Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Göteborg, Västra Götalands län

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Göteborg, Västra Götalands län

Göteborg, Sverige
30. Apr — 7. May
Göteborg, Sverige
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Göteborg, Västra Götalands län

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Göteborg, Västra Götalands län
Lille mellemklasse140 kr./dag
Stor mellemklasse185 kr./dag
Premium SUV282 kr./dag
Kompakt stationcar166 kr./dag
Middel stationcar195 kr./dag
Fuld størrelse stationcar222 kr./dag
Standard SUV231 kr./dag
Premium stationcar479 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Göteborg, Västra Götalands län

Find den lejebil i Göteborg, der passer til dine behov

Lille biler

195 kr. - 557 kr.

Alle biltyper

287 kr. - 742 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Göteborg, Sverige er 335 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Göteborg, Sverige er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Göteborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Göteborg, Sverige er 500 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Göteborg, Sverige er i marts. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Göteborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Göteborg, Sverige er 629 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Göteborg, Sverige er i maj. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 459 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Göteborg, Sverige er 423 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Göteborg, Sverige er i september. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Göteborg.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Göteborg, Sverige er 597 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Göteborg, Sverige er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 460 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Göteborg, Sverige er 617 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Göteborg, Sverige er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 468 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Göteborg.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

140 kr./dag

29 Apr - 13 May
Volkswagen Golf
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

149 kr./dag

2 Jul - 15 Jul
Hyundai i30
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

166 kr./dag

29 Apr - 13 May
Renault Clio Estate

Information om og trends inden for biludlejning i Göteborg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Göteborg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Göteborg?

De billigste udlejningsbiler i Göteborg kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 146 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Göteborg er 341 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Göteborg har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Göteborg, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Göteborg?

En Ford Ka er den mest populære bil at leje in Göteborg ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Ka på helt ned til 146 kr./dag in Göteborg, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 319 kr./dag. En anden populær bil at leje in Göteborg er en Mercedes-Benz B-Class, der i gennemsnit koster 377 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 310 kr./dag.

Biludlejningsfirmaer i Göteborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Göteborg, Västra Götalands län

MABI

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Ace

1 kontor

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,6

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,5

Avis

2 kontorer

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,7

Budget

2 kontorer

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,0

Hurtige fakta om biludlejning i Göteborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Göteborg

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

Compact, SUV, Mini

Billigste lejebil

217 kr.

Den mest populære model

Ford Ka
Det mest populære biludlejningsbureau i Göteborg, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Göteborg i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Göteborg er 217 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 352 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Göteborg i de seneste 7 dage er Ford Ka. Vores brugere foretrækker også Mercedes-Benz B-Class som alternativ.

Kørsel i lejebil i Göteborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Göteborg, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Göteborg, Sverige biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Göteborg ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Göteborg. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Göteborg i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 50 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Göteborg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Göteborg rejsende. Leje af en Standard i Göteborg koster 672 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Göteborg, Sverige?

60 km/t. er fartgrænsen i Göteborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Göteborg er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Göteborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Multivan in Göteborg?

Hvordan er vejret i Göteborg, Sverige i april?

I april er der normalt 40 mm nedbør i Göteborg og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Göteborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Göteborg om vejret i resten af Västra Götalands län?

Dem, der gerne vil leje bil i Göteborg til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Västra Götalands län i april måned normalt er ca. 5 °C med 40 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Göteborg?

Priser for biler i Göteborg opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Göteborg?

Der er 48 udbydere for biler i Göteborg fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Göteborg?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Göteborg. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Göteborg?

For at leje en bil i Göteborg, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Göteborg?

Du bør booke billeje i Göteborg ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Göteborg?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Göteborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Göteborg med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Göteborg, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Göteborg på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Göteborg.

Kan jeg finde billeje i Göteborg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Göteborg med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Göteborg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Göteborg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Göteborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Göteborg

Populære typer af udlejningsbiler i Göteborg