Hvis man parkerer på en stejl bakke, skal man sikre bilen med kiler eller stopklodser, og det gælder uanset bakkens længde eller højde. Man skal også huske at der er afgifter på motorveje og de fleste tunneller, samt nogle broer. På motorvejene skal man også være opmærksom på at hvis der bliver kø, har bilisterne pligt til at lave en nødkorridor i midten af vejen. Bilister i venstre vejbane trækker mod venstre, mens bilister i højre og en eventuel midterbane trækker mod højre, så nødkøretøjer kan komme frem. Reglerne for brug af lygter og håndholdt mobiltelefon er de samme som i Danmark, ligesom promillegrænsen også er det. Man må ikke benytte radarer i bilen til at blive advaret om færdselskontroller, og hvis man for eksempel kører hensynsløst eller for hurtigt, risikerer man forbud mod at køre i Schweiz i en årrække. Vinterdæk er ikke obligatoriske, men det anbefales kraftigt at have dem på i vintermånederne.

Der er visse alderskrav for at leje bil i Schweiz, og i den yngre ende kan der endda være gebyr, hvis man er under en vis alder. Man skal have haft kørekort i mindst ét år for at leje biler i Schweiz, og det samme gælder for en eventuel ekstra chauffør. Er kørekortet ikke skrevet med latinske bogstaver, skal man medbringe et internationalt kørekort, som man viser sammen med sit originale nationale kørekort. Enkelte steder kan man blive bedt om at vise eventuelle flybilletter, og udover de øvrige dokumenter skal man også vise sit pas eller en anden form for nationalt ID-kort. Ved afhentning af bilen skal man benytte et kreditkort i sit eget navn, og man kan ikke bruge virtuelle kort eller kort, hvor teksten ikke er præget i kortet.

Schweiz er geografisk et lille land, men der er mange biler, og selv om vejnettet er i fremragende stand og konstant bliver renoveret og opdateret, er køer en del af hverdagen i Schweiz. Det er værst omkring de særligt befolkningstætte områder, og helt specifikt er de fire byer Geneve, Lausanne, Basel og Zürich blandt de hårdest ramte, for her er der store sammenfletninger af flere forskellige motorvejsstrækninger. Det kan være en rigtig god idé at planlægge køreture i forvejen, hvis man skal i nærheden af de førnævnte byer, så man ikke nødvendigvis kommer lige når trafikken er værst. Der er ét sted hvor det er særligt svært at undgå kø på stort set alle tider af døgnet, og det er ved passagen gennem Gotthard-tunnelen på vejen mellem Luzern og Bellinzona. Her må man ganske enkelt væbne sig med tålmodighed og nyde den smukke udsigt i ro og mag.

Lej en bil Schweiz og se selv hvor utroligt smukt der er, og hvordan alpernes tinder og dale gør det til en kæmpe oplevelse at køre i landet. Man skal dog være opmærksom på, at det er krævende at køre i bjerge, så sæt god tid af så du kan være ekstra omhyggelig bag rattet. Fra Zürich kan man køre mod Schwarzwald og undervejs opleve søen Titisee og Europas største vandfald, Rheinfall. Kører man i det nordlige Schweiz, vil man kunne se Genevesøen, hvor man kan standse ved én eller flere af de idylliske gårde, som ofte har åbent for besøgende. Man kan også bare nyde den frie natur og de mange slotte og klostre, og turen kan endda ende i Liechtensteins største by, Vaduz, hvis dit biludlejningsfirma tillader en tur over grænsen - dette kan man aftale på forhånd med udlejningsfirmaet.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Schweiz

Herunder vises de mest populære hoteller i Schweiz

Billeje i Schweiz

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Schweiz, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Schweiz er Enterprise. Rejsende har fundet lejebiler fra Enterprise for helt ned til 379 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 788 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Schweiz Europcar. 22 brugere har givet Europcar en gennemsnitlig vurdering på 9,1 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 25% brugere valgt at leje bil gennem Europcar under deres besøg i Schweiz.

Med 108 biludlejningssteder i Schweiz er keddy by Europcar det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. keddy by Europcar plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Schweiz. I Genève har keddy by Europcar for eksempel 5 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Schweiz. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ud af 137 lande blev Schweiz placeret som nr. 9 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Schweiz bedømt med 5,9 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Schweiz og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Schweiz kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man i Schweiz skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

22% af momondos brugere fortrak at leje en Compact på deres rejse til Schweiz, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Schweiz varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 407 kr. om dagen i gennemsnit for en Compact.

Gennemsnitsprisen på benzin i Schweiz var 16,09 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Schweiz, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,28 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,36 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Schweiz

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Schweiz

Biludlejning i populære lufthavne i Schweiz

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Schweiz

Kom i gang med at planlægge din rejse til Schweiz


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Schweiz, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Schweiz, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Schweiz.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Schweiz.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Schweiz.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Schweiz på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.