Billeje i Kiruna, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kiruna, Sverige

Kiruna, Sverige
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Kiruna, Sverige
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Kiruna

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kiruna, Sverige
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.1

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Kiruna, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kirunas biludlejningsdisk

Biludlejning i Kiruna

38 brugere har søgt efter billeje i Kiruna med momondo i april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kiruna for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Sixt, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Kiruna. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kiruna har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Budget er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 299 kr./dag når du lejer en bil i Kiruna. Den absolut billigste pris fundet på deres 3 udlejningskontorer i Kiruna er 204 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kiruna, Sverige biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Kiruna tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Sixt og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Kiruna i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 8 °C og nedbør på 50 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Kiruna. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Kiruna rejsende. Leje af en Standard i Kiruna koster 330 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kiruna har flest biludlejningssteder?

Budget er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Kiruna, Sverige. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 299 kr. i Kiruna, Sverige.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kiruna, Sverige?

Når du lejer en bil i Kiruna, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Kiruna er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Kiruna.

Hvordan er vejret i Kiruna, Sverige i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Kiruna -3 °C, og den forventede nedbør er 20 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kiruna.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

april i Kiruna er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Kiruna.

Minder vejret i Kiruna om vejret i resten af Norrbotten?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Kiruna til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Norrbotten normalt har en temperatur på -1 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Kiruna

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Kiruna

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kiruna