De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Schweiz

Leder du efter billig biludlejning i Schweiz? Så søg her!

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Schweiz

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Schweiz
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

267 kr./dag

3 juni - 10 juni
Mazda CX-3
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

273 kr./dag

3 juni - 10 juni
Hyundai i30
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

303 kr./dag

30 maj - 5 juni
Peugeot 208
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

305 kr./dag

3 juni - 10 juni
Hyundai i30
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

317 kr./dag

3 juni - 10 juni
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

340 kr./dag

30 maj - 5 juni
Kia Cee'd
Citroen C4 Picasso
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

346 kr./dag

3 juni - 10 juni
Citroen C4 Picasso
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

349 kr./dag

30 maj - 5 juni
Mazda CX-3
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

360 kr./dag

30 maj - 5 juni
Kia Cee'd

Information om og trends inden for biludlejning i Schweiz

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Schweiz

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Schweiz?

Det billigste biludlejningsfirma i Schweiz er Thrifty. Rejsende har fundet lejebiler fra Thrifty for helt ned til 167 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 391 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Schweiz?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Schweiz Alamo. 105 brugere har givet Alamo en gennemsnitlig vurdering på 7,6 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 58% brugere valgt at leje bil gennem Alamo under deres besøg i Schweiz.

Hvilket udlejningsbureau i Schweiz har flest biludlejningssteder?

Med 124 biludlejningssteder i Schweiz er keddy by Europcar det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. keddy by Europcar plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Schweiz. I Genève har keddy by Europcar for eksempel 5 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Schweiz?

39% af momondos brugere fortrak at leje en Lille mellemklasse på deres rejse til Schweiz, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Schweiz varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 558 kr. om dagen i gennemsnit for en Lille mellemklasse.

Find billig billeje i Schweiz

Find den lejebil i Schweiz, der passer til dine behov

Lille biler

299 kr. - 775 kr.

Alle biltyper

354 kr. - 715 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Schweiz er 453 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Schweiz er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Schweiz er 606 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Schweiz er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 397 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Schweiz er 857 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Schweiz er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 543 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Schweiz er 559 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Schweiz er i september. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 375 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Schweiz er 787 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Schweiz er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Schweiz er 750 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Schweiz er i december. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 678 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Schweiz.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

273 kr./dag

3 juni - 10 juni
Volkswagen Golf
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

303 kr./dag

30 maj - 5 juni
Hyundai i30
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

305 kr./dag

3 juni - 10 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Schweiz

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Schweiz

keddy by Europcar

124 kontorer

Europcar

110 kontorer

Sunnycars

77 kontorer

Hertz

53 kontorer

Shouqi

34 kontorer

Edel & Stark

29 kontorer

Avis

28 kontorer

FLIZZR

26 kontorer

Billeje i Schweiz

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Schweiz, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Schweiz?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Schweiz. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Schweiz?

Ud af 137 lande blev Schweiz placeret som nr. 9 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Schweiz bedømt med 5,9 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Hvad er promillegrænsen i Schweiz?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Schweiz og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Schweiz kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man i Schweiz skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Schweiz?

Gennemsnitsprisen på benzin i Schweiz var 14,34 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Schweiz, så kan du overveje Egypten. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 1,93 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 22,03 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Schweiz?

Priser for biler i Schweiz opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Schweiz?

Fra maj 2024 er der 685 udbydere at vælge mellem for biler i Schweiz.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Schweiz?

Blandt forskellige lande, herunder Schweiz, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Schweiz?

Alle førere, der lejer en bil i Schweiz, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Schweiz?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Schweiz, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Schweiz?

Når du har udført en søgning efter billeje i Schweiz, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Schweiz med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Schweiz.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Schweiz på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Schweiz.

Kan jeg finde billeje i Schweiz, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Schweiz.

Kan jeg søge efter billeje i Schweiz med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Schweiz på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Schweiz på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Schweiz