Lej en bil i Visby, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Visby, Sverige

Visby, Sverige
24. jun — 1. jul
Samme aflevering
Visby, Sverige
tor 24.6
Middag
tor 1.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Visby

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Visby, Sverige
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Visby, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Visby

Vi har foretaget 16 søgninger på biludlejning i Visby denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Visby for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Visby har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Visby. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Visby har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Visby hos Hertz, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 238 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Visby gennem Hertz er 361 kr./dag.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Visby har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Visby, Sverige, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Visby, Sverige by, og du kan forvente at betale omkring 619 kr./dag for din udlejningsbil i Visby, Sverige.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Visby, Sverige?

Rejsende, som lejer en bil i Visby, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Visby ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Visby, Sverige i juni?

I juni er der normalt 30 mm nedbør i Visby og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Visby, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Vejret i Visby i juni vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Visby. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Visby plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Visby om vejret i resten af Gotlands län?

Klimaet i Gotlands län i juni er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Visby til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Malmø, Stockholm og Helsingborg i Sverige

Biludlejning i lufthavne i Visby

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Visby

Kom i gang med at planlægge din rejse til Visby