Billeje i Göteborg, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Göteborg, Sverige

Göteborg, Sverige
20. apr — 27. apr
Samme aflevering
Göteborg, Sverige
tir 20.4
Middag
tir 27.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Göteborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Göteborg, Sverige
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 9 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Göteborg, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Göteborg-Landvetter Airports biludlejningsdisk

Biludlejning i Göteborg

Indtil videre har der i april været 42 søgninger på biludlejning i Göteborg på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Göteborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Göteborg. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Göteborg har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Göteborg hos Budget, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 159 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Göteborg gennem Budget er 316 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Göteborg, Sverige biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Göteborg ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Göteborg. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Göteborg i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 50 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Göteborg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Göteborg rejsende. Leje af en Standard i Göteborg koster 1.530 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Göteborg har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Göteborg, Sverige. På de 6 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 366 kr. i Göteborg, Sverige.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Göteborg, Sverige?

60 km/t. er fartgrænsen i Göteborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Göteborg er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Göteborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Göteborg, Sverige i april?

I april er der normalt 40 mm nedbør i Göteborg og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Göteborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Göteborg i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Göteborg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Göteborg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Fiat 500 og Opel Corsa.

Minder vejret i Göteborg om vejret i resten af Västra Götalands län?

Dem, der gerne vil leje bil i Göteborg til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Västra Götalands län i april måned normalt er ca. 5 °C med 40 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Göteborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Göteborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Göteborg