Billeje i Schweiz

Leder du efter billig biludlejning i Schweiz? Så søg her!

Genève, Schweiz
13. juni — 20. juni
Samme aflevering
Genève, Schweiz
tir. 13.6
Middag
tir. 20.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Schweiz

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Schweiz

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Schweiz?

Det billigste biludlejningsfirma i Schweiz er keddy by Europcar. Rejsende har fundet lejebiler fra keddy by Europcar for helt ned til 265 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 708 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Schweiz?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Schweiz Alamo. 94 brugere har givet Alamo en gennemsnitlig vurdering på 7,7 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 49% brugere valgt at leje bil gennem Alamo under deres besøg i Schweiz.

Hvilket udlejningsbureau i Schweiz har flest biludlejningssteder?

Med 122 biludlejningssteder i Schweiz er Sunnycars det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Schweiz. I Genève har Sunnycars for eksempel 8 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Schweiz?

42% af momondos brugere fortrak at leje en Lille mellemklasse på deres rejse til Schweiz, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Schweiz varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 534 kr. om dagen i gennemsnit for en Lille mellemklasse.

Bedste tilbud på lejebiler i Schweiz

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Schweiz
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

443 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

480 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Peugeot 208
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

480 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Mazda CX-3
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

487 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Renault Clio Estate
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

527 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Renault Clio Estate
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

536 kr./dag

16 juni - 19 juni
Peugeot 208
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

536 kr./dag

16 juni - 19 juni
Vauxhall Mokka
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

546 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Toyota RAV4
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

559 kr./dag

16 juni - 19 juni
Kia Cee'd

Oplysninger om billeje i Schweiz

Der er et par særlige ting man skal være opmærksom på, når man kaster sig ud i at leje en bil i Schweiz. Hvis man parkerer på en stejl bakke, skal man sikre bilen med kiler eller stopklodser, og det gælder uanset bakkens længde eller højde. Man skal også huske at der er afgifter på motorveje og de fleste tunneller, samt nogle broer. På motorvejene skal man også være opmærksom på at hvis der bliver kø, har bilisterne pligt til at lave en nødkorridor i midten af vejen. Bilister i venstre vejbane trækker mod venstre, mens bilister i højre og en eventuel midterbane trækker mod højre, så nødkøretøjer kan komme frem. Reglerne for brug af lygter og håndholdt mobiltelefon er de samme som i Danmark, ligesom promillegrænsen også er det. Man må ikke benytte radarer i bilen til at blive advaret om færdselskontroller, og hvis man for eksempel kører hensynsløst eller for hurtigt, risikerer man forbud mod at køre i Schweiz i en årrække. Vinterdæk er ikke obligatoriske, men det anbefales kraftigt at have dem på i vintermånederne.

Der er visse alderskrav for at leje bil i Schweiz, og i den yngre ende kan der endda være gebyr, hvis man er under en vis alder. Man skal have haft kørekort i mindst ét år for at leje biler i Schweiz, og det samme gælder for en eventuel ekstra chauffør. Er kørekortet ikke skrevet med latinske bogstaver, skal man medbringe et internationalt kørekort, som man viser sammen med sit originale nationale kørekort. Enkelte steder kan man blive bedt om at vise eventuelle flybilletter, og udover de øvrige dokumenter skal man også vise sit pas eller en anden form for nationalt ID-kort. Ved afhentning af bilen skal man benytte et kreditkort i sit eget navn, og man kan ikke bruge virtuelle kort eller kort, hvor teksten ikke er præget i kortet.

Schweiz er geografisk et lille land, men der er mange biler, og selv om vejnettet er i fremragende stand og konstant bliver renoveret og opdateret, er køer en del af hverdagen i Schweiz. Det er værst omkring de særligt befolkningstætte områder, og helt specifikt er de fire byer Geneve, Lausanne, Basel og Zürich blandt de hårdest ramte, for her er der store sammenfletninger af flere forskellige motorvejsstrækninger. Det kan være en rigtig god idé at planlægge køreture i forvejen, hvis man skal i nærheden af de førnævnte byer, så man ikke nødvendigvis kommer lige når trafikken er værst. Der er ét sted hvor det er særligt svært at undgå kø på stort set alle tider af døgnet, og det er ved passagen gennem Gotthard-tunnelen på vejen mellem Luzern og Bellinzona. Her må man ganske enkelt væbne sig med tålmodighed og nyde den smukke udsigt i ro og mag.


Find billig billeje i Schweiz

Find den lejebil i Schweiz, der passer til dine behov

Biler i Lille

296 kr. - 646 kr.

Alle biltyper

336 kr. - 1.113 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Schweiz er 435 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Schweiz er i november. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Schweiz er 631 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Schweiz er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Schweiz er 863 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Schweiz er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 489 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Schweiz er 670 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Schweiz er i oktober. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 464 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Schweiz er 905 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Schweiz er i oktober. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Schweiz er 893 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Schweiz er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 628 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Schweiz.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Schweiz er 535 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Schweiz er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 681 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Schweiz. I Schweiz kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

443 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

480 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Peugeot 208
Fiat Tipo Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

487 kr./dag

1 sep. - 4 sep.
Fiat Tipo Wagon

Biludlejningsfirmaer i Schweiz

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Schweiz

Sunnycars

122 kontorer

keddy by Europcar

120 kontorer

Europcar

106 kontorer

Hertz

53 kontorer

Edel & Stark

29 kontorer

Avis

28 kontorer

FLIZZR

26 kontorer

Dollar

22 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Schweiz

Nærliggende attraktioner:

Ski Lift Celerina - Magnus143,9 km
Zermatt-Matterhorn Ski Resort170,7 km
Verbier Ski Resort182,0 km

Nærliggende attraktioner:

Verbier Ski Resort88,0 km
Zermatt-Matterhorn Ski Resort128,4 km
Ski Lift Celerina - Magnus288,7 km

Nærliggende attraktioner:

Verbier Ski Resort167,8 km
Zermatt-Matterhorn Ski Resort174,7 km
Ski Lift Celerina - Magnus212,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Schweiz

Herunder vises de mest populære hoteller i Schweiz

Billeje i Schweiz

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Schweiz, så du er klar til næste rejse.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Schweiz. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ud af 137 lande blev Schweiz placeret som nr. 9 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Schweiz bedømt med 5,9 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.


Biludlejning i populære byer i Schweiz

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Schweiz

Biludlejning i populære lufthavne i Schweiz

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Schweiz

Kom i gang med at planlægge din rejse til Schweiz


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Schweiz, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Schweiz, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.