Billeje i Sverige

Leder du efter billig biludlejning i Sverige? Så søg her!

Stockholm, Sverige
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sverige

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sverige

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sverige?

Thrifty har normalt den billigste biludlejning i Sverige. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 197 kr./dag, hvis du booker gennem Thrifty. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Thrifty til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 498 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Sverige?

Hertz er det mest populære biludlejningsfirma i Sverige med 37% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Hertz har også 40 anmeldelserog en vurdering på 7,8 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Sverige har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Sverige er Hertz. De har i øjebillet 246 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Malmø er en af de mest populære byer at besøge i Sverige, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 5 biludlejningssteder, som Hertz har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Sverige?

Rejsende til Sverige foretrækker normalt en Lille mellemklasse. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 35% af vores brugere lejet en Lille mellemklasse til deres rejse til Sverige til en gennemsnitspris på 489 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Sverige

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Sverige
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

120 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Chevrolet Spark
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

121 kr./dag

13 okt. - 15 okt.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

123 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

125 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

132 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

172 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

182 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

185 kr./dag

9 okt. - 31 okt.
Volkswagen Polo
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

188 kr./dag

9 okt. - 31 okt.
BMW 1 Series

Oplysninger om billeje i Sverige

Har Sverige nogen specielle færdselslove?

Den svenske færdselslov minder meget om den danske, selvom der er små forskelle. Én af disse forskelle er at promillen i Sverige er mindre end i Danmark, hvor den danske på 0,05%. Det anbefales at man holder øje med skiltningen i forbindelse med hastigheder, da den kan skifte fra vej til vej. Modsat i Danmark har man pligt til at køre med vinterdæk fra 1. december frem til 31. marts. Kommer man til at ramme et dyr ved et uheld, har man pligt til at kontakte politiet. Dette gælder også hvis dyret er flygtet. Én stor forskel er, at hvis man kører i dagstimerne igennem Gøteborg eller Stockholm, skal man betale vejafgift. Dette foregår ved at der bliver taget et billede, når man kører ind i byen, og et igen, når man forlader byen, og så bliver der sendt en regning til bilens ejer. Dette gælder også for udlejningsbiler i Sverige.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Sverige?

Har du planer om at leje en bil i Sverige, skal du være mindst 20 år og have haft kørekort i mindst to år. Samtidig skal du være opmærksom på at du som udgangspunkt vil skulle betale et ekstra beløb hvis du er under 25 år. Når du skal leje en bil, skal du kunne fremvise et pas. Du skal også kunne fremvise et Visa kort og en adresse. Ofte er biludlejning nemmere og billigere, hvis man lejer en bil samtidig med at man køber en flybillet. Man skal også have en brand og ansvarsforsikring når man lejer en bil, og dette gælder både billige lejebiler og luksusudlejningsbiler. Hvis planen er at flere skal køre bilen ud over den person der lejer bilen, skal udlejningsfirmaet også have dokumentation på den anden kører, så som et kørekort. Udlejningsbiler i Sverige kan nemt findes online.

Hvilke områder i Sverige har mest trafik?

De to områder omkring hovedstaden Stockholm og byen Gøteborg har mest trafik og kører man igennem byen skal man betale, men man skal heller ikke undervurdere Malmø, især i myldretiden og turistperioden. I Malmø kommer der trafik til og fra Danmark som har været eller skal på ferie i Europa. Jo højre op nord i Sverige man kommer, jo mindre trafik vil man opleve. Sydsverige op til Stockholm har den største population og det er også her man møder mest trafik. Sverige har som udgangspunkt nogle at de bedste veje og der er ikke de store problemer med trafikpropper. Vil du alligevel gerne sikre dig, at du ikke kommer til at ligge i kø, er der flere trafik-apps man kan downloade, der viser den nuværende trafik. Man kan både finde billige og dyre udlejningsbiler i Sverige, men skal du køre til andre lande, skal du huske at tjekke reglerne hos udlejningsfirmaet først.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Sverige?

Sverige er et smukt land, og man behøver egentlig ikke køre længere end til Malmø for at finde naturskønne veje. Skåne har blandt andet en lang kyst strækning som tilbyder en af de smukkeste veje i Sverige. Sverige er Nordeuropas største land og tilbyder en stor variation af natur. Man kan finde veje der minder om Danmark og Bornholm og jo længere op i landet man kommer, jo vildere bliver naturen. Området omkring Dalarna er usædvanligt smukt. Hvis planen er at tage på en længere køretur, kan man med fordel besøge Nordkap og få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. En tur til Öland er bestemt også et besøg værd. Her ligger f.eks. Sveriges højeste fyrtårn.


Find billig billeje i Sverige

Find den lejebil i Sverige, der passer til dine behov

Biler i Lille

267 kr. - 514 kr.

Alle biltyper

493 kr. - 752 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Sverige er 341 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Sverige er i oktober. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 267 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Sverige.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Sverige er 464 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Sverige er i februar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Sverige.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Sverige er 687 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Sverige er i november. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 532 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sverige er 502 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sverige er i maj. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 376 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sverige.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Sverige er 888 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Sverige er i januar. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 607 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Sverige er 716 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Sverige er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 532 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Sverige.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

120 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Chevrolet Spark
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

121 kr./dag

13 okt. - 15 okt.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

123 kr./dag

29 sep. - 2 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Sverige

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sverige

Hertz

246 kontorer

keddy by Europcar

236 kontorer

Europcar

196 kontorer

Sunnycars

189 kontorer

MABI

151 kontorer

Sixt

133 kontorer

Avis

126 kontorer

Budget

79 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Sverige

Nærliggende attraktioner:

Solvalla31,5 km
Stockholm Hovedbanegård36,5 km
Isaberg Ski Resort351,1 km
Ullevi405,5 km
Vallasen Ski Resort460,7 km

Nærliggende attraktioner:

Ullevi18,2 km
Isaberg Ski Resort83,0 km
Vallasen Ski Resort151,0 km
Malmö Slot233,2 km
Casino Cosmopol233,5 km

Nærliggende attraktioner:

Solvalla1,5 km
Stockholm Hovedbanegård7,0 km
Isaberg Ski Resort330,3 km
Ullevi391,0 km
Vallasen Ski Resort436,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sverige

Herunder vises de mest populære hoteller i Sverige

Billeje i Sverige

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sverige, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Sverige?

Folk kører i højre side i Sverige. Hvis du rejser til Sverige fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Sverige?

Ifølge data fra 2019 rangerer Sverige som nr. 23 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 5,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Sverige?

0,02% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Sverige. Både bosiddende og besøgende i Sverige kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Sverige, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Sverige?

Gennemsnitsprisen på benzin i Sverige var 13,44 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Sverige, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,63 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sverige?

Priser for biler i Sverige opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sverige?

Fra september 2023 er der 1.559 udbydere at vælge mellem for biler i Sverige.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sverige?

Blandt forskellige lande, herunder Sverige, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sverige?

Alle førere, der lejer en bil i Sverige, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Sverige

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Sverige

Biludlejning i populære lufthavne i Sverige

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Sverige

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sverige


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sverige?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Sverige, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sverige?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Sverige på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Sverige med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Sverige eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sverige på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Sverige.

Kan jeg finde billeje i Sverige, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Sverige.

Kan jeg søge efter billeje i Sverige med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Sverige.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sverige på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.