Billeje i Sverige

Leder du efter billig biludlejning i Sverige? Så søg her!

Stockholm, Sverige
11. aug. — 18. aug.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
tor. 11.8
Middag
tor. 18.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Sverige

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Sverige
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

4 sep. - 10 sep.
BMW X1
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

27 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Volkswagen Passat Variant
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

44 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Skoda Octavia Combi

Oplysninger om billeje i Sverige

Den svenske færdselslov minder meget om den danske, selvom der er små forskelle. Én af disse forskelle er at promillen i Sverige er mindre end i Danmark, hvor den danske på 0,05%. Det anbefales at man holder øje med skiltningen i forbindelse med hastigheder, da den kan skifte fra vej til vej. Modsat i Danmark har man pligt til at køre med vinterdæk fra 1. december frem til 31. marts. Kommer man til at ramme et dyr ved et uheld, har man pligt til at kontakte politiet. Dette gælder også hvis dyret er flygtet. Én stor forskel er, at hvis man kører i dagstimerne igennem Gøteborg eller Stockholm, skal man betale vejafgift. Dette foregår ved at der bliver taget et billede, når man kører ind i byen, og et igen, når man forlader byen, og så bliver der sendt en regning til bilens ejer. Dette gælder også for udlejningsbiler i Sverige.

Har du planer om at leje en bil i Sverige, skal du være mindst 20 år og have haft kørekort i mindst to år. Samtidig skal du være opmærksom på at du som udgangspunkt vil skulle betale et ekstra beløb hvis du er under 25 år. Når du skal leje en bil, skal du kunne fremvise et pas. Du skal også kunne fremvise et Visa kort og en adresse. Ofte er biludlejning nemmere og billigere, hvis man lejer en bil samtidig med at man køber en flybillet. Man skal også have en brand og ansvarsforsikring når man lejer en bil, og dette gælder både billige lejebiler og luksusudlejningsbiler. Hvis planen er at flere skal køre bilen ud over den person der lejer bilen, skal udlejningsfirmaet også have dokumentation på den anden kører, så som et kørekort. Udlejningsbiler i Sverige kan nemt findes online.

De to områder omkring hovedstaden Stockholm og byen Gøteborg har mest trafik og kører man igennem byen skal man betale, men man skal heller ikke undervurdere Malmø, især i myldretiden og turistperioden. I Malmø kommer der trafik til og fra Danmark som har været eller skal på ferie i Europa. Jo højre op nord i Sverige man kommer, jo mindre trafik vil man opleve. Sydsverige op til Stockholm har den største population og det er også her man møder mest trafik. Sverige har som udgangspunkt nogle at de bedste veje og der er ikke de store problemer med trafikpropper. Vil du alligevel gerne sikre dig, at du ikke kommer til at ligge i kø, er der flere trafik-apps man kan downloade, der viser den nuværende trafik. Man kan både finde billige og dyre udlejningsbiler i Sverige, men skal du køre til andre lande, skal du huske at tjekke reglerne hos udlejningsfirmaet først.

Sverige er et smukt land, og man behøver egentlig ikke køre længere end til Malmø for at finde naturskønne veje. Skåne har blandt andet en lang kyst strækning som tilbyder en af de smukkeste veje i Sverige. Sverige er Nordeuropas største land og tilbyder en stor variation af natur. Man kan finde veje der minder om Danmark og Bornholm og jo længere op i landet man kommer, jo vildere bliver naturen. Området omkring Dalarna er usædvanligt smukt. Hvis planen er at tage på en længere køretur, kan man med fordel besøge Nordkap og få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. En tur til Öland er bestemt også et besøg værd. Her ligger f.eks. Sveriges højeste fyrtårn.


Find billig billeje i Sverige

Find den lejebil i Sverige, der passer til dine behov

Biler i Lille

215 kr. - 659 kr.

Alle biltyper

510 kr. - 941 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Sverige er 387 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Sverige er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 215 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Sverige.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Sverige er 521 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Sverige er i oktober. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 376 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Sverige.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Sverige er 820 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Sverige er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 574 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Sverige er 666 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Sverige er i februar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sverige.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Sverige er 1.139 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Sverige er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 586 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Sverige er 840 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Sverige er i maj. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sverige. I Sverige kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

27 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Peugeot 108
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

6 okt. - 9 okt.
Volkswagen up!

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Sverige

Nærliggende attraktioner:

Solvalla31,5 km
Stockholm Hovedbanegård36,5 km
Isaberg Ski Resort351,1 km
Ullevi405,5 km
Vallasen Ski Resort460,7 km

Nærliggende attraktioner:

Ullevi18,2 km
Isaberg Ski Resort83,0 km
Vallasen Ski Resort151,0 km
Malmö Slot233,2 km
Casino Cosmopol233,5 km

Nærliggende attraktioner:

Solvalla87,0 km
Stockholm Hovedbanegård88,9 km
Isaberg Ski Resort245,2 km
Ullevi312,0 km
Vallasen Ski Resort350,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sverige

Herunder vises de mest populære hoteller i Sverige

Billeje i Sverige

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sverige, så du er klar til næste rejse.

Major Agency har normalt den billigste biludlejning i Sverige. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 151 kr./dag, hvis du booker gennem Major Agency. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Major Agency til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 550 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hertz er det mest populære biludlejningsfirma i Sverige med 33% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Hertz har også 25 anmeldelserog en vurdering på 7,5 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Sverige er Sunnycars. De har i øjebillet 254 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Malmø er en af de mest populære byer at besøge i Sverige, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 8 biludlejningssteder, som Sunnycars har i byen.

Folk kører i højre side i Sverige. Hvis du rejser til Sverige fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Ifølge data fra 2019 rangerer Sverige som nr. 23 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 5,4 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

0,02% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Sverige. Både bosiddende og besøgende i Sverige kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Sverige, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Rejsende til Sverige foretrækker normalt en Compact. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 19% af vores brugere lejet en Compact til deres rejse til Sverige til en gennemsnitspris på 287 kr. pr. dag.

Gennemsnitsprisen på benzin i Sverige var 14,72 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Sverige, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,27 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,81 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære lufthavne i Sverige

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Sverige

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sverige


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Sverige, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Sverige på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Sverige eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Sverige.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Sverige.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Sverige.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.