Billeje i Göteborg, Västra Götalands län

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Göteborg, Västra Götalands län

Göteborg, Sverige
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Göteborg, Sverige
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Göteborg

Lej en bil i Göteborg, hvis du gerne vil have total fleksibilitet på rejsen. Flere biludlejningsselskaber i Göteborg tillader, at du krydser internationale grænser i deres biler. Dette skal dog aftales på forhånd. Når du lejer en bil i Göteborg, er du ikke langt fra grænsen til Norge eller Danmark. Ønsker du derfor at opleve både Sverige og de omkringliggende lande, er det muligt med en lejebil. Når du skal køre langt, bør du være opmærksom på det aftalte kilometertal, der er inkluderet i billejen, samt eventuelle ekstraudgifter til en forsikring, der dækker din rejse over internationale grænser. Du skal være opmærksom på, at du kun må køre din svenske lejebil i op til syv dage i Danmark. Lejeaftalen skal medbringes under kørslen, da du kan blive bedt om at fremvise den til politiet ved lejlighed. Når du rejser over internationale grænser, skal du også huske at medbringe gyldigt pas.

Som udgangspunkt er det ikke muligt at leje en bil i Göteborg uden et kreditkort. Du finder også billig billeje online, hvor bookingen typisk skal bekræftes med dine kreditkortoplysninger. Kreditkortet benyttes ofte til depositum, så ønsker du at leje en bil i Göteborg kontant, bør du kontakte den valgte udlejer direkte. Depositummets størrelse varierer fra firma til firma, men består normalt at summen af selvrisikoen, værdien af en fuld tank samt lokale eventuelle gebyrer. Ved kontant leje skal du være opmærksom på, at der ofte vil være et større depositum ved udlejningen. Du får dette tilbage, når du afleverer bilen i godkendt stand. Hvis du gerne vil aflevere din lejebil et andet sted end Göteborg, vil du normalvist skulle bruge et kreditkort til at få dit depositum tilbageoverført på.

Færdselsreglerne i Sverige er nærmest identiske med dem, du kender fra Danmark. Du skal dog være ekstra opmærksom på vejrforholdende, hvis du vælger at køre din lejebil til det nordlige Sverige. Om vinteren kan vejene her være ret glatte, og der kan derfor forekomme andre restriktioner end i det sydlige Sverige omkring Göteborg. Det er nemt at leje en bil i Göteborg, og da Sverige er et stort land med meget at se, er det et populært valg blandt besøgende i det svenske. I Sverige kører du i højre side af vejen – ligesom i Danmark. Din lejebil skal være udstyret med dæk, der matcher sæsonen, hvilket vil sige, at du skal have vinterdæk på, når du kører i Sverige om vinteren (fra 1. december - 31. marts). Du skal også have vinterdæk på, hvis du vælger at køre med trailer. Fartgrænserne er næsten de samme som i Danmark, og de svenske motor- og hovedveje har mange skilte på vejen, hvilket gør det nemt at navigere.

Når du rejser til Sverige, kan du leje en bil med dit danske kørekort. Du behøver derfor ikke erhverve dig et international kørekort, hvis turen kun går til Göteborg. Du skal dog også medbringe et gyldigt pas samt et gyldigt kreditkort. De fleste udlejningsfirmaer vil have, at det er samme navn på alle dokumenter. Hvis du har skiftet navn, er det derfor vigtigt, at alle dokumenterne fornys, så de matcher hinanden. De fleste firmaer, der udbyder lejebiler i Göteborg, kræver, at du er fyldt 21 år for at leje en bil. Hvis du er under 25 år eller har haft kørekort i under fem år, kan der forekomme ekstragebyrer i forbindelse med en påkrævet ekstraforsikring.


Find billig billeje i Göteborg, Västra Götalands län

Find den lejebil i Göteborg, der passer til dine behov

Biler i Lille

206 kr. - 954 kr.

Alle biltyper

315 kr. - 970 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Göteborg, Sverige er 429 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Göteborg, Sverige er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Göteborg, Sverige er 495 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Göteborg, Sverige er i september. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 302 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Göteborg, Sverige er 622 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Göteborg, Sverige er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Göteborg, Sverige er 507 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Göteborg, Sverige er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 356 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Göteborg, Sverige er 454 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Göteborg, Sverige er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 555 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Göteborg. I Göteborg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Göteborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Göteborg, Västra Götalands län

MABI

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

9,0

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,5

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,8

keddy by Europcar

7 kontorer

Sunnycars

7 kontorer

Avis

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Göteborg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Göteborg

Populære biltyper

Compact, Wagon, SUV

Billigste lejebil

438 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz E-Class Cabriolet
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Göteborg i de seneste 72 timer: Compact, Wagon, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Göteborg er 438 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 508 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Göteborg i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz E-Class Cabriolet. Vores brugere foretrækker også Dodge Journey som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Göteborg

Nærliggende attraktioner:

Ullevi18,2 km

Nærliggende attraktioner:

Ullevi123,6 km

Nærliggende attraktioner:

Ullevi123,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Göteborg

Herunder vises de mest populære hoteller i Göteborg

Kørsel i lejebil i Göteborg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Göteborg, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Göteborg hos Sixt, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 181 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Göteborg gennem Sixt er 279 kr./dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Göteborg ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Göteborg. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

60 km/t. er fartgrænsen i Göteborg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Göteborg er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Göteborg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I november er der normalt 70 mm nedbør i Göteborg og en gennemsnitstemperatur på 3 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Göteborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Dem, der gerne vil leje bil i Göteborg til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Västra Götalands län i november måned normalt er ca. 3 °C med 70 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Göteborg

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Göteborg

Lejebiler der er populære i Göteborg

Lej en af disse populære biltyper i Göteborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Göteborg


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Göteborg ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Göteborg. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Göteborg, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Göteborg.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Göteborg med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Göteborg.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.