Billeje i Visby

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Visby

Visby, Sverige
8. mar — 15. mar
Samme aflevering
Visby, Sverige
man 8.3
Middag
man 15.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Visby

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Visby
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Visby til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Visby

Vi har foretaget 16 søgninger på biludlejning i Visby denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Visby for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Visby har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Hertz, og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Visby. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Visby har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Visby hos Hertz, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 239 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Visby gennem Hertz er 362 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Visby biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Visby tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, keddy by Europcar og GREEN MOTION , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Visby har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Visby, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Visby by, og du kan forvente at betale omkring 619 kr./dag for din udlejningsbil i Visby.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Visby?

Rejsende, som lejer en bil i Visby, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Visby ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Visby, Sverige i marts?

I marts er der normalt 30 mm nedbør i Visby og en gennemsnitstemperatur på 1 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Visby, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Visby i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Visby. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Visby plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Visby om vejret i resten af Gotlands län?

Klimaet i Gotlands län i marts er normalt 1 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Visby til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Visby

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Visby

Kom i gang med at planlægge din rejse til Visby

 • Få den seneste informatiom om fly til Visby

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Visby
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Visbys mest populære områder

  Find hoteller in Visby
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Visby