Billeje i Visby, Gotlands län

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Visby, Gotlands län

Visby, Sverige
27. mar. — 3. apr.
Samme aflevering
Visby, Sverige
man. 27.3
Middag
man. 3.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Visby, Gotlands län

Find den lejebil i Visby, der passer til dine behov

Biler i Lille

350 kr. - 850 kr.

Alle biltyper

364 kr. - 929 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Visby, Sverige er 409 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Visby, Sverige er i december. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 350 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Visby. I Visby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Visby, Sverige er 349 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Visby, Sverige er i oktober. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 270 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Visby. I Visby kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Visby

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Visby, Gotlands län

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Avis

2 kontorer

GREEN MOTION

2 kontorer

Hertz

2 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

MABI

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Shouqi

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Visby

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Visby

Populære biltyper

Mini, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

391 kr.

Den mest populære model

Class Standard SUV
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Visby i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Visby er 391 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 540 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Visby i de seneste 7 dage er Class Standard SUV.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Visby

Herunder vises de mest populære hoteller i Visby

Kørsel i lejebil i Visby – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Visby, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Visby kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 391 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Visby er 540 kr./dag.

Leje af en standardbil i Visby i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 10 °C og nedbør omkring 20 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Visby koster 610 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Visby, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Visby ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I marts er der normalt 30 mm nedbør i Visby og en gennemsnitstemperatur på 1 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Visby, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Gotlands län i marts er normalt 1 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Visby til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Visby


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Visby via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Visby ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Visby, der tilbyder gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Visby.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Visby med øget rengøring på momondo.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Visby med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.